Orijinalini görmek için tıklayınız : 2004 Corsa 1,3CDTİ Fiyatlari ne durumda??
BosphorusBoys
14-02-2011, 10:32
2004 Corsa 1,3CDTİ Enjoy Triptonik vites Almayı Planlıyorum..
internetten baktığım kadarı ile 18-19-20 civarıları
bnm baktığım araçda boya yok sıfır hata denebilir neredeyse Motor alt takım hepsi yenilenmiş.
ve fiyat 17 bin..
cevrenizde yada sizde ise fiyat değerleri nelerdir
alırken bakılacak belli yerleri nelerdir ?
motorda kronik sorunlar varmıdır ?
bilgi rica ediyorum..
İnternet fiyatları genelde yüksek oluyor. İstiyorlar paraları ama satamıyorlar.
İyi bir usta ile aracın kaput altına falan iyice baktırırsınız. Corsalarda comcolarda volan problemi vardı galiba belirli bi km sonra yüksek bir meblag tutuyordu. Opel sahipler daha detaylı bilgi verir :)
BosphorusBoys
14-02-2011, 10:40
Araç 90 binde ve bakımları tam.
DogukanB
14-02-2011, 10:52
almadan önce kullanmanızı öneririm. şanzımanı çok başarılı değil.
Shadow_Dancer
14-02-2011, 12:28
1.6 motor astra'da easytronic kullanan biri olarak açık ve net söyleyeyim, uzak dur! :) adamı katil eder o şanzıman.
ondertopcu
14-02-2011, 12:41
arkadaşımda combo var 1.3 cdtı volan problemi oluştr 98binde oda. bir baktır derim
Yakin bir zamanda mazot pompasinin o-ringleri eskidiginden mazot kacirabilir. Direksiyon pompasi ses yapar genelde. Easytroniclerin bakimlarinda yapilmasi gereken sanziman kalibrasyonu genelde yetkili servislerce bile yapilmadigindan sorun cikartabilir. Yapilmis olsa bile o sanzimanlar ilk nesil easy oldugundan rahatca maddi manevi adamin sinirini bozabiliyor. Volan sorununu herkes yazmis zaten. Enjektorlerin etrafindan terleme yapar ama cok onemli bisey degil.
berkay_aydin
14-02-2011, 15:10
Easytronik şanzumandan bence uzak durun..Zaten otomatikle uzaktan yakından alakası yok.. 'kere şanzuman beyni değişti çaresiz hortumlar basınç kaçırıyordu onlarda değişti bu sefer aracın beyni bozuldu tamir gördü .. Birdahada adam olmadı.. Manuel en iyisi bence..
Easytronik şanzumandan bence uzak durun..Zaten otomatikle uzaktan yakından alakası yok.. 'kere şanzuman beyni değişti çaresiz hortumlar basınç kaçırıyordu onlarda değişti bu sefer aracın beyni bozuldu tamir gördü .. Birdahada adam olmadı.. Manuel en iyisi bence..
Valla herkesin uzak durun dediği easytronic şanzımanla 80bin km oldu daha sorunu yok. Kullanmadan kullanmaya değişir yani. Düz vites mantığıyla kullanmak için yapılmış bir şanzımandır kendisi.
Shadow_Dancer
14-02-2011, 16:02
Valla herkesin uzak durun dediği easytronic şanzımanla 80bin km oldu daha sorunu yok. Kullanmadan kullanmaya değişir yani. Düz vites mantığıyla kullanmak için yapılmış bir şanzımandır kendisi.
manuel mod kullanımında lafım yok, bi nebze idare eder. ama otomatik modda çok kötü gerçekten.
berkay_aydin
14-02-2011, 17:08
Bizim kötü kullanım başta tetiklemiştir kabul ediyorum 100 000 de çıktı sorunlar zaten
Birde daha once dediğim gibi şanzıman kalibrasyonu yaptırılması gerekiyor 15dklık bir işlem maliyeti 17 lira idi. Ama bakım sırasında yapmıyorlar. Ben her seferinde söylerdim. Yapmazlarsa şanzıman vuruntulu geçiyo derdim :D
baymustang
14-02-2011, 17:54
easytrobicte aman aman bi volan problemi yok sesi çok zor algılarsın.
direksiyon kutusunda evet lak lak bi ses yapıyor ama yapılmıcak bi sorun değil
volan olayını iyi bir stajım oldu sabit dahil pek bişey olmuyor sesten başka
modlanması gayet uygun bi araç,
mazot pompasının 80 lirata contalarını değiştr devam,
aracın olumsuzlukları yanında olumlu çok iyi yanları var
turbosu 375tl gibi yani parçaları çok uygun. fakat ben manuel derim sonuçra opelim pek iddialı olmadığı bir vites kutusu
ford fiesta dizel tavsiye ederim bende