Orijinalini görmek için tıklayınız : GC 8 Ecu yardım
VF(sanırım 35)TURBO, HKS HEADERS+ BORU +SONSUSTURUCU'LU GC 8 İÇİN EN UYGUN VE UCUZ YOLLU HANGİ BEYNİ ÖNERİRSİNİZ. DAHA SONRA MAKİNASINI GELİŞTİRMEK NAMINA HİÇBİŞEY YAPMICAM BU HALİYLE VERİMLİ Bİ ŞEKİLDE BİNEBİLMEK İSTİYORUM BUNA GÖRE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
ELİNİZDE SATILIK VS. VARSADA İLGİLENİRİM
Sefa_vts
09-02-2011, 22:29
Elimde greddy e-manage var 2. el haberin olsun :) Fiyatı diğerleriyle birlikte veririm :D
gerek yok beyine falan yaw sor xort abine adam 35r la beyinsiz geziyo :D
35te beyin regulator vs gerek yok :)
Elimde greddy e-manage var 2. el haberin olsun :) Fiyatı diğerleriyle birlikte veririm :D
evet kanka senden haber bekliyorum diğerlerinin falanda montajınıda ver ok
evet ben koray agamın buraya yapacağı yorumu bekliyorum aslında
benım kafamı karıştıran çokda oturup dertleşemedik ama Özgünün demesi üzerine beyinsiz ayarın neye yapılacağı araba deli gibi zengin çalışıyor ilk marşda gerçi sonrasınıda çok bilmiyorum alıp geldikten sonra daha bi münasebetimiz olmadı :D gerçi göstergeler falan bağlanınca ne olduğu çıkıcak ortaya tabi
acaba safc falan benim işimi görürmü ?? emenage ile ultımate arasında çok fark varmı ?? remap benim işimi çözermi vs.vs. bide ben bunların ayarı ıle falan hayatta ugrasamam bı kere yaptırırım bınerım elımı surmem hanı yagı suyu degıstırır gıbı ayda yılda bı kontrol ettırırım Özgune falan artık öyle binerim
moruk bizim imhotepin arabasındada neo var mesela ayarını özgün yapmıştı zamanında 1,2 basıyor sorun yok bence senin işini görür
moruk bizim imhotepin arabasındada neo var mesela ayarını özgün yapmıştı zamanında 1,2 basıyor sorun yok bence senin işini görür
valla abi neo ile sıfır e menage aynı para yazıyor aşşağı yukarı ***** sitede tabı bız ne verırız o ayrı sonraultımatenın 2. eli ile sıfır emenage aynı para :S:S falan fılan veya neo yerıne safcII arasında ne fark var kullanımında
heeee :D gülüm ben hiç birinin fiyatlarını bilmediğim için neo nun daha ucuz olacağını düşünerek o yorumları yaptım :D
bu setup için beyine gerek yok.. safc işini gorur
en basitinden apexi safc ler var bunlardan bi tane alalım o zman fiyatları uygun benım için ilerisi gerisi de yok böyle adam gibi binebilelim yeter
en basitinden apexi safc ler var bunlardan bi tane alalım o zman fiyatları uygun benım için ilerisi gerisi de yok böyle adam gibi binebilelim yeter
senın ıcın en mantıklısı bu sekılde olur. daha fazla kafanı bulandırma.
Aynen benim yazacağımı Özgür yazmış. Şu şekildeki bir Setup için Safc yeterli olacaktır. Özgür'ün araba gibi Evc'de alırsın bir Mod sakin kullanım Diğer mod daha agresif kullanım olarak devam edersin.
İlerde Turbo upgrade yapıp Enjektör'e gireceğin zaman Ecu bakmak daha mantıklı.
Arabanın motor içi detaylarını bi Pm atsana Faruk ne var ne yok.
Tabi ya :D
Regulator var ama Basınç basmadığım için çok ayar gerektiren bir durum yok :D 0.4 Basıyorum :D
Aynen benim yazacağımı Özgür yazmış. Şu şekildeki bir Setup için Safc yeterli olacaktır. Özgür'ün araba gibi Evc'de alırsın bir Mod sakin kullanım Diğer mod daha agresif kullanım olarak devam edersin.
İlerde Turbo upgrade yapıp Enjektör'e gireceğin zaman Ecu bakmak daha mantıklı.
Arabanın motor içi detaylarını bi Pm atsana Faruk ne var ne yok.
pm ok.
abi valla ilerisini düşünsem elımde ne guzel turbo enjektor cooler da var ama düşünmüyom benım için başı sonu bu kadar yeter daha ne olsun dediğiniz gibi bi safc bi ayar miss
Kardeşim bu arabaların internalleride, şanzımanıda malesef zaten senin seçtiğin setupun ötesine izin vermiyor. VF35 en güzel seçim oluyor
Kardeşim bu arabaların internalleride, şanzımanıda malesef zaten senin seçtiğin setupun ötesine izin vermiyor. VF35 en güzel seçim oluyor
valla abi okuyup öğrendiğim kadarı ilede aynen öyle olduğu için maceraya atılmıyorum diğer turlu XOR II olur zaten :D
Vf 35, Sti Tmic, Headers, Komple Egsoz, Safc ile gayet güzel olur. 1 bar basınçla.
Down Pipe varmı arabada ?
Vf 35, Sti Tmic, Headers, Komple Egsoz, Safc ile gayet güzel olur. 1 bar basınçla.
Down Pipe varmı arabada ?
abi net değil ama herhalde olsaydı dıkkatımı çekerdi
stı tmic iyi paraymış beeh dediğim gibi boru yaptırsam benim coolerı değerlendirsem fmıc hesabı ???
İntercooler (65 x 21.5 x 4) 5,7 lt geliyor
sti tmic çok çok para hemde. O yüzden hazır coolerın varken değerlendir derim.
abi net değil ama herhalde olsaydı dıkkatımı çekerdi
stı tmic iyi paraymış beeh dediğim gibi boru yaptırsam benim coolerı değerlendirsem fmıc hesabı ???
İntercooler (65 x 21.5 x 4) 5,7 lt geliyor
Vf 35 Turbo ile Tmic kullanarak daha verimli doldurursun Turbonu. Dediğim gibi Turbo upgrade yapmadığın sürece Fmic yaptırmak gereksiz olur senin. Vf35 ile devam edeceğine söylediğine göre düzgün Sti Tmic alıp takmak bana daha mantıklı geliyor.
Turbonun egsoz tarafına baksan anlarsın Downpipe varmı yokmu. Spiralsiz düz boru şeklindedir. Spiral varsa zaten üstünde dediğim gibi hemen alalım Down pipe çok önemli.
Bunu satan arkadaşımdır fiyatta elimizden geleni yaparız düşünürsen
Subaru Yedek Parça Emme Manifoldu 800 TL (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-subaru-sti-intercooler-42415912/detay?)
Vf 35 Turbo ile Tmic kullanarak daha verimli doldurursun Turbonu. Dediğim gibi Turbo upgrade yapmadığın sürece Fmic yaptırmak gereksiz olur senin. Vf35 ile devam edeceğine söylediğine göre düzgün Sti Tmic alıp takmak bana daha mantıklı geliyor.
Turbonun egsoz tarafına baksan anlarsın Downpipe varmı yokmu. Spiralsiz düz boru şeklindedir. Spiral varsa zaten üstünde dediğim gibi hemen alalım Down pipe çok önemli.
hımm spirelli boru yok aynen dmekki var :D ne aldıgımızdan haberımız yok allahtan mal iyi :D:D
abii tmic çok para yaa başka bi çözüm bulalım bu işe olmamı
Bunu satan arkadaşımdır fiyatta elimizden geleni yaparız düşünürsen
Subaru Yedek Parça Emme Manifoldu 800 TL (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-subaru-sti-intercooler-42415912/detay?)
Kanki bizim y pipeleeler uymuyormuş bunlarla doğrumudur? Bikaç değişiklik ile takılabiliyormuş ancak. Nasiocta öyle derler. Sen ne diyorusn
hımm spirelli boru yok aynen dmekki var :D ne aldıgımızdan haberımız yok allahtan mal iyi :D:D
abii tmic çok para yaa başka bi çözüm bulalım bu işe olmamı
Fmic ile doldurman daha verimsiz olacak yavaş dolacak.
+ Cooler borularını yaptırman,silikon ve kelepçe alman gerecek bunlar sana Tmic'den daha pahalıya gelecektir.
Yada üstündeki cooler ile devam edecen ama buda soğuk hava üfleme durumunu riske atacağından sakata gelebilirsin :D
amma uzattınız konuyu be.. safc yiter dedik dağılın bağam :D
Kanki bizim y pipeleeler uymuyormuş bunlarla doğrumudur? Bikaç değişiklik ile takılabiliyormuş ancak. Nasiocta öyle derler. Sen ne diyorusn
Biraz tadilat ile uygulandığını biliyorum kanka ama detaylarını okumadım. Akşam vakit bulursam detaylı okur bilgi veririm.
Fmic ile doldurman daha verimsiz olacak yavaş dolacak.
+ Cooler borularını yaptırman,silikon ve kelepçe alman gerecek bunlar sana Tmic'den daha pahalıya gelecektir.
Yada üstündeki cooler ile devam edecen ama buda soğuk hava üfleme durumunu riske atacağından sakata gelebilirsin :D
bı takım contam hazır :D:D neyse bu işe bi bakalım abi o zman da benim malzemelerle takas falan ederim diyen olursa çok işime gelir aklınızda olursa sevinirim, bide mesela sıtede 2,5 stı coolerı var o fark edermı 2,0 - 2,5
Bilgi paylaşımında bulunuyoruz kıskanç :D
abi ücretsiz kurs veriyorlar işte ne güzel :)
Bu vf35 garrett serisinde neye denk geliyor ortalama ?
Bilgi paylaşımında bulunuyoruz kıskanç :D
benım artık gc8 im yok siz paylaşın.. dizel spec :D
benım artık gc8 im yok siz paylaşın.. dizel spec :D
sattınmı abi sen hayırlı olsun diyelim mi
sattınmı abi sen hayırlı olsun diyelim mi
teslim edicem bugun saolasın
sende kalan parça varsa safc falan :D bu arada abi kız style 2006 dizel focus var istersen
sende kalan parça varsa safc falan :D bu arada abi kız style 2006 dizel focus var istersen
parçam hiç yok faruk..
focusun bilgileri veya linki varmı?
parçam hiç yok faruk..
focusun bilgileri veya linki varmı?
bizim bi daire başkanı var araba onun ilanda yazdıgı gibi
Ford Focus 1.6 TDCi Ghia 2006 Model 26.900 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-darebesiz-boyasiz-bir-arac-almak-isteyenlere-41076096/detay)
kickboxer
10-02-2011, 15:23
vf35le kaç basmayı dusunuyosun?Orjnal tmic seni tatmin etmiyebilir ben ise kesinlikle fmic den yanayım keza 220 lı kmlerden sonra araban durur gıbı olur tmic yuzunden scoop bu suratlerden sonra yeterıkadar hava almıyo
beyin konusunda ise satılık varsa apexi power fc al kesinlikle ki yigit y de var diye biliyorum
basıncınla dogru orantılı olarak enjektorlerın yetmeyebılır unutma
fmic sadece bıraz turbo lag yaşarsın
tmic takıcaksan kesinlikle sti tak
ben aracı aldıgımda eskihisardan inip temden gelirken bi topspeed yapıyım dedım evc4 var 1 barda ciddi kısa bır surede hiç tutuksuz kadranı falan bıtırdım ki 3 kişi ile gerçekten kısa bir sürede ben arabanın performansından çok memnunum şimdi konuştuklarımıza istinaden bi safc alıp yarın oburgunde elımdekı coolera bı boru kıvırtıp en uygun yoldan bu işi bitirmeye karar verdim. + - varsa siz söyleyin
buarada muhterem cemaat safc2 ile neo arasında ne fark var
safcII - 12 nokta, 2 map, knock
afc neo- 16 nokta, 1 map
SAFC 2'de
-A
-B
Olmak üzere 2 mod mevcut. Yani 2 setup ayarlayıp yerine göre geçiş yapabilirsin. Neo'da ise bu mevcut değildi yanlış hatırlamıyorsam. SAFC 2'den fazlası ekrandaki grafikleri. İşlev ve müdahale olarak aynılar. Görsellik önemli değilse neo, safc 2'den daha zayıf bir ürün.
............
eyvallah bıraderım aldım
safc2 aldım hayırlı olsun