Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gümüş (platin) gri için öneri

mehmetRS
12-02-2011, 16:16
Arkadaşlar merhabalar,

öncelikle herkesin ellerine sağlık, konuları baya bir inceledim mükemmel işler var burada, hayran kalmamak elde değil..

benim sorunum ise; aslında sorun değil öneri beklentisi..

clio rs lerin gri tonunu bilenler vardır mutlaka gümüş gri yada platin gri yazıyor, ruhsattan ruhsata bu farkediyor meret :) metalik bir gri ton.. kaporta yüzeyine uygumala yapmak istesem parlatma amaclı, sırasıyla ne önerirsiniz?

şimdiden teşekkürler

kadir_
12-02-2011, 16:21
Araca en son ne zaman bakım yapıldı?

Genelde sıra olarak Kil>polish>wax diye olur.

mehmetRS
12-02-2011, 16:27
Araca en son ne zaman bakım yapıldı?

Genelde sıra olarak Kil>polish>wax diye olur.

valla en son bir ay önce öyle shellden aldığım sonaxın cilasını yapmıstım sadece

kadir_
12-02-2011, 16:35
O zaman önce kil uygulanır zift yol pisliği vs çıkmayan kirleri bununla temizlersiniz üstüne menzerna 203s veya Meguiars M83 ile uygulama yapılır üstüne de kaliteli bir wax atılır collinite 915-476S yada FK1000P gibi ama bu ürünleri TR de bulmak pek kolay değil :)

ruudvan
12-02-2011, 16:43
sıvı cıla al her yıkamada tozlandıgında sıvı cıla at ne zamankı parlaklıgının daha fazla olmasını ıstersın o zmn sıvı sprey cıladan sıvı lıkıt cılaya gecersın oda yetmedıgı zaman katı wax a gecersın.
simdilik iyi bir marka nın sprey cılasını kullan.
turtle wax.sonax fln deıl.
meguiars.adam's.chemical guys.poorboys.atas.gibi markaları kullan.
cilalı sampuanınıda eksik etme.

mehmetRS
12-02-2011, 21:22
sıvı cıla al her yıkamada tozlandıgında sıvı cıla at ne zamankı parlaklıgının daha fazla olmasını ıstersın o zmn sıvı sprey cıladan sıvı lıkıt cılaya gecersın oda yetmedıgı zaman katı wax a gecersın.
simdilik iyi bir marka nın sprey cılasını kullan.
turtle wax.sonax fln deıl.
meguiars.adam's.chemical guys.poorboys.atas.gibi markaları kullan.
cilalı sampuanınıda eksik etme.

bu son saydığınız markalardan herhangi birini türkiyede kolay bulabilirmiyim?

ruudvan
12-02-2011, 22:16
hepsi var...

Ufuk
12-02-2011, 23:33
Atas bayisi bildiğim kadarıyla izmirde.İstanbul meguiars kaynıyor.Diğer ürünleri böyle dükkan tarzı yerlerde değil de bu işle uğraşan adamların elinde daha rahat bulacağınızı düşünüyorum :)

ruudvan
12-02-2011, 23:36
ufuk bana sorsaydın atasın sana maslak sanayıde oldugunu solerdım bosuna yorulma ızmıre kadar...meguıarsta ıstanbulda chemical guys ta ıstanbulda..

Ufuk
13-02-2011, 16:20
Bildiğim kadarıyla demiştim abi skodaturkeyden aklımda kalmış.

mehmetRS
14-02-2011, 13:53
chemical guys ismi cok etkileyici geldi, nereden alabilirim bakım ürünlerini acabA?

ruudvan
14-02-2011, 16:28
chemical guys ismi cok etkileyici geldi, nereden alabilirim bakım ürünlerini acabA?

imprezaWRC nickli arkadaşa ulaş.yardımcı olur sana.