Orijinalini görmek için tıklayınız : boya yardım :(
Arkadaşlar hafta sonu aracımın ön kaputuna binadan kopan BTB taşları düştü ve 4 yerden küçük küçük boyayı patlattı. Komple boyamadan oto estetikçi ler onarıyormuş diye duydum. Yardımcı olursanız sevinirim....
1. Doğrumudur ?...
2. Daha önce yaptıran var mı aramızda ?...
3. Sonuç olumlu mu yoksa hüsranmı ?... :icon_tup: :icon13:
halilkarakas
15-02-2011, 23:15
bir resim v.s çekseydiniz buraya koysaydınız herkez ona göre yorum yapabilirdi....görmeden kimse birşey diyemez bence
http://i52.tinypic.com/20gmkj7.jpg
ProTuner
15-02-2011, 23:26
auto king halleder kaputu boşu boşuna boyatmayın bence.
CasabLanca
15-02-2011, 23:26
onarım konusunda fikir veremem ama en kötü ihtimalle boyatmak istemiyorsan araç renginde folyo çektirebilirsin
halilkarakas
15-02-2011, 23:28
auto king e dayım aracını götürdü arka tamponu boyatmak için arabanın heryeri boya tozuydu valla...jantlar bile...
fotodan fazla anlaşılmıyor ama rütuj yapılabilir gibi duruyor...rütuj yapıp bide pasta yaptırırsınız biraz daha iyi olur bence...komple boyatmaya gerek yok
auto king halleder kaputu boşu boşuna boyatmayın bence.
auto king e gitmeyi düşünüyorum inşallah iyi olur :confused:
onarım konusunda fikir veremem ama en kötü ihtimalle boyatmak istemiyorsan araç renginde folyo çektirebilirsin
Carbon kaplamada olabilir gibi ;)
ProTuner
15-02-2011, 23:37
Bi tane arkadaşım her zaman ufak tefek işlerini kaskodan karşılatarak auto king de yaptırıyor gayet güzel işçilikleri hiç sıkıtı yaşamadı kendisi kaskonuz varsa yaptırabilirsiniz.
Yeni aldım sayılır kaskoya daha sıra gelmemişti malesef. Bu cuma auto king e gitmeyi düşünüyorum. İşçiliklerini de herkes beğeniyo madem ;)
Yeni aldım sayılır kaskoya daha sıra gelmemişti malesef. Bu cuma auto king e gitmeyi düşünüyorum. İşçiliklerini de herkes beğeniyo madem ;)
Kasko yoksa pahalıya maal olmaz mı?
İşçiliklerinide ben beğenmiyorum (yada bizim şansımıza) bi tampon boyadılar panjurun yarısınıda boyamışlardı.
Folyo çektirin bence.