Orijinalini görmek için tıklayınız : Ufak tefek basık arabalar :)
Yanlıs anlasılmasın ufak bı surtme payı olsada gayet gıdıyor :)
rangede az bı surtme var ama sıyahta sıfır surtme vardır yag mısal kayıyor mubarek cok ugrastım ama deydı sankı :)
http://img718.imageshack.us/img718/6245/29122010142.jpg (http://img718.imageshack.us/i/29122010142.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
http://img703.imageshack.us/img703/9651/27122010228.jpg (http://img703.imageshack.us/i/27122010228.jpg/)
http://img833.imageshack.us/img833/4392/24122010217.jpg (http://img833.imageshack.us/i/24122010217.jpg/)
TolgaEsentepe
11-02-2011, 22:30
kestin mi ısıttın mı yayları :)
Son günlerdeki istatistiklere göre Tech yaş ortalaması 15 olmuş.
Yasla ılgısı yok yas 17 18 zaten sıkıntı yok onemlı olan ıstek meselesı 25 yasında olupta bı halt yapamayanlarda var.
Hobı ve zevk meselesı.
Tesekkurler.
Boost Up
11-02-2011, 22:32
bende 16 dan girdim taş mı atıon sen:D:D
Yasla ılgısı yok yas 17 18 zaten sıkıntı yok onemlı olan ıstek meselesı 25 yasında olupta bı halt yapamayanlarda var.
Hobı ve zevk meselesı.
Tesekkurler.
25 yaşında olup da, oyuncak araba basmayı bir halt olarak gören kaç adam var sence ?
bende 16 dan girdim taş mı atıon sen:D:D
Yaşla da alakası yok aslında lan, seviye düşüyor.
halilkarakas
11-02-2011, 22:34
sen 30 yaşındamısın ?
SekoLive
11-02-2011, 22:36
abartmayın . . . .
sen 30 yaşındamısın ?
Napalım yani, marketten oyuncak araba alıp sohbete konu mu açalım ?
Bir halt olarak gozuksun dıye yapmadım zaten her canım sıkıldıgında cıkıp gazlayamam dısarda ole olursa dısarda baska araba kalmaz herkes cıkar gazlar. otoparkta cıvıc basıp foto cekıp gerı kaldırmaklada olmaz bu ısler.
en azından sıkılmım dıye evde ugrasıyorum bunlarla
Seviye buysa seviyesızım napabılırım yanı sevıyesız olmayıda sevıyorum :)
napayım gıdıp 3000 tl ye benzınlı oyuncak araba alıp onunmu fotosunu cekıp koyayım?
halilkarakas
11-02-2011, 22:38
adam uğraşmış böyle şeylerden zevk alıyor belki...sana sadece o açtığı konuyla alakalı yorum yapmak düşer...yaş maş işi bence sana bana göre bile değil ;)
Boost Up
11-02-2011, 22:38
:hehe::hahaha: offff, bende var shell in verdiği ferrariler ama dip basık onlar?
bu ara nasıl basıyoruz yol yordam ogrenebılır mıyım????
kendi çekimlerim konusuna koysaydın dajha güzel olurdu
SekoLive
11-02-2011, 22:40
cagtay arda mertle aşşa yukarı aynı yaştasınız yapmayın böyle şeyler cidden dışardan hoş durmuyor ....
ramo noktayı koymus.
Bir halt olarak gozuksun dıye yapmadım zaten her canım sıkıldıgında cıkıp gazlayamam dısarda ole olursa dısarda baska araba kalmaz herkes cıkar gazlar. otoparkta cıvıc basıp foto cekıp gerı kaldırmaklada olmaz bu ısler.
en azından sıkılmım dıye evde ugrasıyorum bunlarla
Seviye buysa seviyesızım napabılırım yanı sevıyesız olmayıda sevıyorum :)
napayım gıdıp 3000 tl ye benzınlı oyuncak araba alıp onunmu fotosunu cekıp koyayım?
Parayla pulla alakası yok konunun, tartışma çıkmasın daha fazla. Konunun yeri yanlış olmuş, hatta konu açmana bile gerek yoktu, Kendi Çekimleriniz´de paylaşabilirdin.
adam uğraşmış böyle şeylerden zevk alıyor belki...sana sadece o açtığı konuyla alakalı yorum yapmak düşer...yaş maş işi bence sana bana göre bile değil ;)
Ben genel olarak son günlerdeki düşüşe gönderme yapmıştım zaten. ;)
Neyse uzatmayalım, güzel fotolar.
Ludacris
11-02-2011, 22:41
nan gawga var :D körük getirin
range kazalı gibi duruyor
halilkarakas
11-02-2011, 22:43
adam uğraşmış yapmış birşeyler paylaşmak istemiş...gidin ramo si agamızın imzasındaki gibi konulara öyle yorum yapın....
eline emeğine sağlık kardeşim...ama harbi range kamyondan dönme gibi :)
ygtkrmdnz
11-02-2011, 22:45
sıkıntı yaratmaya gerek yok zaten diecast konumuzda var 182 sayfa olan bir konu gereken cevap olmuştur herkesin merakı vardır bu tür şeylere
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/9615-diecast-model-arac-rc-vs-koleksiyoncular.html
araçlarda güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık :)
Gri range pertten toplama gibi duruyor :D
ygtkrmdnz
11-02-2011, 22:49
ahahah range fena olmus harbı fotolarda beter duruyor bıdaha baktım :D
ama geercekte bole dagınık durmuyor..:D
kalktım baktım yok yok dagınık durmuyo o kadar.. :D
sen bence fotoları verdiğim o linke ekle oradan devam etsin sohbet. konu kilitlenir zaten birazdan :)
HondatugraL
11-02-2011, 22:54
makete bısey yapmak bı halt gıbı gelmeye bılır. RC le ugrasanlarda bı halt gıbı gozukmeyebılır sana ama su bır gercektırkı bu bır zevk meselesıdır. 50-60 yasına gelıp uzaktan kumandalı ucak helıkopter ucuran adamda var bu adamın yas sevıyesı kac sence? kımıne gore bos ısdır kımıne gore zevktır. boş iş gozuyle bakanda buraya yorum yapmaz olur bıter ;)
zevkler ve renkler tartışılmaz bence biri gider oyuncak arabalarla uğraşır 60 yaşındakı adam bisiklete biner 30 yaşındaki adam patene biner buna kim karışabilirki mantıklı olun bence adam uğraşmış ve yapmış önce saygıyı öğrenin sonra yorumunuzu yapın illa yadırgıcaksın yani kendini üstun tutucaksın vay bee ne güzel istanbul vur topa patlasın .....
He ya haklısınız ok. Yazdıklarımı okuyup öyle yazın. Maket saçmalıktır gibi bişey mi geçmiş söylediklerimde de Rc, die cast savunuyorsunuz.
caner8958
11-02-2011, 23:01
cok guzel olmuş emege saygı...
He ya haklısınız ok. Yazdıklarımı okuyup öyle yazın. Maket saçmalıktır gibi bişey mi geçmiş söylediklerimde de Rc, die cast savunuyorsunuz.
yanlış düşünüyorsun biraz geliştir bence kendini
KaDiR_54
11-02-2011, 23:03
Kitlenir birazdan burası..
Bence gayet güzel olmuş eline sağlık..
sohbet bolumunde takır takır dyno konuları acılıyo bısı olmuyo bumu yanlıs.
Konu kılıtlenebılırmı :)
,Tesekkurler bu arada herkese
CGTY bence problem yokta yas mas karıstırmasaydın keske sevıye v.s. sevıye dıyınce kullandıgım model ve fıyatı yas dıyınce hobı aklıma gelıyor. sankı sevıyesızce bırsey.
ama problem yok tesekkurler genede ıyı nıyetle soledıgıne ınanmaya calısıyorum:)
Konu kılıtlenebılırmı acaba..
sen kötü bir şey yapmadınki arkadaş anlamadı sadece hobinin ne olduğunu
Yaşı ve seviyeyi ben zaten genel söyledim, kişisel birşey değil. Modelden anlamam zaten, dıştan bakıp da yorum yapmam fiyatına. Ben yanlış yerde olduğunu söyledim, isteyen istediği gibi anladı.
sen kötü bir şey yapmadınki arkadaş anlamadı sadece hobinin ne olduğunu
Anlatamıyorum galiba, hobiye laf mı edildi burda ben ya da bir başkası tarafından ?
Sohbette paylaşılması yanlış diyorum.
hep küçük arabaları düşürmek istemişimdir :) güzel yapmışsın eline sağlık mert :)
benden sana tavsiye o zaman anlamadığın bilmediğin konular hakkında yorum yapma sonra altında kalırısn merak ettiğin bir konu varsa soru varsa yaz elbet bilen bir kişi cevaplar öğrenmemek ayıp deyil ;)
kimse alınmasın...
burası diğer forumlara benzemez ota boka konu acmaya gerek yok.. eger varsa hobın çekersın fotolarını atarsın bugunkı fotolarımıza kımse plemıge gırmeden yorum yapar veya yapmaz.. benden alıntı yapmayın aklı olan anlar..
CasabLanca
11-02-2011, 23:19
diecast mı rc mi ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kimse alınmasın...
burası diğer forumlara benzemez ota boka konu acmaya gerek yok.. eger varsa hobın çekersın fotolarını atarsın bugunkı fotolarımıza kımse plemıge gırmeden yorum yapar veya yapmaz.. benden alıntı yapmayın aklı olan anlar..
Şurda şu an beni anlayan nadir insanlardansın abi.
halilkarakas
11-02-2011, 23:20
memleket meselesine döndü :)
HondatugraL
11-02-2011, 23:20
bende saçmalık dedın dıye bısey demedım sadece ılk sayfada dedıgın bı halt zannetmek kelımesının yanlıs oldugunu ve bu ısde bır yaş sınırlamasının olmadıgını gostermeye çalıstım ;)
kimse alınmasın...
ben alındım şimdi
bende saçmalık dedın dıye bısey demedım sadece ılk sayfada dedıgın bı halt zannetmek kelımesının yanlıs oldugunu ve bu ısde bır yaş sınırlamasının olmadıgını gostermeye çalıstım ;)
25 yaşına gelip de 'bir halt' beceremeyen adamlar var dendi, ona cevap verdim.
TolgaEsentepe
11-02-2011, 23:26
bi çıkış yapında ziyaretci olarak okuyun yazdıklarınızı.. aynı şeyleri yazıyosunuz :)
ben alındım şimdi
mutlu oldum..:)
mutlu oldum..:)
senin keline tükürüyüm sonra cila çekiyim parlasın :D
25 yaşına gelip de 'bir halt' beceremeyen adamlar var dendi, ona cevap verdim.
adam konusunu açmış insan gibi,anlatmışta gayette güzel yapmış,ama senin gibi mesaj yazmış olmak için varolan tipler daha çok pişman eder:) bu arada senin yaşta epey büyükmüş kumdan yeni çıkmışsın:beuj:
Konunun yeri yanlis olmus sadece fotoraflar bolumune acsan okadar sorun olmazdi ama kimseyi kucuk gormemek lazim sonucta herkez anasinin karnindan ciktigi zaman ep3un şanzuman oranini haykirmiyor.
CasabLanca
11-02-2011, 23:34
forumdaki çoğu kişiyle yüz yüze görüştüğümüzde leb demeden leblebiyi anlıyorlar fakat forum üzerinden nerelerinden anlıyorlar çok garip :D diecaste rc ye hobiye carta curta laf atan mı olmuşta ne bu galyan
senin keline tükürüyüm sonra cila çekiyim parlasın :D
ayık ol banlarım :)
adam konusunu açmış insan gibi,anlatmışta gayette güzel yapmış,ama senin gibi mesaj yazmış olmak için varolan tipler daha çok pişman eder:) bu arada senin yaşta epey büyükmüş kumdan yeni çıkmışsın:beuj:
haklısın... anlama kapasitesi zor olanlarda boyle yorum yapıyor işte bizde yazmakla zaman kaybediyoruz :D:D
bu arada arkadasın emeğine saygısızlık oluyor...
Mesaj yazmış olmak için yazsaydım 2008den beri 2000 küsür postum olmazdı.
Yaş konusu değil diyorum adamlar algıda seçicilik yaşıyor resmen... Kum havuzuna geç gidiyor heralde yazdıklarım, ben çıktığım için tam bilemiyorum sen daha iyi bilirsin.
halilkarakas
11-02-2011, 23:38
sen zaten bir yazıyorsun tam yazıyorsun... her yazdığın konuda memleket meselesi oluyor....rende gibisin valla
Yazdıklarım değil de alıntı yapanlar sorun çıkarıyor resmen adamın hobisine bişey demedik adamlar hepimiz rc die castız diye geldiler
CasabLanca
11-02-2011, 23:42
Yazdıklarım değil de alıntı yapanlar sorun çıkarıyor resmen adamın hobisine bişey demedik adamlar hepimiz rc die castız diye geldiler
seni rc diecast düşmanı kahrolası pislik
uzatmanın bi anlamı yok mert yanlışlıkla konu açmış sadece nerede nasıl yapacağını hangi konunun altında fotolarını ekleyeceğini söyleseydin daha sağlıklı olurdu(zaten msj sayısından da anlaşılırki pek fazla takipçi değil bilmemesi normal)
birde yaptığın yorumla başkalarına gönderme yapacağına direk o kişilerin konularına yaz ozaman daha iyi olur.
uzatmanın bi anlamı yok mert yanlışlıkla konu açmış sadece nerede nasıl yapacağını hangi konunun altında fotolarını ekleyeceğini söyleseydin daha sağlıklı olurdu(zaten msj sayısından da anlaşılırki pek fazla takipçi değil bilmemesi normal)
birde yaptığın yorumla başkalarına gönderme yapacağına direk o kişilerin konularına yaz ozaman daha iyi olur.
16. postda nereye koyması gerektiğini çoktan söyledim de gereksiz adam çok uzatıyorlar yok yere.
seni rc diecast düşmanı kahrolası pislik
öyle deme öyle deme fatmagül alınır
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çağatay bazen çok büyütüyorsun kardeşim.
baska yok mu ????????????
Mesaj yazmış olmak için yazsaydım 2008den beri 2000 küsür postum olmazdı.
Yaş konusu değil diyorum adamlar algıda seçicilik yaşıyor resmen... Kum havuzuna geç gidiyor heralde yazdıklarım, ben çıktığım için tam bilemiyorum sen daha iyi bilirsin.
sana bi öneride bulunayım,"konu yanlış yere açılmış ama ben pek beğenmedim" gibisinden bişey yazsaydın tamam ama daha forum kurallarından bahsediosun kendi uslübundan bir habersin:)
CasabLanca
11-02-2011, 23:47
hakkaten büyütmüş şurda alıntı yapılan postlardan sonra ortalama max 12 bence :hehe:
aha cingar çıkar :D uuu
baska yok mu ????????????
Ne istiyorsun ? :D
Sessizce çıkış yapıp gidicem şimdi valla sürekli birileri gelip bişey diyor konuyu açan adam bile tamam dedi hala büyüyor.
sana bi öneride bulunayım,"konu yanlış yere açılmış ama ben pek beğenmedim" gibisinden bişey yazsaydın eyvallah ama daha forum kurallarından bahsediosun kendi uslübundan bir habersin:)
aynen en doğru yorum olmuş...
emresener
11-02-2011, 23:49
ufak bi araştırma ile diecast/RC araçlarımız die konu olduğunu görebilirsiniz ;)
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/9615-diecast-model-arac-rc-vs-koleksiyoncular.html
@ ki en son postta konu sahibine aitmiş zaten
Bu bana cephe alan arkadaşlar bir üyeyle dalga geçerken denk gelirler burda bana :)
Bu bana cephe alan arkadaşlar bir üyeyle dalga geçerken denk gelirler burda bana :)
Biz bana cephe almıyoruz ama ortada bir yanlış varsa onu en düzgün şekidle ifade etmen gerekir ki ben daha hiç senin düzgün uslüp kullandığını göremedim kardeşim cephe almak değil bu yanlış anlıyorsun sadece daha yapıcı olmalısın.
CasabLanca
11-02-2011, 23:53
bOxCLbwkeSg
Biz bana cephe almıyoruz ama ortada bir yanlış varsa onu en düzgün şekidle ifade etmen gerekir ki ben daha hiç senin düzgün uslüp kullandığını göremedim kardeşim cephe almak değil bu yanlış anlıyorsun sadece daha yapıcı olmalısın.
Melih inan sadece konu yanlış yerde deseydim, bu sefer de "o kadar saçma konu açılıyor bu mu yanlış oldu ! " diyenler çıkacaktı. :)
biz bana cephe almıyoruz ama ortada bir yanlış varsa onu en düzgün şekidle ifade etmen gerekir ki ben daha hiç senin düzgün uslüp kullandığını göremedim kardeşim cephe almak değil bu yanlış anlıyorsun sadece daha yapıcı olmalısın.+1..:)..........
http://datas.evilox.com/medias/photos/masque-visage-nutella/photo/masque-visage-nutella.jpg
kakası gelen varmı ?
ishaliz reyizzzzzz :D :D
Nuri Alçosu gelen varmı :D
ishaliz reyizzzzzz :D :D
Nuri Alçosu gelen varmı :D
butun gun yeşil saldım la :D
HondatugraL
11-02-2011, 23:57
rc cıyız dıe castcıyız dıye geldık yada gelmedık orası boş ama adamın hobısıne bişey demedık derken bırdaha dusun derım bu laf sana aıt ;)
25 yaşında olup da, oyuncak araba basmayı bir halt olarak gören kaç adam var sence ?
başka bişey demıyorum ıyı konular.
HondatugraL
11-02-2011, 23:58
http://datas.evilox.com/medias/photos/masque-visage-nutella/photo/masque-visage-nutella.jpg
zuahsuahuhsua :D:D:D:D
halilkarakas
11-02-2011, 23:59
çıkışta kavga var koşunnnnnnnnnnnnnnnn
HondatugraL
12-02-2011, 00:03
holeeeyyyyy
çıkışta kavga var koşunnnnnnnnnnnnnnnn
ben senı ıstıyorum lakee lakee :D
halilkarakas
12-02-2011, 00:04
ben senı ıstıyorum lakee lakee :D
alabilcenmi beni :D leka lekaaaaa
yazmamak için sabrettim ama olmadı
cgty 19 yaşında hayatı yutmuşsun sen ya maşallah herkese verecek cevabında var istersen cevap vermeyi bırak dinlemesini öğren ileride dinlemekte işine yarar belki...
mert eline sağlık kardeşim senin yazdıkların büyüklüktür benim gözümde özrünü diledin yeter.
yazmamak için sabrettim ama olmadı
cgty 19 yaşında hayatı yutmuşsun sen ya maşallah herkese verecek cevabında var istersen cevap vermeyi bırak dinlemesini öğren ileride dinlemekte işine yarar belki...
mert eline sağlık kardeşim senin yazdıkların büyüklüktür benim gözümde özrünü diledin yeter.
he he öyle
CasabLanca
12-02-2011, 00:13
diecaste uzanan eller kırılsın
Selcuk_RoL
12-02-2011, 00:13
çok güzel olmuş eline sağlık
diecaste uzanan eller kırılsın
kardeş 22 yaşında die castını yalattırmışsın diyolar ?
Tuning055
12-02-2011, 00:14
Emeğine sağlık güzel olmuş. Bi arada nasıl bastığını gösteren resimler paylaşırsan makbule geçersin..:D:D
he he öyle
kardeş sen erkenmisin ? yada anlama kıtlığınmı var ?
Emeğine sağlık güzel olmuş. Bi arada nasıl bastığını gösteren resimler paylaşırsan makbule geçersin..:D:D
aynen katılıyorum maşAllah ellerine sağlık :) varsa eğer yapım aşamasından fotoğraflar onları da paylaşırsan daha güzel olur :)
Boost Up
12-02-2011, 00:29
cagatay ne anlarsın la die casttan?
ygtkrmdnz
12-02-2011, 00:34
http://www.incicaps.com/resimler/gel-bi-dk-konuscaz.jpg
S.Özeren
12-02-2011, 00:35
ellerine sağlık
hobinin yaşı yoktur 3-5 yaşında darbuka çalan çocuk yaşının geçmesinimi beklesin ?
Konu yanlış yerde olabilir yetkili arkadaşlar doğru yere taşır niye üstlendin ki bu kadar bu vazifeyi..
eline sağlık tamamen zevk meselesi koleksiyonun tamamının fotoğraflarını bekliyoruz :)
güzel olmuş devamını da ekle ama fotoğraflar bölümüne ekle :)
Bulut Y.
12-02-2011, 01:02