Orijinalini görmek için tıklayınız : Dr.Ecu Chıp Tunıng Sorular Cevaplar
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
2011 3.20d bmw aracımız war. kac hp olur yazılımla?:) arac antalyada nasıl yazabılırsınız ordan?
dalga geçme lan :)
hadi artık BMW 1.6 benzinli turbo besleme otomobillere çözüm bulun.
soranlar var.
olsa hemensölerdim :)
t-jet ali
20-12-2013, 17:38
hayırlı olsun abi:)
teşekkür ederim, ayağımız alışmış oldu, araçta güzel oldu, tekrar görüşmek üzere iyi çalışmalar
teşekkür ederim, ayağımız alışmış oldu, araçta güzel oldu, tekrar görüşmek üzere iyi çalışmalar
:) güle güle kullanın :)
Görkem.Y
28-12-2013, 23:09
Ecuteklere ne zaman başlancak :)
Ecuteklere yılbaşından sonra :)
Görkem.Y
30-12-2013, 09:29
Tamamdır beklemedeyiz :)
AhmetKaratay
30-12-2013, 20:39
184 bg 320d e92 2012 kaç bg ve tork olur Bursa'da bayiniz var mı en yakın nerde var fiyatı nedir yardımcı olursanız sevinirim
f30 320D'lerin beyni hala kırılmadı dime?kırıldıysa performans değerleri ne oluyor?ve fiyat? iyi forumlar :)
2007 Fiesta ST Duratec 2.0 lt 150 hp
Otomobile KN Filtre + Emme Manifold + Gaz Kelebeği + Egzost yapacağız bu arabaya chip yapabilirmisin kaç hp alırız..
Enjektör Büyütmek ve Volant + Baskı Balata büyütmek gerekiyormu
Kolay gelsin..
Cevap vermek bu kadar zormu.?
Seçenekler:
1- Kusura bakmayın sizinle çalışmak istemiyorum.
2- Bu araba hakkında tecrübem yok araştırıyorum size bildireceğim.
3- Kusura bakmayın bu arabaya yazılım yapamıyorum.
veya varsa olumlu veya olumsuz başka bir cevabınızı bekliyorum..
serkandevran
09-01-2014, 13:37
Yenı aldığım 106gtı ma pt52 egzantrık wıseco pıstonlu kısa mevcut ve custom yazılım varmış aracı sıze getirerek yazılımı güncellemek tımıng ayarı yaptırmak ıstıyorum ve ortalama malıyetı ?
eticet06
09-01-2014, 17:20
merhabalar volvo s70 t5 otomatık gaz kebelegı telllı olanlardan 97 model buna yazılım yapabılırmısınız ne kadar artış olur ve fıyat alabılırmıyım?
cvp alamadım ama
emreaydın
12-01-2014, 18:59
Seat leon 1.6 tdi 105 lik için fiyat hp tork ve yakıt bilgisi. 2013 civic için.yakıt Hp tork bilgisi alabilir miyim
BirkanYazici
15-01-2014, 16:04
192hp corsa opc yazilimdan sonraki degerleriyle fiyati pm olarak alabilirmiyim tesekkurler
Otomobile KN Filtre + Emme Manifold + Gaz Kelebeği + Egzost yapacağız bu arabaya chip yapabilirmisin kaç hp alırız..
Kolay gelsin..
Seçenekler:
İnsanların hayatında olumlu olumsuz zamanlar ticaretle ve ailevi sıkıntıları olabilir. Yaşınız bizden büyük hayat tecrübeleriniz fazla, benim yazdığım gibi düşüneceğinize forum ortasında yaşınıza yakışmayan şekilde yazı yazmışsınız olmamış.
Gelelim sorularınıza.
Şimdi 150 hp lik aracım var demişsiniz kaç km de başından geçen işler neler. (Araç gerçekten 150 hp mi?)
Standartı üzerinden konuşursak yapabiliyoruz. 179 hp çalıştığımız araba verisi mevcut.
KN Filtre + Emme Manifold + Gaz Kelebeği + Egzost yapacağız bu arabaya chip yapabilirmisin kaç hp alırız demişsiniz.
Emme monifold nedir? Kimin üretimi, elde yapıldıysa kim yaptı?
Gaz kelebeği büyükmü yoksa içimi portlandı?
Egzost nedir? Downpipe ara borular son susturucumu, çapı kaç mm?
Şimdi standartı üzerine bu forumda birisi belgeli olarak bunlar tam bu beygiri verir diyebilirmi? Defalarca başıma geliyo araç üzerindeki ekipmanla çıkar ne çıkar ise benim vaadim olan %17 %20 lik payı çıkarırım.
Yani ekleme yaptın aracın 100 hp (117-120hp)
aracın 200 hp (234-240hp)
Diğer sorlarınız
1- Kusura bakmayın sizinle çalışmak istemiyorum. Neden çalışmak istemiyim sonuçta bi hedef ve gaye için ordayım.
2- Bu araba hakkında tecrübem yok araştırıyorum size bildireceğim. Daha önce yapmadım çalıştığımız firma dosyası üzerinden konuşuyorum
3- Kusura bakmayın bu arabaya yazılım yapamıyorum. Yapılabilmekteyiz. Müsait zamanınız ve zamanımızın olduğunda bekleriz.
Atatürk oto san.sit. 2.kısım 20.sok no 645 DR.ECU TEL: 212 3280042
Saygılar
Kolay gelsin..
Seçenekler:
Yenı aldığım 106gtı ma pt52 egzantrık wıseco pıstonlu kısa mevcut ve custom yazılım varmış aracı sıze getirerek yazılımı güncellemek tımıng ayarı yaptırmak ıstıyorum ve ortalama malıyetı ?
merhabalar volvo s70 t5 otomatık gaz kebelegı telllı olanlardan 97 model buna yazılım yapabılırmısınız ne kadar artış olur ve fıyat alabılırmıyım?
cvp alamadım ama
Seat leon 1.6 tdi 105 lik için fiyat hp tork ve yakıt bilgisi. 2013 civic için.yakıt Hp tork bilgisi alabilir miyim
192hp corsa opc yazilimdan sonraki degerleriyle fiyati pm olarak alabilirmiyim tesekkurler
Cevaplandı.
ercanerol
16-01-2014, 01:29
140.000 kmde 2000 model 1.6 litre Fiat Brava için pm alabilirmiyim. Teşekkürler.
İnsanların hayatında olumlu olumsuz zamanlar ticaretle ve ailevi sıkıntıları olabilir. Yaşınız bizden büyük hayat tecrübeleriniz fazla, benim yazdığım gibi düşüneceğinize forum ortasında yaşınıza yakışmayan şekilde yazı yazmışsınız olmamış.
Gelelim sorularınıza.
Şimdi 150 hp lik aracım var demişsiniz kaç km de başından geçen işler neler. (Araç gerçekten 150 hp mi?)
Standartı üzerinden konuşursak yapabiliyoruz. 179 hp çalıştığımız araba verisi mevcut.
KN Filtre + Emme Manifold + Gaz Kelebeği + Egzost yapacağız bu arabaya chip yapabilirmisin kaç hp alırız demişsiniz.
Emme monifold nedir? Kimin üretimi, elde yapıldıysa kim yaptı?
Gaz kelebeği büyükmü yoksa içimi portlandı?
Egzost nedir? Downpipe ara borular son susturucumu, çapı kaç mm?
Şimdi standartı üzerine bu forumda birisi belgeli olarak bunlar tam bu beygiri verir diyebilirmi? Defalarca başıma geliyo araç üzerindeki ekipmanla çıkar ne çıkar ise benim vaadim olan %17 %20 lik payı çıkarırım.
Yani ekleme yaptın aracın 100 hp (117-120hp)
aracın 200 hp (234-240hp)
Diğer sorlarınız
1- Kusura bakmayın sizinle çalışmak istemiyorum. Neden çalışmak istemiyim sonuçta bi hedef ve gaye için ordayım.
2- Bu araba hakkında tecrübem yok araştırıyorum size bildireceğim. Daha önce yapmadım çalıştığımız firma dosyası üzerinden konuşuyorum
3- Kusura bakmayın bu arabaya yazılım yapamıyorum. Yapılabilmekteyiz. Müsait zamanınız ve zamanımızın olduğunda bekleriz.
Atatürk oto san.sit. 2.kısım 20.sok no 645 DR.ECU TEL: 212 3280042
Saygılar
Erdem...
Sonradan düşündümde haklısın insanın hayatta bir çok sorunları olabilir bu kadar üstüne gitmekde doğru değil..
Aslına bakarsan bu arabanın sahibide yazılımını çoktan başka yere yaptırdı..
Sonuç olarak sorun kalktı..
Maslağa geldiğimde herzamanki gibi size uğrarım.. Özgün'e Selamlar..
Kolay gelsin..
Saygılar..
http://imageshack.com/a/img62/488/1ce3.gif
PEUGEOT 207
2012 Model - 25 Bin KM
1.4 HDi 70 hp MANUEL
Euro5 MOTOR
70 hp / 4000 dd
160 nm / 2000 dd
motoru zorlayan maksimum seviyelerde değilde,
rahatlatıcı şekilde güncelleme yaparsak
elde edeceğimiz hp ve nm kaç olur.
birde fiyat öğrenmek istiyorum.
iyi çalışmalar.
Erdem...
Sonradan düşündümde haklısın insanın hayatta bir çok sorunları olabilir bu kadar üstüne gitmekde doğru değil..
Aslına bakarsan bu arabanın sahibide yazılımını çoktan başka yere yaptırdı..
Sonuç olarak sorun kalktı..
Maslağa geldiğimde herzamanki gibi size uğrarım.. Özgün'e Selamlar..
Kolay gelsin..
Saygılar..
Herzaman bekleriz. Yaptıran arkadaşada hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullansın.
http://imageshack.com/a/img62/488/1ce3.gif
PEUGEOT 207
2012 Model - 25 Bin KM
1.4 HDi 70 hp MANUEL
Euro5 MOTOR
70 hp / 4000 dd
160 nm / 2000 dd
motoru zorlayan maksimum seviyelerde değilde,
rahatlatıcı şekilde güncelleme yaparsak
elde edeceğimiz hp ve nm kaç olur.
birde fiyat öğrenmek istiyorum.
iyi çalışmalar.
Cevaplandı
Kerim8961
17-01-2014, 10:29
2009 getz crdi 88 hp kullanıcısıyım..Aracımı dyno'ya sokmak istiyorum..Hali hazırda yazılım var...Turboyu daha yeni değiştirdim.. max hp/tork ne yapılabilir? Dyno ölçümü ve yazılım fiyatınız nedir? iyi çalışmalar..
Merhabalar,
Hyundai Getz 1.5 VGT 88 HP ( Cihaz 110 HP Okuyor )
2006 Model 92 bin Km'de.
Yapılan İşlemler ; EGR değişimi, Debriyaj Seti Değişimi, Turbo Revizyon, Emme manifoldu, Gaz kelebeği, diğer tüm sensörlerin temizliği yapıldı. Borular kontrol edilip kelepçeleri ihtimale karşın yenilendi.
Şu anda üzerinde yüklü yazılım mevcut fakat, güç alamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Arabamda sizin yazılımınızla Hp ve Tork ne olur ?
Fiyat ve ödeme biçimleriniz nasıldır ?
Kolay Gelsin.
2009 getz crdi 88 hp kullanıcısıyım..Aracımı dyno'ya sokmak istiyorum..Hali hazırda yazılım var...Turboyu daha yeni değiştirdim.. max hp/tork ne yapılabilir? Dyno ölçümü ve yazılım fiyatınız nedir? iyi çalışmalar..
Dyno ölçümü çıkarıyoruz 3 Pull 100 Tl Alıyoruz.
Teşekkürler
Merhabalar,
Hyundai Getz 1.5 VGT 88 HP ( Cihaz 110 HP Okuyor )
2006 Model 92 bin Km'de.
Yapılan İşlemler ; EGR değişimi, Debriyaj Seti Değişimi, Turbo Revizyon, Emme manifoldu, Gaz kelebeği, diğer tüm sensörlerin temizliği yapıldı. Borular kontrol edilip kelepçeleri ihtimale karşın yenilendi.
Şu anda üzerinde yüklü yazılım mevcut fakat, güç alamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Arabamda sizin yazılımınızla Hp ve Tork ne olur ?
Fiyat ve ödeme biçimleriniz nasıldır ?
Kolay Gelsin.
Hangi Cihaz okuyor 110 Hp ? güç alamamak nedemek anlayamadım çok ?
Buyrun Getirin Ölçelim Programını yapalım Aradaki farkı hepimiz görelim :)
Kredi Kartı geçerlidir
Hangi Cihaz okuyor 110 Hp ? güç alamamak nedemek anlayamadım çok ?
Buyrun Getirin Ölçelim Programını yapalım Aradaki farkı hepimiz görelim :)
Kredi Kartı geçerlidir
Cihazın tam adı yada kodunu bilmiyorum fakat, yazılım yüklemek için pc ile aracın obd soketi arasına takılan cihaz.
Konuya açıklık getireyim ; Benim 88'lik Getzim, kardeşimde ise fabrikasyon 110'luk Getzi mevcut.
110'luk Getzten inip 88'liğe binince yadırgamamdan dolayı aracıma yazılım yaptırdım. İlk yazılımda arabamda 300 küsür tork ve 120 hp güce yükseltildiği belirtildi. Dyno vb sokulmadı yada her hangi bir teste tabi tutulmadı.
Fakat ivmelenmesi asfaltı kazıması bariz biçimde 110'luk getzten çok daha iyiydi. Fakat bu yazılım arabamdaki ekrandaki anlık tüketimi saptırdı. Sonrasında aracıma farklı yazılımlar yapılmasına rağmen 110'luk Getz kadar olmadı.
En son yazılım olarak 125 hp 280 torka ayarlandı fakat vaad edilen güç yoktu hissedilmiyorduda.
Akabininde arabamda sorun olması ihtimali ile Full yetkili servis bakımlı, arabamın benden önceki geçmişinide iyi bliyorum. Arabam servise 2 gün kadar Enjektörler, pompa, turbo, sensörler ( Maf, Map, İnteercoler, VGT, Selenoid, adını hatırlayamadıklarım ) kontrol edildi testen geçirildi. Hatta arızası kesin anlamak için diğer getzimizdeki VGT ve selenoid, Maf, sensörlerini değiştirdik farkeden birşey olmadı.
En son olarak Turbo revizyon yapıldı, Turbo kiti servisten alındı ( 6 Saplama, 6 Somun, Saç ve keçe contalar, gaz kelebek contasıda dahil ), debriyaj seti, şanzıman kulağı, şanzıman yağı değiştirilip, emme manifoldu ve yerler sökülüp itinali biçimde temizlendi. Katilazör turbo ile söküldüğü için onada bakıldı. Turbo boruları kontrol edilip kelepçeleri yenilendi. Üstteki yazımda belirttiğim egr valfini dahi yazılım ile iptal olmasına rağmen değiştirdim.
Tabi bu işlemler sonucunda arabamın bakım masrafları 4 bin liraya dayandı. Fakat yinede düzelen birşey yok yazılım olmasına rağmen 110'luk Getz performansı dahi yok.
Merak ettiğim ve bilgi almak istediğim husus ise ; Sizin yazılımınızla aracımın tork ve hp artışı ne kadar olacak ?
Şu anda yazılımdan birşey elde edememiş biri olarak, size geldim diyelimki aracıma yazılımınızı yüklediniz test etme imkanım olabilirmi ?
Teşekkürler.
Cihazın tam adı yada kodunu bilmiyorum fakat, yazılım yüklemek için pc ile aracın obd soketi arasına takılan cihaz.
Konuya açıklık getireyim ; Benim 88'lik Getzim, kardeşimde ise fabrikasyon 110'luk Getzi mevcut.
110'luk Getzten inip 88'liğe binince yadırgamamdan dolayı aracıma yazılım yaptırdım. İlk yazılımda arabamda 300 küsür tork ve 120 hp güce yükseltildiği belirtildi. Dyno vb sokulmadı yada her hangi bir teste tabi tutulmadı.
Fakat ivmelenmesi asfaltı kazıması bariz biçimde 110'luk getzten çok daha iyiydi. Fakat bu yazılım arabamdaki ekrandaki anlık tüketimi saptırdı. Sonrasında aracıma farklı yazılımlar yapılmasına rağmen 110'luk Getz kadar olmadı.
En son yazılım olarak 125 hp 280 torka ayarlandı fakat vaad edilen güç yoktu hissedilmiyorduda.
Akabininde arabamda sorun olması ihtimali ile Full yetkili servis bakımlı, arabamın benden önceki geçmişinide iyi bliyorum. Arabam servise 2 gün kadar Enjektörler, pompa, turbo, sensörler ( Maf, Map, İnteercoler, VGT, Selenoid, adını hatırlayamadıklarım ) kontrol edildi testen geçirildi. Hatta arızası kesin anlamak için diğer getzimizdeki VGT ve selenoid, Maf, sensörlerini değiştirdik farkeden birşey olmadı.
En son olarak Turbo revizyon yapıldı, Turbo kiti servisten alındı ( 6 Saplama, 6 Somun, Saç ve keçe contalar, gaz kelebek contasıda dahil ), debriyaj seti, şanzıman kulağı, şanzıman yağı değiştirilip, emme manifoldu ve yerler sökülüp itinali biçimde temizlendi. Katilazör turbo ile söküldüğü için onada bakıldı. Turbo boruları kontrol edilip kelepçeleri yenilendi. Üstteki yazımda belirttiğim egr valfini dahi yazılım ile iptal olmasına rağmen değiştirdim.
Tabi bu işlemler sonucunda arabamın bakım masrafları 4 bin liraya dayandı. Fakat yinede düzelen birşey yok yazılım olmasına rağmen 110'luk Getz performansı dahi yok.
Merak ettiğim ve bilgi almak istediğim husus ise ; Sizin yazılımınızla aracımın tork ve hp artışı ne kadar olacak ?
Şu anda yazılımdan birşey elde edememiş biri olarak, size geldim diyelimki aracıma yazılımınızı yüklediniz test etme imkanım olabilirmi ?
Teşekkürler.
Aracınızda mekanik anlamda bir sıkıntı varsa ne yazıkki yardımcı olamayız. Zaten biz problemli araçlara yazılım yapmıyoruz. Bunu anlamanın en iyi yolu dynoya çıkıp eğrinize bakmak ve ona göre bir yol izlemektir.
88 hp 119 hp 187 NM 240 NM alacağımız en safe değerdir. Tabiki araç sıkıntısız ve kondisyonu yerindeyse. 90 bin km deki bir araç 88 hp fabrika gücünü vermez bence.
2013 polo gti için yazılım çıktımı???
Aracınızda mekanik anlamda bir sıkıntı varsa ne yazıkki yardımcı olamayız. Zaten biz problemli araçlara yazılım yapmıyoruz. Bunu anlamanın en iyi yolu dynoya çıkıp eğrinize bakmak ve ona göre bir yol izlemektir.
88 hp 119 hp 187 NM 240 NM alacağımız en safe değerdir. Tabiki araç sıkıntısız ve kondisyonu yerindeyse. 90 bin km deki bir araç 88 hp fabrika gücünü vermez bence.
Hocam arabada mekanik arıza olabilecek her türlü parça ya değişti ya test edildi. Mahalle arası usta yada servislere değil bizzat yetkili serviste günlerce serviste çalışan arkadaşım baktı. Adını hatırlayamadım bir sürü testlerle bakıldı teste tabi tutuldu. Şüphe duyulan parçaları dahi gözünün yaşına bakmadan değişim yaptırdım. Yazılım yada mekanik olarak iptal edilecek Egr valfini dahi 600 lira vererek yenisini taktırdım.
Aracımda şuan yazılım mevcut Dynoya çıkmak çözüm yada net bilgi verebilirmi sizce ? Çünkü araç stok halde değil.
Aracım fabrika stok değerleri 88 Hp 216 tork, yukarıda 187 yazmışsınız yoksa benmi farklı yorumladım.
Yazılım firması olarak siz bana ; Arabanı bize getir eğer bizim yazılımımızla aracınızdan istenilen güç elde edilmezse herhangi bir ücret taleb edilmez diye öneride bulunabilirmisiniz ?
Thracian
20-01-2014, 20:39
Astra J 1.4T için bilgi alabilirmiyim.
Hocam arabada mekanik arıza olabilecek her türlü parça ya değişti ya test edildi. Mahalle arası usta yada servislere değil bizzat yetkili serviste günlerce serviste çalışan arkadaşım baktı. Adını hatırlayamadım bir sürü testlerle bakıldı teste tabi tutuldu. Şüphe duyulan parçaları dahi gözünün yaşına bakmadan değişim yaptırdım. Yazılım yada mekanik olarak iptal edilecek Egr valfini dahi 600 lira vererek yenisini taktırdım.
Aracımda şuan yazılım mevcut Dynoya çıkmak çözüm yada net bilgi verebilirmi sizce ? Çünkü araç stok halde değil.
Aracım fabrika stok değerleri 88 Hp 216 tork, yukarıda 187 yazmışsınız yoksa benmi farklı yorumladım.
Yazılım firması olarak siz bana ; Arabanı bize getir eğer bizim yazılımımızla aracınızdan istenilen güç elde edilmezse herhangi bir ücret taleb edilmez diye öneride bulunabilirmisiniz ?
dynoya çıkmak sana söyle bir sey gösterebilir egrindeki düşüş dalgalanma Vs gibi seyleri görebilirsin basıncını düştüğünü yada sabitliğini öğrenebilirsin dyno bu işe yarar zaten :)
yapamadığım birseyden senden para isteyemem kesinlikle ama sadece dyno ölçümü ücreti alırım elimden bişiy gelirse tabiki sewe sewe yaparım sana önyargıl yaklaşma yeter yani yaa ayaparlar geçerler die düşünmeni istemem acıkcası :)
Astra J 1.4T için bilgi alabilirmiyim.
140 lik ise 160 165 civarında alabiliyoruz ssorunsuz dertsiz tasasız :)
cyclonee16
26-01-2014, 13:15
75lik punto alacagımız max degerleri ve ücreti pmler misiniz ?
dynoya çıkmak sana söyle bir sey gösterebilir egrindeki düşüş dalgalanma Vs gibi seyleri görebilirsin basıncını düştüğünü yada sabitliğini öğrenebilirsin dyno bu işe yarar zaten :)
yapamadığım birseyden senden para isteyemem kesinlikle ama sadece dyno ölçümü ücreti alırım elimden bişiy gelirse tabiki sewe sewe yaparım sana önyargıl yaklaşma yeter yani yaa ayaparlar geçerler die düşünmeni istemem acıkcası :)
Açıklama için teşekkürler, benimde duymak istediğim cevab bu yöndeydi açıkcası. Detaylı olarak e-posta gönderdim size.
Saygılarla.
Açıklama için teşekkürler, benimde duymak istediğim cevab bu yöndeydi açıkcası. Detaylı olarak e-posta gönderdim size.
Saygılarla.
özelden yazdım Cvpini mail i telefondan okudumda burdan cvp yazdım herhangi bir skıntın olursa oz@drecu.com dan bana ulaşabilirsin :)
75lik punto alacagımız max degerleri ve ücreti pmler misiniz ?
beygirin Km ne bağlı olmakla beraber sağlıklı ise 95~100 beygir civarında kullanabilrsin
aligoldenstone
28-01-2014, 16:30
Mrb yeni auris d4 D yazılım için güç ve fiyAt bilgisi verebilirmisiniz. Tsk
Linea 1.3 multijet dizel 90 bin km de chip uygulasak alt devirlerdeki hantallığından ne kadar kurtulur abi ?
Mrb yeni auris d4 D yazılım için güç ve fiyAt bilgisi verebilirmisiniz. Tsk
90 luklar 120 beygir oluyor 240 nm
teşekkürler
Linea 1.3 multijet dizel 90 bin km de chip uygulasak alt devirlerdeki hantallığından ne kadar kurtulur abi ?
denemelisin ozaman :cool:
ahmet_xy
03-02-2014, 11:03
2013 polo gti için yazılım çıktımı???
+11,,,,,,,
+11,,,,,,,
daha cıkmadı ne yazkkı ..
torrento
06-02-2014, 19:28
merhaba bendede 2007 model 80 bin km de renault grand scenic var 1.6 16v 110 hp torkunu tam bilmiyorum ama bide araçta lpg var nasıl sonuçlar alabiliriz acaba bide fiyat pmler misi
Glf&ASER
06-02-2014, 19:54
2008 golf 5 tsı twincharger..140hp Bmy motor kodu.. bosch med 17.5.1 ecu...Araç 95.500km.de.
son nesil tsı larda yapılanlar ortada bu versiyonlarda pompa vs sıkıntısı olduğu söyleniyor..Nekadar güç alırız ve fiyat detaylarını pm den yazarsanız sevinirim...
cooldriver35
07-02-2014, 23:19
izmir egetuning mustafa birsesli tarafından aracıma sizin yapmış olduğunuz yazılım atıldı. arabanın sesi yakıtı gidişi hissedilir derece düzelti önce ki yazılıma göre memnunum ancak 2-3 sıkıştırmadan sonra 40km den 180-190 civarlarına kadar 2- 3 Roll yaptıktan sonra normal giderken 80 km ile 4 .vites taba gaz yapınca turbo devre dışı kalıyor gazdan ayağı çekip hafif gaza dokununca gene fırlıyor araba tekrar tapa gaz yapınca gene turbo devre dışı kalıyor bunun sebebini öğrenmek için mustafa ustaya aracı tekrar götürdüm beyindeki bilgileri okuyup size iletecekti ama beyin kendini korumaya almış bilgileri alamadı beyin modifiye işlemine kapalıdır uyarısı aldı aracıma daha önce iki kez yazılım atılmıştı üstüne mustafa ustamda attı sonra bakımada egetuning mustafa ustama getirdim cihazla gene bağlanmıştı çünkü motor arıza ışığı yanıktı katalizör sökük downpipe var o zamandan beri yakıyor lamda sensör az algılıyor diye ışık yakıyor yani sonuç olarak beyne ulaşmakta sıkıntı yoktu ve en son beyne müdaleler egetuning te yapıldı ama şu an beyne ulaşılamıyor ve turbo niye kesiklik yaptığı ile ilgili de bir sonuç alınamadı dolayısıyla.. mustafa ustamız beni arayıp bilgi vereceğini söyledi ama 1 hafta geçti daha sonuç alamadım yoğunluktan olsa gerek.... aracın bakımı daha yeni yapıldı en fazla 300 km olmuştur bakımda bujilerde değişti. yazın turbo kesme olayı motoru biraz sıkıştırdıktan hemen sonra gerçekleşiyordu ama yazılım başkasına aitti ecufast yazılımı ile yaz ayı deneme yapılmadı Bende burdan size bir danışayım dedim yardımcı olursanız sevinirim. araç bilgileri 1.4 tsi 125 lik cax motor 2010 seat leon makyajlı kasa
izmir egetuning mustafa birsesli tarafından aracıma sizin yapmış olduğunuz yazılım atıldı. arabanın sesi yakıtı gidişi hissedilir derece düzelti önce ki yazılıma göre memnunum ancak 2-3 sıkıştırmadan sonra 40km den 180-190 civarlarına kadar 2- 3 Roll yaptıktan sonra normal giderken 80 km ile 4 .vites taba gaz yapınca turbo devre dışı kalıyor gazdan ayağı çekip hafif gaza dokununca gene fırlıyor araba tekrar tapa gaz yapınca gene turbo devre dışı kalıyor bunun sebebini öğrenmek için mustafa ustaya aracı tekrar götürdüm beyindeki bilgileri okuyup size iletecekti ama beyin kendini korumaya almış bilgileri alamadı beyin modifiye işlemine kapalıdır uyarısı aldı aracıma daha önce iki kez yazılım atılmıştı üstüne mustafa ustamda attı sonra bakımada egetuning mustafa ustama getirdim cihazla gene bağlanmıştı çünkü motor arıza ışığı yanıktı katalizör sökük downpipe var o zamandan beri yakıyor lamda sensör az algılıyor diye ışık yakıyor yani sonuç olarak beyne ulaşmakta sıkıntı yoktu ve en son beyne müdaleler egetuning te yapıldı ama şu an beyne ulaşılamıyor ve turbo niye kesiklik yaptığı ile ilgili de bir sonuç alınamadı dolayısıyla.. mustafa ustamız beni arayıp bilgi vereceğini söyledi ama 1 hafta geçti daha sonuç alamadım yoğunluktan olsa gerek.... aracın bakımı daha yeni yapıldı en fazla 300 km olmuştur bakımda bujilerde değişti. yazın turbo kesme olayı motoru biraz sıkıştırdıktan hemen sonra gerçekleşiyordu ama yazılım başkasına aitti ecufast yazılımı ile yaz ayı deneme yapılmadı Bende burdan size bir danışayım dedim yardımcı olursanız sevinirim. araç bilgileri 1.4 tsi 125 lik cax motor 2010 seat leon makyajlı kasa
çok gariptirki yeni versiyonda Slave unitelerimiz protection demeye başlaldı firmanın sölediği eyeni versiyonumuz 15 i gibi çıkıcak denildi bizde mustafa abi atlamış olabilirsıkıntı yok yazılımzınızı direk düzeltebiliriz skııntı yok teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için Ecufast i ayırdık artık Dr.Ecu yuz skıntınızı hemen giderebiliriz gücelleme geldiği anda :)
2008 golf 5 tsı twincharger..140hp Bmy motor kodu.. bosch med 17.5.1 ecu...Araç 95.500km.de.
son nesil tsı larda yapılanlar ortada bu versiyonlarda pompa vs sıkıntısı olduğu söyleniyor..Nekadar güç alırız ve fiyat detaylarını pm den yazarsanız sevinirim...
pompadan ziyade turbonuzda skıntı oluyor revia yada değişme gördümü ?
2006 Colt CzT için EcuTek yazılım ile nasıl bir sonuç alabilirim ?
Downpipe, K&N Kutu içi, 60mm komple düzboru ve 63mm son susturucu mevcut. Araç 80.000'de daha önce yazılımla ilgili herhangi bir işlem yapılmamış, Triger seti ve bütün kayışları yeni değişti.
Ayrıntılar ve Fiyat için bilgi alabilirsem çok memnun olurum :) Teşekkürler.
cooldriver35
09-02-2014, 23:09
çok gariptirki yeni versiyonda Slave unitelerimiz protection demeye başlaldı firmanın sölediği eyeni versiyonumuz 15 i gibi çıkıcak denildi bizde mustafa abi atlamış olabilirsıkıntı yok yazılımzınızı direk düzeltebiliriz skııntı yok teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için Ecufast i ayırdık artık Dr.Ecu yuz skıntınızı hemen giderebiliriz gücelleme geldiği anda :)
bilgilendirme için teşekkürler ayın 15 inden sonra egetuning uğrar mustafa ustamzla beraber size ulaşırz
emrah-58
13-02-2014, 23:52
ibiza 1.6 16v 105hp icin bende deger ve fiyat pm alabilirmiyim
1.4 tdcı fıesta ıcın fıyat alabılırmıyım..Teşekkurler ?
2011 Citroen C4 1.6THP 156PS-240NM'nin fiyat ve performans değerlerini alabilir miyim? Teşekkürler.
ONURRBAKI
21-02-2014, 17:18
Merak ettiğim bir şey var?
araçların alacağı güçler neden pm olarak gönderiliyor? Fiyatların pm olarak gitmesi gerekir ama alınan güçler neden herkese açık şekilde yazılamıyor?
cooldriver35
28-02-2014, 23:37
aracıma gecen hafta yaptığınız yazılım güncellemeden sonra bugun otoyolda biraz test etme fırsatı bulabildim özellikle 5 vitesde daha fazla hissettiğim bir silkeleme var hızlanırken gaz yemede 110 km hızla giderken gaz a yüklenince hafif kesik kesik gaz yiyerek hızlanıyor. yazılım yüklendikten sonra daha 40 km yol yaptım sizce biraz beklemelimiyim yazılım otursun diye yoksa egetuninge götüreyim mi?
Merak ettiğim bir şey var?
araçların alacağı güçler neden pm olarak gönderiliyor? Fiyatların pm olarak gitmesi gerekir ama alınan güçler neden herkese açık şekilde yazılamıyor?
merak ettıgınız aracı soylersenız degerlerını burada paylasabılırım.
t-jet ali
02-03-2014, 10:55
hayırlı işler 1.9 tdı 115 hp stilo yazılımla ne olur, dp, büyük ic, egzos, turbo büyütme,pompa, enjektör uygulansa ne olur ve fiyat lütfen
ercan26esk
02-03-2014, 12:25
2000 model 1.6 vw golf e üzerinde colombo marka 278 dereceli egzantrik mevcut buna uygun yazılım yapabilir misiniz ? 15-20 bg arası bir güç alınması ön görülüyor...
2000 model 1.6 vw golf e üzerinde colombo marka 278 dereceli egzantrik mevcut buna uygun yazılım yapabilir misiniz ? 15-20 bg arası bir güç alınması ön görülüyor...
elimden geleni yaparım ama 15 20 sadece egzantirikle cok büyük rakam eminmisin ?
hayırlı işler 1.9 tdı 115 hp stilo yazılımla ne olur, dp, büyük ic, egzos, turbo büyütme,pompa, enjektör uygulansa ne olur ve fiyat lütfen
155 beygir civarında oluyor normalde ama Dp li büyük İc turbo ile yapmaddım isterseniz Dyno üzerinde tune eder birlikte görürüz :)
2006 Colt CzT için EcuTek yazılım ile nasıl bir sonuç alabilirim ?
Downpipe, K&N Kutu içi, 60mm komple düzboru ve 63mm son susturucu mevcut. Araç 80.000'de daha önce yazılımla ilgili herhangi bir işlem yapılmamış, Triger seti ve bütün kayışları yeni değişti.
Ayrıntılar ve Fiyat için bilgi alabilirsem çok memnun olurum :) Teşekkürler.
200 civarı kullanabilirsin üstünde enjektore ihtiyac duyuluyor yada benzin pompasına :)
ibiza 1.6 16v 105hp icin bende deger ve fiyat pm alabilirmiyim
1 tane yapmışsım 115 beygir olmuş değermi bilemiyorum sana kalmış :)
1.4 tdcı fıesta ıcın fıyat alabılırmıyım..Teşekkurler ?
kaç model acaba
2011 Citroen C4 1.6THP 156PS-240NM'nin fiyat ve performans değerlerini alabilir miyim? Teşekkürler.
196 beygir 285 nm oluyor
aracıma gecen hafta yaptığınız yazılım güncellemeden sonra bugun otoyolda biraz test etme fırsatı bulabildim özellikle 5 vitesde daha fazla hissettiğim bir silkeleme var hızlanırken gaz yemede 110 km hızla giderken gaz a yüklenince hafif kesik kesik gaz yiyerek hızlanıyor. yazılım yüklendikten sonra daha 40 km yol yaptım sizce biraz beklemelimiyim yazılım otursun diye yoksa egetuninge götüreyim mi?
tabki :) sizin sorununuz kesme idi onu çözdükk sanırım götürelim Bujilerini kontrol ettirelim aralklarını mustafa abi ile teste cıkın logalırsanız hemen yardımcı olabilirim :)
cooldriver35
03-03-2014, 22:35
tabki :) sizin sorununuz kesme idi onu çözdükk sanırım götürelim Bujilerini kontrol ettirelim aralklarını mustafa abi ile teste cıkın logalırsanız hemen yardımcı olabilirim :)[/QUOTE]
bujiler değişeli daha 400 km anca oldu genede bir kontrol ettireyim. benim sorunum bu aralar zaman ayıramıyorum kendime iş güç ilk fırsatta mustafa ustamıza uğruyayım yardımlarınız için teşekkürler :)
Octavia RS
07-03-2014, 12:54
Arkadasimda 2007 model e90 320i var 130binde lpgli 150hp 200 nm neler yapilabilir ?
Vw cc 2.0 tdi 140 hp lik versiyona sorunsuz, abartıdan uzak, uzun kilometreler gidecek şekilde ne yapabilirsiniz?
Vw cc 2.0 tdi 140 hp lik versiyona sorunsuz, abartıdan uzak, uzun kilometreler gidecek şekilde ne yapabilirsiniz?
175 :) beygir
Özgün bey :D 2013 ceed 128'lik crdi için soylesene ..öyle cok uzun km olmasada olur 100.000 -150.000 km ler yeter gözüm yok üstlerde :D
1.7 dti için eminim ki bir çok setup ınız vardır ama sormak istedim aynı şekilde hem sakin kullanmda sıkıntı çıkartmayacak yüklenmek istediğimdede stocktan farklı hissettirecek az dumanlı bir yazılımla ne değerler verir tork ve hp olarak stock olarak ölçtürdüğümde 72 küsür hp vermişti computest te
aracımda şuanda egr kat ve son susturucu iptali var yazılıma hazır vaziyette
tork hp ve fiyat pmlerseniz çok sevinirim
Silence45
14-03-2014, 18:29
Merhaba
2006 1.4 benzinli DOHC 97 Beygir Hyundai Getz yazılım yapılabilir mi? Performans amaçlı değilde yakıt konusunda biraz daha düşüş için istiyorum.Mümkün müdür?
Aynı aracın 2008 modeli içinde olabilir mi?
2012 astra j kasa 1.4 t 140hp 170 hp olurmu?
araç ıspartada yarın antalyaya gidecek antalyadaki bayinizde yarın yaptırabilirmiyiz?
kimdir nerededir? birde fiyat öğrenebilirmiyim?
acil cevaplarsanız sevinirim ayda 1 gidiyor araç antalyaya.
(özgüne yazdımda seneye anca cevaplar :) )
psychologist
22-03-2014, 20:55
Merhaba bir arkadaşım adına soruyorum
2010 Mercedes CLC 160 Komp otomatik araba için yazılım var mı?
Varsa ne kadar güç alınır?
Teşekkürler.
Merhabalar
Aracım 1.4 hdi motor citroen c2 , 70 HP torkunu bilmiyorum desem yalan olmaz :)
Aracım şuan 150.xxx km'de egr iptali ve düz boru var sadece . Ortalama kaç hp alırım ve fiyat ne olur pmlerseniz sevinirim
RottingChrist
27-03-2014, 08:57
@tahasav ın soru beni de ilgilendiriyor. mümkünse bir pm de ben alayım. tşk.
1.7 dti için eminim ki bir çok setup ınız vardır ama sormak istedim aynı şekilde hem sakin kullanmda sıkıntı çıkartmayacak yüklenmek istediğimdede stocktan farklı hissettirecek az dumanlı bir yazılımla ne değerler verir tork ve hp olarak stock olarak ölçtürdüğümde 72 küsür hp vermişti computest te
aracımda şuanda egr kat ve son susturucu iptali var yazılıma hazır vaziyette
tork hp ve fiyat pmlerseniz çok sevinirim
95 100 arası turbona bağlı olarak alabiliyoruz
torqta 210 civarı :)
Merhaba bir arkadaşım adına soruyorum
2010 Mercedes CLC 160 Komp otomatik araba için yazılım var mı?
Varsa ne kadar güç alınır?
Teşekkürler.
145 likmi ?
Merhabalar
Aracım 1.4 hdi motor citroen c2 , 70 HP torkunu bilmiyorum desem yalan olmaz :)
Aracım şuan 150.xxx km'de egr iptali ve düz boru var sadece . Ortalama kaç hp alırım ve fiyat ne olur pmlerseniz sevinirim
turbona bağlı normalde100 lere geliyor sendede yaklaşık 90 95 kabaca
=)
=)
benimki kaç beygir olacak:D
Burak K.
30-03-2014, 04:07
BMW 320D 2006 model 163'lük motorlardan. Eski sahibi yazılımlı dedi ama nedir ne değildir bilmiyorum. Ekonomi yazılımı yapsak sonuç nasıl olur? Şu an şehir içi 50-55 krş arası yakıyor sakin kullanımda. Bi de fiyat pm alabilirmiyim?
+ 2007 C4 1.6 Dizel 110'luk. Bol dumanlı bi yazılımla kaç hp alabiliriz?
98 corsa gsi 51 lik duz son susturucu gerisi orj. baska bisey yok daha once yapmis oldugunuz uygulama varmi alinan guc nedir tesekkurler
BMW 320D 2006 model 163'lük motorlardan. Eski sahibi yazılımlı dedi ama nedir ne değildir bilmiyorum. Ekonomi yazılımı yapsak sonuç nasıl olur? Şu an şehir içi 50-55 krş arası yakıyor sakin kullanımda. Bi de fiyat pm alabilirmiyim?
+ 2007 C4 1.6 Dizel 110'luk. Bol dumanlı bi yazılımla kaç hp alabiliriz?
98 corsa gsi 51 lik duz son susturucu gerisi orj. baska bisey yok daha once yapmis oldugunuz uygulama varmi alinan guc nedir tesekkurler
P.m ile cevaplandı ...
=)
Seat Leon FR 2.0TfSI
Forge twincooler
Forge dv
İskender dp 76 lık düz
R8 bobin buji
S3 k04 turbo kit
S3 enjektor
Aem filtre
Autotech pompa
Methanol kit
Nasıl bir güç alırız, parçalar takılı yazılım bekliyor :)
Seat Leon FR 2.0TfSI
Forge twincooler
Forge dv
İskender dp 76 lık düz
R8 bobin buji
S3 k04 turbo kit
S3 enjektor
Aem filtre
Autotech pompa
Methanol kit
Nasıl bir güç alırız, parçalar takılı yazılım bekliyor :)
:) buyur gel Dynoda açıklayayım :)
partner tepee 1.6 hdi 115 hp 270nm soft yazıımla ne olur fiyat
UĞUR_GSI
29-04-2014, 21:44
Slm 2001 volvo s40t4 için yazılımla ne kadar güç alırız maliyet nedir PM atarmisiniz
dreamondata
30-04-2014, 03:24
Merhaba yeni clio 4 0.9 TCe aracıma obd2 den yazılım yaptırmak istiyorum ne güç alınabilir ve maliyetini ne olur.saygılar...
partner tepee 1.6 hdi 115 hp 270nm soft yazıımla ne olur fiyat
Yazılım ıle ortlama 125 Hp 285 nm guc ve tork artışı saglanır
saglıklı dumansız sekılde
fıyat olarak ızmır Drecu bayısı ıle gorusebılırısınız sıze yardımcı olacaktır
http://www.techturkey.com/forum/members/6528-mustafa-birsesli.html
diğer soruları cevapladım
peugeot 206 gti 2.0 137 hp sınırları zorlamayacak maksat vites aralığını canlandıracak bir yazılımla 150-160 hp civarı olur mu tork vs. birde herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım başka modifiye yok motorda stock halde 50bin km de araba 2005 model
BaybuRtlu69
14-05-2014, 17:49
1.4 HDİ 206 70 Hp... yazılımla ne olur tahmini ? 100 hp civarına çıkarsa bi sıkıntı olur mu ?
yazılımdan sonra duman atma gibi bi sorun oluyrmuş genelde ama sizce değer mi yapmaya ?
peugeot 206 gti 2.0 137 hp sınırları zorlamayacak maksat vites aralığını canlandıracak bir yazılımla 150-160 hp civarı olur mu tork vs. birde herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım başka modifiye yok motorda stock halde 50bin km de araba 2005 model
1.4 HDİ 206 70 Hp... yazılımla ne olur tahmini ? 100 hp civarına çıkarsa bi sıkıntı olur mu ?
yazılımdan sonra duman atma gibi bi sorun oluyrmuş genelde ama sizce değer mi yapmaya ?
Pm yollanmıştır.
1.4 Tfsi 122 hp a3 single charger
Ekonomi odaklı yazılım istiyorum,tahmini değerler ne çıkar? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşkkürler.
1.4 Tfsi 122 hp a3 single charger
Ekonomi odaklı yazılım istiyorum,tahmini değerler ne çıkar? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşkkürler.
Pm yollanmıştır.
dizel 1,6 multijet linea aracıma dumansız yazılım olarak tahmınen ne gucler alabılırız..ayrıca malıyeti ne kadar olur merak ediyorum..
sadettin
17-05-2014, 17:25
206 plus 1.4 hdi için saglıklı max kaç bg alırım ve fiyatı ne olur acaba_
dizel 1,6 multijet linea aracıma dumansız yazılım olarak tahmınen ne gucler alabılırız..ayrıca malıyeti ne kadar olur merak ediyorum..
Pm yollanmıştır.
soch-vtec
23-05-2014, 08:20
honda civic fd6 aracım var 1.6 125 hp yazılım yapılabiliyor mu? yapılıyorsa kaç hp elde edilir? Yanında ne gibi işlemler yapılmalı egzoz hava filitresi vs? bana maddi olarak ne kadara mal olur?
208 gti için çalışmanız oldu mu? nasıl sonuçlar aldınız? İzmirde dyno üzerinde çalışan bayiniz var mı?
Ahmet Saraçoğlu
23-05-2014, 21:22
1.2 tsi mk2 leona yazılım yapılabiliyor mu?performans beklentim yok.tüketim odaklı bir yazılım istiyorum mümkünse
2005 3.20D için fiyat ve güç bilgisi alabilir miyim ?
35AR5226
24-05-2014, 11:26
65 lik kangoo var bende 120 hp den sonra arıza veriyo araç aşırı ısınmadan korumaya alıyo bu arızayı çözebilirmiyiz 140 hp civarı bi yazılım istiyorum ?
Erdem K.
29-05-2014, 09:52
dpf ve katalitik konvertor iptali egsoz emisyonunu etkiliyor mu ? Ya da şöyle sorıyım, dpf'si tıkanan dizel aracımda yazılım ve dpf iptali yaptırınca egsoz emisyon salınımında (pul alımında/tüv'de) sıkıntı çıkıyor mu?
commando06
29-05-2014, 19:26
m50b20 aracımı yaklasık 3.0l yapıyoruz
M54B30 krank piston ve piston kolları kullandık
M50B25 silindir kapağı
M50B25 emme manıfoltu akısmetre rolantı sensoru ve enjektorlerı kullanıyoruz
birde M50B25 için yapılmıs sıfır headers
bu araca yazılım yada chıp v.s bısey yapmaya gerek varmı
aracın beyın ve elektrık tesısatı orjınal
yanı arac m50b20 beyın ıle yuruyecek
beynı degıstırmeye gerek varmı
yada bu yaptıklarımızın ustune sızın bı projenız varmı varsa kazancımız ortalama kac hp olur
arac kendı orjınal sanzıman ve dıfransıyelıyle yuruyecek
17'' jant
honda civic fd6 aracım var 1.6 125 hp yazılım yapılabiliyor mu? yapılıyorsa kaç hp elde edilir? Yanında ne gibi işlemler yapılmalı egzoz hava filitresi vs? bana maddi olarak ne kadara mal olur?
208 gti için çalışmanız oldu mu? nasıl sonuçlar aldınız? İzmirde dyno üzerinde çalışan bayiniz var mı?
1.2 tsi mk2 leona yazılım yapılabiliyor mu?performans beklentim yok.tüketim odaklı bir yazılım istiyorum mümkünse
2005 3.20D için fiyat ve güç bilgisi alabilir miyim ?
65 lik kangoo var bende 120 hp den sonra arıza veriyo araç aşırı ısınmadan korumaya alıyo bu arızayı çözebilirmiyiz 140 hp civarı bi yazılım istiyorum ?
dpf ve katalitik konvertor iptali egsoz emisyonunu etkiliyor mu ? Ya da şöyle sorıyım, dpf'si tıkanan dizel aracımda yazılım ve dpf iptali yaptırınca egsoz emisyon salınımında (pul alımında/tüv'de) sıkıntı çıkıyor mu?
m50b20 aracımı yaklasık 3.0l yapıyoruz
M54B30 krank piston ve piston kolları kullandık
M50B25 silindir kapağı
M50B25 emme manıfoltu akısmetre rolantı sensoru ve enjektorlerı kullanıyoruz
birde M50B25 için yapılmıs sıfır headers
bu araca yazılım yada chıp v.s bısey yapmaya gerek varmı
aracın beyın ve elektrık tesısatı orjınal
yanı arac m50b20 beyın ıle yuruyecek
beynı degıstırmeye gerek varmı
yada bu yaptıklarımızın ustune sızın bı projenız varmı varsa kazancımız ortalama kac hp olur
arac kendı orjınal sanzıman ve dıfransıyelıyle yuruyecek
17'' jant
Pm.ler yollanmıştır.
Harun0667
31-05-2014, 23:02
Merhaba
98 model gc8 im var. IHI Vf48 turbo hks evc5 jun forget motor. Ecu olarak veya ekstra neler yapabilirim yönlendirebilirmisiniz acaba ?Ecu için de fiyat verebilirmisiniz ? Birde Ecu dan ne alabilirim artılar ve eksiler.
Çalışmalarınızda Başarılar Dilerim.
Harun
Silence45
01-06-2014, 12:48
Yukarıdaki pm'lerden bir tane de ben alabilir miyim?
Sağlıklı olarak yapıldığında ne kadar artış olur ve duman durumu ne olur?
Birde Hard olarak yapıldığında ne kadar artış ve duman durumu ne olur?
ikisi için bilgi ve fiyat alabilirsem sevinirim.
İyi çalışmalar.
Merhaba
98 model gc8 im var. IHI Vf48 turbo hks evc5 jun forget motor. Ecu olarak veya ekstra neler yapabilirim yönlendirebilirmisiniz acaba ?Ecu için de fiyat verebilirmisiniz ? Birde Ecu dan ne alabilirim artılar ve eksiler.
Harun
Yukarıdaki pm'lerden bir tane de ben alabilir miyim?
Sağlıklı olarak yapıldığında ne kadar artış olur ve duman durumu ne olur?
Birde Hard olarak yapıldığında ne kadar artış ve duman durumu ne olur?
ikisi için bilgi ve fiyat alabilirsem sevinirim.
İyi çalışmalar.
Pm'ler yollanmıştır.
MuzafferKirli
01-06-2014, 15:15
1.3 cdti Corsa C Dumansız hard bir yazılım istiyorum fiyat ve değerleri pmlerseniz sevinirim.
Merhaba
Harun
harun bey öncelikle standalone a geçip Maftan kurtulmanız ilk düşüncemdir link Ecu yada vipec Ecu size tavsiyem olucaktır skıntısız orjinal arabanız kadar kolay çalışıp programlanabilicek bir beyindir
1.3 cdti Corsa C Dumansız hard bir yazılım istiyorum fiyat ve değerleri pmlerseniz sevinirim.
dumansız güzelbirsey olabilir tabiki :) degerlerimiz
75 lerimiz 95 100
90 lıklarımız 110 ila 115 arası oluyor :)
Teşekkürler
yakta size fiyatını belirtir
Golf gt 1.4 170 hp DSG için motor ömrünü azaltmadan kaç hp alabiliriz ? tüketimde azalma oluyor mu ? fiyat?
motor ömründe skıntı olmaz ama turbon daha önemli benim için :) araban kaç binde ? yakıtındada aszalma olur :)
motor ömründe skıntı olmaz ama turbon daha önemli benim için :) araban kaç binde ? yakıtındada aszalma olur :)
76 binde rollden rolle kosan bir araba değil :)
Harun0667
06-06-2014, 08:43
harun bey öncelikle standalone a geçip Maftan kurtulmanız ilk düşüncemdir link Ecu yada vipec Ecu size tavsiyem olucaktır skıntısız orjinal arabanız kadar kolay çalışıp programlanabilicek bir beyindir
Mesajiniz icin cok tesekkur ederim.Vipec Ecu montaj dahil fiyat bilgisi ve nerede yaptirabilirim. Birde bana artilari ve eksilerini nedir bilgilendirebilirseniz cok sevinirim. Calismalarinizda basarilar dilerim
Harun
aligoldenstone
07-06-2014, 01:26
Mrb kia ceed 2 dizel otomatik aracıma yazılım yaptırmak istiyorum.. Limitör iptali yapılıyormu ayrıca yazılımdan sonra dpf tıkanma yapar mı son olarak 0 -100 hızlanması ne duruma gelir saygılar
Boldenon
07-06-2014, 17:56
Özelden yazdım bu konuyu görmedim.
Aracımda dp var. Küçük freeflow Spor egzost var. Turbonun patlaması önemli değil, zira turbo büyüteceğim. O işi yapana kadar orj turbonun sınırlarını zorlayarak kaç hp ve tork alabiliriz. Duman vs önemli değil. 1.6 tdi 105 hp
Mesajiniz icin cok tesekkur ederim.Vipec Ecu montaj dahil fiyat bilgisi ve nerede yaptirabilirim. Birde bana artilari ve eksilerini nedir bilgilendirebilirseniz cok sevinirim. Calismalarinizda basarilar dilerim
Harun
size özelden cvp verdim sanırsam :)
Aracımda dp var. Küçük freeflow spor egzost var. Turbonun patlaması önemli değil, zira turbo büyüteceğim. O işi yapana kadar orj turbonun sınırlarını zorlayarak kaç hp ve tork alabiliriz. Duman vs önemli değil. 1.6 tdi 105 hp
145 ~155 :)
auris 1.4 dizel manuel 130km hiçbir ekstra yok 130 hp gibi güç alma ihtimalimiz varmı ne gibi sıkıntılar yaşayabiliriz duman olmucak olsada fazla olmassa iyi olur :) birde fiyat olarak özelden cvp veririseniz sevinirim
auris 1.4 dizel manuel 130km hiçbir ekstra yok 130 hp gibi güç alma ihtimalimiz varmı ne gibi sıkıntılar yaşayabiliriz duman olmucak olsada fazla olmassa iyi olur :) birde fiyat olarak özelden cvp veririseniz sevinirim
pm yollandı.
2013 Amarok 2.0TDI ve 2013 Passat 1.4TSI'da verim ne olur ve fiyat alabilirmiyim?
onursumer
11-06-2014, 12:47
Nezamandır aklımda kalkıp gelemiyorum burdan sorayım log olsun forumda
2009 picanto 1.1 crdi 75hp
sanırım turbo omrum bitmek üzere yerine ne almalı
ve
yazılım ile ne alırız yakıt güç vs :) alt devirleri çok kotu yokuşta araçta 1-2 kişi varsa kalkmak bilmiyor
Boldenon
11-06-2014, 15:52
Mustang dynoda mı bu güç:icon_tup: teşekkürler cevap için
Mrb kia ceed 2 dizel otomatik aracıma yazılım yaptırmak istiyorum.. Limitör iptali yapılıyormu ayrıca yazılımdan sonra dpf tıkanma yapar mı son olarak 0 -100 hızlanması ne duruma gelir saygılar
0-100 kullancıyıya göre değişir :)
limitorunude iptal edebiliyoruz yok dpf tıkanma yapmaz :) rica ederim :)
aligoldenstone
12-06-2014, 23:54
Cevap için tsk fiyat bilgisi alabilirmiyim..
İllaki sorulmuştur ama telden girdigim icim sayfalari okumak biraz zor olucak. 1.7dti stock conta ile
Egr iptali yapildi, 51 lik komple duz boru var. Turboyu asiri zorlamadan kac hp-tork aliriz. Boru capini degistirmrye gerek varmi ve sona susturucu gereklimi
alphaville
25-06-2014, 01:21
Merhabalar.Hyundai Accent Era 1.5 CRDi-VGT araç için güç ve maliyet bilgisi alabilirmiyim.
SinanAdalı
25-06-2014, 02:19
Hayırlı işler,
Aracım 1.4Tsi 122'lik Golf 2012 39bin km'de sıkıntısız temiz kaç hp alırız ? Fiyatlarınız nelerdir.
metehancihangir
28-06-2014, 09:15
Renault Megane 2 1.5 DCi 80 hp için güç ve fiyat bilgilerini pm lermisiniz bi kaç sayfa bakındım fakat göremedim
İllaki sorulmuştur ama telden girdigim icim sayfalari okumak biraz zor olucak. 1.7dti stock conta ile
Egr iptali yapildi, 51 lik komple duz boru var. Turboyu asiri zorlamadan kac hp-tork aliriz. Boru capini degistirmrye gerek varmi ve sona susturucu gereklimi
Merhabalar.Hyundai Accent Era 1.5 CRDi-VGT araç için güç ve maliyet bilgisi alabilirmiyim.
Hayırlı işler,
Aracım 1.4Tsi 122'lik Golf 2012 39bin km'de sıkıntısız temiz kaç hp alırız ? Fiyatlarınız nelerdir.
Renault Megane 2 1.5 DCi 80 hp için güç ve fiyat bilgilerini pm lermisiniz bi kaç sayfa bakındım fakat göremedim
Pm'ler yollanmıştır. Geç cevap için özür dileriz.
Olası gecikme, gözden kaçma durumunda pm'den direkt olarak bana da ulaşabilirsiniz.
schizophrenic
04-07-2014, 01:29
egr iptali , dp yapılmış 1.6 90 lık hdi ' dan yazılımla ne alınabilir ( duman ve ekonomi sorun değil )
ücreti ne olur ?
egr iptali , dp yapılmış 1.6 90 lık hdi ' dan yazılımla ne alınabilir ( duman ve ekonomi sorun değil )
ücreti ne olur ?
Pm yollandı.
mhuratboz
04-07-2014, 01:48
Clio4 1.5 Dci 90 Dpf İptali Tatlı Bi Yazılım Downpipe Duman Kesinlikle İstemiyorum...
Clio4 1.5 Dci 90 Dpf İptali Tatlı Bi Yazılım Downpipe Duman Kesinlikle İstemiyorum...
Skinti yok dumansiz guzel bi program yapilir.ancak merak ettiginizi anliyamadim.duman kesinlikle istemiyorsunuz ok :) baska ?
schizophrenic
04-07-2014, 02:17
Pm yollandı.
teşekkürler ilginize
alphaville
04-07-2014, 20:46
Pm'ler yollanmıştır. Geç cevap için özür dileriz.
Olası gecikme, gözden kaçma durumunda pm'den direkt olarak bana da ulaşabilirsiniz. teşekkürler..
Boldenon
04-07-2014, 20:52
boldenon´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aracımda dp var. Küçük freeflow spor egzost var. Turbonun patlaması önemli değil, zira turbo büyüteceğim. O işi yapana kadar orj turbonun sınırlarını zorlayarak kaç hp ve tork alabiliriz. Duman vs önemli değil. 1.6 tdi 105 hp
tekerde mi peki bu güç?
speed_blue
04-07-2014, 22:58
http://i61.tinypic.com/x39jl.jpg
konu ile alakasız olabilr ama elinizde resimdeki hortumdan varmıdır acaba
duman kesinlikle çıkmaz :) skıntı yok DPF niz tıkanmaz güle güle binebilirsiniz :)
Merhabalar,
Daha önce sizin tarafınızdan yazılım yapılmış bir palio 1.3 multijetimiz var (130+ hp 300 nm tork civarı )
araç acayip şekilde duman atıyor, bunu biraz daha dumansız bir hale getirmek istiyoruz
ücretle ilgili bir pm alabilirmiyim rica etsem ?
Merhabalar,
Daha önce sizin tarafınızdan yazılım yapılmış bir palio 1.3 multijetimiz var (130+ hp 300 nm tork civarı )
araç acayip şekilde duman atıyor, bunu biraz daha dumansız bir hale getirmek istiyoruz
ücretle ilgili bir pm alabilirmiyim rica etsem ?
Pm'ler yollanmıştır.
http://i61.tinypic.com/x39jl.jpg
konu ile alakasız olabilr ama elinizde resimdeki hortumdan varmıdır acaba
Ne yazık ki elimizde yok ama dilerseniz temin edebiliriz :)
güneşbalkan
09-07-2014, 20:20
Punto 1.4 tjet 120 hp komple egzos ile birlikte nasıl güçler elde ederiz.birde aynı araca vl36turbo+intercooler+komple egzos ile nasıl güçler elde ederiz.teşekkürler
1.9 tdi bora 110 bg - 1.6 dci capture 90 bg - 1.2 benzinli aveo 85 bg,üç aracın maliyetleri ve alabileceğimiz değerler ne kadar olur
Punto 1.4 tjet 120 hp komple egzos ile birlikte nasıl güçler elde ederiz.birde aynı araca vl36turbo+intercooler+komple egzos ile nasıl güçler elde ederiz.teşekkürler
1.9 tdi bora 110 bg - 1.6 dci capture 90 bg - 1.2 benzinli aveo 85 bg,üç aracın maliyetleri ve alabileceğimiz değerler ne kadar olur
Merhaba;
Citroen c4 hdi 112 bg 2012 model için fiyat ve tahmini hp/tork bilgisi alabilirmiyim?
Teşekkürler.
Pm'ler yollanmıştır.
Merhaba Polo 1.2 TSİ bluemotion 90 bg 2014 model için fiyat ve verileri alabilirmiyim.
iyi çalışmalar.
reality59
30-07-2014, 16:59
Kolay gelsin,
1.4 68hp 150nm dizel orjinal hali olan peugeot 307 2004 model
Şuan üzerinde kat iptali,egr iptali, 90hp'lik intercooler mevcut son durum ne bilmiyorum;
Dumansız alabileceğimiz yeni hp,nm,fiyat ve ne kadar sürede aracı teslim alabilirim? Teşekkürler iyi bayramlar.
Merhaba Polo 1.2 TSİ bluemotion 90 bg 2014 model için fiyat ve verileri alabilirmiyim.
iyi çalışmalar.
Kolay gelsin,
1.4 68hp 150nm dizel orjinal hali olan peugeot 307 2004 model
Şuan üzerinde kat iptali,egr iptali, 90hp'lik intercooler mevcut son durum ne bilmiyorum;
Dumansız alabileceğimiz yeni hp,nm,fiyat ve ne kadar sürede aracı teslim alabilirim? Teşekkürler iyi bayramlar.
Pm.ler yollanmıştır.
erhanarici18
03-08-2014, 23:52
pd130 borada motor ve turboyu aşırı zorlamadan; egzoz, dp, egr iptali, cooler büyüterek ne kadar güç alabiliriz
hp, nm, fiyat bilgisi alabilirmiyim
bide bu işlemler yapıldıktan sonra güncelleme işlemi için ekstra ne ücret alıyosunuz
mehmetRS
05-08-2014, 18:42
Selamlar,
iş yerimde arkadaşımın aracı için yazılım düşünüyoruz.
kendisi bu işlerden hiç anlamamakla birlikte vw passat 2011 model 1.4 tsi aracı var. 120 yada 125 lik sanırım aracı ve dsg şanzıman var.
yazılım sonrası yakıt ekonomisi ve güç eldesi + fiyat bilgisi konusunda bilgi alabilirmiyim?
pd130 borada motor ve turboyu aşırı zorlamadan; egzoz, dp, egr iptali, cooler büyüterek ne kadar güç alabiliriz
hp, nm, fiyat bilgisi alabilirmiyim
bide bu işlemler yapıldıktan sonra güncelleme işlemi için ekstra ne ücret alıyosunuz
Selamlar,
iş yerimde arkadaşımın aracı için yazılım düşünüyoruz.
kendisi bu işlerden hiç anlamamakla birlikte vw passat 2011 model 1.4 tsi aracı var. 120 yada 125 lik sanırım aracı ve dsg şanzıman var.
yazılım sonrası yakıt ekonomisi ve güç eldesi + fiyat bilgisi konusunda bilgi alabilirmiyim?
Pm'ler yollanmıştır.
alfa 1.7 i.e. boxer için yapabiliyomusunuz? eger yapılabiliyorsa fiyat bilgisi alabilirmiyim? iyi günler...
Merhaba aracımda Dr. Ecu yazılım var 97 oktana göre yapılmıstı ama artık 97 benzin kalmadıgından ötürü sıkıntı yasarmıyım ? yada çözüm yolumuz nedir? yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler.
eticet06
19-08-2014, 00:26
çorsa d 2008 model van 140000 k da 70 hp olan buna yazılımla kac hp alınır ve tasarruf saglanırmı fıyat ve bılgılendırme atarsanız sevınırım
2011 Citroen C4 MCP şanzımanlı 1.6 THP 156 makine için ortalama ne gibi değerler alabiliriz,ekstradan sadece BMC filtre var.Pm atarsanız sevinirim (Adana)
F20 116D için yazılım yaptınız mı ? Mümkünse ne veriyor dynoda ?
iyi çalışmalar
95lik Astra J 1.3CDTi için dumansız verileri ve fiyat bilgisi alabilir miyim? birde aydındayım uygulama nasıl olur?
alfa 1.7 i.e. boxer için yapabiliyomusunuz? eger yapılabiliyorsa fiyat bilgisi alabilirmiyim? iyi günler...
Merhaba aracımda Dr. Ecu yazılım var 97 oktana göre yapılmıstı ama artık 97 benzin kalmadıgından ötürü sıkıntı yasarmıyım ? yada çözüm yolumuz nedir? yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler.
çorsa d 2008 model van 140000 k da 70 hp olan buna yazılımla kac hp alınır ve tasarruf saglanırmı fıyat ve bılgılendırme atarsanız sevınırım
2011 Citroen C4 MCP şanzımanlı 1.6 THP 156 makine için ortalama ne gibi değerler alabiliriz,ekstradan sadece BMC filtre var.Pm atarsanız sevinirim (Adana)
F20 116D için yazılım yaptınız mı ? Mümkünse ne veriyor dynoda ?
iyi çalışmalar
95lik Astra J 1.3CDTi için dumansız verileri ve fiyat bilgisi alabilir miyim? birde aydındayım uygulama nasıl olur?
Pm'ler yollanmıştır.
RafetAraç
08-09-2014, 17:51
merhabalar. a3 1.8t agu kodlu motora sahip aracım var. aracın üzerinde k04 turbo manifold downpipe dumpvalve aem filtre kiti ve cutout mevcut. filtre ve egzoz koymadan önce araçta yazılım vardı fakat kim tarafından ne zaman nasıl yapıldığı kaç bar basıyor hiç bilinmiyor ve büyük ihtimal yazılım 97 oktana göre yapıldı.biz son yaptığımz bu eklemelerle yazılımımızı güncellemek istiyoruz en azından ne yapıldı nasıl yapıldı bilelim ve launch kontrol ile kesici gibi özellikleride ayarlatmak istiyoruz. acaba fiyat konusunda ve randevu konusunda bilgi alabilirmiyim.
Passat 1.4 tsi dsg arac icin yazilim yapiyormusunuz daha dogrusu beyinden yapiliyodur ama sanzumanda extradan sikinti yaratiyormu ***** arac dsg bilgi verirmisiniz vede fiyat
merhabalar. a3 1.8t agu kodlu motora sahip aracım var. aracın üzerinde k04 turbo manifold downpipe dumpvalve aem filtre kiti ve cutout mevcut. filtre ve egzoz koymadan önce araçta yazılım vardı fakat kim tarafından ne zaman nasıl yapıldığı kaç bar basıyor hiç bilinmiyor ve büyük ihtimal yazılım 97 oktana göre yapıldı.biz son yaptığımz bu eklemelerle yazılımımızı güncellemek istiyoruz en azından ne yapıldı nasıl yapıldı bilelim ve launch kontrol ile kesici gibi özellikleride ayarlatmak istiyoruz. acaba fiyat konusunda ve randevu konusunda bilgi alabilirmiyim.
Passat 1.4 tsi dsg arac icin yazilim yapiyormusunuz daha dogrusu beyinden yapiliyodur ama sanzumanda extradan sikinti yaratiyormu ***** arac dsg bilgi verirmisiniz vede fiyat
Pm'ler yollanmıştır.
207 GT 150HP icin yazılım fiyatınız nedir ?
dragonflydesing
12-09-2014, 17:40
99 model alfa 156 2.0 twin spark manuel aracımız var, araca mapping uygulaması yaptırmak istiyoruz fiyat konusunda bilgi almak istiyorum
melihyilmaz
12-09-2014, 19:18
2006 CRDi getz im var 88hp yazılım yaptırmak istiyorum. Öncelikle bu motorun 110 hp ile bi farkı varmı. Yazılımda sonra değerleri ne olur.
207 GT 150HP icin yazılım fiyatınız nedir ?
99 model alfa 156 2.0 twin spark manuel aracımız var, araca mapping uygulaması yaptırmak istiyoruz fiyat konusunda bilgi almak istiyorum
2006 CRDi getz im var 88hp yazılım yaptırmak istiyorum. Öncelikle bu motorun 110 hp ile bi farkı varmı. Yazılımda sonra değerleri ne olur.
PM'ler yollanmıştır.
Volvo S40 2.0 D için yazılım fiyatı alabilir miyim ?
2013 punto 1.3 mj 95 hp start&stop aracima yazilim çiktimi acaba?
Fiyat ve safe yazilim için hp ve tork bilgisi pm atarsaniZ sevinirim.
2010 polo 1.6 tdi 90hp için fıyat ve deger alabılırmıyım? tesekkurler
1.6 fluence dizel 130hp icin yazilim fiyati alabilirmiyim birde yazilimdan sonra nekadar guce ulasir
Thaerkmkr
19-09-2014, 23:08
Mercedes-benz C220 dizel 95 model yazılım olurmu fiyatı nedir?
Renault Clio '08 standart arac'a yazılım, dumansız soft bir şekilde fiyat ve performans değerlerini öğrenebilir miyim?
t-jet ali
20-09-2014, 15:37
honda vtı p 28 beyin yazılım randevu verebilirmisiniz hafta içine
Peacecity
22-09-2014, 16:12
97 e36 318 is yazılım olur mu? ne kadar verim alınabilir?
iz_sport
24-09-2014, 07:42
İyi günler ben hem bilgi hem de fiyat almak istiyorum 1.4 cvvt 110 hp benzinli aracim var buna yazılım atmak ne kadar mantıklı ne değiştirir yararı zararı ne olur ilgilenirseniz çok sevinirim kolay gelsin şimdiden
serkan1905
06-10-2014, 18:53
2004 model golf 5 1.6 fsi motor için yazılım mevcutmudur ve ortalama kaç hp alınabilir ?
1.6 156'lık RCZ'de yazılımla birlikte ne kadar güç alınır ? :)
sirkette 1.6 dci 130hp x-trail var yakıtı biraz cok gibi genellikle patron kullanıyor aracı
bayagı zamandır kafasına soktum bu yazılım işlerini hem alt devirler daha toparlanır hemde yakıt bir miktar daha düşer diye
öğrenmek istediğim 1.6 dci x-trail için yazılım yapılabiliyor mu? (obd den olması gereklı beyın vs sökülmeyecek)
dumansız ekonomi için yazılım yaptırdıgımızda ortalama güç ve tork degerli ne olur yakıtta ne kadar bir ekonomi sağlanır
birde tabiki fiyat
2014 1.6 tdi jetta larda yazılım için beyin sökülüyormu?
2014 mercedes e250 cgi icin yazilim ciktimi ? ciktiysa guncel deger 204 hp'den kac hp'lere geliyor ? beyin sokulmesi onemli degil. tesekkurler
ceyhun737
17-10-2014, 22:49
2014 mercedes e250 cgi icin yazilim ciktimi ? ciktiysa guncel deger 204 hp'den kac hp'lere geliyor ? beyin sokulmesi onemli degil. tesekkurler
2014 e250 cgi lar 2.0 211 hp değil miydi ?
204 diye biliyorum 211'de olabilir. sonuc olarak yazilim varmi yokmu ? bi arkadasimin araca yaptiricazda
kangoo touch 1.5 dci 90 hp için dumansız alınabilecek maksimum tork ve hp nedir ?
Glf&ASER
20-10-2014, 19:10
merhaba 2011 1.6 90lık 308 170k km de için fiyat ve detay verebilir misiniz...
ayrıca 2008 116i n45n motor..otomatik araç çok hantal fazla birşe yapılamayacağının farkındayım..obd den yazılım mumkun mu ve fiyat..tesekkurler.
Merhaba 1.8T audi icin 2001 model eski kasa kac bg artar ve fiyat nedir aracın bg bilmiyorum ruhsattada yazmiyor 0 yaziyor ve motoru sifirlattim rodajda suanda 73 duz boru ve dowpipe vardir turbo 0.5 bardadir 0.9 bara cikarilacaktir fiyat ve bg olarak pm alabilirmiyim tesekkurler
ceyhun737
20-10-2014, 20:55
204 diye biliyorum 211'de olabilir. sonuc olarak yazilim varmi yokmu ? bi arkadasimin araca yaptiricazda
Onlar 1.8 204 hp olanlar diye biliyorum. Yazılım çıkmadı galiba ama tabi sormak lazım
abi benim soru chip tuning değil de egzosla alakalı, twittter hesabınızdaki e55 egzos sistemi satılık mıdır acaba?
fatih_selvi
30-10-2014, 20:40
2007 model 1.3cdti 90 hp de ne kadar güç alabiliyorsunuz? Egr iptali + yazılım fiyatını öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
2012 6.ay rocco için (manuel) dv gerekli midir?
bir de fiyat alabilir miyim?
Dv kullanmanizda fayda var.manuelde olsa bir sure sonra ihtiyaciniz olucak.
bu sure programinizin agresifligiyle uzayip kisalabilir.
diger sorularla ilgili arkadaslarimiz yardimci olucaklardir...
ScarpRex
10-11-2014, 09:35
Merhabalar, 91 d16a9 crx de obd 0 beyin mevcut bildiğim kadarı ile. Chip yazılım ne gibi bir işlem yapıla bilir ne kadar fayda sağlanır bilgilendirirseniz sevinirim.
Dikkatimi çekti herkes aynı şeyi yazmışda arabanın beyini sökülse ne olur sökülmese nolur.Geri takınca çalışmayacak,yerine zor girecek,ince ayarı olan bir şey değilki?
Facebook hesabinizda f10 f22 f30 serileri icin yazilim baslamistir yaziyor. Gerceklik payi nedir ? F32 428i icinde ciktimi yazilim ? Yeni box alma arifesindeydim eger ciktiysa yazilim yerine baska malzeme alicam cevap bekliyorum.
Alfa romeo 156 1.6 benzinli chip tuning fiyatı hakkında bilgi rica ederim
onursumer
06-12-2014, 23:02
2007 hyundai santa fe 2.2 crdi ve 1.1 crdi kia picanto yazılım için bilgi alabilirmiyim :)
AliGizda
09-12-2014, 12:00
2006 model 206 1.4 hdi için yazılım varmı? Hard yazılım ve soft yazılım kaç hp güç sağlar? Fiyat konusunda bir pm ben alabilirmiyim?
Aykutcum 2014 e ler 2.0 211 HP ve yazılım olacağını sanmıyorum.
Facebook hesabinizda f10 f22 f30 serileri icin yazilim baslamistir yaziyor. Gerceklik payi nedir ? F32 428i icinde ciktimi yazilim ? Yeni box alma arifesindeydim eger ciktiysa yazilim yerine baska malzeme alicam cevap bekliyorum.
F serilerinin beyinlerini çözmüşler beyin çıkartılarak yazılım yapabiliyor şu an firmalar biraz bekle derim boxa para verme bu saatten sonra.
F serilerinin beyinlerini çözmüşler beyin çıkartılarak yazılım yapabiliyor şu an firmalar biraz bekle derim boxa para verme bu saatten sonra.
Tamamdir abi tesekkur ederim. Araba ben Amerikadan gelene kadar satilmazsa buyuk turbo methanol fln baglicam yazilimda cikarsa. Bakalm ne kadar acik onu bu motorlarin :)
F Serisi için daha fazla detay var mı bildiğiniz. Kendi aracım F20 116d
MightyIV
19-12-2014, 15:43
clio 4 0.9tce 90hp için yazılım fiyatı hp tork artışı hakkında bilgi alabilir miyim?
110 cıkmış orjinali sonra 146 cıkmış:)
clio 4 0.9tce 90hp için yazılım fiyatı hp tork artışı hakkında bilgi alabilir miyim?
118 Hp oluyor 199 Tork olutor
110 cıkmış orjinali sonra 146 cıkmış:)
118 Hp oluyor 199 Tork olutor
Hangi dynoya göre ölçüm yaptınız? Mustang mi Dynamics mi ?
teşekkürler Aradaki farka bakılınca 36 bg güzel sonuç Çok zorlamadan sıkıntısız binilir.
Sormayı unuttum ; Hız limitörünü kaldırabiliyorsunuz dimi :)
Alfa romeo 156 1.6 benzinli chip tuning fiyatı hakkında bilgi rica ederim
Bu mesaj içinde bilgi rica ederim
SEFAKALACAY
22-12-2014, 21:26
Audi allroad 2.5 TDI 180 hp Dpf iptali ve yazılım için hp ve nm bilgisi alabilir miyim ?
Erdem Bey' e ulaşabileceğim bir irtibat numarası var mıdır acaba?
bi güncelleme yapalım F serisi hakkında sonuçlar gelmeye başladı mı ?
F serisi dizel araçlara başlıyalı baya oldu
güzel sonuçlar alıyoruz :) size ne lazım :)
Merhaba,
2005 Forester 2.0 XT (otomatik) için yazılım fiyatı hp tork artışı hakkında bilgi alabilir miyim?
Alt devirlere bir faydası olur mu?
(Prins lpg'de mevcuttur)
zaferozturhan
02-01-2015, 00:15
oncelıkle kolay gelsın aracım reanult clıo 1.4 8v aracımın devır kesıcısı 6000 dekesıyor bunu yukseltme yansımız ve bıraz olsn performans artısı saglamamız mumkun mu acaba
Selamlar,
Leon 1.4 TSI (125hp) için yazılım fiyatı, hp ve nm bilgisi alabilir miyim?
Teşekkürler.
oncelıkle kolay gelsın aracım reanult clıo 1.4 8v aracımın devır kesıcısı 6000 dekesıyor bunu yukseltme yansımız ve bıraz olsn performans artısı saglamamız mumkun mu acaba
Uğrar iseniz yardımcı olmaya çalışırım tabiki
Selamlar,
Leon 1.4 TSI (125hp) için yazılım fiyatı, hp ve nm bilgisi alabilir miyim?
Teşekkürler.
155 160 Beygir arası oluyor 122 Hp leon Torkuda 270 civarı
115 Ten 170 lere geliyor:) 187 de debriyaj kaçırdı :) 405 Felanda torku oldu:)
Merhaba,
2005 Forester 2.0 XT (otomatik) için yazılım fiyatı hp tork artışı hakkında bilgi alabilir miyim?
Alt devirlere bir faydası olur mu?
(Prins lpg'de mevcuttur)
evet yapabiliriz custom yazılım yapmamız gerekiyor normal yazlım atmadım hiç genelde büyük turbo cooler Tiplerinde araçlarla karşılaşıyoruz Lpg için evet altlarınızı canlandırıcak bir program yapabiliriz
bi güncelleme yapalım F serisi hakkında sonuçlar gelmeye başladı mı ?
Bmw 116D 118D ayni beygir olarak 180 lere kadar çıktı Stage 1 normal Beygir 150 stage2 180 :)
Bmw 320d Cat iptali ile beraber 230 lara kadar sıkıntısız çıktı
Bmw 525d ler 218 den 279 lara geldi Beygir olarak torkta 490 olmuş
oldumuyeterlimli sana :)
Audi allroad 2.5 TDI 180 hp Dpf iptali ve yazılım için hp ve nm bilgisi alabilir miyim ?
Araç nedir ? a4 a6 ?
115hp? 140 hp?
Erdem Bey' e ulaşabileceğim bir irtibat numarası var mıdır acaba?
Dukkandan arayabilirsin :) 0212 328 0042
Teşekkürler bilgi için, iyi pazarlar.
Özgün abi 2.0T benzinli insignia otomatik şanz. için (a20nht olması lazım motor kodu) yazılım yapılabiliyor mu ?
Şanzımanın dert açmayacağı agresiflikte bi yazılımla hp ve tork ne civarda olur ?
Birde bu işlemin maliyeti nedir ? Teşekkür ederim :)
sinan teker
11-01-2015, 23:51
Merhabalar. Getz 1.5 crdi 110hp dizel için yazılım bilgisi alıcaktım. Kaç hp ve tork olur? Fiyat nedir? Yazılımın yanında sağlıklı yürümesi için başka şeylerde yapılacakmı?
Merhabalar. Getz 1.5 crdi 110hp dizel için yazılım bilgisi alıcaktım. Kaç hp ve tork olur? Fiyat nedir? Yazılımın yanında sağlıklı yürümesi için başka şeylerde yapılacakmı?
135 hp 303 tork oluyor aracınız. Kutuiçi filtre ve dp ile destekleyebilirsiniz
Özgün abi 2.0T benzinli insignia otomatik şanz. için (a20nht olması lazım motor kodu) yazılım yapılabiliyor mu ?
Şanzımanın dert açmayacağı agresiflikte bi yazılımla hp ve tork ne civarda olur ?
Birde bu işlemin maliyeti nedir ? Teşekkür ederim :)
Ortalama
300hp 430tork oluyor.
onursumer
12-01-2015, 00:52
2007 hyundai santa fe 2.2 crdi ve 2009 1.1 crdi kia picanto yazılım için bilgi alabilirmiyim :)
benimkiler arada kaynamış :D
benimkiler arada kaynamış :D
Evet atlamışız :)
Santa fe 180hp 395tork
Picanto ise son yaptıgımız dosyada 98hp 194tork olmuş :)
Uğrar iseniz yardımcı olmaya çalışırım tabiki
115 Ten 170 lere geliyor:) 187 de debriyaj kaçırdı :) 405 Felanda torku oldu:)
:rolleyes::icon_tup:
çok iyi yaw maşallah
teşekkürler cevap için :)
evet yapabiliriz custom yazılım yapmamız gerekiyor normal yazlım atmadım hiç genelde büyük turbo cooler Tiplerinde araçlarla karşılaşıyoruz Lpg için evet altlarınızı canlandırıcak bir program yapabiliriz
Sağolun bilgi için
andromedia
14-01-2015, 22:48
iyi günler..
toyota celica 1992 sti için chip oluyor mu ?? oluyorsa değerler ve fiyat nedir acaba ??
2014 F30 335d 313hp 630nm yazılım sonrası nasıl bir değer alırız? Şanzıman artan torku kaldırır mı?
vectraumt
16-01-2015, 17:01
97 model vectra b 136 hp 180 nm uygulama yapılabilirmi sonuç ne olur Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
i-vtec07
17-01-2015, 19:00
courier 1.5 tdcı 75 hp soft yazılımla değerlerimiz ne olur ? :)
güneşbalkan
26-01-2015, 02:50
120 hp punto tjette nasıl değerler elde edebiliriz
2010 model Golf R
+ Methanol kit , intercooler , dv ., komple milltek , vw racing intake kit , buji , bobin , yüksek basınçlı benzin pompası ...
90bin ağır bakımı yapılmış (Yetkili servis) araçta normal değerlerinden %2 gerileme tespit edilmiştir.
Top limitlerinde değil (dip açık istemiyoruz) orta halli fazla sıkıştırılmamış derecede ne güç alınabilir ? ( yakıt katkısı kullanabiliriz , max %10 oranında)
Rolling amaçlı bir kullanım söz konusu değil ..
Teşekkürler.
fokus mk1 1.8 tdci 115 hp yazılım ile ne olur acaba nasıl değerler elde edebiliriz..
dj ugurcan
01-02-2015, 21:20
iyi günler. 2009 kia rio dizel 1.5 110 hp 240 nm tork araç sahibiyim. aracımın yakıtından şikayeçiyim şu anda yaklaşık 30 kr yakıyor. soft yazılımla bu yakıt tüketimini düşürebileceğimi söylediler. sorularım ise soft yazılımla aracımın yakıtını ne kadara kadar düşürebilirim, kaç hp ve kaç nm torkum olur bunların hepsine bize ne kadara maal olur?
Sorularınız özel mesaj olarak cevaplanmıştır ...
GökhanÖzkan
10-02-2015, 07:43
corsa opc için özgün beye ulaşamıyorum.
sormam gerekenler var
ö.m attım ama msj kutusu dolu sanırım
perşembe gelmeyi planlıyoruz ama saat konusunda telefonlaşmamız lazım.
ö.m yada telefonla görüşebilirsek iyi olur.
2013 ibiza cupra stg 1 icin hp ve fiyat alabilir miyim?
s.a 97 model bmw e36 m52 motor herhangi bir chıp uygulaması yapılabiliyormu
emirzukak
11-02-2015, 14:08
Sa 2001 fiat bravo hgt aracıma yazılım uygulanabilirmi uygulanabiliyorsa artıları ne olur fiat olarakta maliyet hakkında bilgi verirseniz memnun olurum hayırlı işler
2013 ibiza cupra stg 1 icin hp ve fiyat alabilir miyim?
s.a 97 model bmw e36 m52 motor herhangi bir chıp uygulaması yapılabiliyormu
Sa 2001 fiat bravo hgt aracıma yazılım uygulanabilirmi uygulanabiliyorsa artıları ne olur fiat olarakta maliyet hakkında bilgi verirseniz memnun olurum hayırlı işler
Pm'ler gönderildi
vw cc 2014 1.4 tsi için stg1 yazılım için bilgi alabilirmiyim
vw cc 2014 1.4 tsi için stg1 yazılım için bilgi alabilirmiyim
Pm atıldı
koraycano
11-02-2015, 17:47
Seat ibiza PD 1.4 tdi 80bg lik yazılım fiyatı ve ulaşılabilecek güç değerlerini öğrenebilir miyim ?
Seat ibiza PD 1.4 tdi 80bg lik yazılım fiyatı ve ulaşılabilecek güç değerlerini öğrenebilir miyim ?
Pm atıldı
Pm atıldı
standard b16 dan kac hp cıkar ?
standard b16 dan kac hp cıkar ?
Sana kaç lazım ? :)
Dynodan mı bahsediyosun? Öleyse şayet 130-135 çıkarsa iyidir :D
2011 Kia Proceed için sınırları zorlamadan ulaşılabilecek ortalama güç-tork ve fiyat nedir?
Birde Ankara'da ki bayiliğiniz devam ediyor mu?
2011 Kia Proceed için sınırları zorlamadan ulaşılabilecek ortalama güç-tork ve fiyat nedir?
Birde Ankara'da ki bayiliğiniz devam ediyor mu?
Evet tabiki Ankara bayimiz;
Quattro Garage
Bekir Başkal
Gürsel Kaynak
Telefonlar : 0312 278 77 72
Gursell Mobile : 0532 414 56 29
Bekir Mobile : 0506 948 48 44
salih_karali
12-02-2015, 13:48
96 model landcuriser prado 3.0 td motor kodu 1kz yazilim olurmu acaba
96 model landcuriser prado 3.0 td motor kodu 1kz yazilim olurmu acaba
pm gönderildi.
bugikilic
04-03-2015, 16:09
iyi günler vw polo (6c) bluegt 1.4 tsi 150 act bluemotion filtre kiti mevcut yazılım değerleri sağlıklı maksimum ve fiyatı pm atarsanız sevinirim iyi çalışmalar
ilker AKTAŞ
05-03-2015, 09:14
bir arkadaşım t25 1.6 toyota avensis 2 için yazılım yaptırmayı düşünüyor ama biraz farklı oluyomuş sanırım bu arçlarda fiyat ve artı eksileri için bir pm alabilir miyim? iyi çalışmalar
merhaba
2012 f30 328i aracıma yazılım yaptırmak istiyorum, injen cai, downpipe ve m perf son susturucum var. şu an jb4 kullanıyorum.
*Antalya bayinizde f serileri için yazılım yaptırabiliyor muyuz?
*Ortalama alacağımız güç ne olur?
*Yazılımdan sonra aldığımız verimi anlamak için bayinizde süre ölçebilecek ekipman mevcut mu?
*Maliyet bilgisi verir misiniz?
teşekkür ederim
emre_277
10-03-2015, 08:27
civic fb 7 için ecu veya yazılım uygulamanız varmı ?
iyi günler vw polo (6c) bluegt 1.4 tsi 150 act bluemotion filtre kiti mevcut yazılım değerleri sağlıklı maksimum ve fiyatı pm atarsanız sevinirim iyi çalışmalar
bir arkadaşım t25 1.6 toyota avensis 2 için yazılım yaptırmayı düşünüyor ama biraz farklı oluyomuş sanırım bu arçlarda fiyat ve artı eksileri için bir pm alabilir miyim? iyi çalışmalar
merhaba
2012 f30 328i aracıma yazılım yaptırmak istiyorum, injen cai, downpipe ve m perf son susturucum var. şu an jb4 kullanıyorum.
*Antalya bayinizde f serileri için yazılım yaptırabiliyor muyuz?
*Ortalama alacağımız güç ne olur?
*Yazılımdan sonra aldığımız verimi anlamak için bayinizde süre ölçebilecek ekipman mevcut mu?
*Maliyet bilgisi verir misiniz?
teşekkür ederim
civic fb 7 için ecu veya yazılım uygulamanız varmı ?
pm ler gonderilmiştir.
iyigünler
yeni passat 1,6 tdi 120hp dsg aracın sorun çıkarmayacak şekilde nekadar güç alırız. garanti bozulma durumu olur mu dsg lerde bazen sorun olabiliyor diye duydum birde fiyat alabilirmiyim ödeme nasıl oluyor nakit kart ?
saygılar