Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu memleketin hali ne olacak ?

RIDVAN
12-02-2011, 10:53
gece arkadaşımın peugeot 206 marka aracının sunroof camını çalmışlar bu nasıl bir oru.....çocukludur ve nasıl bir cesarettir. polis bile hayret etti bu nasıl sökmüşler nasıl görmemişiz dolaşıyorduk devriyede diyor. ? bir bakıyoruz middili atları kesiyorlar köpek çalışıyorlar kanı bozuk namuzssular. :(

Shekil
12-02-2011, 10:56
gecmis olsun kardesim..

SekoLive
12-02-2011, 10:56
rıdvan bundan 1 sene önce bayan bir arkadaşımın 3 kere sunroof camını çaldılar bu 206larda bu olay hastalık sanırım... ve kız en sonunda sattı arabasını sırf bu yüzden.

Mutu
12-02-2011, 10:58
Biz polise gittik, çalınan arabamız ogsden adapazarı işelerinden geçmiş diye, adam bize resmini getirin bunu ihbar olarak kabul edemem dedi :) Soruyoruz, o resme biz mi yoksa siz mi daha kolay ulaşabilirsiniz diye cevap yok... Biz de eğer biz gişelerden geçen arabayı sizden önce duyuyorsak, ve de siz çalıntı ihbarımızı dahi dikkate almadıysanız, bunu ihbar olarak saymayıp kılınızı kıpırdatmamanız gayet normal dedik çıktık.

efe_
12-02-2011, 11:02
peugeot grubunun da camlardan çektiği nedir arkadaş...
dayımın 307sinin kelebek camını kırarak 8 kere içine girdilerdi , artık camcıyla kanka olmuştuk:D

VTİ1035
12-02-2011, 11:04
çok geçmiş olsun kardeşim

senna
12-02-2011, 11:05
memleketin halini bilmiyorum ama sen böyle yine büyüklü küçüklü yazmaya devam edersen baya bir tatile çıkarsın

RIDVAN
12-02-2011, 11:08
akşam çok pis sıkıntıya girdik evden çıktık arabaya doğru yürüdüler ben diyorum tavan açık kalmış olum diyorum olurmu yav diyor harbiden çok sakat durum. onun bunun çocukları antebi talan ediyoruz.polis bile hayret etti ben burdan sürekli geçiyorum diyor birbirlerinin suratına bakıyolar bir dalga var ama inşallah çözeriz ama camdan artık umudu kestik.

Kakus
12-02-2011, 11:09
Keşke memleketin hali 206'ların sunroof camları çalınmadığında düzelse....

Geçmiş olsun. Bu tarafta hesabını vermezler belki ama...

cem
12-02-2011, 11:10
Resmen şerefsizlik, yazik gunah , geçmiş olsun ..

RIDVAN
12-02-2011, 11:11
memleketin halini bilmiyorum ama sen böyle yine büyüklü küçüklü yazmaya devam edersen baya bir tatile çıkarsın
sadece başlığı yazdım senin benden probleminmi var ? sadece sorun bumu yani ? tamam birdaha başlığıda yazmam tek sorun bul olsun takdın gidiyorsun gerekirse banla sil üyeliğimizi beni bundanmı tehdit ediyosun

RIDVAN
12-02-2011, 11:12
tşk ederim. çok sağolun olan oldu umarım birdaha olmaz diyicemde.

RIDVAN
12-02-2011, 11:17
rıdvan bundan 1 sene önce bayan bir arkadaşımın 3 kere sunroof camını çaldılar bu 206larda bu olay hastalık sanırım... ve kız en sonunda sattı arabasını sırf bu yüzden.
sanırım bizde bu gidişten artık satıcaz. bizim boranın ön panjur nikelajını bile çalmışlardı :D

Kadyr
12-02-2011, 11:17
geçmiş olsun.sırf bu o cocukları yüzünden aracımı otoparka çekiyorum extra masraf ama içim rahat oluyor en azından.eski aracımı bilerek çizmişti o çocukları bunları suç üstü yakalayıp linç edeceksinki görcekler

senna
12-02-2011, 11:18
sadece başlığı yazdım senin benden probleminmi var ? sadece sorun bumu yani ? tamam birdaha başlığıda yazmam tek sorun bul olsun takdın gidiyorsun gerekirse banla sil üyeliğimizi beni bundanmı tehdit ediyosun

tehdit etmedim düzgünce yaz dedim o kadar bir kere uyardık bir daha olmasın sorun varmı bunda? ne problemim olacak seninle? tanıyormuyum seni?

RIDVAN
12-02-2011, 11:23
tehdit etmedim düzgünce yaz dedim o kadar bir kere uyardık bir daha olmasın sorun varmı bunda? ne problemim olacak seninle? tanıyormuyum seni?
olmuyor zaten dikkat edersen sadec başlığı yazdım. sadece bir konu açıyorum bakıyorum direk sen.tamam birdaha olmaz.

senna
12-02-2011, 11:30
açtığn iki konu unutmaki forumda geziyorum bakıyorum konulara takip ediyoruz anlayacağın

coyete
12-02-2011, 11:32
ohanness nasıl olur ya nasıl sökebiliyorlar anlamış deyilim geçmiş olsun

Evrenoz
12-02-2011, 11:36

Kötü bir olay yaşamıssın, kabul.. Geçmiş olsun..

Ama biz bir Türk forumuyuz. Mümkün olduğunca Türkçe yazmalıyız.

Yaşın küçük, hata yaptığının farkında olmayabilirsin. Lâkin yaptığın hata gösterildiğinde olgun davranıp hatanı kabullenemeyecek kadar da küçük değilsin.

"Kusura bakma, Türk forumunda Türkçe imlâ kurallarına uygun yazmam gerekirdi. Bundan sonra dikkat ederim." demek bu kadar mı zor?

Bi1ReD
12-02-2011, 11:46
Ya aga bu sanrufun derdi hic bitmezmi? ya teli kopar, ya kayisi siyiyir, ya mekanizmasi bozulur, ya cami catlar, ya su alir, hava alir, ya hirsiz girer, çalar.......

Sanruflu araba almicam zaten bida tobe ettim :D

Bu arada cok gecmis olsun nasi olsa oteki tarafi var bunun bosver.

Semii
12-02-2011, 11:53
ya arkadaş nasıl bi cesarettir nasıl bi iştir bu :confused: araba gitmiş deseydin bu kadar şaşırmazdım valla.Büyük geçmiş olsun....

Xenomorph
12-02-2011, 11:56
bu memlekette herşey olur

polislere avantaları bıle vardır onların

çorluda şehir içi 56 ile gidiyoruz diye radar cezası gelmiş...

asagıdakı trafık polısı yenı vergı toplama sıstemı dıyor artık ben ceza yazmaktan korkuyorum ınsanlara bıgun dayak yıcem dıyor :S

S.Özeren
12-02-2011, 11:59
millet şaşırmış ya

Günkut
12-02-2011, 12:00

asagıdakı trafık polısı yenı vergı toplama sıstemı dıyor artık ben ceza yazmaktan korkuyorum ınsanlara bıgun dayak yıcem dıyor :S

Bunu düşünmekten kendımı alamıyorum...

cRc Ramo
12-02-2011, 12:01
yuhh artık :eek: böylesinide ilk defa duydum geçmiş olsun

özcan07
12-02-2011, 12:03
geçmiş olsun,can sıkıcı bir durum olmuş

Xenomorph
12-02-2011, 12:05
gişelerden geçmiş denilen karakoldaki polis bunu ihbar sayamam diyorsa başka ne denirki...

RIDVAN
12-02-2011, 14:37
tşk ederim arkadaşlar sağolun valla insanın çok zoruna gidiyo.

5500
12-02-2011, 14:59
geçmiş olsun.5 lira için adam öldürülen bi ülkenin nereye gitmesi beklenebilirki..

mrtngn
12-02-2011, 15:10
İnsanlarda ar namus şeref diye birşey ne yazik ki kalmamış.Etrafta okadar kansız şerefsiz evladı var ki ben bile şaşırıyorum artık.Gecen aksamda benim arabanın antenini çalmışlar.

Ulan o anteni çalcak kadar düştüysen okadar serefin kalmadıysa senin ben.....Yazıklar olsun bu insanlara yaa...Cezalar caydırıcı olmadıktan sonra malesef iş başa düşüyor bi zamandan sonra.

Geçmiş olsun

Rec.O
12-02-2011, 15:19
Ohoooo kardeşim sen ne diyosun benim eski unom un üstündeki jantları gece takoza kaldırıp calmıslardı 13 jant çelikti ederiz 300 400 tl bişey polis bulamamıstı yapacak bişey yok memlekette o...... ç..... azmı ???? Bu dünya yok sa diğer dünyada elbet hesaplasılacak.

Edit: polisler hırsızı alıyorlar arabasına yarım saat masiafir ediyorlar ardından dışarı bırakıyorlar varmı böyle birşey ???? neymiş birşey calmadı sadece calacakken yakalndı calsalardı şunu yapardık bunu yapardık yasa boşluğu var cart var curt var bumudur ! ?

Cıhat YAVAS
12-02-2011, 15:25
büyük geçmiş olsun benimde üni otoparkında silencırı çalmışlardı üstelik alyan vidaydı

ergin
12-02-2011, 15:36
insanlarda Allah korkusu ve haram yeme korkusu olmayınca böyle oluyor bunun bence başka bir acıklaması yok

turbo&quattro
12-02-2011, 18:46
Yakaladiklarini 1-2 ay yatirip salarlarsa sunroofta calarlar baska seylerde.....

Yillar once kartal aracimizin radyatorunu calmislardi :) Gecmis olsun...

SkY
12-02-2011, 18:50
geçmiş olsun...bir dönem de airbaglere sarmışlardı şimdi de sunrooflar demek ki..sonumuz hayrolsun

hüsor
12-02-2011, 18:51
bu 206 ların olayı hırsızlarda genel olmuş sanırım 1 kaç sene önce benim tanıdığımında sunroof unu çalıyorlardı iyi yetiştiler...

geçmiş olsun.

Frid
12-02-2011, 19:20
şu soğuk günlerde giydiğim içliği çalarlarsa diye bile korkmaya başladım ne hale geldık. geçmiş olsun

Bi1ReD
12-02-2011, 21:23
Aga devlet caliyor sokaktaki adam neyapsin...

Gecen aylarda evin önüne asvalt attilar (Cumhuriyet bul.) 1000tl ödedik bi iki ay sonra arka sokağa atmışlar 300tl ödedik. Sonra ön tarafdaki caddeyi güya tamir etmisler 200 kusur lira para gelmis bugun eve ama ben hic bir tadilat gormedim asvaltta. Bizim bina 8 katli 17 daire var ve cephesi 5.30m alinan parayi hesap et? Arkadas motorlu tasitlar vergisi aliyosun, benzinden esek yukuyle vergi aliyosun, yolun parasinida ben veriyorum...

Peki yol benim araba benim parasini vermisim almisim be ..... cocuklari niye kendi evimin önüne parasini verdigim yola arabami koydummu bana 2 haftada 2 defa park cezasi kesiyosun???

Her yer otoparkta biz sokagami birakiyoruz arabayi. Yalandan bina yapilirken altina projede dandiq bi garaj ciziliyor sonra kapici dairesi yapiliyor sonra evinin önüne koyma pardon nereme koyiyim?

Sagcisida solcusuda kim gelirse gelsin biz bir mısır kadar olamadigimiz surece bu boyle gider.

Anıl E.
12-02-2011, 21:36
Koca kangal köpeginin beline ip baglayıp duvardan çekip çalanlar var 206'nın sunroof çalınmış çok mu?Memleketin gidişatı hiç iyi degil bu işten para bile kazananlar var genelde,
köpek çalarlar kuş çalarlar ,arabanın farını sökerler yaparlar yaa ceplerinde belki para yoktur ama para kazanmak için herkesten daha zekice fikirlere sahiptirler,o fikirleri güzel konularda kullansalar neler yaparlar neler ,ama işte genelde bizimkilerin aklı böyle şeylere çalışıyor
Tekrardan geçmiş olsun

RIDVAN
14-02-2011, 08:16
tşk ederim arkadaşlar allah razı olsun.

Time-R
14-02-2011, 08:21

kesinlikle dogru mert

berkred
14-02-2011, 08:25
geçmiş olsun

Burak SARIKAYA
14-02-2011, 09:40
Aga devlet caliyor sokaktaki adam neyapsin...

Gecen aylarda evin önüne asvalt attilar (Cumhuriyet bul.) 1000tl ödedik bi iki ay sonra arka sokağa atmışlar 300tl ödedik. Sonra ön tarafdaki caddeyi güya tamir etmisler 200 kusur lira para gelmis bugun eve ama ben hic bir tadilat gormedim asvaltta. Bizim bina 8 katli 17 daire var ve cephesi 5.30m alinan parayi hesap et? Arkadas motorlu tasitlar vergisi aliyosun, benzinden esek yukuyle vergi aliyosun, yolun parasinida ben veriyorum...

Peki yol benim araba benim parasini vermisim almisim be ..... cocuklari niye kendi evimin önüne parasini verdigim yola arabami koydummu bana 2 haftada 2 defa park cezasi kesiyosun???

Her yer otoparkta biz sokagami birakiyoruz arabayi. Yalandan bina yapilirken altina projede dandiq bi garaj ciziliyor sonra kapici dairesi yapiliyor sonra evinin önüne koyma pardon nereme koyiyim?

Sagcisida solcusuda kim gelirse gelsin biz bir mısır kadar olamadigimiz surece bu boyle gider.

Çok doğrusun eyw.