PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersin Foto Day

Sayfa : 1 [2]

erhann
21-02-2011, 12:55
ekle kardeşim ekle ne olacak sanki :) ben de merak ediyorum zaten biz çekemedik.koy da izleyelim.
ama ben bazı arkadaşlardan bi kaç söz duydum canım sıkıldı. leon fısmış ya gitmiyormuş falan dediler. olmadı öyle. conta güzel kaçırıyordu ve ciddi basınç kaybı vardı.otobana çıkarken aklımda bile yoktu basmak.buna rağmen bastık. typer ın da nasıl gittiğini unutuyorlar sanırım :) ama zevkliydi. teşekkür ederim kamer. denemeleri burda tekrarlayalım isterim
:icon_tup:
masallah iyi gidiyr salla gitsin ya ;)

erhann
21-02-2011, 12:57
bu arada adanadan merisne satilan otomatik cvc si R kimde kim cagirdi onu tanismak isterim

By_FresH
21-02-2011, 12:57
ekle kardeşim ekle ne olacak sanki :) ben de merak ediyorum zaten biz çekemedik.koy da izleyelim.
ama ben bazı arkadaşlardan bi kaç söz duydum canım sıkıldı. leon fısmış ya gitmiyormuş falan dediler. olmadı öyle. conta güzel kaçırıyordu ve ciddi basınç kaybı vardı.otobana çıkarken aklımda bile yoktu basmak.buna rağmen bastık. typer ın da nasıl gittiğini unutuyorlar sanırım :) ama zevkliydi. teşekkür ederim kamer. denemeleri burda tekrarlayalım isterim
:icon_tup:

walla kim demişse ayıp etmiş dostum ben gidişini göremedim ama problemleri çözersin inşallah benden tavsiye pek sallama söylenenleri ;) kazasız cezasız günler

+5500 ;) salla tabiki

tyMu
21-02-2011, 12:58
benzinli gibiydi seside external wg iyi olmuş ozaman :D
evc ayarlanır heralde yaw bilen vardır hiç olmadı manual ini indir bi bak netten :)

yasindamar
21-02-2011, 13:00

eyvallah kardeşim haklısın. daha iyi gitmesi için uğraşıyoruz

yasindamar
21-02-2011, 13:01
walla kim demişse ayıp etmiş dostum ben gidişini göremedim ama problemleri çözersin inşallah benden tavsiye pek sallama söylenenleri ;) kazasız cezasız günler

ben tanımıyorum zaten diyeni de duydum işte öle. problemleri çözeyim tech ten takip edersin inş. videoları :)

yasindamar
21-02-2011, 13:04
benzinli gibiydi seside external wg iyi olmuş ozaman :D
evc ayarlanır heralde yaw bilen vardır hiç olmadı manual ini indir bi bak netten :)

EVC nin kullanma klavuzu falan herşeyi var da işlemler birbiri ile bağlantılı birkaç basamaktan oluşuyor. o yüzden anlamak ve ayarlamak zor. istanbuldaki ayarı ile kalsaydı 2.5 falan basıyordu.tabi kaçak da vardı o da kayıpta etkili ama kaçaktan önce de ayarsızdı. bi bakalım ya kullanamazsam sökecem normal westegate takacam.ses çok güzel ama gitmesi daha önemli :icon_tup:

tyMu
21-02-2011, 13:05
tabiki bir soruşturalım bakalım bizde evc yi :) daha rahat olur onu çözersen araç içinden

yasindamar
21-02-2011, 13:08
tabiki bir soruşturalım bakalım bizde evc yi :) daha rahat olur onu çözersen araç içinden

araç içinden olması cidden çok zevkli. ama bunun ustası olmak lazım.araştırıyoruz. EVC nin bir kötülüğü de max 2.6 bastırıyor. daha çok turbo benzinliye yönelik bir cihazmış.3 bar basmak istesen de izin yok :)

zekky
21-02-2011, 20:20
Foto day diye baslik acildi foto yok:(

samet_61
21-02-2011, 20:25
Foto day diye baslik acildi foto yok:(

+1 (10 krktr)

KMR2-GT
21-02-2011, 20:26
lan foto makınasını getırsen bı dert getırmesen baska dert:D

By_FresH
22-02-2011, 10:11
arkadaşlar acele yok fotoları çeken arkadaşın biraz işleri var atacak yakın zamanda az daha sabır

douu
22-02-2011, 11:41
Yasin evc ayarına bi bakabilecek biri zor Adana'da evc kullanan tolga abi var ona bi soralım ;) turbonun saplamalarini da hallettir sen bi wg kalsın bakalım biraz ;)

mustafa_KYR
22-02-2011, 12:53
hic tadin tuzun yoktu :confused:

kamer kardeşim hasta olmuş mustafacım biraz sıkıntılıydı erhann seninde keyfin yoktu kardeşim ama olsun herkez üstüne düşeni yaptı die düşünüyorum :D

çölde susuz kalanlar gibi bende arabasız kalınca keyfim yok bee ondan :icon13:

erhann
23-02-2011, 08:07
fotolar burada

http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/76644-19-subat-mersin-bulusma-aksami.html

yasindamar
23-02-2011, 12:17
Yasin evc ayarına bi bakabilecek biri zor Adana'da evc kullanan tolga abi var ona bi soralım ;) turbonun saplamalarini da hallettir sen bi wg kalsın bakalım biraz ;)

saplamalar tamam doğu. ayarını da ufaktan muratla hallettik gibi ama bilmiyorum yine de.

douu
23-02-2011, 13:30
Aksam gel o zaman ekşın var

yasindamar
23-02-2011, 23:19
ekşın var demişin ama ben yeni okudum valla. ne iş :))