PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Localstrike belası ! yardım lütfen

Eriador
13-02-2011, 20:54
Cs için Sxe kurunca girdi makinaya ne yapsam ne etsem kaldıramıyorum ...

kurmadık spyware - virus prog. kalmadı , regeditten te silmedik yer bırakmadım ne yapsam etsem gitmiyor.

Explorer açılış sayfasını localstrike ın kendi sayfası yapıyor , onu düzeltiyorsun yeni tab açınca oda direk onların sitesi ile açılıyor , explorer ı kapat aç ana sayfa sayfada gene onu karşında buluyorsun !

Nasıl kurturlcam bundan biri yardım etsin lütfen

HondatugraL
13-02-2011, 21:15
Al bendende okadar. anasayfam google idi ama sımdı local strıke oldu ve anasayfa olarak ayarla kutucugum aktıf halde degıl yanı degıstıremıyorum :S

Günkut
13-02-2011, 21:38
Oyunu kururken en son finish te anasayfamı bununla degiştir var o tiki kaldırsanız bunlar olmıcak :D

İnternet Explorer da giriş sayfası değişmiyor diyenler | Blog Wolkanca (http://genc.sinema.com/internet-explorer-da-giris-sayfasi-degismiyor-diyenler/)

çözüm olabilir daha önce bu yöntemle çözmüştüm..

B.Koçer
13-02-2011, 21:51
bu bendede şu şekilde var
bir site ismini yanlış yazıyorum tıklıyorum direk localstrike bağlanıyor google gibi nasıl düzeltebiliriz :S

Cey
13-02-2011, 22:00
bana geçen gün Bs Player yüklerken oldu bu tarz bişey anasayfa değişti yeni sekmede bing sayfası açmaya başladı eklenti kurmuş meğersem kaldırınca düzeldi eklentilerinizi kontrol etmenizi öneririm

gökh@n_gr
13-02-2011, 22:13
google chrome kullanıyosan seçneklerden localstrike ı kaldır ordan düzeliyo

Eriador
13-02-2011, 22:44
Silmeyi başardım ...

Regedit e girince sadece inter in main ayarlarına bakıyordum sadece ordan silmek yetmiyormuş , internet explorer da oluyor diye sadece onun içine bakmıştım ama C de bi kaç tane daha sıçramış f3 le komple arama yapınca başka yerlerdede bi kaç dosya buldu onları silince pert oldu sonunda kurtuldum .
kafama atlim daha önceden adam gibi arasana .Hakikaten bu aralar bişi var bende mala bağladım hayırlısı ...

5500
13-02-2011, 23:52
Al bendende okadar. anasayfam google idi ama sımdı local strıke oldu ve anasayfa olarak ayarla kutucugum aktıf halde degıl yanı degıstıremıyorum :S

ad-aware,HijackThis programlardan biri işini görür.

berkay_aydin
14-02-2011, 00:36
Combofix+İnternet exproler kullanmamak çözüm olabilir geri kalan herşey için regedit :D