Orijinalini görmek için tıklayınız : gizli numardan rahatsızlık!!!
mustafaa_akca
13-02-2011, 12:59
arkadaslar s.a..gılzı numardan cıddı dercede rahatsız edılıorum bunun onlemını nasıl alabılrım benı arayanı nasıl ogrenebılırım..musterı hızmetlerıne gırdım ama hıc bı sekılde santrala yonlenemıorum vede telesekreterle konusurorum sadece..yardımnlarını beklıorum
diğr hatlarda varmı bilmiyorum ama avea nın sitesine girip ordan yapabilirsin ;)
mustafaa_akca
13-02-2011, 13:03
usta arayanı ogrenmem lazım yoksakı sorun dııl kapattırmak!!!!
hddsheriff
13-02-2011, 13:03
Turkcell de gizli no dan arama kabul etmeme özelliği var
mustafaa_akca
13-02-2011, 13:05
ewet abı aynısını vadofondan da war..ama numara ogrenılımıo dımı..
savcılıkla öğrenilebiliyor olması gerekli..
*253# sonra yes tusu. Ozel numaraya son.
Arkadaslar, arkadas gızlı no kapatmayı ıstemıyor numarayı ogrenmek ıstıyor neden herkes kapamayı ogretmıs :D Konuya donersek polıse ıhbarda bulunup sonra savcılıktan bulunabılır.
:icon_tup:
arayan kişiyi sadece savcılıktan öğrenebilirsiniz.
onursumer
13-02-2011, 13:35
rahatsız edildiğinı soylereyek savcılığa başvur zaten turkcell arayan gizli numarayı ozaman veriyor ;)
:icon_tup::icon_tup:G
Gizliden arayan artık acıktan aramak zorunda..
Bendede bu sorun var kapatmak değil ogrenmek istiyorum :D sesimi dinliyo bi off çekiyo kapatıyo anlamadım :D neyse gittim avea ya bana bi numara verdi oraya ara dedi aradım sordum oradakinlerde sistemimize kayıtlı değil dedi e nasıl ogrenicem dedim savcılıga başvurayım isterseniz dedi bir sürü olay yanni dedim evet dedi salla dedim. off lu puff lu geçiniyoz :D
HondatugraL
13-02-2011, 14:47
savcılıktan takıp başlatılınca öğrenılıyor dıye bılıyorum.