PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Apple'a direnemeyen Nokia krizde

aqustic
15-02-2011, 00:07
Apple'a direnemeyen Nokia krize girdi haberi Ekonomi haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var (http://www.haber7.com/haber/20110209/Applea-direnemeyen-Nokia-krize-girdi.php)

Ünlü telefon üreticisi krizde - Bugün Ekonomi (http://www.bugun.com.tr/haber-detay/142082-nokia-krizin-esiginde-haberi.aspx)

.

powERS
15-02-2011, 00:13
yapcak bisey yok. adam olsun adam akıllı uretsınler urunlerını :D

adamlar sadece app. lar yuzunden neredeyse satıyolar cihazları nokia neyle satıyo sadece adıyla ama artık o adı elma yaptı adamlar...

tool
15-02-2011, 00:14
wp7 icin mikisoft ile anlasma yapti zaten:
Nokia Strategy 2011 | Nokia Conversations - The official Nokia Blog (http://conversations.nokia.com/nokia-strategy-2011/)

efe_
15-02-2011, 00:14
nokya ahh kendi kendilerini batırdılar yıllardır adam akılllı bir yenilik yok teknolojik olsun kendi tarzları olsun sıktı artık

mechanıcer
15-02-2011, 00:15
ne beklıyorlardıkı hala duz mantık tel uretıyorlar.. artık sekılden ote kullanılabırlık on planda. ve suan ıphone uzerıne kullnılması kolay telefon gormuyorum. tek tus var yeterlı.

5500
15-02-2011, 00:16
adam gibi bi işletim sistemi kullanamadılar ki.

mikahakinen
15-02-2011, 00:17
symbian başlı başına bir hataydı zaten

focus musty35
15-02-2011, 00:17
bunca zaman kazandıklarına saysın lar :D

Shadow_Dancer
15-02-2011, 00:22
iyi olmuş.

berkay_aydin
15-02-2011, 00:27
N8 kullanıcısıyım telefon gayet kullanışlı ama uygulamalar o kadar vasat ki ovide yayınlanan uygulamaları kullanmak için İnternet isteniyor o oyun vs programları neredeyse kendim flash bilgimle yapabilecek kapasitedeyim... Nokia benim için güvenilir bir firma ama apple kapasitif ekranı neredeyse 4-5 yıl önce çıkardı adamlar retina ekrana geçti :( şimdi benim kullandığım telefon nokianın ilk amoled ve neredetse ilk kapasitif ekranlı telefonlarından.. Bi ara 5800 iphone a rakip olabilirmi demişlerdi :D :D zuhahhaa sadece gülüyorum... n8=iphone 3g

ygtkrmdnz
15-02-2011, 00:28
ne alaka saçmalık bence tek bir telefon modeli üreten apple ile nokianın o kadar ürünü ile nasıl böyle birşey oluyor ? ayrıca blackberry iphone dan daha çok satılan bir telefon ..

berkay_aydin
15-02-2011, 00:32
ne alaka saçmalık bence tek bir telefon modeli üreten apple ile nokianın o kadar ürünü ile nasıl böyle birşey oluyor ? ayrıca blackberry iphone dan daha çok satılan bir telefon ..

apple bence resmen kazıklıyor o fiyatlar nedir öyle.. iphone alanların zaten özellikleri için değil gösteriş için aldığını düşünüyorum şu an satılan 3gs 2mp kamera ile 1200 tl fiyat biçiliyor Yazık nokia bu kârı elde edebilmek için kaç telefon satıyor :(

Rstmania
15-02-2011, 00:40
Keşke bu konu 3-4 yıl önce açılsaydı. Nokia'nın "kral" olduğu zamanlarda.

5 yıl sonra Apple için aynı şeyler yazılırsa şaşırmayın..

Yigit-Y
15-02-2011, 00:41
nokia benim gözümde 3310 da yılan idi ey gidi günler ey :D:D

http://lh5.ggpht.com/_xyDyQ7UbcPk/S-WZxPcnzII/AAAAAAAAAF0/tBBLyvy63ho/snake_thumb%5B1%5D.jpg

KAAAN
15-02-2011, 00:57
iyi olmuş.

Aynen. Hakettiler kardesim.

cabriolet
15-02-2011, 01:15
Sikirocco gibi bi telefon cikarsa hemen alirdim ama adamlar onuda yapmiyo artik :)

Edit: iphone un en guzel yani milyon cesit kapak aksesuar koruyucu bant ivir ziviri olmasi ve bunlarin 1 milyoncularda bile satilmasi :)

aqustic
15-02-2011, 01:21
8mplik C7'e oto focus (otomatik netleme) özelligini bile koymuyor.
Avantajı ise ücretsiz navigasyon

Caesar
15-02-2011, 01:36

IPhone şu anda dünyada en çoks satılan telefondur. O kadar ürünü bir araya toplasan nokia'nın 1 adet iphone etmediğindendir. Nokia ozellik eklemeden şekil değiştirip telefon çıkarır. Blackberry kullananlarında çoğu iphone'ye dönüyor.

Fanatik blackberry taraftarı olan Enes-x bile babasının iphone 4 ünü hacılamak için sinsi planlar kuruyor:)

S.Özeren
15-02-2011, 01:40
N97 kullanıyorum 2 yıldır bi 2 yıl daha değiştirmeyi düşünmüyorum herşeyiyle mükemmel bi cihaz bana göre çokta kullanışlı..

Eriador
15-02-2011, 02:22
ilk 3210 çıktığında almıştım ...

ilk antensiz ! ve kapağı değişen telefondu ! ozamnlar cep telleride yeni idi şaşırmıştık resmen kapak koleksiyonumz vardı hatta kapaklarn ön ve arkaları başka modellerle aynı anda takıp kendi kokteylerimizi yapardık ...

sonra gümüş kapak ufak tel modası çıktı nokia iyice yükseldi hak ettilerde ama acı bi gerçek son senelerde eski isimlerine yakışır hiç bişi yapmadılar .

Enes-x
15-02-2011, 02:47
IPhone şu anda dünyada en çoks satılan telefondur. O kadar ürünü bir araya toplasan nokia'nın 1 adet iphone etmediğindendir. Nokia ozellik eklemeden şekil değiştirip telefon çıkarır. Blackberry kullananlarında çoğu iphone'ye dönüyor.

Fanatik blackberry taraftarı olan Enes-x bile babasının iphone 4 ünü hacılamak için sinsi planlar kuruyor:)

Senle bu konuları chivas regalin bize verdiği yetkiye dayanarak konuşmuştuk diye hatırlıyorum :D Apple araba çıkarsa alırsın sen o yüzden bana hiç fanatiklikten bahsetme.bb de apple farklı telefonlar karşılaştırmasını uygun görmüyorum , ikisininde iyi olduğu noktalar var.

nokia seni unutmayacağız :)

Caesar
15-02-2011, 02:54
Senle bu konuları chivas regalin bize verdiği yetkiye dayanarak konuşmuştuk diye hatırlıyorum :D Apple araba çıkarsa alırsın sen o yüzden bana hiç fanatiklikten bahsetme.bb de apple farklı telefonlar karşılaştırmasını uygun görmüyorum , ikisininde iyi olduğu noktalar var.

nokia seni unutmayacağız :)

Chivasdan sonra en son bize geldiğinde şu tarifleri konuşurken hani babanı nasıl kandıracağın hakkında da bişey konuşmuştuk bebeim:) Çabuk unutmuşsun:) Apple araba çıkarsa alırmıyım? Kesinlikle. Adamlar bu güne kadar neyi doğru yapamadılar ki?

Day Walker
15-02-2011, 06:42
İyi olmus senelerdir ayni tas ayni hamam devam ediyolar

Tunacan
15-02-2011, 06:56
Satılık Nokia N97 Mini :D

ulasoztas1
15-02-2011, 07:19
bence Nokia uygulamalarını geliştirse ve Iphone uygulamalarını destekleyen bir yazılım yapsa piyasanın lideri olur tekrar

Ae86
15-02-2011, 07:27

10 yılı geçkin sony ericsson kullacısıyım ve babam 3-4 ayda bir telefon değiştirir çoğu markanın telefonunu test etme şansı buldum.7 yıllık k750 telefonumu İ phone 4 ile değiştirdim, şekil için değil ihtiyaç için ve şunuda ekliyim sanki daha önce telefon kullanmamışım ilk defa telefon kullanıyormuşum gibi hissediyorum.İ phone 4 gerçekten çok kullanışlı, problemsiz ve en önemlisi uygulamalar ile her türlü bilgiye ulaşmanızı sağlayan bir telefon.Fanatik değilim bu marka ile yeni tanışıyorum ancak bencede tartışmaya gerek yok üstünlüğü ortada.Türkiyede karaborsa yapılmadan 1.200-1.300 aralığından satılsa eminim birçok kişinin tercihi olur.

başalp
15-02-2011, 07:57
bunca zaman kazandıklarına saysın lar :D

aynen katılıyorum...

bilalMW
15-02-2011, 08:01
bir Türk firması satın alsa bari. :)

Samsung'cuyum mutluyum vallahi.Nokia'ya iyi olmuş kazıkladıklarına saysınlar.
Konu dışı olucak ama Sony-Ericsson satıyormu hala?

///KDrÖZER
15-02-2011, 08:04
2008 yılından beri n95 8gb kullanıyorum telefon canavar gibi değiştirmeyide düşünmüyorum:)

individual
15-02-2011, 08:06
symbian başlı başına bir hataydı zaten

Katılıyorum bu saaten sonra nokia lider olması biraz zor HTC,BB,Apple var işi baya zor bu 3 marka dövüşürken olan nokia samsung'a oldu :D

kurpat
15-02-2011, 08:26
14senedir onlarca ceptel değiştim hiç nokyam olmadı, beter olsunlar sevmiyorum tek marka hakimiyetini :)

alcatel, ericsson, panasonic onların yüzünden cortladı şimdi sıra kendilerinde ...

amma şimdi ayfon tek marka hakimiyeti kurduğu için şimdi de ayfon'a gıcığım :=) 10 sene de apple'ın batması için bekleyecem ...

BRETE
15-02-2011, 09:39
hiç üzülmedim yazık artık nokialara verilen paraya eski kasa doğan oldu yeni kasa doğan misali cırt yani

Berkan
15-02-2011, 09:51
Her cikisin bir inisi vardir :D

imhotep
15-02-2011, 09:51
Her cikisin bir inisi vardir :D

ona başka turlude denırde neysssseee :D

umut01
15-02-2011, 10:03
iyi olmuş , geç bile hatta. bir özellik ekle, iki tane kaldır, rengini değiştir, tuşları birleştir, diğerinde ayır falan filan derken bütün telefonlar birbirnin aynısı oldu ama özellikler birinde birinde yok fiyatlarda gitgide uçtu boş yere.
adam gibi telefon yapsın, adam gibi fiyata satsınlar.

poseidon
15-02-2011, 10:25
Nokia Apple'ın rakibi değil neden kasılıyor ki.

Hem haftada bir piyasaya telefon süren markadan fazla bir şey beklenmez.
Piyasa Nokia çöplüğü oldu.

HaKo
15-02-2011, 10:33
nokia smart phone larda apple ve blackberry nin çok gerisinde kaldı, onun dışında nokia nın pazarına apple ın zaten denk bi telefonu yok. Nokia N97 ile keni ipini çekti, zaten geçen sene ceo su çıkıp n97 de başarısız olduk rakiplerimizin gerisinde kaldık diye günahda çıkardı, o seriyle benim gibi yıllardır nokiadan vazgeçmeyen bir çok müşterisinide kaybetti, ihtiyacımdan dolayı hep smartphone kullananıyorum ve nokia bu modellerle ve symbianla kaybetmeye mahkum bu kulvarda..

Erk@n
15-02-2011, 11:00
98 yılından beri nokia kullanıyorum 1 kere olsa bile başka marka telefon sahibi olmak istemedim. Bir telefonun yapabileceği herşeyi neredeyse 3 te 1 fiyatına yapan bir telefona sahipseniz niye daha fazla ödeyeceksiniz ki. Türkiye'de olduğu gibi dünyada da bir marka fanatikliği var ve bu fanatiklik bitmek tükenmek bilmiyor. Adamın cebinde 5 kuruşu yok evini zor geçindiriyor nefesi kokuyor(söz meclisten dışarı) ama neymiş efendim iphone u varmış, yazık bu tarz adamların verdikleri onca paraya.

Dragger
15-02-2011, 11:04
Nokia batmaz, imkansız :)

ENGean
15-02-2011, 11:55
Katılıyorum bu saaten sonra nokia lider olması biraz zor HTC,BB,Apple var işi baya zor bu 3 marka dövüşürken olan nokia samsung'a oldu :D

Bi konuda yanlısın war ardsm,
şuanda TR icin konusuyrm en fazla satış yapan fırmalardan bırı samsung,
cep telefonu konusunda suan ayfon ile başı cekıyorlar!
hem satış hemde en önemlisi işletim sistemi konusunda.
teknık servıs konusunda da samsung-Blackberry- cok iyi hızmet vermektedırler.
njokıa teknık servısı ise bitik durumda şuan.

JapanVsGermany
15-02-2011, 11:58
halen daha meşhuuur 8800 sirocco kullanıyorum, dağ gibi taş gibi kaya gibi telefon, we halen daha kızağını açıp kaparken ki meşhurr ŞRAAAAAAAK sesine hastayım :)

iPhone4 de aldım, sadece oyun konsolu gözümde. Yine tüm görüşmeler için sirocco dan şaşmam ;)

onursumer
15-02-2011, 12:12
nokia ciddi bi çalışmaya girdi zaten

Nokia, Android'i bitirmek istiyor - Yahoyt.com: Mobil (http://yahoyt.com/h/10067/nokia-android-i-bitirmek-istiyor)

tool
15-02-2011, 12:13
nokia ciddi bi çalışmaya girdi zaten

Nokia, Android'i bitirmek istiyor - Yahoyt.com: Mobil (http://yahoyt.com/h/10067/nokia-android-i-bitirmek-istiyor)

win7 telefonlarda htc'yi gecmesi mumkun mu?

onursumer
15-02-2011, 12:15
win7 telefonlarda htc'yi gecmesi mumkun mu?

ben pek düşünmüyorum şimdilik modelleri gormek lazım

ama nokia nın niyeti o

çünkü senelerin kullanıcı 1. si symbianı apple 2. liğe düşüremezken android düşrüdü

amaçları android telefonların onune geçip win7 ile htc gibi olmak :)

kurtbil
15-02-2011, 12:51
bana mantıksız gelen kısım ıphone denılen telefon ucuz b telefon degılkı,nokıa ıse her butceye gore model cıkarıyor nasıl olurda batar ?

Kadyr
15-02-2011, 17:59
Nokia mali n900 cikardi yurtdisinda linux var iphone rakip olamaz blki amabir adim olurdu nokia icin hala mallarin bunu neden uretmedigi anlayamiyorum halbuki n8 bile on basar temasi gorselligi vs

individual
15-02-2011, 18:16
Bi konuda yanlısın war ardsm,
şuanda TR icin konusuyrm en fazla satış yapan fırmalardan bırı samsung,
cep telefonu konusunda suan ayfon ile başı cekıyorlar!
hem satış hemde en önemlisi işletim sistemi konusunda.
teknık servıs konusunda da samsung-Blackberry- cok iyi hızmet vermektedırler.
njokıa teknık servısı ise bitik durumda şuan.

valla benim çevremde samsung omnia alıp daha sonra sövüp apple geçen arkadaşım da var samsung cift hatlı telefon alıp 1 aya yakın servisde kalıp sizi dava edicez diyip kavga ettikden 1 hafta sonra gelin telefonu alın diyen servismi.

tmm samsung pc ler için lcd de lider olabilir ama telefonda ben kesinlikle o gözle görmüyorum.

Apple daha ucuz iphone çıkardıkdan sonra dahada kötü olucak.

Şahsen ben iphone3 kullanıcısıyım ve ipodtouch'ın aynısı iphone çıkarsın hemen alırım.

http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/64/ipod-touch-review.jpg

http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/681/htc-touch-2-smartphone.jpg

http://www.handcellphone.com/wp-content/uploads/2009/05/samsung-preston2.jpg

Apple yeni gelicek daha ucuz olan modeliyle HTC touch2 pazar payına ve Samsung modeline taş koyacak.

Tabi bu benim görüşüm.

Boost Up
15-02-2011, 18:21
Nokia savunmak için demiyorum, bende 4-5 yıla yakındır Nokia kullan yok ailede. Nokia değiştirip değiştirip satıyor da, Iphone da ne var? 2g idi ilki, sonra 3g ayagına 3g çıkardılar, video formatı olsun diye 3gs oldu şimdide 4. oyunlardan başka birde hızdan başka açıkçası ben pek "ciddi" bir fark göremiyorum Iphone lar arasında. Asıl kendini geliştiremeyen varsa o da Iphone dur:).

messi
15-02-2011, 18:22
nokia krizde falan değil.
bırakın iflası, zararda bile değil.
sadece pazar payı azalmış.
e onlarca marka, binlerce model yayılıyo dünyada günden güne.
bırakalımda azalsın nokianın pazar payı...

_FrKn_
15-02-2011, 18:30
satılık 5130 xm :D ya kim ne derse desin kullanışlılık falan olsun nokia efsanedir.tabi artık cep telefonuyla herşey yapılabiliyor nokia günümüz teknolojisine ayak uyduramadığı için böyle bir krize girmiş olabilir. benim gibi mesaj atsın kamerası olsun hafıza kartı desteği olsun bide sağı solu aramaya yarasın yeter tarzı düşünenlerin nokia'dan vazgeçebileceğini sanmam :)

individual
15-02-2011, 18:52
Ben bir Apple fanatiği değilim ama açıkcası adamlar tasarım işinide biliyor programda.Mesela bluetooth mevzusu iphone serisinde çok tartışıldı.Örnek dosya transferi var mesela bir arkadaşınızın fotografını çektiniz telefonla ama diğer başka bir telefona nasıl göndericeksiniz.Nokia samsung yada diğer telefonlar bluetooth diyo ama apple mail diyor amerikada internet para değil heryerde sokakda bile internet mail atmak daha mantıklı mail atıcan pc den de bakabiliyorsunuz telefondan da ama bluetooth ile atıldıysa illa telefonu pc bağlayıp pc importlamanız gerekiyor.Video çekme o konuda telefonla video çekenler haklı ama video çekmeyenler için sorun yok ben açıkcası ah telefonum video çekseydi hiç demedim.

:D

kerem_euk34
15-02-2011, 18:57
N97 im var kısace 5para etmez çok yawaş dokunmadıği :) sistem 6ayda bir çözüyo yazılım istiyo

SErhat.
15-02-2011, 19:15
Değişime ayak uyduramayan Nokia..

oguzhan999
15-02-2011, 19:23
resmen kabullenmişler inanılmaz gerçekten

hazar
15-02-2011, 19:38
nokia pazarın %28 ine sahip yazıyo, battığı falan yokki.
tahminim nokia'nın aylık geliri apple'ın (iphone için konuşuyorum) senelik gelirine denktir. :)

ama iphone 10 numara! müthiş bişey.

Low-Rider
15-02-2011, 20:38
nokia iyi güzelde son senelerde ayak uyduramadı gelişmelere , symbian ile devam devam patladı artık

30tane telefon çıkartıyo tipleri farklı özellikler aynı hep

samsung hiç sevmiyorum zaten , 2.ele düştümüde acaip değer kaybediyor

Tolga-R
15-02-2011, 20:44
apple bence resmen kazıklıyor o fiyatlar nedir öyle.. iphone alanların zaten özellikleri için değil gösteriş için aldığını düşünüyorum şu an satılan 3gs 2mp kamera ile 1200 tl fiyat biçiliyor Yazık nokia bu kârı elde edebilmek için kaç telefon satıyor :(

kimse kamerası için almıyor . o kadar çok uygulama varki . ovi ile appstore kıyasladınmı hiç . jb olayını hiç hesaba katmıyorum bile .

Frid
15-02-2011, 20:45
nokia krizde falan değil.
Bırakın iflası, zararda bile değil.
Sadece pazar payı azalmış.
E onlarca marka, binlerce model yayılıyo dünyada günden güne.
Bırakalımda azalsın nokianın pazar payı...

+ 136 :icon_tup:

Kadyr
15-02-2011, 20:49
Bnde 3gs vR kamera 3 mp sana sunu diyim bi resim paylasayim nokia 5 ile anca o kalitede cekersin videoda nokianin 3 mp cektignden daha kaliteli zaten kapladigi alandan belli.bisi daha donma nedir unutuyorsun bendede onceden nokia vardi o telimide cok seviyordum wifi yoktu wifili bi nokia almak istesem pes para etcek teli yok bana gore nokianin apple aldim kullanim rahatligi var ufak tefek ozelliklere takmicaksin mesela bluetooth bana bikere bile lazim olmadi olduysada artik herkesin neti var mail atarim vs vs:)

oGuZ555
15-02-2011, 21:10
Valla 3 senedir N95 8 GB kullanıyorum son derece memnunum ama Nokia nın dokunmatik telefonları tam bi facia uzak durmak lazım Nokia Symbian'la devam ettiği sürece daha çook kaybeder..

Arenimo
15-02-2011, 21:26
İphone ilk ciktigi gunden beri kullaniyorum 2g 3g 3gs ve son olarak 4 kullaniyorum iphone aldgm gunden beri ve ozellklede 4 u aldgmdan beri elme bilgsayar almiyorum mailalip yolluyorum msn facebook ibb trafik youtube sitelerde hizli yazabiliyo dolasabiliyorum sahibinden comdan get ilani acip onaylayip kargoya veriyorum whatsapp diye bi programi diger teller yeni kesfetti tartismasiz en iyi applere sahip ipod tasirdim eskiden onuda tasimiyorum heryerde kaliteli muzik dinleyebiliyorum arabamda ipod olarak kullaniyorum caldgnda acip bluetooth ozellgyle konusup sesi hoparlore veriyorum hic jailbreake yaptrmadgmdan taklma kitlenme agarlasma olmamakta iphone ile araba calistranlar var mini cooper countryman ve cooper S lerde 2011 lerde direk appi var gps ipod gundemden haberler okuyabiliyo net radiosu olarak kullanabilme tv izleyebilme olanaginiz var rangerover larda buyaz geliceklerde arac calistrabilme gibi ozellkler olucakmis simdi apple brakin nokiadan bircok telefon firmasndan sanki bikac gomlek ustte

by_BuRoCk
15-02-2011, 21:40
en son model çıkardıgı telefon ile renkli ekranın ilk çıktıgı zamanki tlf menüleri herşeyi aynı
yıllardır hiç bi degişiklik yapmadı şuanki durumunu haketti

CTG
15-02-2011, 21:47
Nokia savunmak için demiyorum, bende 4-5 yıla yakındır Nokia kullan yok ailede. Nokia değiştirip değiştirip satıyor da, Iphone da ne var? 2g idi ilki, sonra 3g ayagına 3g çıkardılar, video formatı olsun diye 3gs oldu şimdide 4. oyunlardan başka birde hızdan başka açıkçası ben pek "ciddi" bir fark göremiyorum Iphone lar arasında. Asıl kendini geliştiremeyen varsa o da Iphone dur:).

arda 2g yi saymayalım, al bi 3g bi de 3gs sadece slide to unlock yap yan yana. ondan sonra iphone 4 al sadece bol metin olan bi websitesi aç ekrana bak. başka bişey demiyorum adamlar kişisel gelişimin kutsal kitabını yazmış senin bu dediğin ayıptır :) üstünde 1 tane düğme olan dokunmatik ekranı parmaktan değil senin aklını okuyarak çalışan cep telefonu yaptılar taa 2007'de, çok da gelişmesine değişmesine gerek olan bi cihaz değil bence :) itnelerin bilgisayarları da aynı 10 sene dursun bozulmuyo enteresan bişey düğmesine basıyosun kaldığın yerden kullanmaya devam ediyosun

bbm güzel icat ama :D

Boost Up
15-02-2011, 21:49
arda 2g yi saymayalım, al bi 3g bi de 3gs sadece slide to unlock yap yan yana. ondan sonra iphone 4 al sadece bol metin olan bi websitesi aç ekrana bak. başka bişey demiyorum adamlar kişisel gelişimin kutsal kitabını yazmış senin bu dediğin ayıptır :) üstünde 1 tane düğme olan dokunmatik ekranı parmaktan değil senin aklını okuyarak çalışan cep telefonu yaptılar taa 2007'de, çok da gelişmesine değişmesine gerek olan bi cihaz değil bence :) itnelerin bilgisayarları da aynı 10 sene dursun bozulmuyo enteresan bişey düğmesine basıyosun kaldığın yerden kullanmaya devam ediyosun

bbm güzel icat ama :D

üstteki paragrafı salla, son cümleye varımı yoğumu koyarım!:D:D

Chatin
15-02-2011, 22:03
apple ın hisselerini alın. 1 sene sonra kesin kazanmış olacaksınız :) bu kesin

Arenimo
15-02-2011, 22:17
üstteki paragrafı salla, son cümleye varımı yoğumu koyarım!:D:D

Whatsapp bbm ide bitirdi:)

Boost Up
15-02-2011, 22:18
Whatsapp bbm ide bitirdi:)

bbm in yeri ayrı valla:) birde blackberry elde daha şık duruyor bence Iphone a oranla:). bu ara ıkısı kıyaslama kabul etmez, ikiside alakasız telefonlar:)

ygtkrmdnz
15-02-2011, 22:21
2010 nokia için iyi gitmiş gibi ..

İşte en çok satan telefonlar (http://cnetturkiye.com/haberler/4713-iste-en-cok-satan-telefonlar)

BAŞAR
15-02-2011, 22:23
Son 1 aydır IPhone 4 yok satıyor arkadaşlar nokıa ise yerinde saıyor geliştirmiyor kendini IPhone tek tuşla neredeyse telefonun bütün özelliklerinden yararlanmayı sağlıyor kısacası IPhone yoksa ben yokum telefon işinde ;)
bide mozilla bir telefon cıkardı yansıtması var ister film ister klip ister video nu duvara yansıt izle ve yansıtmalı klavyesi var arkdaşlar netten bir araştırın göreceksiniz ne kadar güzel cihaz oldugunu neyse çok konuştum galiba herkese saygılar :)

typeRace
15-02-2011, 22:24
normal bir durum.. nokia 50 farklı model ürettiğinden bu sonuç çıkıyor.. yap adam akıllı bir tane millet alsın işte.yok express music yok dokunmatik yok tuşlu seçerken bile adam cinnet geçiriyor :) apple 1 adet modelle bunları batırdıysa oturup ağlasınlar yapıcak birşey yok..

dirk
15-02-2011, 22:24
no kia yes honda =))

fdogan
15-02-2011, 22:28
Son 1 aydır IPhone 4 yok satıyor arkadaşlar nokıa ise yerinde saıyor geliştirmiyor kendini IPhone tek tuşla neredeyse telefonun bütün özelliklerinden yararlanmayı sağlıyor kısacası IPhone yoksa ben yokum telefon işinde ;)
bide mozilla bir telefon cıkardı yansıtması var ister film ister klip ister video nu duvara yansıt izle ve yansıtmalı klavyesi var arkdaşlar netten bir araştırın göreceksiniz ne kadar güzel cihaz oldugunu neyse çok konuştum galiba herkese saygılar :)

mozilla konsept olarak tasarlamıştı telefonu ama üretse çok güzel olucaktı
YouTube - Mozilla Seabird Phone Concept (http://www.youtube.com/watch?v=jGPxDCTIBX8)

BAŞAR
15-02-2011, 22:45
mozilla konsept olarak tasarlamıştı telefonu ama üretse çok güzel olucaktı
YouTube - Mozilla Seabird Phone Concept (http://www.youtube.com/watch?v=jGPxDCTIBX8)

üretimini falan bilmiyorum ama telefon yıkılıyor yaa zaten üretsede çok pahalı olur gibime geliyor ;)

Murat Özcan
15-02-2011, 22:51
nokia benim gözümde 3310 da yılan idi ey gidi günler ey :D:D

http://lh5.ggpht.com/_xyDyQ7UbcPk/S-WZxPcnzII/AAAAAAAAAF0/tBBLyvy63ho/snake_thumb%5B1%5D.jpg

vay be ne modaydı şu 3310 :D

gokhan035
15-02-2011, 23:11
normal bir durum.. nokia 50 farklı model ürettiğinden bu sonuç çıkıyor.. yap adam akıllı bir tane millet alsın işte.yok express music yok dokunmatik yok tuşlu seçerken bile adam cinnet geçiriyor :) apple 1 adet modelle bunları batırdıysa oturup ağlasınlar yapıcak birşey yok..

güzel özetlemişsin :)

ulasoztas1
16-02-2011, 00:27
Iphone 4 ilk çıktığında telefon ihtiyacım vardı tabi o zaman fiyatı tavan olduğu için onu alamadım C7 aldım ve son derece memnunum bana göre tek olumsuz yönü her uygulamayı desteklemiyor