Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Yazin En Hizlisi ?
Turbo M3'lerle deneme muhabeti geçince aklıma takıldı.O kadar araba yapıyoruz maddi manevi gecemizi gundumuze katıyoruz.Dostça bir çerçevede ele aldığımız da sizce bu senenin en hızlı makinası kim olacak ? Gözümden kaçıp listeye eklemedigim olursa uyarsın eklerim.Yada rahatsız olan araç sahibi olursa listeden cikartayim...Her yapılan araba sıfırdan kalkamayacagi Icin 100-300 rolling diyelim...
bn çekimser oy kullanıyorum karar veremedim..hepsi birbirinden ayrı özveriyle hazırlanmış araçlar yada hala hazırlanmakta olan araçlar eger bırıne oy verırsem dıerıne haksızlık oldugunu dusunuorum bn cekımser dıorum ..
Eray Yümsel
13-02-2011, 02:24
oyumu yanlışlıkla hpf m3 e verdim. benim oyum mdf m3tt ye değiştirebilirsek sevinirim. hayırlı akşamlar ok bye
zorbeykesman
13-02-2011, 02:24
Bari resimlerini koyunda seçelim sonucta hepsını szn bıldıınız acıdan bılmeebılırız.
emre yeşil
13-02-2011, 02:48
En hızlısı tabiki hulk diyorum 16 bin km sırf gazlayarak geçti tüm yazı sanayiden çıkmayan hızlı olarak bilinen şehir efsanelerine gerek yok.
su106GTI
13-02-2011, 03:18
bende hulk diorum.eskisinden daha hızlı olacağı için.
m3TT üzer gibi duruyo :D tabi daha gtr 200 / hulk / ottomanı görmedik
oyum msupra ya hem sürekli kullanıldığından hem de eski halinden çok daha hızlı olduğundan ama gtr200 inşallah yaza kadar biter herşeyi dört dörtlük sorunsuz halledilirse bir sürpriz yapabilir bence... umarım yanlış anlaşılmam diğer tüm araçlara burdaki birçok kişinin imrenerek baktığı ve gerçekten emek para zaman özveri çok ça harcanarak hazırlandığı araçlar allah hepsine kazasız belasız bir yıl nasip etsin...
ademsezer
13-02-2011, 08:30
silindir farketmez awd rwd fwd kimse bu yazın en hızlısı TARAFIMDAN GİDER VAR BAZOOKA erl k24 eg swap turbo.....
(bknz: ölüm grubu ) :D
ac diyorum :)
ardacngns
13-02-2011, 09:50
benım oyum bazooka dan yana unuttugumuz arabalarda ygz tper,jad typer,ıntegra turbo,antalya
da serdar dıye abımızın s2000 ı var cıddı hazırlanan lıstede bunlarda olabılır
BAZOOKA fena gider yapiyon!
bende BAZOOKA' ya oyumu veriyorum....
hll be adem :)
listeye bazooka20 de eklenmeli
kerem_euk34
13-02-2011, 09:58
bilal abinin eski turbo vti yok mu listede:) Msuprayı görmedim walla şu an için iyidir msup :) ama onu geçen bi supra vardı listede mi bilmiorum ama o supra yoksa msupra alır :)
beyler bitmemiş arabalara yorum yapmayın la Driftbox burda gelelim 1 gün toplanalım Dbn gecesi yapalım yazın Ne dersiniZ?
Eray Yümsel
13-02-2011, 10:07
dbn için ayrı bir bölüm açılsa aslında daha güzel olur... techturkey dbn list gibi en hızlıdan yavaşa sıralanır güncellendikçe de hep takipte oluruz işte. 6speed in tr verşiyonu
beyler bitmemiş arabalara yorum yapmayın la Driftbox burda gelelim 1 gün toplanalım Dbn gecesi yapalım yazın Ne dersiniZ?
Yorum değil kamuoyu yoklaması özgün bu :) Bana uyar...
Onurkk06
13-02-2011, 10:11
benim oyum msupraya mükemmel e36 dizaynına supranın motoru da eklenince tam bir şaheser bence :) dier araçlar da mükemmel ama msupra benim için ağır basıyor
dıbıne vurulmuş bır 2jz en hızlı olur gıbıme gelıyor. tabi yere tutunmayı basaran bır k20 supriz yapabılır ama hıc bellı olmaz tabı kesın konusmayalım:)
cembozbey
13-02-2011, 11:01
en hızlıdan biraz daha hızlı bi turbo m3 herzaman vardır =)
Proje detayları ile Gtr bence şuan, ama tamamlandığı anda görecez :)
turbo camaro diyorum bende ;)
dragstar
13-02-2011, 11:18
turbom3 :)
ben bu konuda mütevaziliğimi ve bilgimi kullanaraktan hacim ve tek ceker olarak.. msupra diıyorum..m3 turbolara pek şans vermıorum...
biz 4 cekerlerin araclarımızı bitirdiğimiz zaman bi sakin pazar sabahında cuneyt abi olsun ben olayım ismail şen mami ve ziya hoca olsun öle deneyip görelim derim..
Aydın22B
13-02-2011, 11:31
Yürekli garaj tarafından hazırlanan Protomotive 997TT Siyah ibrahim,emre levent ikilisinin güzel bir dbn verisi cıkaracaklarını düşünüyorum.. benim oyum onlara :)
Day Walker
13-02-2011, 11:35
Yaz gelsede videolari gorsek
Gezmede,cayda corbada,roll da en cok hulk u gorduk oyumuz Hulk a yıne :)
turbo camaro diyorum bende ;)
Camaro bitti mi ki?
dragstar
13-02-2011, 11:58
bu yaz çook güzel olucak :)
Camaro bitti mi ki?
listede hazir olmayan diger arabalarla bitmesini umuyorum ;)
yazın yariş felan olmaz arkadaşlar havalar serinken bitirip denemek lazım bu hava ile ağustosun ortasında ki hava ile denemelerde dunya fark eder....
bitmiş bitmemiş yaza kadar eklenen araçlar olacaktır tıpkı bazooka24 gibi oyum ona...
Emre İlbi
13-02-2011, 13:00
oyum Msupraya yıllardır formda,diğer araçlara haksızlık ediyor gibi olmayım,çünkü ne onların nede Msupranın şuanki durumunu bilmiyorum,ama daha hızlısıda olsa benim gönlümde en hızlı Msupra:)
hakotech
13-02-2011, 17:23
listede yok ama masvette ve eröz abının tt corvette'de var ...
hepsı bırbırınden fena ama Msupra bana göre başı çeker gıbı gelıyo :)
Sakal bıyık meselesi olmus :D
Listede BTU da yok bence oda cok hızlı ...
Oyumu Msupraya kullandım...
ben oyumu TT M3 e veriyorum...hulk tanda bi surpriz beklemiyo degilim
Camaro vardı baya sağlam yapılan o ne oldu? oda baya iddialıydı
Shadow_Dancer
13-02-2011, 17:42
m Supra diyorum..
ottoman güzel yürüyecek inşAllah
akucukdogan
13-02-2011, 18:01
Oy vermek o kadar zor ki :)
Yürekli garaj tarafından hazırlanan Protomotive 997TT Siyah ibrahim,emre levent ikilisinin güzel bir dbn verisi cıkaracaklarını düşünüyorum.. benim oyum onlara :)
Ajan sen şampiyonlar ligine katılmıyo musun?Kuralar çekilirken adını yazdır sende :)
Ahmet_28
13-02-2011, 18:10
ben ottoman ve ac8877 nin yaza damga vurmasını bekliyorum
kerem_euk34
13-02-2011, 18:14
Msupranın aşırı iddaalı olduğunu biliorum ama ottoman projesi çok ilgi çekici sonuçu merakla bekliyorum :)
hepsi toplansın bi gece sırayla denensin :)
bu sekilde birine oy vermek imkansız maşallah hepsinie ciddi emek tasıyan araclar
denenmeden yada dbn verileri alınmadan yapılan yorumlar havada kalır, ayrıca yeni sezonda en azından bir kaç aracın daha çıkacağını sanıyorum.
dragon07
13-02-2011, 18:34
hiç düşünmeden oyumu HULKA verdim.
2 bi oy olsaydı oda msupra :)
kerem_euk34
13-02-2011, 18:41
60-250 ROLL hangi yolda olcak bu denemeler anca otobanda :)
nakayama
13-02-2011, 18:54
Sakal bıyık meselesi olmus :D
Listede BTU da yok bence oda cok hızlı ...
Oyumu Msupraya kullandım...
BTU söküldü.
Oyum ORANGE DEVİL Antalya'mızın Turbo S2000'ine, napalım duygusallıktan kurtulamıyoruz.
Kim en hızlı olur bilemem ama en doya doya, sapına kadar gazlayacak araba yine HULK olacak bence. miniks'lerin en takdir ettiğim yönü; yapıyorlar, verdiklerini köküne kadar da alıyorlar arabalarından, Allah zeval vermesin ;)
kardeşim bizim arabaların daha 60 da bascak bi yerleri kalmadı..
60ta tutnabilirler mi kardeşim bu arabalar :)
bitane gaddar evo yok aralarinda :)
Ahmet_28
13-02-2011, 19:45
tutunmadan ziyade hangisi dolduracak 60 ta :)
tutunmadan ziyade hangisi dolduracak 60 ta :)
aynen o da var :) 90-110min olması lazım
güzel denemeler olur bu yaz
_muhaRRem
13-02-2011, 19:54
listedeki 3 arabada swap , bence ayrı ayrı klasman yapmak lazım. swaplar ve fabrikasyon araçlar diye.
Listede sadece HULK ve Ottoman 4 silindir araçlar yanlış bilmiyorsam.
Ve yinede Hulk ve Ottoman çok iddalı bence ama oyum Ottoman'a..
Allah hepsine dertsiz tasasız belasız doya doya gazlamayı nasip etsin inş.
listedeki 3 arabada swap , bence ayrı ayrı klasman yapmak lazım. swaplar ve fabrikasyon araçlar diye.
Modlamanin swap yada orjinali olmaz ki önemli olan modifiyedir...Ona bakarsan listede 2.0 cc'de 3.0 cc'de vs motor hacmi var...
kerem_euk34
13-02-2011, 20:13
Şimdi şöyle diim bende atmosferik olduğu için alışkanlık olmuş 100-250 yapalım daha mantıklı olur heralde :)
onursumer
13-02-2011, 20:18
şoyle bi baktımda seçmek zor :D
Hpf M3, gtr 200 favorim :)
Ahmet_28
13-02-2011, 20:18
Turbo M3'lerle deneme muhabeti geçince aklıma takıldı.O kadar araba yapıyoruz maddi manevi gecemizi gundumuze katıyoruz.Dostça bir çerçevede ele aldığımız da sizce bu senenin en hızlı makinası kim olacak ? Gözümden kaçıp listeye eklemedigim olursa uyarsın eklerim.Yada rahatsız olan araç sahibi olursa listeden cikartayim...Her yapılan araba sıfırdan kalkamayacagi Icin 100-300 rolling diyelim...
Şimdi şöyle diim bende atmosferik olduğu için alışkanlık olmuş 100-250 yapalım daha mantıklı olur heralde :)
ilk mesajda belirtilmiş zaten 100-300
sanırım rollde bu aracların hic biri 250 de bırakmaz yuksek hacimlilerin farkı zaten 250 den sonra ortaya cıkar bakınız massevette hulk denemeleri..
msupra hayabusa denemesi vardı nette son vites msupra kesiciye giriyor busayı yakalayıp geciyor yanlıs hatırlamıyorsam hıza 350 diyordu :)
YouTube - hayabusa versus msupra (http://www.youtube.com/watch?v=38Vn451feyI)
listede emre leventin 997tt yok oyuzden hpf m3 e vermek zorunda kaldım eklenirse listeye iyi olur
_muhaRRem
13-02-2011, 20:22
Modlamanin swap yada orjinali olmaz ki önemli olan modifiyedir...Ona bakarsan listede 2.0 cc'de 3.0 cc'de vs motor hacmi var...
swap arabalar genelde sadece yarış amaçlı oluyor ve kg olarak çok avantajı oluyor.. kg çok önemli bu nedenle söyledim..Sorun yok abi yeterki çıksın arabalar hayırlısıyla deneriz herkesle.
kerem_euk34
13-02-2011, 20:25
ilk mesajda belirtilmiş zaten 100-300
300 sakat gereksiz ve bence 250den sona zaten son vites bişi değişceğini sanmıyorum
300 sakat gereksiz ve bence 250den sona zaten son vites bişi değişceğini sanmıyorum
gülüm bu işler vtecle gazlamaya benzemiyo :D
adamlar zaten o hızlara saniyeler içinde çıkıyolar :icon_tup:
_muhaRRem
13-02-2011, 20:29
ben şahsen 300 görmeden gaz kesmeyi düşünmüyorum.. deneyecak adam o hızlara çıkabilecekse gelsin.
TYPERHAKAN
13-02-2011, 20:32
ya arkadaşlar tercih yapamıyorum,bu araçların sahipleri hepsi emek vermiş,para harcamış,belki gözüne uyku girmediği gece olmuş ,insan birini birinden üstün göremiyo hepsi çok güzel ve hızlı gurur duyuyorum.
bence deneyip görmek lazım ama ottoman ve hulk merak konusu merakla beklıyoruz..
2010 Atar ve iddalasma yili oldu. Insallah bu sene yerini deneme ve verilere birakir herkez atip tutuyor icraat yapan, veri koyan cok az....
çok mantıklı güzel bi çağrı bence :icon_tup:
Aydın22B
14-02-2011, 00:41
Ajan sen şampiyonlar ligine katılmıyo musun?Kuralar çekilirken adını yazdır sende :)
ajan sen katılırsan bende katılırım :) yandaş lazım bana şampiyonlar liginde tek başına mücadele zor:)güçlerimizi birleştirelim ortaya 1400 hplı bıseyler cıkarırız herhalde :D
utkuselamoglu
14-02-2011, 08:16
dbn yapılsın. her kes yarışmıyor burda cadde yarışanı var yarışmayanı var bu yüzden daha ii olur
8.000rpm
14-02-2011, 08:27
bu iş dbn olmadan olmaz , çözülmez , bence de Özgün'ün dediği gibi dbn organizasyonu şart
cam car şahitliği de yetmez ki bu araçlara kim cam car olabilecek?
artık oldukça üst seviyelerde makineler çıkmaya başladı , roll moll hikaye bu araçlarda , "dbn dünyasına geçilmeli" diyorum :)
ademsezer
14-02-2011, 09:34
DBN 100 200 arası olacak? asıl guc 200 300 arası belli olmazmı? fwd ler 100 200 arası sararsa adil bi kıyaslama olmaz bence.dbn 100 300 olcuyomu?:D:D:D
catapat adem sen 0 50 ölç gerı gerı panpaaa susurlukta
ademsezer
14-02-2011, 10:19
catapat adem sen 0 50 ölç gerı gerı panpaaa susurlukta
artık ılerı apo:d
utkuselamoglu
14-02-2011, 10:20
DBN 100 200 arası olacak? asıl guc 200 300 arası belli olmazmı? fwd ler 100 200 arası sararsa adil bi kıyaslama olmaz bence.dbn 100 300 olcuyomu?:D:D:D
100 200 sarmayacak...:)sarmamalı
tutunmak için de modifikasyonlar yapılmalı,
fwd in avantajı da var dezavantajı da değil mi
Eğer sökük değillerse listede bunlarda olmalı :)
http://www.techturkey.com/forum/60-130-mph-100-200-km-h/65790-997tt-tiptronic-world-record-hatta-turkiyeden.html
http://www.techturkey.com/forum/60-130-mph-100-200-km-h/30877-gt45-3-liter-supra-60-130-mile-498-sec-to-487-update-page-1-a.html
http://www.techturkey.com/forum/60-130-mph-100-200-km-h/33307-25-liter-subaru-gc8-100-200-km-h-491sec-update.html
swap arabalar genelde sadece yarış amaçlı oluyor ve kg olarak çok avantajı oluyor.. kg çok önemli bu nedenle söyledim..Sorun yok abi yeterki çıksın arabalar hayırlısıyla deneriz herkesle.
Ben benim arabayla bakkala da gideceğim :) Tamam benim araba full sökük olacak ama Msupra sökük değil ve gayette ağır...Neyse dediğin gibi yeter ki Allah dert tasa sorun cıkarmasın...
DogukanB
14-02-2011, 11:18
Eğer sökük değillerse listede bunlarda olmalı :)
http://www.techturkey.com/forum/60-130-mph-100-200-km-h/33307-25-liter-subaru-gc8-100-200-km-h-491sec-update.html
zn söküldü
ademsezer
14-02-2011, 11:36
bu yıl fwd lerin yılı olabilir
listede bazooka24 ünde olması lazım bence :)
100 200 sarmayacak...:)sarmamalı
aynen herkesin kafasinda dusuk viteste guclu araba tutunamaz imaji ciziliyor, gereken yapilicak araba tutturulmaya calisilicak tutunamiyosa beceremiyorsa beygiri kisicak.....
kimse tutunma ile ugrasmasin artik ileride 160 da rolling baslatirlar....
Tutunamiyosan aglamicaksin... ya beygiri kisicaksin yada tutunucaksin.. kimse kimseye zorla onden ceker araba yaptirmiyor... millet bosuna mi 4 ceker yapiyor veya tutunmak icin o kadar ugrasiyor ....
tutunanlarin hakki yenmemeli....
Swaplar falanda ayri grup olmaz ... ol zaman hacime turbo buyuklugune basinca gore gruplar kurulsun..... maksimum klasmanda grup olmaz... Swap yapan bosuna mi yapti ??
Bu arada DBN de bir yere kadar ... asil bu isin dogrusu ve dunyada gecerlisi 400 metre veya 1 kilometre.... Artik aciklanan surelerde kac metre yol aldigi yazilmali asil hizli olan boyle belli olur... En dusuk dbn zamani olan en hizli demek degildir... yapilan mesafe onemli..
En iyi olan kazansin insallah..
utkuselamoglu
14-02-2011, 12:48
aynen herkesin kafasinda dusuk viteste guclu araba tutunamaz imaji ciziliyor, gereken yapilicak araba tutturulmaya calisilicak tutunamiyosa beceremiyorsa beygiri kisicak.....
Tutunamiyosan aglamicaksin... ya beygiri kisicaksin yada tutunucaksin.. kimse kimseye zorla onden ceker araba yaptirmiyor... millet bosuna mi 4 ceker yapiyor veya tutunmak icin o kadar ugrasiyor ....
Swaplar falanda ayri grup olmaz ... ol zaman hacime turbo buyuklugune basinca gore gruplar kurulsun..... maksimum klasmanda grup olmaz... Swap yapan bosuna mi yapti ??
Bu arada DBN de bir yere kadar ... asil bu isin dogrusu ve dunyada gecerlisi 400 metre veya 1 kilometre.... Artik aciklanan surelerde kac metre yol aldigi yazilmali asil hizli olan boyle belli olur... En dusuk dbn zamani olan en hizli demek degildir... yapilan mesafe onemli..
ya önde çeker sarıcak diye bişi yok arkadan iter araçların çok övülen kalkışlarını ve 200 le giderken 3 ten 4 alıp saran araçlar var arkadan iter. sonuçda burdaki olay en hızlı olmak ise en hızlı yol alabilicegi halini yapması lazım arabanın. sonuçta 1/4 giderken çok saran bi araç top speed i ve gücü isterse 2000 hp olsun gene sarıyosa zaman yapamaz. önemli olan zaman burda. arkadaşların dediğine katılıyorum.
ya önde çeker sarıcak diye bişi yok arkadan iter araçların çok övülen kalkışlarını ve 200 le giderken 3 ten 4 alıp saran araçlar var arkadan iter. sonuçda burdaki olay en hızlı olmak ise en hızlı yol alabilicegi halini yapması lazım arabanın. sonuçta 1/4 giderken çok saran bi araç top speed i ve gücü isterse 2000 hp olsun gene sarıyosa zaman yapamaz. önemli olan zaman burda. arkadaşların dediğine katılıyorum.
Arkadan itiste tutunma sorunu yasar, 4 cekerde yasamaz demiyorum ...
Fakat, onden ceker, arkadan itis ve 4 cekere gore en az 10 kat daha kotu tutunma konusunda, yapilirsa tutabilir ama 10 takla atmak gerekir....
Sen bosuna mi vitese gore boost ayarliyodun ? kimseye dedin mi gel kardes 120 den basalim 70 vallahi olmaz diye...
Rollinglerde onden cekerler bu kadar pazarlik yapicagina arabalarini tutunmaya ugrassa daha iyi olur, yada onden ceker arac yapmasinlar bu sorunu bile bile
utkuselamoglu
14-02-2011, 12:58
Arkadan itiste tutunma sorunu yasar, 4 cekerde yasamaz demiyorum ...
Fakat, onden ceker, arkadan itis ve 4 cekere gore en az 10 kat daha kotu tutunma konusunda, yapilirsa tutabilir ama 10 takla atmak gerekir....
Sen bosuna mi vitese gore boost ayarliyodun ? kimseye dedin mi gel kardes 120 den basalim 70 vallahi olmaz diye...
Rollinglerde onden cekerler bu kadar pazarlik yapicagina arabalarini tutunmaya ugrassa daha iyi olur, yada onden ceker arac yapmasinlar bu sorunu bile bile
konuyu uzatmaya gerek yok özgün dbn teklif ediyor. farklı fikirler olabilir. başarın dediği gibi zaten dbn yapılıcaksa aracın tutunması da lazım. burda değişik şekilde kategoriler oluşturabiliriz. İllede 100 200 şart değil ama yurt dışında çok düşük 100 200 yapan araçlar var ve bu araçlar aşırı güçlü. yani yapılabiliyor ise burda da bu şekilde yapılıcaktır. yoksa zaman iyi çıkmaz tabiki.
Bravo başar çok iyi açıklamışsın :icon_tup: Ben gtr200"e ayırdığım bütçenin 3/1"ini yürüyene harcadım sırf tutunmak için ;) Yoksa 2Jz"ye aşık biri olarak alır onu swaplardım.Ama tutanamadıktan sonra 150 km lere kadar sardıktan sonra ne anladım ben bu işten.Kimse yanlış anlamasın o kadar araba yükleyip tutunamamak bana çok saçma geliyor.Dediğin gibi tutunana kadar yüksek hıza çıkıp karşı taraftaki kişiyide buna zorlamak bence doğru değil.Güçlüysen eğer gelir arkadan geçersin ;)
Dbn"e de bir yere kadar dediğin gibi sonuçta ben motorlarla denemek draga sokmak gazlamak için yapıyorum Gtr200"ü...
utkuselamoglu
14-02-2011, 13:02
Bravo başar çok iyi açıklamışsın :icon_tup: Ben gtr200"e ayırdığım bütçenin 3/1"ini yürüyene harcadım sırf tutunmak için ;) Yoksa 2Jz"ye aşık biri olarak alır onu swaplardım.Ama tutanamadıktan sonra 150 km lere kadar sardıktan sonra ne anladım ben bu işten.Kimse yanlış anlamasın o kadar araba yükleyip tutunamamak bana çok saçma geliyor.Dediğin gibi tutunana kadar yüksek hıza çıkıp karşı taraftaki kişiyide buna zorlamak bence doğru değil.Güçlüysen eğer gelir arkadan geçersin ;)
Dbn"e de bir yere kadar dediğin gibi sonuçta ben motorlarla denemek draga sokmak gazlamak için yapıyorum ben Gtr200"ü...
piste gidilip dbnden performancebox tan drag süreside ölçüle bilir. her araç aynı yerde kalkar koşul aynı halde olur.
10bin dolardan fazla yuruyene para gomdum tutunmak ıcın. ınsallah ıstedıgımız gıbı olur. onden cekerın tutunabıldıgını hepberaber goruruz. yeter kı gereklı parcalar alınsın.
utkuselamoglu
14-02-2011, 13:06
10bin dolardan fazla yuruyene para gomdum tutunmak ıcın. ınsallah ıstedıgımız gıbı olur. onden cekerın tutunabıldıgını hepberaber goruruz. yeter kı gereklı parcalar alınsın.
katılıyorum. modifiye aracın her parçasında yapılabilen bişi bu yüzden en iyi araç bu her yere doğru ve akıllıca dokunularak ortaya çıkıyor.
ahmet3425
14-02-2011, 13:07
sıklardaki araclar arasında secim yapmak gercekten cok zor o yuzden ben oy kullanmayacagım :)
ama sunu soyleyebilirim, eğer yuruduğunu gorebilirsek bence en hızlı makine armaganın camarosu olur.
benim favorim camaro...
Dbn"e de bir yere kadar dediğin gibi sonuçta ben motorlarla denemek draga sokmak gazlamak için yapıyorum Gtr200"ü...
Tesekkurler, siz enayimiydiniz 4 ceker yaptiniz ne guzel derdiniz 150 de basliyalim kardes sariyor benimki oooh kebap.... Yapmasaydin kardesim zorla mi yaptirdilar
Araba yukleyip tutunamamak banada sacma geliyor ama Turkiyede patinaj basari sayiliyor vaay be araba ne gidiyor deniyor...
DBN gecesinde saniyelerin yaninda o surede katedilen mesafe verilmeli verilmezse sagliksiz olur sadece sure kimin onde oldugunu gostermez.. kat edilen mesafenin suresi olculmelidir, hizlanmanin suresi degil, bu sayede yan yana bassalardi hangisi onde olurdunun cevabi gelir.. ;)
En guzeli drag hem hizlanma hem tutunma asil basarili olan belli oluyor....
Aynen simdi seni ornek vericektim sen simdi bunlari yaptiktan sonra biri gelip ben sariyorum altta basmiyalim derse ne dersin :) Verdigin emegin bilginin cope atilmasi olur... :icon_tup:
JumboAli
14-02-2011, 13:10
Eksık bıkac araba var bence. Illa bu lısteye gore konusacaksak Efsane araba yapıp yatıranlara oy verılmez msupra , yada Hulk dıyorum en azından sureklı gazlanıyor.
150 de başlamak cok sacma ben daha kimseden 150 de başlıyalım dendigini duymadım başar sen kimden duydun ?
en ideal hız 100 ile 120 arasıdır rolling için
kim hangi viteste olursa olsun kimseyi ilgilendirmez
Yurt dışında bile rolling 60 - 70 mph arası başlar
NA araclarda da 40 mph
ademsezer
14-02-2011, 13:12
Dbn"e de bir yere kadar dediğin gibi sonuçta ben motorlarla denemek draga sokmak gazlamak için yapıyorum ben Gtr200"ü...
ben okadar gucu sarmak ıcın almaya calışmıyorum 100 300 kım ne yapıcak ozaman kımın nereye para harcaması gerekıyomus gorucez hep bırlıkte. herkes emegının karsılıgını alır insallah
Aynen simdi seni ornek vericektim sen simdi bunlari yaptiktan sonra biri gelip ben sariyorum altta basmiyalim derse ne dersin :) Verdigin emegin bilginin cope atilmasi olur... :icon_tup:
Ya ben büyük konuşmıyım da inşallah istedigim gibi olur
ama bizim aracların altta basalım olayı zaten 100 120 arasıdır daha yukarı sacmalıktır zaten konsantre olmanda zorlaşır
ama low boost ta inşallah 80 de bile gazlamaya niyetim var
low boost dedigim 20 psi cık :)
ben okadar gucu sarmak ıcın almaya calışmıyorum 100 300 kım ne yapıcak ozaman kımın nereye para harcaması gerekıyomus gorucez hep bırlıkte. herkes emegının karsılıgını alır insallah
Adem sen hayatında kaç kere 300 e çıktın civic EG ile ?
Ölmek için daha hızlı ve daha masrafsız yollar var kanka :)
utkuselamoglu
14-02-2011, 13:13
Eksık bıkac araba var bence. Illa bu lısteye gore konusacaksak Efsane araba yapıp yatıranlara oy verılmez msupra , yada Hulk dıyorum en azından sureklı gazlanıyor.
araç eklenip çıkartıla bilir. aslında bu konunun başlıgının en hızlı değilde en begenilen araçlar şeklinde olsa idi daha güzel olurdu kanaatindeyim.
150 de başlamak cok sacma ben daha kimseden 150 de başlıyalım dendigini duymadım başar sen kimden duydun ?
en ideal hız 100 ile 120 arasıdır rolling için
kim hangi viteste olursa olsun kimseyi ilgilendirmez
Yurt dışında bile rolling 60 - 70 mph arası başlar
NA araclarda da 40 mph
ilerisi icin demistim ama simdide diyen var isim vermeye gerek yok :)
Sen emek verdin ne kadar dusukte basarsan tutunucagin icin daha avantajli olucaksin hakkin yenmiyicek.. Kactane Turbo civic senin gibi tutunabilicek ... Hicbiri tutunma icin yaptiklarini ve avantajlarini yedirmemen lazim bence ...:icon_tup:
Ideal derken genelde kullanilan o evet..... Surat dustukce tutunma daha onemli oluyor arttikca tutunma daha az onemli oluyor... kime gore ideal oldugu arabanin tutunmasina gore degisir o zaman ... 4 cekere sifirdan kalkmak, tutunamayana 3.vites ideal :D
Rolling kesinlikle Amerikada sifirdan kalkmayi beceremiyenler tarafindan bulunmus bir alan .......
ademsezer
14-02-2011, 13:20
Adem sen hayatında kaç kere 300 e çıktın civic EG ile ?
Ölmek için daha hızlı ve daha masrafsız yollar var kanka :)
k20 eg swap la 270 gordum yuruyende orjınal 30 daha yaptımmı 300:D
k20 eg swap la 270 gordum yuruyende orjınal 30 daha yaptımmı 300:D
Kanka bende HULK la 286 yaptım ama pek iç açıcı bir olay degil
Heleki okadar hızlı olucaksın sen bunu JL ile karıştırma bu K serisi biraz farklı oluyor :)
ademsezer
14-02-2011, 13:25
Heleki okadar hızlı olucaksın sen bunu JL ile karıştırma bu K serisi biraz farklı oluyor :)
bız senle 250 ye kadar yuruyelım:D
kadran mi gps mi? bide 50 ile 100 kmh arasindaki farkla 250 ile 300 kmh arasindaki farkin alakasi yok ....
Gerci turkiyede fren sistemi koyan yok aerodinamiyi kim takar allah kaza bela vermesin cok sakat valla....
Yurtdisinda safety first, Turkiyede safety last :) Tecrube ile guvenlik duygusu olusuyor maalesef..
kadran mi gps mi? bide 50 ile 100 kmh arasindaki farkla 250 ile 300 kmh arasindaki farkin alakasi yok ....
Gerci turkiyede fren sistemi koyan yok aerodinamiyi kim takar allah kaza bela vermesin cok sakat valla....
Yurtdisinda safety first, Turkiyede safety last :) Tecrube ile guvenlik duygusu olusuyor maalesef..
Drift box ile kalibre edilmiş apexi rev speed meterda gördüm o sürati
özgün ayarladı benim kadran 180 den sonra yok biliosun JDM :)
o yüzden hatasız 286 gördüm zaten şlanzuman hız oranını hesablayınca 286 6 kesici :)
videolarda 6 kesici yaptıgım mevcuttur fly by ların birinde
öteki yazdıklarında haklısın düz yolda önümüz boşken basıyoruz frene cok dokunmuyoruz bile:)
Drift box ile kalibre edilmiş apexi rev speed meterda gördüm o sürati
özgün ayarladı benim kadran 180 den sonra yok biliosun JDM :)
o yüzden hatasız 286 gördüm zaten şlanzuman hız oranını hesablayınca 286 6 kesici :)
videolarda 6 kesici yaptıgım mevcuttur fly by ların birinde
öteki yazdıklarında haklısın düz yolda önümüz boşken basıyoruz frene cok dokunmuyoruz bile:)
Downforce icin 1-2 sey yap dostum azicik yavaslar ama can bu allah korusun... Cok huzur veriyor downforce yuksek suratte
_muhaRRem
14-02-2011, 14:04
basar13 sürekli yazılarında önden çekişleri bokluyorsun yani hondaları, 4 çeker yapanlar enayi değil bu zevk ve gönül işi.Biz kimseye araba yapmıyoruz,zevkimize yapıyoruz.4 çeker yapmasınıda çok iyi biliriz o konuda endişen olmasın. deneyen dener tutunabildiğimiz yerde ,biz zaten o listedeki bütün araç sahipleriyle arkadaşız ,deneme yapacağımız zaman toplanırız çayımızı çorbamızı içeriz gazlarız,tutunma olaylarınıda çözeriz, senin burada komisyon gibi o olmaz bu olmaz gibi konuşmanada lüzum yok kardeşim.
muhaRRem
de haklı şimdi başar
valla bana kim nerde basalım derse basarım
Kime Basıcağımda önemli tabi :D
basar13 sürekli yazılarında önden çekişleri bokluyorsun yani hondaları, 4 çeker yapanlar enayi değil bu zevk ve gönül işi.Biz kimseye araba yapmıyoruz,zevkimize yapıyoruz.4 çeker yapmasınıda çok iyi biliriz o konuda endişen olmasın. deneyen dener tutunabildiğimiz yerde ,biz zaten o listedeki bütün araç sahipleriyle arkadaşız ,deneme yapacağımız zaman toplanırız çayımızı çorbamızı içeriz gazlarız,tutunma olaylarınıda çözeriz, senin burada komisyon gibi o olmaz bu olmaz gibi konuşmanada lüzum yok kardeşim.
*** atmakla ne alakasi var? Gercek neyse onu soyluyorum, buna *** diyorsan evet onden ceker arkadan itis ve 4 cekere gore ***. Onden ceker cok iyide iftira mi atiyorum ?
Emek veren isi bilen tutunur, tutunamazsa ya isi bilmiyodur yada yanlis setup secmistir bu kadar basit ustune alinmana gerek yok...
genel yazdigim yazi, sana yazilmis bir yazi degildi miniks neden alinmiyorsa sen rahatsiz oluyorsun?
4 ceker yapmasini bilicek bisey yok ozel bir uygulama degil... :)
Herkes istediginden keyif alir tabiki gonul isi ama eger araclar denenicekse diger aracin avantaji baska aracin dezavantajindan dolayi yok edilemez emege yapilan saygisizlik olur... Bu bir spordur sporda kayirma olmaz herkes yetenegini gucunu gosterebilicegi ortam yaratilir birinin iyi oldugu ortam degil :icon_tup:
Eray Yümsel
14-02-2011, 14:15
motor gücünü yarıştırmak isteyenler dyno day yapsınlar çıkan krank hp sine göre 1. 2. 3. seçilir...
iş yolda kim hızlı ise 150den aşşa basmam şu vitesten aşşa basmam diye bişey yok... ştandartlar belli 100km bilemedin 110km de basılır. 2 aracın arasında çok güç farkı yoksa aktarması iyi olan geçer biter. diğer türlü sarmadığı için 150 de basalım orda seni geçerim diyen adam gitsin dyno ya yormasın arabasını...
muhaRRem
de haklı şimdi başar
valla bana kim nerde basalım derse basarım
Kime Basıcağımda önemli tabi :D
ya isteyen istedigi yerde bassin ama tutunamamak basarisizliktir bu kadar .... Bahanesi vs yok
motor gücünü yarıştırmak isteyenler dyno day yapsınlar çıkan krank hp sine göre 1. 2. 3. seçilir...
iş yolda kim hızlı ise 150den aşşa basmam şu vitesten aşşa basmam diye bişey yok... ştandartlar belli 100km bilemedin 110km de basılır. 2 aracın arasında çok güç farkı yoksa aktarması iyi olan geçer biter. diğer türlü sarmadığı için 150 de basalım orda seni geçerim diyen adam gitsin dyno ya yormasın arabasını...
aynen dostum zaten lugatta bu dyno king olarak gecer bu tip arabalar ;););)
ya isteyen istedigi yerde bassin ama tutunamamak basarisizliktir bu kadar .... Bahanesi vs yok
ne alakası var ki başarısızlık falan
outlaw fwd kasanlar salak zaten gerizekalı alayı miller olsun nrg olsun
ne alakası var ki başarısızlık falan
outlaw fwd kasanlar salak zaten gerizekalı alayı miller olsun nrg olsun
patinaj cekmeyi basari olarak goruyorsan bilemem benim icin basari hizlanmadir....
Hizlanamiyorsa araba bunun basari neresinde ??
FWD yapilmaz mi dedim ben ??
_muhaRRem
14-02-2011, 14:22
En büyük başarı bagaja Mor bi NOS tüpü koyup önce fotosunu çekiceksin onu avatar yapıcan ve konu proje konusu açıp 600 hp yazıcaksın budur dimi. Sonra hiçbirşey yapmadan o araba şu hp verir bu araba böle olur,o hızda basılmaz bu hızda olmaz,arka itiş forever önden çekiş tü kaka.
Basar13 tekrarlıyorum kendisi kasmana gerek yok listedeki ismi geçen herkes arkadaşımız,onlar kendilerini gayet savunabilirler.
ademsezer
14-02-2011, 14:23
En büyük başarı bagaja Mor bi NOS tüpü koyup önce fotosunu çekiceksin onu avatar yapıcan ve konu proje konusu açıp 600 hp yazıcaksın budur dimi. Sonra hiçbirşey yapmadan o araba şu hp verir bu araba böle olur,o hızda basılmaz bu hızda olmaz,arka itiş forever önden çekiş tü kaka.
Basar13 tekrarlıyorum kendisi kasmana gerek yok listedeki ismi geçen herkes arkadaşımız,onlar kendilerini gayet savunabilirler.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
patinaj cekmeyi basari olarak goruyorsan bilemem benim icin basari hizlanmadir....
Hizlanamiyorsa araba bunun basari neresinde ??
FWD yapilmaz mi dedim ben ??
ya başar öyle bi yazıyosunki sanki sıfır patinajla yürüyorsun, belli bir güçten sonra mutlaka ve mutlaka saracaksın, fwd awd rwd başka aktarma türü varsa her boku sarıcak bunun başka çaresi yok 200hp makinelerden bahsetmiyoruz burada o fwd dediğin arabalar 700 750hp güç üretebilecek durumda, o araba sarar, aynı şey rwd içinde geçerli sende belirli güçlerde sarıcaksın bunun başka bir açıklaması yok ama öyle bi yazıyosunki sanki sen hariç herkes sarıyor sarmaktan yürüyemiyor
beğenmediğin fwdlerden 1.6lt turbo makine 5.88 yapabiliyor 100-200de şimdi diceksinki ama kaç m yol katetmiş vs kaç m ettiyse etti, öyle bişi denenicekse yan yana basarsın olur biter
ciddi makine yapıyorsan bunun awdside sarar fwdside rwdside, 4 çeker yapıp sarmıcanı sanan biri varsa ya kafası iyidir yada cidden şaşırmıştır
Evet başar cidden msela okadar konuşuyorsun yazıyorsun ciziyorsun da bunu bende merak ediyorum
700rwhp aracının sen 100 kmh da tutunabilcegine inanıyormusun cidden merakımdan soruyorum
Hee barışın arabasıda tutunuyor Traction sistemi sayesinde ama işte stock motor K20 ile 230 a kadar kafa kafaya gidiyor sonra
ama belki tractionı iptal etmiş olsaydı daha önceden önüme gecip gidebilirdi belki gerçi bende sarıyorum 4 sonuna kadar o denemelerde ya neyse :)
sen bir yap bitir aracını da sonra konuşalım bunları çok emin yazıyorsun sen tutuncagına dair ama sen tutunmak için eger gücünü kısarsan bu liste yer edinemessin
Fizik kurallarini tekrardan kesfetmeye gerek yok fwd in yuksek beygirde tutunmada kotu oldugunu bilmeyen varmi burda ?
Ben rwd awd patinaj cekmez tutunma sorunu yasamaz mi diyorum tabiki ceker....
Benim icin basari tutunmak patinaj cekmek ve sonra 3.vitesten assagi basamamak degildir ...
Yapamiyorsan, tutunamiyorsan beygiri kisicaksin.... Beygiri kismak istemiyorsan baska yontemler ile tutunmaya calisicaksin.... Gerekiyorsa araci degisiceksin....
patinaj ile mutluyum diyebilirsin bunlar benim dusuncelerim kimiside patinaj cekmeye bayilir ...
sen sıfır patinajla yürümeyi marifet sanıyorsan tamam o senin düşüncen
hızlı makine patinaj çeker, belirli bir noktaya kadarda sarması gerekir hiç çekmemeside iyi değil, tamamen boşa çıkmasıda
herkesin düşüncesi kendine eğer sarıoyr diye güç kısacaksan bana göre o başarısızlıktır, en iyi çekiş kontrol sistemi sağ ayaktır
ademsezer
14-02-2011, 14:35
benım şahsi gorusum senın gıbı dusunenleri patinajla gecmek ıstıyorum:)
Evet başar cidden msela okadar konuşuyorsun yazıyorsun ciziyorsun da bunu bende merak ediyorum
700rwhp aracının sen 100 kmh da tutunabilcegine inanıyormusun cidden merakımdan soruyorum
Hee barışın arabasıda tutunuyor Traction sistemi sayesinde ama işte stock motor K20 ile 230 a kadar kafa kafaya gidiyor sonra
ama belki tractionı iptal etmiş olsaydı daha önceden önüme gecip gidebilirdi belki gerçi bende sarıyorum 4 sonuna kadar o denemelerde ya neyse :)
sen bir yap bitir aracını da sonra konuşalım bunları çok emin yazıyorsun sen tutuncagına dair ama sen tutunmak için eger gücünü kısarsan bu liste yer edinemessin
Tutunmak icin gereken herseyi yaparim lastik koyarim yetmezse camurluklari acarim, Evet 700 rwhp de iyi asfaltta tutunurum... Tutunamazsam beygiri kisarim cunki kismadigim surece aracim hizlanamadigi icin daha yavas olur....
kullanamiyicagim beygiri napiyim ?
Sen cok iyi bilirsin o patinaj cekmenin nelere maal oldugunu arkadan gelmek hic kolay degil...
sara sara geliyor arkadan kacınılmaz son hehe:)
boyle yazanlara deli diyorlar ama bunu seviyorum :icon_tup:
benim gibi dusunen kim ? onden cekerin daha kotu oldugunu dusenenlermi ?
Eray Yümsel
14-02-2011, 14:38
angara da denizin e36 swap n54 yapılıyo az kaldı tutunmaya en güzel örnek o olcak :)
BMK TypeR
14-02-2011, 14:40
YouTube - Honda Civic Type-R Vs BMW M6 (http://www.youtube.com/watch?v=BpLDv7XYtwA)
_muhaRRem
14-02-2011, 14:40
kırbaçççı alıcan vurucan arabaya vurucan arabaya oo yeee :D
SekoLive
14-02-2011, 14:43
gönlümüz ottomandan yana..
yaz ola hayrola allah kaza bela göstermesin hiçbirine.
ademsezer
14-02-2011, 14:44
benim gibi dusunen kim ? onden cekerin daha kotu oldugunu dusenenlermi ?
kardes sen bı mutfak tupu koy bagaja oyle denıyelım senle awatarındakı tup sana yetmez:)
ademsezer
14-02-2011, 14:45
kırbaçççı alıcan vurucan arabaya vurucan arabaya oo yeee :D
arabayamı ?:D
auhauhauhahau :))).
kardes sen bı mutfak tupu koy bagaja oyle denıyelım senle awatarındakı tup sana yetmez:)
ok .......
ademsezer
14-02-2011, 14:49
ok .......
bana bı tup yuzunden bırı bu lafı dese awatarımdakı bagajı kapatırdım saklardım tupumu.buda benım sahsı gorusum:)
bana bı tup yuzunden bırı bu lafı dese awatarımdakı bagajı kapatırdım saklardım tupumu.buda benım sahsı gorusum:)
Ne diyosun kardes? Ne alaka nosa mi karsisin ? ilk sordugum soruya cevap vericekmisin benim gibi dusunenler kimmis onden cerkerin arkadan veya 4 cekerden kotu oldugunu dusunenlermi?
Beyler konuyu saptırmayın...Tatsızlığa gerek yok...
Şu video izleyerek aracının nekadar gidecegi konusunda tahmin yürütenlerede ben hasta oluyorum.....
Şu video izleyerek aracının nekadar gidecegi konusunda tahmin yürütenlerede ben hasta oluyorum.....
Aynen, Haticeye degil neticeye bakmak lazim :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
adam sana deseki kac paralık arabaya biniosun sen napacan arabayımı yakacan?
adam mutevazi kimseyle oyle konusmak istemiyo diye fazla usteleme istersen :icon_tup:
utkuselamoglu
14-02-2011, 15:12
arkadaşlar konunun içeriğini saptırıcı konuşmalardan kaçınırsanız sevinirim.
arkadaşlar konunun içeriğini saptırıcı konuşmalardan kaçınırsanız sevinirim.
benım bırde soyle bır problemım var UTKU bey...
TUTAMIYORUM ZAMANIIIIII....
NASIL TUTARIM ZAMANI
Aydın22B
14-02-2011, 15:16
BgomX3qD-iA
sakin olun şampiyonlar herkeşşş elini vicdanına koyup bu marşı dinlesin :D
ademsezer
14-02-2011, 15:17
adam sana deseki kac paralık arabaya biniosun sen napacan arabayımı yakacan?
adam mutevazi kimseyle oyle konusmak istemiyo diye fazla usteleme istersen :icon_tup:
ben 90 milyara 92 model arabaya bınıcem parayla imanın kımde oldugu bellı olmaz sende bak işine istersen
benım bırde soyle bır problemım var UTKU bey...
TUTAMIYORUM ZAMANIIIIII....
NASIL TUTARIM ZAMANI
ellerinizi aluminyum folyo ile kaplayıp yeniden denerseniz tutabilirsiniz ok kib bye
_muhaRRem
14-02-2011, 15:44
hepimiz 100 bin tl yi geçtik zaten hayırlısı olsun :)
ben 90 milyara 92 model arabaya bınıcem parayla imanın kımde oldugu bellı olmaz sende bak işine istersen
mevzu 80 100 degil mevzu konusma tarzı :icon_tup:
Allah kesenize bereket versin, emeklerinizin karşılığını almayı nasip etsin
maşallah tekrardan herkesin aracına, imreniyorum sizlere
özellikle hulk ve ottoman ı görmeyi çok istiyorum, sahipleri kadar meraklıyım desem abartmış olmam :)
mevzu 80 100 degil mevzu konusma tarzı :icon_tup:
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
8.000rpm
14-02-2011, 16:13
konu dağılmasın arkadaşlar
ateşli arabaların konuları da ateşli olur tamam da gerçekten ilk postlardaki normal havayı yakalayalım
klavyede gerilmenin bir gereği yok
havaların düzelmesine ne kaldı şunun şurasında
ha keza , toplasanız bu camiada böyle makineleri hayata geçirip asfalta çıkabilen kaç kişisiniz?
akl-ı selim'e davet ediyorum herkesi :)
o zaman hodri meydan benimde adımı yazın 100-200 hedefim 5.66 8 yada 10. luğa falan adayım :D
o zaman hodri meydan benimde adımı yazın 100-200 hedefim 5.66 8 yada 10. luğa falan adayım :D
senin alet cok saglam ve ozel olucak... merakla bekliyorum dostum
:D:D:D pislik benim gardaşım
8.000rpm
14-02-2011, 16:19
gönüllerin kahramanları bence msupra ve hulk
"her koşulda her daim her türlü" olarak özetleyebiliriz felsefelerini :D
senin alet cok saglam ve ozel olucak... merakla bekliyorum dostum
inşallah başarcım bende merakla bekliyorum sonucu..
:D:D:D pislik benim gardaşım
ordan kap bi kit sende gel gardaşım :D :D
Aslında araçlar hazır olsa tam deneme havaları hava buz gibi yerler kuru turbo soğu sever:)
Benim favorime gelince 1. msupra2. halkımızın kahramanı gönüllerin sultanı HULK :)
nakayama
14-02-2011, 16:36
Hulk'u ailecek seviyoruz :)
Arabası hazır olup her daim sıcak soguk basan adam benim gözümde bu işin kahramanıdır
Biri Ben :D
biri ismail çam
bu gazlama ve gider huyumuz nerdeyse aynı bende soguk basarım arabama hiç acımam
İsmail abi ile sanayiden akü alıp 3 ay marşına basılmamış Msupraya marş basıp
1 dakika çalışmasına bile müsade etmeden şantiye çıkışı göbek döndük catara cutara sonra sanayiye kadar tapa gaz geldik
Biri antalya selo
Erkan ustanın orda mangalı yaktık gel la bir tur atalım dedi buz gibi motora marşa basıp sanayide deli gibi turladık
Biri antalya serdar
Sarıyken S2k ile canını aldık şanzuman kırıldı gene yürüterek götürdük
Saxo ahmet abi
Msuprayla bile deneme cesaretinde bulundu 1500 cc GT30 lu unutmayalım
birde arabasını ne zaman kullandıgı belli olmayıp ayda bir çıkartan ama konuşmaya gelince bu motorum 40 bin km oldu 100 bin km dir gazlarım diyen adamlar var
Allah herkesin gönlüne göre versin beyler
inşallah HULK un motoru eski hali gibi olsun ben başka bişey istemiyorum aldıgım şanzuman ve yaptıgım yürüyen masrafı ile zate birkaç boy hızlanmış olur oda 4 slindir rakiplerime yeter
biraz basınc acarım 6 ve 8 slindirlilere de gider
Bu konudaki son mesajım çıksın araçlar dener görürüz
DBN mi istiyorsunuz sizler için ölçerim ama açık söliyim DBN falan sk...de olmaz
ben çıkar yan yana gazlarım ya geçerim yada geçilirim ama ozaman hızlıyım yada benden daha hızlı diye konuşacagım aracım ve rakiplerim olur
Hilmi
adem allah star ede seni dadaşım.
gölgesine gider yapan masum tuner.
herkeşi geçince bu sefer hepinizi döverim diye gider yapmandan korkmuyorum değil :D :D
gözümsün :)
YouTube - döverim seni (http://www.youtube.com/watch?v=4bl6R9XwM_4)
kankamın 1 sene sonraki hali :)
bende arabasına ve kendine sonsuz güveni olan
draglarda 1 olmuş saxo ya syron lastikli civic i ile meydan okumakla kalmayıpp herkesi dumur ederek onunla yarışan adem kardeşimi asla geri vitesi olmayanlar listesinde ilk sıraya yerleştiriyorum.
inşallah herkesin arabası sorunsuz olur herkes sapık paralar dökmüş herkes karılıını alır ama inşallahta en iisi bizimkisi olur KANKA24 :d
jery ademden çok umutluyum jl zamanında belliydi giderliği k24poweRR :)
sen sıfır patinajla yürümeyi marifet sanıyorsan tamam o senin düşüncen
hızlı makine patinaj çeker, belirli bir noktaya kadarda sarması gerekir hiç çekmemeside iyi değil, tamamen boşa çıkmasıda
herkesin düşüncesi kendine eğer sarıoyr diye güç kısacaksan bana göre o başarısızlıktır, en iyi çekiş kontrol sistemi sağ ayaktır
imzamı kest cevo boşver kasma :)
Bu lafin sahibi;
Mark Donohue - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Donohue)
ölüm gurubunda 996 TT iş yaparmı acaba ?
belki süpriz bir hadise olabilir ondan sorayim dedim...
turbo&quattro
14-02-2011, 18:06
Heryerde herkesle gazladigi icin HULK u seviyoruz :)
BlackEmperor
14-02-2011, 18:12
dbn için ayrı bir bölüm açılsa aslında daha güzel olur... techturkey dbn list gibi en hızlıdan yavaşa sıralanır güncellendikçe de hep takipte oluruz işte. 6speed in tr verşiyonu
+1 güzel fikir
100-200 süresi x efendilik katsayısı= HULK ,Allah yolunu açık etsin :)
en hızlısı AC olabilir
Hilmi yazmış işte ...
Ne araçlar ... ne davetler ... ne giderler gördük .... ama icrat sıfır :) yok db miş , yok videomuş , yok şu bu amuda parande atan penguen miş ... hikaye yan yana olup gerçekten gazlamadıktan sonra tek başıma gazlayıp king olmayı ne yapim ben ? Mücade zevki olucak , heyecan olucak .
7 tane araç var şuan daha eklenir mi ? azalır mı ? bilmem ama ben 7 araçın aynı günde toplanıp deneme yapıcağına inanmıyorum ( hea inş ben g*t olurum da süper bi gün olur ) Hulk la Msupra ilk giden olurda diğerlerini görücez
inş. kazasız belasız sorunsuz bi deneme olur bizlerde zevkle izleriz
Sonuçlar ortaya çıkmış :)
1- Msupra
2- Hulk
3- Ottoman
4- Turbo M3
5- Hpf M3
6- Gtr 200
7- Ac 8877
Bakalım kısmet olurda bu yaz yanyana gelirse bu makinalar kamuoyu yoklamasın da olduğu gibi bir sıralamama mı olacak acaba :)
Abi bu makinalar yan yana gelirse 300-500 bin kişilik bi tirübün olur :)
inşallah geliriizde be şimdiden söyluyorum bakın.. herkezin bildiği tarihde herkezın bildiği yerde zamanda olmaz öle bi pazar sabahı erkenden kalkarız bomboş otobanda deneriz..söliyim..
100 bın mı cktan gectık coluğumuzun cocumuzun rıskını 1 ton demir verdık anasını satıyım..
nitrO_Oxide
16-02-2011, 14:30
Oyum ac den yana :) çok sey bekliyorum ondan
olum siz hızlı arabalara 100 binden fazlasını verdiniz
ben toplamda 3 tona yakın 1 civic si birde suzuki swifte o paraları harcadım :D
olum siz hızlı arabalara 100 binden fazlasını verdiniz
ben toplamda 3 tona yakın 1 civic si birde suzuki swifte o paraları harcadım :D
hauhauha sen fibercisin olm sana kım dedi 2 tır fiberi popo kadar hondaya yap:)
sağolasın ardacım bitsin tabela deişir bende o yuzden hiç kasmıyorum zaten :)
ademsezer
16-02-2011, 14:59
hauhauha sen fibercisin olm sana kım dedi 2 tır fiberi popo kadar hondaya yap:)
sağolasın ardacım bitsin tabela deişir bende o yuzden hiç kasmıyorum zaten :)
sulıcan ac ye tr nın en hızlı subarusu dıyebılırız heralde bu kadar dolu varmı baska?
yollarda varmı bilmiyorum ama istanbulda ismail abinin bi subisi var birde ankarada korhan abinin arabası var diye biliyorum
ademsezer
16-02-2011, 15:09
yollarda varmı bilmiyorum ama istanbulda ismail abinin bi subisi var birde ankarada korhan abinin arabası var diye biliyorum
bursada gt plakalı aydının siyah gc8 i var baya dolu
aynen bak kankamı unutmuşum :D daha ne arabalar çıkar yaw ortayada suli gibi katili çıkmaz :D
Ben şahsen sizin aracınzı çok merak ediyorum k24 yazmışsınız spec lerinden biraz ip ucu verirmisiniz:)?
ademsezer
16-02-2011, 15:28
Ben şahsen sizin aracınzı çok merak ediyorum k24 yazmışsınız spec lerinden biraz ip ucu verirmisiniz:)?
konu acıcam blogu beklıyorum erl den k24 destroke 2,2 olucak ınsallah gtx 40 da turbo alıcaz cıkmasını beklıyorum
konu acıcam blogu beklıyorum erl den k24 destroke 2,2 olucak ınsallah gtx 40 da turbo alıcaz cıkmasını beklıyorum
TR de destroke mantalitesinin-projelerinin oluştuğunu görmek çok güzel
Tebrik ederim bu konuda sizi :)
adem cok güzeL dolu subaru ve evolar var TR de 4 ceker olarak. ilk yani dolduran ben deilim.benım + nedir dartonlu olarak benım makınam dolu ve kol olarak daha kalitelidir.bazılarına göre..
ademsezer
16-02-2011, 15:36
TR de destroke mantalitesinin-projelerinin oluştuğunu görmek çok güzel
Tebrik ederim bu konuda sizi :)
bende bılmıyodum stlegal cem ve mantarın onerısıydı saolsunlar benımde kafama yattı bı hewes gırdık bakalım nasıl bı sonuç çıkıcak blok dahıl butun parcalarımı savas pasaoglu tedarık edıyo saolsun.
mesela bu gruplamada cem abinin eksık olması yanlıştır..integra deyip gecmeyın cok ciddi yerlere gelmiştir arabamız..
ademsezer
16-02-2011, 15:38
adem cok güzeL dolu subaru ve evolar var TR de 4 ceker olarak. ilk yani dolduran ben deilim.benım + nedir dartonlu olarak benım makınam dolu ve kol olarak daha kalitelidir.bazılarına göre..
maddı manewı emek cok allah herkesın gonlune gore werir insallah
ademsezer
16-02-2011, 15:39
mesela bu gruplamada cem abinin eksık olması yanlıştır..integra deyip gecmeyın cok ciddi yerlere gelmiştir arabamız..
bende sasırdım olmamasına:cool:
Ottomannnnnnnnn tayyardan yanayım beklentılere karsılık verıcek bnce.. :) Allah gonlune gore versın muharremınde..
ademsezer
16-02-2011, 15:40
Ottomannnnnnnnn tayyardan yanayım beklentılere karsılık verıcek bnce.. :) Allah gonlune gore versın muharremınde..
ottomanın işçiligi harika oldu çok begendım peak garajı allah utandırmasın
integra gönüllerin kahramanı :D
ben listeye çok takılmadım açıkçası çünkü bir çok araç var listede olmayan ;) bilalin sattığı civic yavaş mı mesela ? dediğimiz gibi teg var izmirin hondaları var var oğlu var
bi de sunu demek istıyorum sayın hondacı arkadaşlarıma sizin 1000 hp olmanız bile bişey fark etmez şöyle bişey; siz gücünüzü yere ne kadar cok verebilirseniz o kadar en güçlü sizsiniz..
ademsezer
16-02-2011, 15:45
bi de sunu demek istıyorum sayın hondacı arkadaşlarıma sizin 1000 hp olmanız bile bişey fark etmez şöyle bişey; siz gücünüzü yere ne kadar cok verebilirseniz o kadar en güçlü sizsiniz..
alt yapı 1000 hp ne werırsem yere o kadarını kullanıcam
ottomanın işçiligi harika oldu çok begendım peak garajı allah utandırmasın
Haklısın :icon_tup:
alt yapı 1000 hp ne werırsem yere o kadarını kullanıcam
inşallah adem su an cem abide konı var yay var silick lastık var track bar ve adam hala sarıyo..
Maşallah allah utandırmadan kazasız belasız yapıp binmenizi nasip etsin.
ademsezer
16-02-2011, 15:48
ben listeye çok takılmadım açıkçası çünkü bir çok araç var listede olmayan ;) bilalin sattığı civic yavaş mı mesela ? dediğimiz gibi teg var izmirin hondaları var var oğlu var
doktor ab 2181
B.Aktepe
16-02-2011, 15:49
benim arabam yavaş kalır bu listede. diğer hondaların ottoman ve hulkta yavaş kalır benim fikrim hpfm3 turbom3 ve msupranın olduğu listede.
bence turbom3 ü hiçbir honda geçemez :)
ademsezer
16-02-2011, 15:52
inşallah adem su an cem abide konı var yay var silick lastık var track bar ve adam hala sarıyo..
eg ye guvenıyom rolde teın coılover track bar semi slick m.t kilit bı kac degısık gergı flan ne gerekıyosa aldım yıne tutunmazsa bakıcaz hal caresıne
ademsezer
16-02-2011, 15:54
benim arabam yavaş kalır bu listede. diğer hondaların ottoman ve hulkta yavaş kalır benim fikrim hpfm3 turbom3 ve msupranın olduğu listede.
bence turbom3 ü hiçbir honda geçemez :)
umut dunyası bilal:)
B.Aktepe
16-02-2011, 15:55
umut dunyası bilal:)
umut fakirin ekmeği devam adem.
herkezın hakkında hayırlısı ya sağlıklı sıhhatlı gitsinde kaza bela gelmeden gerisi yalan..
doktor ab 2181
valla onun arabayı trafiğe hurda indirimine verecez :D adam bisiklete binmekten arabayı unuttu
B.Aktepe
16-02-2011, 16:02
valla onun arabayı trafiğe hurda indirimine verecez :D adam bisiklete binmekten arabayı unuttu
adam rally e girecekti en son senin haberin yok :D
ademsezer
16-02-2011, 16:03
herkezın hakkında hayırlısı ya sağlıklı sıhhatlı gitsinde kaza bela gelmeden gerisi yalan..
hondayı kimse sallamıyo ya genelde bu işe uzak olanlar gectınmı degısık oluyo:D
ademsezer
16-02-2011, 16:04
2 gun once bursaya geldı kros motor almaya :D yaza sıkıntı olcam mıllete bekleyın dyo dr.:D
adam göstergelerini falan herşeyini sattı bisiklet almak için :D
valla bilalinde dediği gibi turbo m3 eğer çıkıpta gelin deneyelim diyebilirse rakip yok gibi :D
silindir farketmez awd rwd fwd kimse bu yazın en hızlısı TARAFIMDAN GİDER VAR BAZOOKA erl k24 eg swap turbo.....
+1
oraya bunuda yazın :) Allah kimseyi utandırmasın
amma favorim tabiki BAZOOKA erl k24 eg swap turbo dur :D
sulıcan ac ye tr nın en hızlı subarusu dıyebılırız heralde bu kadar dolu varmı baska?
Whiteside (gc8) TR'nin Tescilli en hızlı drag arabasıydı(2007).ondan sonra daha hızlısını görmek heyecan verici :)
Whiteside (gc8) TR'nin Tescilli en hızlı drag arabasıydı(2007).ondan sonra daha hızlısını görmek heyecan verici :)
kısmet ben su hastalıktan bi kurtılıyım.. bakın bu deerler deişcek..tek ceker arabalar sarmaktan kurtulursa o zaman derım hızlı olcaklar.. ama sardıkları sürece 4 cekerlere şanları yoktur buna emın olun.
Farketmez kardes pati ceke ceke gcerler seni rahat honda bu
Farketmez kardes pati ceke ceke gcerler seni rahat honda bu
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20071019141512/uncyclopedia/images/7/7b/Vtec_kick_in_yo.jpg
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20071019141512/uncyclopedia/images/7/7b/Vtec_kick_in_yo.jpg
Adam diyo ya yarisma anahtarina en az 100.000 dolar harcamistir :) alet atmosferik bi nos var :))
Buarada aracim bitsin insallah deneriz herkesle ama tanidik olmayan denemek isterse elini cebine aticak ... Bedavaya atar devri artik tr de kapansin
:D
GuZ7OCMZqvc
uhaehaeuae budur:D
Adam diyo ya yarisma anahtarina en az 100.000 dolar harcamistir :) alet atmosferik bi nos var :))
Buarada aracim bitsin insallah deneriz herkesle ama tanidik olmayan denemek isterse elini cebine aticak ... Bedavaya atar devri artik tr de kapansin
büyüksün :icon_rule
hasssssssssssssssssiiiikomeeeeeeeeeeeeeeeeeee
La yine kurufasülye kaldık iyimi :)
La yine kurufasülye kaldık iyimi :)
gel hacım sende emniyete konvoy yapak :D:D onların arabaları şeytan işi biraaz hızlı gibi:p
fwd makineleri listeden çıkarın boşa duruyor gereksiz
gel hacım sende emniyete konvoy yapak :D:D onların arabaları şeytan işi biraaz hızlı gibi:p
biz ilk kornada basarız biraz zevkli olur.
tayfun panpa sen ve ben 2 mız you me ?
_muhaRRem
16-02-2011, 17:30
fwd makineleri listeden çıkarın boşa duruyor gereksiz
bu gezegende bize yer yok hadii kaççç kaçççç :D
sen yetkili abi abiye benziyorsun hondacıları çıkar bu listeden bize buralar fazla geliyor, biz köyümüze gidelim
bu gezegende bize yer yok hadii kaççç kaçççç :D
kimsin sennn
çık dışarı çıkk çııııık
biz ilk kornada basarız biraz zevkli olur.
ya abi deliye hergün bayram hesabı :D:D:D hp fakiriyiz ama gönlümüz zengin :D:D
_muhaRRem
16-02-2011, 17:32
kimsin sennn
çık dışarı çıkk çııııık
haha alıntı frenkansı karıştı :D
haha alıntı frenkansı karıştı :D
kendin ol biraz kendin
mavi donu olmayanın listede işi yok!
_muhaRRem
16-02-2011, 17:35
kendin ol biraz kendin
mavi donu olmayanın listede işi yok!
ümit fakirin ekmeği bi gün oda olacak :D
kısmet ben su hastalıktan bi kurtılıyım.. bakın bu deerler deişcek..tek ceker arabalar sarmaktan kurtulursa o zaman derım hızlı olcaklar.. ama sardıkları sürece 4 cekerlere şanları yoktur buna emın olun.
4ceker sarinca ne yapican baskan ;)
valla abi onuda düşünmedım deil ama bakalım kısmet işi :D
denemeleri sabırsızlıkla bekliyoruz
denemeleri sabırsızlıkla bekliyoruz
Tabiki asil aracimin amaci time attack olsada turboda takinca otobanda 1-2 tur atarz artik...
4ceker sarinca ne yapican baskan ;)
2 çekerin sarıp yola tutunma zamanıyla 4 çekerin sarıp tutunma süresi aynı mı onur ?
Bu arada hala bazı arkadaslar yok o araba yok bu araba yok diyorlar listede! o an aklıma gelen arabaları yazdım.Varsa ekletmek isteyen listeyi ismini yazsın buraya modlarda eklesin...
kit olsa bugun 4 ceker yaparim arabami ... belli beygire kadar en iyisi hem cadde hem yaris icin
2 çekerin sarıp yola tutunma zamanıyla 4 çekerin sarıp tutunma süresi aynı mı onur ?
basacaginiz suratler belli, e5in kaliteside belli,
sarmazsan eger guc geldiginde bu sefer belki serit degistiriceksin bunuda rodaj sonrasi tekerler asfalta degince yasayarak gorebilirsin.
teoride bazen dedigin dogru olabilir ama 400 metrede zaman kasan supralar 4ceker degil mesela ;)
basacaginiz suratler belli, e5in kaliteside belli,
sarmazsan eger guc geldiginde bu sefer belki serit degistiriceksin bunuda rodaj sonrasi tekerler asfalta degince yasayarak gorebilirsin.
teoride bazen dedigin dogru olabilir ama 400 metrede zaman kasan supralar 4ceker degil mesela ;)
Bunu bana söyleme pastacı ben istediğim de 4 istediğim de 2 çekeceğim yada iteceğim :) Ama kim ne derse desin 4 çekerin sürüş konforu rahatlığı insana verdiği duygu ne önden çekerde nede arkadan itişte var :icon_tup:
Bunu bana söyleme pastacı ben istediğim de 4 istediğim de 2 çekeceğim yada iteceğim :) Ama kim ne derse desin 4 çekerin sürüş konforu rahatlığı insana verdiği duygu ne önden çekerde nede arkadan itişte var :icon_tup:
şu yazdıkların keşke çok kolay olsa ama dediğin kadar kolay olmuyor maalesef:) umarım olur
vanalimi yaptin aktarmayi :D
daha cok grup elemanin calistigi bir sistem nasil konforlu olur bu tartisilir...
şu yazdıkların keşke çok kolay olsa ama dediğin kadar kolay olmuyor maalesef:) umarım olur
Olması için elimde gelen maddiyatı sarfettim gerisi serdarın ustalığına Fullrace kitin becerisine benimde sürmeme kalmış :) İnşallah yapacağız alnımızın akıyla çıkacağız...
vanalimi yaptin aktarmayi :D
daha cok grup elemanin calistigi bir sistem nasil konforlu olur bu tartisilir...
Evet vanalı ortada durunca 4 çeker sağ sol 2 çeker :) Konfor mu o ne ?
listeye baktımda 7 arabadan 6 sı istanbul ankaradaki arabaları yazarsanız seviniriz ( GTX42 li mzsky , e30 RUF , Bugaru , vs vs )
ahmet3425
17-02-2011, 19:19
turbo camaro eklenirse listeye bende oyumu ona vermek istiyorum hala kullanmadım :D:D