PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyarbakır'daki arkadaşlarımız dikkatine!

OmeR-FE
15-02-2011, 00:24
edittttttt.

Sportline
15-02-2011, 00:29
Kolordu merkezde, devegeçidi yazıldığı gibi 30dk falan, farklı yerler ama bunlar, birliğin ismine bakarsak devegeçidi ile ilgisi yok ?

gfb01
15-02-2011, 00:36
ismailozkan_01 nikli arkadaş diyarbakır havaalaninda görevli polis onunla ırtıbata geçin

civicsi_r
15-02-2011, 08:52
dostum halledriz merak etme..biteye üye en az 10 arkadaş var

civicsi_r
15-02-2011, 08:57
merkez olaydı arkadaşınız içinde çok iyi olurdu.neyse....hafta sonları arada toplanıyoruz...bizim iso hava limanında zaten ararım...

cery
15-02-2011, 08:59
ha_saan nickli üye de diyarbakırda asker :D
onla çok konuştuk karşılayacaktım onu o zaman şansına çok sis vardı uçak diyarbakır yerine elazığ'a inmek zorunda kaldı karşılayamadım. geldiği günden beridir de her haftasonu arıyorum ama ulaşamıyrum :D görüşemedik gitti kısaca.

caner arkadaşımız da başımız üstüne geliyor. ismail abi havaalanında çalışıyor. izin gününe denk gelmese onu karşıalr. geldikten sonra da çarşı izinlerinde bizi ararsa gereğini yaparız.

sen ulaşabilirsen 0507 703 57 00 benim numaram. çarşıya çıktığı zaman bi haber etse yeter. ;)

EM-RE
15-02-2011, 09:06
Doğuluların bu yönünü çok seviyorum ya helal olsun size...
Sanayinin girişinde güneydoğu torna aziz simekli ve mesut simekli var onlar dayım olur,paraya filan ihtiyacınız olursa yada başka bir şeye istanbuldan emre nin arkadaşıyım demesi yeterli mutlaka yardımcı olucaklardır.Aklınızda bulunsun,benim elimden buralardan bu kadar geliyor..
Hayırlı teskereler bu arada,şimdiden Allah kolaylık versin..

cery
15-02-2011, 09:09
Sanayinin girişinde güneydoğu torna aziz simekli ve mesut simekli var onlar dayım olur,paraya filan ihtiyacınız olursa yada başka bir şeye istanbuldan emre nin arkadaşıyım demesi yeterli mutlaka yardımcı olucaklardır.Aklınızda bulunsun,benim elimden buralardan bu kadar geliyor..

parayı bize de verirler mi :D:D:D

EM-RE
15-02-2011, 09:12
Vatan bekLiosan verirler kardeşim ;)

Type-R
15-02-2011, 10:14
Kanka geldiği zaman alo demesi yeter. Osman abininde dediği gibi hafta sonları arada bi toplanıyoruz arkadaşında başımızın üstünde yeri var.:) Senin dostun bizim dostumuz.;)

Bnm numaralar; 536 418 95 06 , 531 619 98 92 . 506 654 11 01

3 hattan birine ulaşılır.:)

dgoo
15-02-2011, 10:44
sen ulaşabilirsen 0507 703 57 00 benim numaram. çarşıya çıktığı zaman bi haber etse yeter. ;)
+
@OmeR-FE
Yanlız kalmaz burda kardeşim bi alo demesi yeter ihtiyacı oldugunda
Pazartesi burda olursam bizimde karşılama ihtimalimiz var...

OmeR-FE
15-02-2011, 10:58
Kolordu merkezde, devegeçidi yazıldığı gibi 30dk falan, farklı yerler ama bunlar, birliğin ismine bakarsak devegeçidi ile ilgisi yok ?

Kolordu merkezdeymişte, Alay galiba devegeçidinin ordaymış kanka.
Caner'de internetten araştırmış bilmiyoruz yani tam olarak.

ismailozkan_01 nikli arkadaş diyarbakır havaalaninda görevli polis onunla ırtıbata geçin

Tamam ulaşmaya çalışırım kanka teşekkürler :)

dostum halledriz merak etme..biteye üye en az 10 arkadaş var

merkez olaydı arkadaşınız içinde çok iyi olurdu.neyse....hafta sonları arada toplanıyoruz...bizim iso hava limanında zaten ararım...

Allah razı olsun aga.
Tam olarak yeri merkezde mi değil mi bilmiyoruz.
İnternetten araştırdığı kadarıyla devegeçidinin orda olduğunu söylüyoruz.
Valla aga, ararsan çok iyi olur.

Ben çok zorluk çektim zamanında tek başıma.
Mardin'de yaptım askerliğimi, havaalanından indiğim andan itibaren baya sıkıntı çekmiştim.

Sen bugün yarın bi ararsan caner'i konuşursunuz hem, zaten diyarbakır'a gitmeden kontörlü başka bi sim kart alıcak. Hem numaranı kaydeder iner inmez haberleşirsiniz.

Eğer işim olmasaydı veya izin alabilseydim bende gelicektim caner'le.

OmeR-FE
15-02-2011, 11:07
caner arkadaşımız da başımız üstüne geliyor. ismail abi havaalanında çalışıyor. izin gününe denk gelmese onu karşıalr. geldikten sonra da çarşı izinlerinde bizi ararsa gereğini yaparız.

Kanka, direk seni sordu zaten bana.
Kırmızı bi vtec'i olan arkadaş vardı orda, tanıyormusun dedi :)

En büyük beklentim senden yana, az çok tanıyoruz birbirimizi.
Eğer p.tesi günü müsait olursan, karşılamanı isterim yawrum.
Senin numaranı bende kaydediyorum.

Sen bugün yarın bi caner'i ararsan konuşursanız süper olur yawrum..
Allah razı olsun.

Allah razı olsun.
Paraya ihtiyacı olmazsa, manevi olarak desteğe ihtiyacı olucaktır ilk 1 ay fln.
Yabancı yer sonuçta, doğu anadolu fln o taraflara hiç gitmemiş daha önce.
Gerçi ben diyarbakır'a mahkum götürmüştüm askerdeyken, gezme fırsatımda oldu orda. İstanbul'dan bir farkı yok merkezinin :)

parayı bize de verirler mi :D:D:D

Ahuahauahahhahah :D
Kanka en kısa zamanda bende gelicem o taraflara, hem caner'i ziyarete.
Takılırız ;)

Kanka geldiği zaman alo demesi yeter. Osman abininde dediği gibi hafta sonları arada bi toplanıyoruz arkadaşında başımızın üstünde yeri var.:) Senin dostun bizim dostumuz.;)

Bnm numaralar; 536 418 95 06 , 531 619 98 92 . 506 654 11 01

3 hattan birine ulaşılır.:)

Oha olm, Turktelekom gibisin bu ne :D
Konuştun senle zaten yawrum, sen caner'i ara, hem tanışmış olursunuz hemde numaranı verirsin. o inince seni arar. karşılamaya git sende bi yerden bi araba bul yawrum. sana seviyorum :)

+
@OmeR-FE
Yanlız kalmaz burda kardeşim bi alo demesi yeter ihtiyacı oldugunda
Pazartesi burda olursam bizimde karşılama ihtimalimiz var...

Allah razı olsun.
Valla çarşı izinlerinden ziyade, havaalnında karşılayıp, birliğine teslim edicek arkadaş çok çok mutlu eder benide Caner'ide.
Çarşı izinlerindede mutlaka haberleşirsiniz zaten.

Valla bende Mardin'de yapmıştım askerliği, insalığı mükemmel. Askeri çok seviyorlardı, her derdimize ellerinden gelenleri yapıyorlardı.
En kısa zamanda gelicem bende Diyarbakır'a.
Bi buluşma ayarlarız o güne :)

Type-R
15-02-2011, 11:16
Oha olm, Turktelekom gibisin bu ne :D
Konuştun senle zaten yawrum, sen caner'i ara, hem tanışmış olursunuz hemde numaranı verirsin. o inince seni arar. karşılamaya git sende bi yerden bi araba bul yawrum. sana seviyorum :)ahauah vodafonda var kanka onuda yazmıyım dedim artık :D moruk merak etme caner arkadaşımızı karşılarız toplama yeri nereyse bırakırız senide bekleriz ;) :D

cery
15-02-2011, 11:34
kanka netten baktım 107. topçu alayı siverek dior. 1. tabur diyarbakırdaysa ve devegeçidinin ordaysa güzel olur.

bizim sezer abimiz vardı orda. teğmendi ya da üsteğmen. muhtemelen canerin komutanı olur. ona ulaşabilirsem süper olur :d

OmeR-FE
15-02-2011, 11:46
kanka netten baktım 107. topçu alayı siverek dior. 1. tabur diyarbakırdaysa ve devegeçidinin ordaysa güzel olur.

bizim sezer abimiz vardı orda. teğmendi ya da üsteğmen. muhtemelen canerin komutanı olur. ona ulaşabilirsem süper olur :d

Tamam kankacım :)

RUN
15-02-2011, 11:52
Ben 2006 da devegeçidinde yaptım askerliğimi orda alay yok tugay var. Benim zamanımda 16.nci zh.tug idi sonra 16.nci mknz. tugay oldu. 7 kolordu merkezde dir. Ihtıyacı olursa bu taksici arkadaşı arasın yardımcı olur.

Jet ramazan : 0535 778 72 83

JumboAli
15-02-2011, 13:22
Hasan Ergani'de , Batucan Diclede Yapıyo askerlıklerını.

Topraklarıma bak be mısafır bastacıdır bızde :)

Caneration
15-02-2011, 14:20
Arkadaşlar yardımcı olan olmayan herkesten ALLAH razı olsun şuan için nerede olduğunu bilmiyorum.7. kolordu merkez gözüküyor 107.Topçu alayı siverek gözükmesine rağmen araştırdığım kadarıyla sadece 1.topçu taburu barajın orda devegeçidinin oaradaymış.Dediğim gibi gittiğim zaman zaten belli olur.Hayırlısıyla bir ineyim telefon açarım zaten sizlere.

İlk gittiğim gibi telefon sokmayı düşünmüyorum sizlerden birine teli emanet ederim ilk dışarı çıktığımda içerisinin durumuna göre teli içeri sokarım.
Bugün yarın bir hat alacağım onu burda yazarım birbirimi,ze o telden ulaşırız inşallah.

Type-R
15-02-2011, 14:23
Ok bro haber bekliyoruz.

Caneration
21-02-2011, 01:01
yarın sabah 06.45 uçağıyla Diyarbakır'dayım kısmetse arkadaşlar.Tahmini inişim 08.30...
14 aylık ustabirliğim başlıyor hayırlısıyla gidip gelmek dileğiyle...

ErK_aY
21-02-2011, 01:21
yarın sabah 06.45 uçağıyla Diyarbakır'dayım kısmetse arkadaşlar.Tahmini inişim 08.30...
14 aylık ustabirliğim başlıyor hayırlısıyla gidip gelmek dileğiyle...

hayırlısı ile git gel kanka gözün arkada kalmasın. :icon_tup:

tarantino
21-02-2011, 09:16
Arkadaşlar sitemize üye, benim çok samimi dostum Caner (Caneration), isimden tanıyamayanlar arabasından tanır belki FJK vtec'in sahibi, acemi birliğini tamamlayıp şuan istanbul'a evine döndü.
Usta birliği Diyarbakır'a çıktı.

Diyarbakır'da bulunan, havaalanına yakın müsait arkadaş veya arkadaşlardan ricam Caner'i orda karşılamarı.

Eğer varsa öyle bir arkadaşımız, Gerekli bilgileri aşağıya yazıyorum.
Telefonla ilk önce Caner'i ararlarsa çok memnun olurum. Çünkü yazdığım numarasını askeriyeye götürmücek, kontörlü hat alıcak kendine istanbul'da.

Caner : 0532 657 12 95
Profil : http://www.techturkey.com/forum/members/9545-caneration.html

Diyarbakır Havaalanı
21 Şubat - Pazartesi - 08:00 iniş.

Birliğin ismi : 7. kolordu 107. topçu alayı 1. topçu taburu
Yeri : Merkezden 40 dakika uzaklıktaymış. Devegeçidi barajı'nın oradaymış.

benim de yeğenim aynı yerin muhabere bölüğünde bana da sağ olsun ufuk(dgo2133) çok yardımcı oldu diyarbakırdaki elim ayağım hakkı ödenmez mutlaka arkadaşımıza biri yardım eder sıkıntı çekmez bu arada diyarbakırda tam tamına benim 4 tane askerim var mayısta ordayım inşallah

OmeR-FE
21-02-2011, 09:23
benim de yeğenim aynı yerin muhabere bölüğünde bana da sağ olsun ufuk(dgo2133) çok yardımcı oldu diyarbakırdaki elim ayağım hakkı ödenmez mutlaka arkadaşımıza biri yardım eder sıkıntı çekmez bu arada diyarbakırda tam tamına benim 4 tane askerim var mayısta ordayım inşallah

Şuan siteyede üye Type-R nickli ömer kardeşim Caner'i karşıladı.
Yarım saat önce telefonla konuştuk, Caner'de yanlarındaydı.
Kahvaltıya gidiceklerdi. :)

Sağolsunlar valla yardımcı oldular.
Hakkı ödenmez.

dgoo
22-02-2011, 11:51

sen gel yeterki baştacısın başımızın üzerinde yerin var...

Type-R
22-02-2011, 13:29
Şuan siteyede üye Type-R nickli ömer kardeşim Caner'i karşıladı.
Yarım saat önce telefonla konuştuk, Caner'de yanlarındaydı.
Kahvaltıya gidiceklerdi. :)

Sağolsunlar valla yardımcı oldular.
Hakkı ödenmez.Eyv adaş ne demek;) Senide bekliyoruz:D:icon_tup: Canerlede tanıştığımıza memnun olduk tam kafadengi:D Gezdik dolaştık çay, çorba derken askeriyeye teslim oldu.:(:) 1-2 hafta sonra çarşı iznine çıkacaktır inş.. Bi mani olmazsa tekrar haberleşip görüşecez.:icon_tup: Allah yardım etsin, kazasız belasız teskereler.

OmeR-FE
22-02-2011, 23:53
Eyv adaş ne demek;) Senide bekliyoruz:D:icon_tup: Canerlede tanıştığımıza memnun olduk tam kafadengi:D Gezdik dolaştık çay, çorba derken askeriyeye teslim oldu.:(:) 1-2 hafta sonra çarşı iznine çıkacaktır inş.. Bi mani olmazsa tekrar haberleşip görüşecez.:icon_tup: Allah yardım etsin, kazasız belasız teskereler.

Seviyorum seni adaşım.
En kısa zamanda bende kaçamak yapmak istiyorum.
Nasip kısmet bakalım..