Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgili Köpek Dostları :)

s.alican
08-02-2011, 00:02
Arkadaşlar abiler bugün hayvan barınaklarına bi köpek sahiplenmek için gittim ve karşılaştığım tepki ;
bu saatte veremeyiz artık geçti şu gün gel gibi cümleler :beuj: yani bi köpek sahiplenmek ve yuva sahibi yapmakta artık kolay değilmiş sokakta bağırıyolar sahiplenin diye ama aldığım tepki buydu açıkçası :ofk:
Diğer bi sıkıntımda şu : Evde köpek besiyeceğim sürekli yanımda olabilecek hiç ayırmayacağım bi köpek istiyorum bu yüzden cins olması tercihim bi yandan konuyu açmışkende söylemek istiyorum burdan.
Eğer Yavru sahibi varsa (1 yaşa kadar problem değil alışması için) ücretli olursada çok fiyatlı değil ücretsiz kabulüm :D köpek almak istiyorum.karşılıgında mama,yatak gibi şeyler temin edebilirim bilginize :)

Rstmania
08-02-2011, 00:06
gidip cins köpeğe benzeyen sokak köpeği almanı tavsiye ederim. En azından millet gibi golden diye liralar verip sonra büyüdüğünde tüh be demezsin. Ayrıca evde devamlı yanımda olacak bir köpek istiyorum o yüzden cins olsun diyorsun ama soköleri de evinde rahatça besleyebilirsin. Eğitimi düzgün aldıktan sonra bazı huylarını ufakken törpüledikten sonra sorun yok.. ;)

UĞUR YUMAK
08-02-2011, 01:00
dünyanın en akıllı köpekleri sokak köpekleridir.
Biz insanlar bile kendi hayatımızı idame ettiremiyoruz bi çok zaman . ama onlar yemek bulup yaya geçidinden geçip hayatta kalmayı öğreniyorlar

kadir jdm civic
08-02-2011, 01:24
dünyanın en akıllı köpekleri sokak köpekleridir.
Biz insanlar bile kendi hayatımızı idame ettiremiyoruz bi çok zaman . ama onlar yemek bulup yaya geçidinden geçip hayatta kalmayı öğreniyorlar

aynen katılıyorum bende sokak köpeklerini beslemek daha guzel bişey az bir seykatle ztn istedigin herseyı saan vericekler. ben üst gecitten gecen köpegi ve kırmızı ısıkta bekleyip kırmızı yanınca arabalar durunca gecen köpegi gördum nasıl ögrenmışler diye cok merak ettım çok akıllılar

Ufuk
08-02-2011, 07:38
En çok sevgiyide yine bizlere sokak köpekleri veriyor.Küçüklükten beri evde artık yemek buldum mu direk kedilere köpeklere :) O karınlarını doyurup susuzluklarını giderip mutluca size kafalrını sürtmeleri,dibinize oturup sizinle oynamaları o bile bütün olumsuzlukları siliyor :)

Mr.K
08-02-2011, 07:51
Barinaklar dingonun ahiri degil. Sahiplendirme saatleri,belli prosedurleri var(sahiplenmeye giderken yaninizda tasma goturmeniz gibi vsvs) selaminaleykum bn geldim su kopegi istiyorum diye bise soz konusu olamaz kisacasi.

miniks
08-02-2011, 08:49
Öküz daga küsmüş dagın haberi olmamış

gibi olmuş

kardeim hemen küsme ne dedilerse onu yap barınaktan al yavru

onlara nekadar sevgi gösterirsen okadar cok senin yanında kalır köpegin olurlar

erayakar
08-02-2011, 11:45
ben barınakların hayvanlara samimi davrandıklarına inanmıyorum..sanki maddiyat için yapıyolar..hayvan sever bi abimiz barınağa bırakılan kopekleri çatalca da kırsala ölüme terk ediyolar demesi beni cok üzdü..

34btr1907
09-02-2011, 21:11
Fotos von Golden Retriever Sahiplendirme | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1440276920632&set=o.163143390377799&ref=nf#!/group.php?gid=163143390377799)

Her gün daha fazla Golden alınıyor ve bir çoğu sokağa terk ediliyor. Bu grup, golden sever arkadaşlarımız gidip petshoplardan satın almasın, zaten zamanında alınmış ama bilinçsizce terk edilmiş bu güzelliklere sahip çıkın diye kurulmuştur!

Baran^
09-02-2011, 21:19
Kesinlikle evde besleyebileceğin en akıllı eğitilebilir köpektir goldenlar.Barınakta bak golden varsa yenı doğmuş doğmamış bakma al.Yoksada gene cins köpeklerden seç cunku terkedilen cins köpekler sokakta doğup büyüyen sokak köpeklerinden daha cok travma yaşıyor sokağa atılıncan.Umarım sevebileceğin buyutebileceğin güzel bir dost edinirsin.Kolay gelsin hayırlı olsun.

HondatugraL
09-02-2011, 21:41
valla abimlerde labrador var acayıp şirin bişey ufaklık. retriever labrador tarzı buutun goldenleri tavsiye ederım super zekiler. Ama az yaramazlar :)