Orijinalini görmek için tıklayınız : Localstrike belası ! yardım lütfen
Cs için Sxe kurunca girdi makinaya ne yapsam ne etsem kaldıramıyorum ...
kurmadık spyware - virus prog. kalmadı , regeditten te silmedik yer bırakmadım ne yapsam etsem gitmiyor.
Explorer açılış sayfasını localstrike ın kendi sayfası yapıyor , onu düzeltiyorsun yeni tab açınca oda direk onların sitesi ile açılıyor , explorer ı kapat aç ana sayfa sayfada gene onu karşında buluyorsun !
Nasıl kurturlcam bundan biri yardım etsin lütfen
HondatugraL
13-02-2011, 21:15
Al bendende okadar. anasayfam google idi ama sımdı local strıke oldu ve anasayfa olarak ayarla kutucugum aktıf halde degıl yanı degıstıremıyorum :S
Oyunu kururken en son finish te anasayfamı bununla degiştir var o tiki kaldırsanız bunlar olmıcak :D
İnternet Explorer da giriş sayfası değişmiyor diyenler | Blog Wolkanca (http://genc.sinema.com/internet-explorer-da-giris-sayfasi-degismiyor-diyenler/)
çözüm olabilir daha önce bu yöntemle çözmüştüm..
bu bendede şu şekilde var
bir site ismini yanlış yazıyorum tıklıyorum direk localstrike bağlanıyor google gibi nasıl düzeltebiliriz :S
bana geçen gün Bs Player yüklerken oldu bu tarz bişey anasayfa değişti yeni sekmede bing sayfası açmaya başladı eklenti kurmuş meğersem kaldırınca düzeldi eklentilerinizi kontrol etmenizi öneririm
gökh@n_gr
13-02-2011, 22:13
google chrome kullanıyosan seçneklerden localstrike ı kaldır ordan düzeliyo
Silmeyi başardım ...
Regedit e girince sadece inter in main ayarlarına bakıyordum sadece ordan silmek yetmiyormuş , internet explorer da oluyor diye sadece onun içine bakmıştım ama C de bi kaç tane daha sıçramış f3 le komple arama yapınca başka yerlerdede bi kaç dosya buldu onları silince pert oldu sonunda kurtuldum .
kafama atlim daha önceden adam gibi arasana .Hakikaten bu aralar bişi var bende mala bağladım hayırlısı ...
Al bendende okadar. anasayfam google idi ama sımdı local strıke oldu ve anasayfa olarak ayarla kutucugum aktıf halde degıl yanı degıstıremıyorum :S
ad-aware,HijackThis programlardan biri işini görür.
berkay_aydin
14-02-2011, 00:36
Combofix+İnternet exproler kullanmamak çözüm olabilir geri kalan herşey için regedit :D