Orijinalini görmek için tıklayınız : Çin Otoban Kaza
individual
07-02-2011, 18:21
LiveLeak.com - Fatal car accident in China (http://www.liveleak.com/view?i=bcc_1297081744)
:(
Cok felaket ya :S sag cıkmamıstır herhalde...
Bone-crusheR
07-02-2011, 18:50
tv de vermişti eleman sag cıkmıs içerden ole hatırlıyom
Kamyon kaçmaya çalışmış ama daha kötü olmuş... :( Yolda birşeyin üstünden geçiyor arkası sekiyor
büyük ihtimalleye gectigi neyse lastigini patlatıyor cok tehlıkelı bişey bizim buralarda bira şişeleri kadın tokaları yollarda rastlamadım degil aynı sey.. Ayık olmak lazım.:D
lethaldoze
07-02-2011, 19:00
Arablar çürük bariyerler beton gibi maşşallah.Bencede sağ çıkma ihtimali zayıf.
leader_T
07-02-2011, 19:10
Daha önce de verilmişti.
Ancak sanki yolda başka bir kazadan kalan parçalar var ve araç onların üzerinden geçerken aracın arkası komple yerden kesiliyor ve haliyle kontrolü kaybediyor.
Sağlıklı çıkmasına sevindim...
Kamyon şöförünün rahat tavırlarıda dikkat çekici.
Peki kimsenin durmamasına ne dersiniz ? Kimse iplemiyor. Tamam biz duruyoruzda ne oluyor içinden sağ çıkabilecek olanıda öldürüyoruz ama bu kadar duyarsızlık enterasan ...
Kameranın önünde olan otobüsün altından birşey akıyor ve parçalar saçılıyor gibi geldi bana,
dağılan parçalar aracın altına girip sekmesine neden oluyor sekince aracın kıçı kayıyor ve kontrolden çıkıp çarpmasına neden oluyor.
Öndeki otobüs olmasa bile o parçaların sebebi başka bi kaza kalıntısı heralde :D
Bende altıma bi kamyonetten fırlayan bi parça aldım sektim oradan biliyorum :D
ve altımdan çıkarak o eskada kamyoneti geçtiğim için aynı kamyonete iyade etmiş gibi ön camına fırladı aracımın altından :D
ocean0636
07-02-2011, 19:44
Nufus fazla olunca heralde kımse ıplemıyor, işviçrede olan kazalara bakın bırde :)
Kimse durmuyor ya çok garip :confused: neye takılmış çözemedim ama çok kötü :(
Selcuk_RoL
07-02-2011, 20:35
alah korusun ya fena patlıyor harbiden:(