Orijinalini görmek için tıklayınız : Type-R Sorgusu
LegenD-R
15-02-2011, 17:53
Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 27.500 TL Galeriden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-pesinatsiz-tamamina-kredi-beyaz-typer-42817191/detay)
Linkteki araç hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.. Kaza ve değişen yok dendi. Keyfen boyalıymış. Telefonda plaka vermiyorlar :) :)
fotolarda çok kotu duruyor yakından gormek lazım.
ocean0636
15-02-2011, 17:55
07 D plakali vardi bu paraya ayni gorunum km de eger o arabaysa taklali diye biliyorum..
araç 07 D 7550.araç daha önce yaşar nickli arkadaştaydı zannedersem.
gidin güzel bir yerde baktırın bence. gazlamak için alcaksanız motoru kompresyonu, kasası düzgün olsun yeter.
taklalı araba. tavanı komple değişik arkadaşım baştan diyeyim. antalya da toplandı. 07 d plakalı araç...
daha gecen gün 29 bın di, 27500 e dusmus, bıraz daha yatarsa 25e bile gider ama taklalıymıs işteee :(
Rengi çok güzel ama taklalı olması kötü, zaten fiyatta o yüzden bukadar düşük.
ADMISE R1
15-02-2011, 22:10
07 D plakali vardi bu paraya ayni gorunum km de eger o arabaysa taklali diye biliyorum..
evt o araba cuma günü sanayide gördüm durumu hiçte iç açıcı değildi.
ADMISE R1
15-02-2011, 22:11
cuma gün gördüğümde bi tanıdığım sormuştu 25 e bıraktılar zorlasan altı bile olur
olum benim şahin bundan daha diri duruyo :hehe:
olum benim şahin bundan daha diri duruyo :hehe:
kanka sayinine 30k verıyorum :hehe:
galericiye mesaj attım ruhsat masrafları ondan olursa takas edebilirim diye :D
galericiden cevap geldi abi bu sana yaramaz senin araba e class bulalım diye :D
galericiden cevap geldi abi bu sana yaramaz senin araba e class bulalım diye :D
Kankacm bi arabaya bi takla yeter boşver bence :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
16-02-2011, 13:48
bu arabaya anlam veremedim:?????
adamlar araçla ilgili bişey yazmamış zaten ilanda krediyle başlamış krediyle bitirmiş:D:D
resimlerde cok kötü duruyor lego arac gibi :S
Typer'dan fazla anlamadıgım halde bu araba typerlıktan çıkmış,ön tampon allaha emanet tutturulmuş sanki
25bın bıle olsa acırım o parayı vermeye..
yolda giderken dökülücek gibi duruyor .
valla miniğinde dediği gibi kötüsüne 20 lira çalışır benim paramla :D
Sercan AKCAN
16-02-2011, 16:50
ben mesaj attım adama kaza bela yok diyor :)
ben mesaj attım adama kaza bela yok diyor :)
tatlı bi taklası var sadece demedimi :D
tek parça boyalı oda komple:D
tek parça boyalı oda komple:D
yemin etse çarpılmaz tek parça olarak boyalı 1 kerede bitmiş iş...
Ozan Özer
16-02-2011, 16:55
Takla attığında tavanı yere değmemiş heralde :)
Takla attığında tavanı yere değmemiş heralde :)
böle de 1 ihitmal var tabi . adam haklı olabilir beyler :D
Araba garaj arabası keyfi boyatılmış heralde garaj çöktü üstüne :D
Bulut Y.
16-02-2011, 17:03
hepiniz fotolara bakıp konusuyosunuz taklalı araba alınmaz kötü duruyor vs. diye
gidin bide yakından bakın. fiyatı gayet makul zaten typer alan aramzda hangi insan gazlamıyor ??şasesi kulesi düzgünse pazarlık yapılıp her türlü alınır.
Burası Antalya en düzgün m3 ten düzgün duran 3 parca m3 var ;)
ve kimsenin haberi olmayan ne pertin perti arabalar..
nakayama
16-02-2011, 17:06
hepiniz fotolara bakıp konusuyosunuz taklalı araba alınmaz kötü duruyor vs. diye
gidin bide yakından bakın. fiyatı gayet makul zaten typer alan aramzda hangi insan gazlamıyor ??şasesi kulesi düzgünse pazarlık yapılıp her türlü alınır.
Burası Antalya en düzgün m3 ten düzgün duran 3 parca m3 var ;)
ve kimsenin haberi olmayan ne pertin perti arabalar..
vaşşşşşş :D
focus musty35
16-02-2011, 17:11
bu arabayı alcan surmucen forumda type r ım var desen zaten yalamalarınla iş guc yapsan para kazanır arabayı o paralarla yaptırırsın :D :D :D :D
25in altına zorlanıyorsa alırım güzel hale getiririm. Bu fiyata type-r yok valla vti lara 25 ler isteniyorken pertte olsa bu araç alınır bence...
Sercan AKCAN
16-02-2011, 20:19
o zaman pazar günü gidelim melih :) şahsen ben gitmeyi planlıyorum
cuma gün gördüğümde bi tanıdığım sormuştu 25 e bıraktılar zorlasan altı bile olur
araci dusunenler icin dikkate alinacak bir mesaj.
son sahibi olmak isteyene güzel bi araba:D
Bence son sahibi falan olunmaz. 25 in altında alınırsa o fiyatlarada satılır elbet diye düşünüyorum.
25-26 verenler parayı sokaktanmı topluosunuz acaba merak ettim
Bence son sahibi falan olunmaz. 25 in altında alınırsa o fiyatlarada satılır elbet diye düşünüyorum.
25e alıp 20ye verirsen son sahibi olmazsın tabi:p
25e alıp 20ye verirsen son sahibi olmazsın tabi:p
yok 22-23 gibi alınırsa en az gene 22-23'e satılır heralde diyorum:)
yok 22-23 gibi alınırsa en az gene 22-23'e satılır heralde diyorum:)
çok çok kötü kardeşim tavanı değşik typer mı olur?
22-23 az para değil.
bu araba pert artık sürülcek bi yanı kalmamış bence:confused:
Konuyu acan arkadas kayıp burda millet birbirini yiyor yok o para verilir yok bu para verilmez diye :)
her kor satıcının bir kor alıcısı cıkar bu aracta 3 vakte kadar satılır zira typer bu ..
Konuyu acan arkadas kayıp burda millet birbirini yiyor yok o para verilir yok bu para verilmez diye :)
her kor satıcının bir kor alıcısı cıkar bu aracta 3 vakte kadar satılır zira typer bu ..
dediğn gibi elbet biri çıkar:)
18 veriyim binerim sonra parçalar satarım :)
focus musty35
16-02-2011, 21:10
23 e alcaksın 12 masraf yapcaksın 35 e bebekkkk olur :D ama bebegın babası hem zenci hem arap hemde kekoo olur :D :D :D
kimse yanlış anlamasın sözlerim ortaya..her araç kaza yapabilir..kendi araçlarımızın birinden örnek vermek gerekirse önden arkadan kazalı..pert..ne yaptık toplattık adam gibi hiçbir sorunu yok biniyoruz..bu aracında tavanı değişmiştir kaput çamurluk vs..ne olacak arkadaş kazalıysa ? fiyat daha da aşşağı çekildikten sonra ne olur ? alınır bir güzel binilir arkadaş :) bugün kazasız typer alsanız 35 e seneye kaça vereceksiniz hiç düşündünüz mü ? bu araba uygun fiyata alındıktan sonra az zararla daha çabuk satılır çünkü ucuz..he hakkı nedir diye sorarsanız 20-22.
5 kuruş para vermem.böyle typera bınecegıme gıder o fıyata dızel arabaya bınerım tertemız.
Bulut Y.
16-02-2011, 21:49
önemli olan bakış açısı burda Type-R'ın nası bi araç oldugunu tartişmicam.
benim için mi ?
Kesinlikle binilmesi gereken bir araba.
okadar para harcarsın bukadar para harcarsın babası arap olur zenci olur :)
O paraları sıfır arabaya döken insanlarda görüyorum ve aramızda bir çok örneği mevcut. Neyse lafı uzatmaya gerek yok.
Alanada satanada hayırlı uğurlu olsun güle güle binsin. ;)
valla kötü durumda olan bi 106 yı adam etmek bile ugrastırıyor insanı typer i düzeltmek insanı yaslandırır bence parcası pahalı ..
Boost Up
16-02-2011, 21:51
detaylı temizlik, kırmızı paspaslara bakar iç mekan, dış kısımdada neler yapmıyolar ki:) şaselerde motorda sorun yoksa alınabilir diye düşünüyorum:)
Honda Type_R
16-02-2011, 21:56
yahu ne pert typerlar gorduk nasil toplayip yurutup arkasindan o ne gusel typer dediklerini bunlaridami unuttunuz yawww typer yaa bu kazasida olur boyasida aliciysan arkadas gidersin bakarsin saselerine motoruna alirsin binersin gazlarsin ha zaten aldigin fiyatta 22 falansa opde basina koy ama arabayi alan yok arkasindan konusan cok mubarek
Swap yapacağıma 20ye bunu alırım :D
İçinde torpido direksiyon tek koltuk bırakır stage6854698 yapar binerim:D
siz leş typer görmemişsiniz gelinde typeri görün benim gözümde15 verilmez arabaya ama adam okadar inanmışki ful orjinal ve lokal boyalar var dio ulan pezevenk arabanın tavanını kesip koydunuz bunun neresi orjinal bide diyorki arabam üzülmemiş ellenmemiş a.g arabanın ellenmemiş yeri yok murat131 egzosu takmışlar pert kaydı var varda var anlayacağınız bide 33istiyor :)araba çalışmıyor yatıyor sokağın köşesinde hala benim arabam şöle benim arabam böle ayaroluyorum böle adamlara
Bulut Y.
16-02-2011, 22:05
siz leş typer görmemişsiniz gelinde typeri görün benim gözümde15 verilmez arabaya ama adam okadar inanmışki ful orjinal ve lokal boyalar var dio ulan pezevenk arabanın tavanını kesip koydunuz bunun neresi orjinal bide diyorki arabam üzülmemiş ellenmemiş a.g arabanın ellenmemiş yeri yok murat131 egzosu takmışlar pert kaydı var varda var anlayacağınız bide 33istiyor :)araba çalışmıyor yatıyor sokağın köşesinde hala benim arabam şöle benim arabam böle ayaroluyorum böle adamlara
ibrahim abi kızmış beyler !
ibo bu bahsettıgın typer ılandakı typer mı ?
yok kanka bu değil ama bundanda hiç farkı yok :)ama ne yalan sölim bu birazdah agüzel duruyor onun yanında
Evet bu ibo show un bu haftaki konuğu TypeR :D
samet dediğim typeri sen anladın sanırım isim pilaka verme başımız ağrımasın kurnazlarla
Talih.b16
16-02-2011, 22:15
vallaha ben bu arabayı alırım cokmu yamuk baglatırım adam gibi selete cicek gibi olur..motoru içi dısı dugunse alınır ben sadece gazlamak için alıyorum araba başka arabamda var. onu gunluk, vti var sadece gazlamak için he ben ailemle biniyrum ekonomi yapıyorum tek araba derseniz bilmem:)bi hesap yapalım k20 swap kaca geliyo bunu benden daha iyi bilenler vardır biz atmo vtec yaptık nerdeyse araba parası harcadık.tabii zevk tercih meselesi amaç gazlamaksa motoru için alınır
samet dediğim typeri sen anladın sanırım isim pilaka verme başımız ağrımasın kurnazlarla
Aynen abi ne demişler ablanınkini eniştenden iyi bilmeyeceksin ;)
Bulut Y.
16-02-2011, 22:27
İnsanlar doğru konusmaya basladı.
Sercan AKCAN
17-02-2011, 01:10
nereye gidiyoruz la :s
arabaya bakmaya tabikide pampa :)
peşinatsız kredide veriyormuş adam.sonrada 3-5 masraf yaparız orda burda heryerde gazlarız.bi kerede biz pert eder sonrada arabayı oracıkta bırakır evimize döneriz.20-22 falan arası bi miktara inerse alınır.
Olur da bir yere patlarsanız, çok daha zarar görürsünüz.. Bunu göze alırsanız, kazalı aracın başka bir tehlikesi yok..
YunusAydn
17-02-2011, 03:46
yanlış anlamayında herkes 20 lerden 22 lerden bahsediyoda arac çakal bi galericinin elinde bunuda unutmayalım :)
S.Özeren
17-02-2011, 05:05
ben 20 lira teklif ettim bakalım ne dicek hehe alıcağımdan değil :)
Sercan AKCAN
17-02-2011, 08:24
düşürün piyassayı düşürün bende pazar o civar bişeyler derim :)
Verin 23 kaat alın 100-150 liraya şasesini düzelttirin bakımını yaptırın motoru sağlamlaştırın sonra gazlayın gazlayın nam yaptırın makinaya sonra da aldığınız fiyata hasarlı ama yürüyen tayyar diye satın gitsin :)
dragon07
17-02-2011, 09:16
şaşelerinde filan bişiy yok.bizim bikaç apaçi antalyalı taklalı diyorda...makina zaten 2 parça...nerde kaldı bunun taklası...?
pert vteclere 21-22 veriyorsunuzda...k20 makinalı içi düzgün typera 25 vermekmi zorunuza gidiyor :) 25im olsa hemen alırdım.kes biç boya turbola düşür...ne istiyosan yak yık...motoru çok düzgün en basta.25 veririm son sahibi olursamda olayım turbolarım atmo yüklerim keserim...
arabaya bakmaya tabikide pampa :)
peşinatsız kredide veriyormuş adam.sonrada 3-5 masraf yaparız orda burda heryerde gazlarız.bi kerede biz pert eder sonrada arabayı oracıkta bırakır evimize döneriz.20-22 falan arası bi miktara inerse alınır.
:D :D en mantıklısı seninki çok güzel bir mantık kardeşim tuttum :D
şase duzeltılmısse o arabaya bınmek gazlamak ıntahardır
Alicanrs
17-02-2011, 18:26
Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 35.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-ep3-typer-42954271/detay)
bu nedir ne değildir ?
Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 35.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-ep3-typer-42954271/detay)
bu nedir ne değildir ?
eski BOL 34 galiba eger oysa pert
Low-Rider
17-02-2011, 18:33
antalya bu arabayı niye savundu bu kadar?
kaportacıyla beraber mi topladınız
janer106
17-02-2011, 18:37
antalyalı arrkadaslar gercekten bahsettiğiniz gibi taklalı mı bi arkadasım 3-4 ay önce baktırdığında 1-2 parcada boya değişen oldugu söylenmişti yani bu kadar agır bi durum oldugu sölenmemişti simdi böle taklalı olunca kafa karısıyo illaki
bu arabayı alcan surmucen forumda type r ım var desen zaten yalamalarınla iş guc yapsan para kazanır arabayı o paralarla yaptırırsın :D :D :D :D
+35 çok doğru aynen katılıyorum :D:D:D:icon_tup:
:icon_tup:
E.ORANLI
17-02-2011, 20:37
satışı yapan galeri kurnaz bir nevi tefeci gibi biyer ;) dikkatli olun.
CasabLanca
17-02-2011, 21:13
ilan yayında değil diyor :D
Bulut Y.
17-02-2011, 21:50
Aracı bildiğimiz ve hakkını yedirmek istemediğimiz için savunuyoruz özgür kardeşim.
şaşelerinde filan bişiy yok.bizim bikaç apaçi antalyalı taklalı diyorda...makina zaten 2 parça...nerde kaldı bunun taklası...?
pert vteclere 21-22 veriyorsunuzda...k20 makinalı içi düzgün typera 25 vermekmi zorunuza gidiyor :) 25im olsa hemen alırdım.kes biç boya turbola düşür...ne istiyosan yak yık...motoru çok düzgün en basta.25 veririm son sahibi olursamda olayım turbolarım atmo yüklerim keserim...
bu aracın takla muhabbetini buradan biliyorum..taklalı vs yazıları geçtiği için yazdım..neyi var neyi yok bilmiyorum bile..taklalı olduğunu varsayarak yazdım..apaçi sözün banaysa iade ediyorum sana :)
benim savunduğum arabanın 07 oluşu değil..baktırılır içine sinerse alınır hepsi bu :)
bu nedir ne değildir ?
bol 34 degil bu arac kadıkoyden satıldı hep mugen beyinli idi hatta tr de ilk yapılan fn2 ile videoları filan vardı bu o arac adapazarında yaklasık 2 yıldır.
mami_makinen
17-02-2011, 22:26
arkadaslar arabayı tekrar gerı satın aldım ..yorumlar ıcınde saolsun arkadaslar yazmıs cızmıs ..arabacılıgın A sını bıle bılmeyen bazı arkadaslar bıle 40 senelık arabacı gıbı yorumlarını esırgememısler bunun adı typer PERTI BILE PARA....bu saaten sonra 30 mılyar pertte olsa ıkı parcada olsa 30.....
arkadaslar arabayı tekrar gerı satın aldım ..yorumlar ıcınde saolsun arkadaslar yazmıs cızmıs ..arabacılıgın A sını bıle bılmeyen bazı arkadaslar bıle 40 senelık arabacı gıbı yorumlarını esırgememısler bunun adı typer PERTI BILE PARA....bu saaten sonra 30 mılyar pertte olsa ıkı parcada olsa 30.....
yakışır reizzzzz :) seni sefmeyen ölsün :D
mami_makinen
17-02-2011, 22:29
yakışır reizzzzz :) seni sefmeyen ölsün :D
eyvallah saol kardesım ...typer bu boru degıl mıllet swap yapılmıs si kasaya 25 ıstıyosa bu rakamlara kımse bısey yazmasın bence
mami_makinen
17-02-2011, 22:30
hayırlı uğurlu olsun :)
eyvallah saol ...dondu dolastı gerı aldık 3 kere aldım sattım:D:D
orası öyle tabi abi benim şahini teklif ettim ama üste çok para isterim diye yanaşmadı :D
mami_makinen
17-02-2011, 22:32
orası öyle tabi abi benim şahini teklif ettim ama üste çok para isterim diye yanaşmadı :D
hahuauhauahuauhhau :D:D
Bulut Y.
17-02-2011, 22:32
hayırlı olsun abi.
tekrar satmak istersen pm bekliyorum :D
arabayı senden almak lazım zaten abi lazım olduğunda müşterisi hazır oluyo :D
iyiymiş :D temiz gti la trampa falan hani :D:D
mami_makinen
17-02-2011, 22:33
acıl kpro almak lazım ...butun typerlara gıderrrr ottoman harıc :D
mami_makinen
17-02-2011, 22:37
hayırlı olsun abi.
tekrar satmak istersen pm bekliyorum :D
plaka da 07 zaten on numara olur:D:D
Bulut Y.
17-02-2011, 22:49
plaka da 07 zaten on numara olur:D:D
kendi plakamı takıcam ben on EF 430 ferrroş killer diye adını cıkartırım namussuzum :DD
Ahmet_28
17-02-2011, 22:50
hayırlı olsun reis.muştuya ver bişeyler üste anlaşında gara şayinle takas edin :D
Muammer noktayı koymuş.Hayırlı olsun kankam :)
mami_makinen
17-02-2011, 22:56
Muammer noktayı koymuş.Hayırlı olsun kankam :)
saol kardesım
Talih.b16
17-02-2011, 23:06
su yazan arkadasları bi görelim bakalım yorumları alalım şimdi resimden araba cözenler pert taklalı diyenler hadi buyrun adam almıs bakalım yururmu yurumezmi patlarmı catlar mı?hayırlı ugurlu olsun güle güle bin eskit
mami_makinen
17-02-2011, 23:07
su yazan arkadasları bi görelim bakalım yorumları alalım şimdi resimden araba cözenler pert taklalı diyenler hadi buyrun adam almıs bakalım yururmu yurumezmi patlarmı catlar mı?hayırlı ugurlu olsun güle güle bin eskit
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
otuzdört
17-02-2011, 23:08
Anlamadım gitti, bu forumdaki üyeler, acaba araclarıyla hiç kaza yapmıormu. acaba kaç kişinin şasesi kayık değil. baksaak kafadan kaç araba ckar pertten dönme. adamn arabasının bi içinden geçtik dememişsiniz :D helal olsn valla buradan korkulur :):):)
mami_makinen
17-02-2011, 23:15
Anlamadım gitti, bu forumdaki üyeler, acaba araclarıyla hiç kaza yapmıormu. acaba kaç kişinin şasesi kayık değil. baksaak kafadan kaç araba ckar pertten dönme. adamn arabasının bi içinden geçtik dememişsiniz :D helal olsn valla buradan korkulur :):):)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:icinden gecemezler artık cunku yuklucem hepsının ıcınden gecıcem:D
Bulut Y.
17-02-2011, 23:22
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:icinden gecemezler artık cunku yuklucem hepsının ıcınden gecıcem:D
aha gider yaptı :eek::eek::eek::eek::eek:
otuzdört
17-02-2011, 23:24
Hayırlısı. izlemedeyiz, Eğer gercekten aldıysanız. Şimdiden ALLAH utandırmasın..
acıl kpro almak lazım ...butun typerlara gıderrrr ottoman harıc :D
:D:D:D hahahaha
derece43
17-02-2011, 23:36
Bizim bu ülkede 85 model Renoya '' boya varmı araçta diye'' soran bir zihniyet varsa yapacak bişey yok..
Hayırlı olsun güle güle bin
Sercan AKCAN
18-02-2011, 01:03
pazar günü ben gidip bakmayı düşünüyodum.hayırlı olsun alan arkadaşa.
janer106
18-02-2011, 09:05
muammer abi hayırlı olsun dün cecoyla konustuk bu tayyarı cecoya taklalıymıs dedim ceco dedki ben o arabayla gazladım nasıl gazlamısım yaf dedi güldü adam :D:D
birde su takla olayını ortaya atan arkadaslar gerçekten taklalıysa niye şimdi konuşmuyolar ? birçok kişinin kafası karışmıştır simdi burda
SABRİVTEC
18-02-2011, 09:35
Ya artık bu vtı ve typer gtı s2000 vs artık öyle birşey oldu ki artık bu araçların hiç birine binmek istemiyorum afedersiniz bu araçlara b...k atmak karalamak o kadar kolay ki biri sorgular diğeri oradan aa taklalı pert yada kazalı komple boyalı uzun zamandır özellikle vtı takip ediyorum sorgulamalarda yok işte arabaya ön koymuşlar işte o yok bu yok denilen araçlara 3 arkadaş toplanıp 2 araca sırf söylenenleri teyid etmek için gittik gittiğimizde hüsran kaza yok değil tabikide oluyor ama denilenlerle yakından uzaktan alakası olmuyor çoğu zaman diyeceğim şu bu piyasasda bilende konuşuyor bilmeyende şimdi atıyorum konumuz bu typer arkadaşın birtanesi ilk konuda taklalı dedi yorumların devamına bakıyorum herkes taklalımı değilmi diye soruyor sonra neden koruyorsun vs. gibi konular dönüyor tamam bilmiyorum taklalılıdır gerçektende belki ama taklalı olmasa bile artık bu aracın tavanı değişti bu araç taklalı bunca laftan sonra demek istediğim araç almak isteyen arkadaşlar madem niyetin var var git bak baktır zaten bu tarz arabalarda bazı şeyleri kabulleniyorsun ister istemez boyasızını bulmak çok zor kesin komple boyalı gitmeden önce onu biliyorsun mesela kazasına bak baktır motoruna kondisyonuna sonra ne istiyorsan onu yap benim şahsi fikrim kimse yanlış anlayıp üstüne herhangibirşey almasın arkadaşlar sakın lütfen ..
kazasız araba iidir,ben kazalı araba alma .okunu bikere yedim bidaha allah korusun bir yerini düzeltsen diğer yerinden sıçar
mami abi esnaf adam satamaycağı araba yok :) hayırlı olsun abi
ben arabamı alırken 30 bine gp vardı önceden önden kaza yapmış 18000 liralık hsarı vardı kaskoda ön şasesinde işlem vardı onu almadım gittim 50 bine sağlamını aldım çokta huzurluyum :)
Hayırlı olsun abi type-r bu ölüsü para dediğin gibi :)
ygtkrmdnz
18-02-2011, 13:40
pert eg crx ler alınıyorda 2002 model type r neden alınmıyor ki çevredekilerin tepkisindenmi çekiniyorsunuz kazalı type r diye zevk işi alın doldurun ne güzel :)
SekoLive
24-02-2011, 12:07
FN2 İsteyen varsa haberleşelim :)