Orijinalini görmek için tıklayınız : araç sorgusu
böyle konular açmayı cok sevmem ama araç uskudarda bende kagıthanedeyım o yuzden boşuna gidip gelmek istemiyorum.
bu aracın kazası vs varmı tramerden bakabilecek arkadaslardan yardım istiyorum
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active 2007 Model 19.900 TL Galeriden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-galeri-yilmaz-dan-57-000km-de-42367823/detay)
34 EF 7664
:)
yokmu la yardımcı olucak :D
SekoLive
16-02-2011, 09:48
özgür abi :d yaw altı üstü 15km yol gidicen millet şehirler arası gidip geliyo:D biaksam gideriz eğer istersen.
özgür abi :d yaw altı üstü 15km yol gidicen millet şehirler arası gidip geliyo:D biaksam gideriz eğer istersen.
yok olm ne bi aksamı bugun halletmem lazım arabam yok taksiye bayılamam sureklı :D
neyse gidip kendim baktırıcam artık
kel al bi şahin devam işte tuplü az yakar :D
SekoLive
16-02-2011, 09:54
işteyim yoksa aksama kalmazdı. :)
olm ne uüğraşıyon böyle arabalarla al bi tane Citroen Belingo sıfırı 31 32 lira hem geniş hem dizel hem konforlu valla enişte aldı mükemmel yani bayıldım ben.
http://www.citroen.com.tr/img/cars/banner/berlingo.jpg
SekoLive
16-02-2011, 10:00
işteyim yoksa aksama kalmazdı. :)
olm ne uüğraşıyon böyle arabalarla al bi tane Citroen Belingo sıfırı 31 32 lira hem geniş hem dizel hem konforlu valla enişte aldı mükemmel yani bayıldım ben.
http://www.citroen.com.tr/img/cars/banner/berlingo.jpg
kanka yok ya bana gore değil :)
sımdı cıkıyorum puntoya gidicem :D
Hayırlısı olsun ama uzun süreli düşünüyorsan böyle bi sıfır araç al derim krediler ve ödeme kolaylığı çok güzel moruk.
Hayırlı olsun yavrum ;)
Ben servise götürelim diyene kadar araba alınmıs :D
SekoLive
16-02-2011, 12:34
abi aldıysan aksam gelde kutlayalım :D :D
aynen hayırlı olsun kankacım km baya güzel fiyatıda güzel olmuş
BosphorusBoys
16-02-2011, 12:55
şasi yada araç sahibinin tc sini alabilirsen gerekli bilgileri sana vereßilirim.
nitrO_Oxide
16-02-2011, 13:05
Abi hayırlı olsun :)
hayırlı olsun gule gule bin..huzur spec dolaşcan artık yani :)
adama şarttı böyle birşey daha 1,5 seneye yakın ehliyeti yok :D subaru zor oluyordu :D
adama şarttı böyle birşey daha 1,5 seneye yakın ehliyeti yok :D subaru zor oluyordu :D
Puntomuzda oldu şahane :D
o zaman geç bile kalmış :D
aynısının tıpkısını 1 hafta once arkadaşa aldık onun km 95k ama ayıptır sorması kaça bitti pazarlık?18.800 e aldık biz
by serçe
16-02-2011, 13:18
alındıysa hayırlı olsun ama alınmadıysa miami ye katılıyorum bence cok güzel ve konforlu bir araç berlingo lar tavsiye ederim ....
abi kazasız boyasız 2010 mavi renk era 1.4 30000 km civarında servis bakımlı absli airbagli fabrikasyon brc lpg li düşünürmüsün
abi kazasız boyasız 2010 mavi renk era 1.4 30000 km civarında servis bakımlı absli airbagli fabrikasyon brc lpg li düşünürmüsün
adam almış bile :D
-hayırlı olsun feysbukda hemen paylaşmıs:D
adam almış bile :D
:D:D kaçırdık müşteriyi muhahaha
hayırlı olsun güle güle kullan diyek ne diyek :)
bizim burda gaları aradın benı ama aldıktan sonra:) hayırlı olsun kanka
BosphorusBoys
16-02-2011, 14:16
hayırlı olsun fiyat cidden guzel tabii kırdı isen dahada güzel olmuştur.
19,400 e aldım 57900 km
herekese cok tesekkurler :)