Orijinalini görmek için tıklayınız : bildiğiniz yurt dışı sms paketi varmı?
slowmotion
10-02-2011, 05:12
kanadadaki arkadaşıma mesajlaşmak istiyorum, ordan tr ye mesaj ücretsizmiş. ben nasıl kanadaya ucuz yollu sms atarım? hattım turkcell ama başka hatlarada geçiş yaparım... yardım edecek arkadaşlara teşekkürler
afrika hattı gibi bişey vardı kendi aralarında msj bedavaydı.ama kim bilir neydi..
emin olmamakla birlikte vodafone yurtiçi yurtdışı farketmeksizin sms paketi yaptık falan diye bi reklam yapmıştı. bi araştırın derim..
Aveada 50 mesaj hakkı vardı mesajla belirtmişlerdi. Ama bulamadım henüz kampanyayı sitesinde.
Edit: gelen mesajı buldum.
Değerli müşterimiz, Türkiye'den yurtdışına 50 sms göndermek ayda sadece 7 lira. Paketi almak için KAYIT yazıp 2726'ya mesaj göndermeniz gerekiyormuş :)
yurtdışına arama mesaj olayları şuan vodafonda var sanırım bi araştır istersen
vodafone'da varsa vardır başka oparatörler zor.. avrupa sabit hatlar ve mesajlar ve yurtdışı vodafone'lar dahil 1500 dakika 1000sms 80 lira civarı bi fiyatı vardı.
slowmotion
12-02-2011, 00:25
turkcellde 100sms 11,7tl :D buldum ama daha fazlası sms ve daha ucuz fiyat lazım :)
Vodafone da her yöne 45 krş yurtdışı dahil.
sanctuary35
12-02-2011, 01:11
türkcell dışında yok bende kktc icin baya arastırmıstım. dısardan msj ucuzda TR den dısarı msj atmak cok pahalı
en mantıklısı cepten facebook ben öyle yapmıştım
ikinizde blackberry alabilirsiniz:) Bis aboneliğine verin parayı turkcellde 1 yıllık taahhütle aylık 30 liraya düşüyor. BBM'den mesaja devam:) Ve ya whats upmı ne vardı sanırım o da olabilir.
Boost Up
12-02-2011, 01:21
whatsapp destekliyorsa telefonlarınız yükleyin gitsin, ben amerikayla mesajlasıyorum sureklı(barkınla)
Mikrop_Ali
12-02-2011, 08:55
aveanın varsa boyle bı tarıfesı bende hemen kayıt olabılırım bende canadaya msj atıcam:)