Orijinalini görmek için tıklayınız : C2 Dizel..?
ulasstoprak
07-02-2011, 13:14
Dizel Citroen C2 ler nasildir alinirmi kronik sorunu falan varmi birde xpack die baska bi modeli var onlarla normal 1.4 HDI arsinda ne fark var bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim simdiden tesekkurler..
Bulut Y.
07-02-2011, 13:15
3 çizgi mazotla 4 gun gezen arkadasım vardı, ekonomik bi araç.
bende almayı düşünüyorum.
çoğu yeri 207 dizelle aynı sanırım.
Cıtroen modellerinin içinde en az yakanlardan biri modlamaya en yatkın cıtroen serisi
ulasstoprak
07-02-2011, 13:46
Sehir ici 5 lt lerden bahsediyorlar daha cok merak ettigim kronik sorunu varmi .. 2.eli biraz zayif okadar ..
8.000rpm
07-02-2011, 14:37
eğer ki tek kapılı olması sebebiyle kullanım zorluğu yaşanmayacaksa , dizel otomobiller arasında rekor tüketim değerleri yakalayan bir araç
ama dersen ki kaporta , yedek parça , servis vs..vs.. o zaman röno sümbül al derim :)
ulasstoprak
08-02-2011, 14:41
Ya bu aracin fazla kullanicisi yok yada bu aracin kronik sorunu yok kimseden duzgun bi cevap cikmadi alinir herhelde.. :)
eski aracım 2006 xpackti 4 airbag sustalı uzaktan kumanda vs gibi özellikleri vardı bide 2006 ve sonrasında göğüs ,vites topuzu kapı kolları gibi makyajlı farklılıklar var,şehir içi yakıtta 4,6 civarında yazar fabrika verileri ama 5,5-5,7 arasında değişir çok az yakıyordu bnm yaşadığım tek sorun fazla sıkmaktan enjektörleri kaçırmaya başlamıştı buda zeten 65 bin km de oldu o kadarda olsun :) onun dışında hiç sıkıntı çekmedim 42 lt depo ile 980 km gittim :D arkadaşların dediği gibi tek kapı sorun olmayacaksa alınır.
DoDo_hamann
08-02-2011, 16:48
Günlük kullandığımız var, motor parçaları, yedek parçaları tonla, bakımı kolay, ucuz, sıkıntı yaşatmaz, gazın ucunda kullanırsan 4.2 falan yakıyor, maksimum 4,7 yakıyor şehiriçinde. 20tl'ye 150km+ yapıyor neredeyse.
Tabi az km'li temiz bir araba bulmakta mesele.
ulasstoprak
09-02-2011, 08:58
Sagolun arkadaslar yorumlariniz icin ..
bu kadar az yakan bı araba daha görmedım
eger dusunuyorsan bı arkadasımda var 26000 kmde daha
ulasstoprak
09-02-2011, 10:29
bu kadar az yakan bı araba daha görmedım
eger dusunuyorsan bı arkadasımda var 26000 kmde daha
Pm attim..
psikolojikdeli
29-02-2012, 01:00
bendede 107 var aynı motor arabayı haziranda geldi satıcam satıcam diyorum kıyamıyorum okadar az yakan bir araç ki resmen şehir içinde elim ayağım oldu 5 kapı ufak bir araç isteyen arkadaşlara tavsiye ederim
konu hort arkadaşlar.
Varmı şuan kullanan arkadaşlar yorumlarını alalım bakalım.
Yazılımla bişeyler alınabilir mi, turbo, enjektör sorun çıkarr mı
yazılım, downpipe, c3 intercoolerı ile 100-110 hp alırsınız.deli gibi de gider.
Faruk_Vtec
26-01-2014, 10:24
konu hort arkadaşlar.
Varmı şuan kullanan arkadaşlar yorumlarını alalım bakalım.
Yazılımla bişeyler alınabilir mi, turbo, enjektör sorun çıkarr mı
kronık sorunu az yakması.. :)
yazılımla 90'lara çıkıo, yaza doğru komple egzoz, ıntercooler ve hard yazılım projem var tahminen 105-110 arasında olacak..
canozgur106
26-01-2014, 13:43
Dizel Citroen C2 ler nasildir alinirmi kronik sorunu falan varmi birde xpack die baska bi modeli var onlarla normal 1.4 HDI arsinda ne fark var bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim simdiden tesekkurler..
Abi gözün kapalı al inanılmaz az yakıyo bak benim eski araba ilanda fiyati yuksek ama degisensiz kazasiz bi arac resimlerini atıyorum teline:)
Edit:Konunun açıldığı tarihe bakmadan tavsiyede bulunmuşum:
Abi gözün kapalı al inanılmaz az yakıyo bak benim eski araba ilanda fiyati yuksek ama degisensiz kazasiz bi arac resimlerini atıyorum teline:)
Edit:Konunun açıldığı tarihe bakmadan tavsiyede bulunmuşum:
bahsettiginz arac hangısı
VolkanErler
26-01-2014, 20:34
C2 1.4 hdi kullanicisiyim alirken 2 lira fazla temizini al yakit konusunu dusunme bile bu kadar az yakan piyasada nadir arac vardir zaten sehir ici 4.6 yakiyo benimki konfora gelince kisiden kisiye degisir bana konforu yetiyo oynamk istersen yazilim intercooler falan iyi sonuclar alirsin :) ben iyiki almisim diyorum
Konunun acildigi tarihe sonrada bakanlar burdami :)))
canozgur106
26-01-2014, 23:43
bahsettiginz arac hangısı
Antalyada öğretmenden ilan basligiyla satilan gri 55plaka.bende dip basikti cok iyi duruyodu ama onlar leylek yapmislar şekli degismis arabanin:)
Antalyada öğretmenden ilan basligiyla satilan gri 55plaka.bende dip basikti cok iyi duruyodu ama onlar leylek yapmislar şekli degismis arabanin:)
teşekkürler görüdm ilanı ama ben makyajlı kasa bakyrm :)
kronik sorunu yok diyorlar ama c2 dizellerin kronik sorunu vites halatı.. vites halatı 100.000 kmlerde kopma yapabiliyor, işçilik ve malzeme 400 lira falan tutuyor, yan sanayisi yok o parçanın, o yüzden orjinal almak zorundasınız, hemen hemen hepsinde başa gelebiliyor vites halatı problemi, mümkünse vittes halatı değişmiş araba bakarsanız sizin için iyi olur başka da kronik sorunu yok
kronik sorunu yok diyorlar ama c2 dizellerin kronik sorunu vites halatı.. vites halatı 100.000 kmlerde kopma yapabiliyor, işçilik ve malzeme 400 lira falan tutuyor, yan sanayisi yok o parçanın, o yüzden orjinal almak zorundasınız, hemen hemen hepsinde başa gelebiliyor vites halatı problemi, mümkünse vittes halatı değişmiş araba bakarsanız sizin için iyi olur başka da kronik sorunu yok
teşekkürler aklımda olsn
İç aksamdan sürekli tıkırtılar geldiği doğru mu?
VTec_king
27-01-2014, 23:12
3 tane c2 dizel aldım sattım
hatta bir tanesi Türkiyenin temizi idi 19 a verdim 16 R plakalı bir ara ilanlarda gördüm boyası kazası hiç bir şeyi yokdu.
c2 lerin tek sorunu koltuklarda yatırdığınızda orda kalıyor ve geri kalkmayabiliyor 150 tl ye sorun çözülebiliyor,uzun yolda 3.5 lara kadar düşürmüştüm yakışını sorunsuz dertsiz şirin bir araçtır
düşük kilometreli bulursanız kesinlikle alın direksyonlarından kilometrelerini anlayabilirsiniz en çabuk yıpranan yerleri direksyonları.
Faruk_Vtec
28-01-2014, 01:04
İç aksamdan sürekli tıkırtılar geldiği doğru mu?
benm aracımda oyle tıkırtı seslerı yk, kış aylarında plastıklerın sertleşmesinden dolayı bozuk yollarda ses gelebılıo, ses olayına çok takılıosanız on kapı doşemelerının ve arka doşemelerının plastık geçmelerını yenılersınız aracın ıçı sıfır gıbı olur :) malıyetlı bışy deıl..
arabanın kapı bakalitleri vs. bi kaç kere sökülüp takılma işlemi görmediyse o ses çıkmaz ama neticede fransız araba sökülen her parça ses yapar illaki, kapatırken sağlam parçalarla sıkı bi şekilde kapatmak lazım bakalitleri,
ayrıca koltuk ayarında bi yanlışlık olması lazım , benimki hiç öyle kalmıyor, arkaya binecek kişi olduğunda ileri çekiyorum yatıyor itiyorum geri yerine geliyor, geriye çekerseniz sizin koltuk ayarnızdır, arkaya birisi geçer ama tekrar ayar yapmanız gerekir
Faruk_Vtec
28-01-2014, 10:24
arabanın kapı bakalitleri vs. bi kaç kere sökülüp takılma işlemi görmediyse o ses çıkmaz ama neticede fransız araba sökülen her parça ses yapar illaki, kapatırken sağlam parçalarla sıkı bi şekilde kapatmak lazım bakalitleri,
ayrıca koltuk ayarında bi yanlışlık olması lazım , benimki hiç öyle kalmıyor, arkaya binecek kişi olduğunda ileri çekiyorum yatıyor itiyorum geri yerine geliyor, geriye çekerseniz sizin koltuk ayarnızdır, arkaya birisi geçer ama tekrar ayar yapmanız gerekir
knkı oyle bı sorun yk, koltuğu yandan ındırme koluna basarak ındırıosn ve one ıtıosn, arkaya bırı bındıkten sonra koltuğu sonuna kadar gerı ıttırıosn, senın ayarın nerdeyse orda duruğu zatn ve çıt dıe bı ses gelıo, sonra sırt bolgesını yukarı kaldırıosn bıttı :) ayar falan bozulmuo..
yksa sen arkası dar olduğu ıçın mı "tekrar ayar yapmanız gerekır" yazdın.. :D
yok hayır yazmışlar ya koltuk ayarı bozuluyo sonra tekrar yapmanız gerekiyo diye, hiç öyle bişey yaşamadım onu söylüyorum
alt takımı nasıldır acaba sorunlu mudur ?
fransız neticede, heryeri hassas, civicler kadar hata kaldırmıyor, biraz daha dikkatli kullanırsanız alt takım ve ön takımdan yana sıkıntınız olmaz
Ahmet Bby
05-05-2014, 22:00
Konuyu güncel tutalım veya hortlatalım :D varmıdır düşük km'li değişensiz cep yakmayacak C2 HDİ
Konu hortlicak ama dusuk km li c2 dizel araniyor en temiz ve acilinden