Orijinalini görmek için tıklayınız : 94 corsa gsi ?
94 corsa gsi modelı hep merak etmısımdir.nasıl bi araç performansı nasıl?? yürürü nasıl neler yapınca güsel bi araç oluyor ? lütfen yardım :):)
Bu iş tutar diyorum bende:)
bende hep merak ettım ama tıpden kaybedıyor yolda kenara bırakılmıs oksuz gıbı duruyor araba tabı tercıh meselesi :) 1.4 gls olanı guzel gııdııyor
Hatırladığım kadarıyla emme yi fln değiştirip güç alıyorlardı ole bişiler vardı sanki=)
Mantzel emme manifoldu takıyorsun araç 10hp kadar alıyor. Orjinal body kitlisinden bulmaya çalış alma niyetin var ise. Yurtdışında uğraşan çok c20xe direk oturuyor. Hatta c20let yapıp let's go diyen de var:) Ne kadar para o kadar köfte yani:)
Mantzel emme manifoldu takıyorsun araç 10hp kadar alıyor. Orjinal body kitlisinden bulmaya çalış alma niyetin var ise. Yurtdışında uğraşan çok c20xe direk oturuyor. Hatta c20let yapıp let's go diyen de var:) Ne kadar para o kadar köfte yani:)
custom olarakmı yapılıyor motor kulakları ? yoksa hazırda varmı ?
KA®ANLIK
10-02-2011, 16:35
custom olarakmı yapılıyor motor kulakları ? yoksa hazırda varmı ?
yurt dışında hazır yapılmış olarak satanlar var hatta C20LET oturtturma kılavuzu satıyor herifler... :D
ygtkrmdnz
10-02-2011, 17:14
bende açmıştım daha önce böyle bir konu almak üzereyken olmamıştı kısmet değilmiş
site içerisinde arama yaparsan çoğu bilgiye ulaşabilirsin
yurt dışında hazır yapılmış olarak satanlar var hatta C20LET oturtturma kılavuzu satıyor herifler... :D
Teşekkürler cevap için:)
Bu arada üzerindeki şanzımanla değilde yapıldıktan sonra f28 şanzımana çeviriyorlar genelde 6 ileri getrag oluyor o şanzımanda:) C20xe'yi alıp c20let'e çevirmekte birçok motoru turbolamaktan kolay orjinal parçalar kullanıldığından. Hiçbirşey yapmasan c20let'den sonra araç 205hp olucak:) O da önden çekişli bir araç için fazla bile.
Görsellik açısından da şu görüntü bence çok güzel :)
http://i54.tinypic.com/2iaxsub.jpg
turbo yapmaya yapılır da hafif kalınca tutunmada sorun yaşarsın. c20xe de bile tutunmak zor. lastikleri genişlet güzelce. bana kalırsa çok zevkli olur. işçiliği ucuz rektefiyesi ucuz. turbolamak bile ucuz. milyon tane parça var. bence al ve uğraş dur. zevkinden doyum olmaz. zaten sorunsuz araba yok. sağlam sağlam denilenler bile patladı hep. sen de yap patlasan bile kimse aa patladı demeyecek. motoru bitik ama kasası iyi olan bir corsa al gitsin bence. 4 kapı bile olabilir. ucuzunu al ve dal gitsin derim.
halilcan9455
10-02-2011, 18:32
corsa turbo c20LET
0.9 bar da 300 Ps
http://www.streetfire.net/video/corsa-b-turbo-c20let_147114.htm
gambit49
10-02-2011, 20:29
forumdaki palamut nickli arkadasla irtibata gec
Bu iş tutar diyorum bende:)
kanka ufaklıktan berı aklımda war hosumada gıdıyor. tamam 106 cıyız pugcuyuz ama ıcımde war alıcam bıtane kowalıyorum kanka :D :D
TolgaEsentepe
10-02-2011, 22:12
işi bilen ellere düşünce aşırı tatlı ve iddialı görüntüye sahip oluyorlar :)
let met anlamam ama filtre sesleri de şahane :)
işi bilen ellere düşünce aşırı tatlı ve iddialı görüntüye sahip oluyorlar :)
let met anlamam ama filtre sesleri de şahane :)
bu ısı zevkle yapan bı ustam war.. kaasası temız bıtane bulayım hemen alıcam.. :D
pug'la uğraş bırak GSİ'yı filan :D
kanka ufaklıktan berı aklımda war hosumada gıdıyor. tamam 106 cıyız pugcuyuz ama ıcımde war alıcam bıtane kowalıyorum kanka :D :D
Farklılık iyidir.Ummadık taş baş yarar yapmak pozisyonun hazzı fena oluyor:)
94 ler görüntü olarak guzel ama düşmüo araba :) dodikler yüzünden düşmeyen araba alma :D
uGuR8505
10-02-2011, 22:25
2000 model tipo var satılık uyarsa goruselim fiyatta yardımcı olurm arkadasım saygılar..
çağlarcoskun
10-02-2011, 22:27
onu alcağına git 94 astra gsi al hem giden arabaya binersin la ... :icon_tup:
2000 model tipo var satılık uyarsa goruselim fiyatta yardımcı olurm arkadasım saygılar..
ahahahaha 1.6 tüplü sl-x :D olursa olur
Tuning055
10-02-2011, 22:41
Bende corsa gsi bakıyorum takip edeceğim bir konu..
94 ler görüntü olarak guzel ama düşmüo araba :) dodikler yüzünden düşmeyen araba alma :D
sen ben bız derken bı bakmıssın basmısız :D :D
kanka 1.6 mpi olmasın o :D :D
uGuR8505
10-02-2011, 22:51
macera peşndesn mrk..
aslan dıe bı abımızın vardı eskıden vteclerın todunden ayrılmıordu onunkı 1.4gls ıdı :)
Arkadaşlar merhaba,uzun süredir siteyi tekip ediyorum ancak çok fazla yazma imkanım olmadı,konuyu yeni gördüm (geçte olsa).Şu an 97 GSİ'ım var ama önceki arabam 94 GSİ'dı(06 jr 329).Stock haliyle çoğu arabadan daha performanslı ve istikrarlı yürüyen bir araç.Heleki doğru parçaları,düzgün montaj ile birlikte uygularsanız çok zevkli bir sürüşü var.Benim aracımda boosterperformance chip-filtre kiti-koni-omp yay ve kule gergisi vardı.Bir süre daha kullansaydım powerbox ile (yazılım şart) çok daha fazla güç elde ederdi.Ama bu haliyle bile hiç utandırmadı.İki GSİ'da kullanmış biri olarak(94-97) SFİ'yi şiddetle tavsiye ederim.
not:Yukarıda ki resim eski arabama ait,hatta resimde :)
(araçla ilgilenen arkadaşlar,aracın ilk halinin resimlerini ve bendeyken ki durumu hakkında detaylı bilgi verebilirim)