Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : farecla g10 kullanan

Ranthor
13-02-2011, 20:57
YouTube - Farecla G10 Polishing Video (http://www.youtube.com/watch?v=j-r468_wlHQ)

arkadaşlar çok övdü sanayide bir boyacı ben de aldım denemek için
kullanan var mı?

meg 85 'den sonra üstüne bir kat çekilse nasıl olur

ruudvan
13-02-2011, 22:29
m85 ten sonra yapılıcaksa ıyı olur .genelde sanayıdekı ustalar kullanır rahat kullandıklarını soylerler kullanma dıcek kadar kotu bır urun deıl fakat cokta ıyı ısler cıkaran bır urun deıl...

Eyup Duygun
14-02-2011, 01:08
Bizim sanayidede cok var Farecla ürünü bütün boyacılar hasta bu markaya adındanmıdır nedir bende aldım ufak bir tüp cilası vardı ucuz fiyatlı güzel birsey alınır derim.

ergin
06-04-2011, 16:49
m85 ten sonra yapılıcaksa ıyı olur .genelde sanayıdekı ustalar kullanır rahat kullandıklarını soylerler kullanma dıcek kadar kotu bır urun deıl fakat cokta ıyı ısler cıkaran bır urun deıl...

merhaba arkadaşiım konu muhalefet olsun diye degıl ama Fareclanın kotu bı urun oldugunu size kım soyledı ? yada dunyada fareclanın yerını hıc araştırma fırsatın oldu mu yada meguars ıle fareclayı kıyasladın mı yada bu tur urunlerın parlaklıgını hangısının daha ıyı oldugunu gozle degıl bu işin profesyonel şekılde olcumunu yapan aletlerle denedın mı yada bu urunlerın kıyaslanmasında bulundun mu ? yanlış bılgı aktarmayalım lutfen. tartışma amaclı yazmıyorum yanlış anlaşılmasın amac bılgı paylaşımı. yada şöyle bı ornek vereyım meguars yetkılılerını muhakkak tanıyorsunuz dur satın alan kısıler tr'de kımden pay almaya calışıyor meguars bı sorun bızzat kendılerıne. ayrıca boya alanında tartışmasız lider olan bir fırma AkzoNobel tüm dünyada farecla ıle ortaklık kurmuş şekılde yıllardır sizce hata mı yapmış ki akzo su anda araştırırsanız boya fırmaları arasında 1. konumdadır bu soylentı degıl resmı olarak bu konumdadır artı olarak akzo bılınen cogu marka dedıgınız boya fırmalarına da ham madde satışı yapmaktadır sizce milyondolarlık ARGE'si olan dunyada yaklaşık 50 kusur ulkede fabrıkası olan bı fırma hata mı etmıştır Farecla urununu kullanarak. tekrar soyluyorum bılgı paylaşımıdır bırılerını kotulemek ıstegım kesınlıkle yoktur yanlış bırşey yazdıysam yınede özür dilerim saygılar.

grkm
06-04-2011, 17:56
Bi firma cok iyi boya uretiyor diye en iyi cilayi da uretir diye dusunmemek gerekir.

ergin
06-04-2011, 18:53
Arkadsm akzo uretmiyor zaten bahsettigim gibi dunya uzerinde ortak calisiyorlar gelgelelim senin soylemine haklisin en iyisi olmayabilir belki ama sadece belki neden derseniz kendinizi akzonun yerine koyun ve dusunun en buyuk firmasizsiniz boya alaninda ve boyanin butun katmanlarini birebir siz uretiyorsunuz hatta dunyada takip edilir bir durumdasiniz ve gidip kalitesiz bi ekipman ile anlasiyorsunuz ve bu anlasmada 10 yili askin suredir sıkıntisiz devam ediyor size mantikli geliyor mu. Ayrica en iyisi diye iddeam yok kesinlikle sadece kalitesiz 2. Sinif bi urun degil bunu anlatmaya calisiyorum ki bunu anlatirkende kesinlikle diger firmalari kotulemiyorum. Meg'de dunyada iyi bir lansmana sahip ve kaliteli bir urun

ygtkrmdnz
06-04-2011, 19:30
Akzo başlı başına profesyonellere hitap ettiğinden dolayı pek fazla kişisel olarak tanınmıyor çok doğal :)