Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio rs almayı düşünüyorum
percussionali
16-02-2011, 19:34
arkadaşlar clio rs almayı düşünüyorum formdaki rs ci arkadaşları veya bilgi sahibi olan arkadaşlar biraz yardım edermisiniz bu araçlar nasılsır nerelerden problem çıkartır problemleri nedir 2001 42binde sağ camurluk ve arka sol çamurluğu değişmiş ikinci saibinden orjinal stok bir araç yorulmamış bir araç 16 binlira verilirmi bana bu konuda bilgi verirseni sevinirim yoksa yarın almayı düşünüyorum teşkkler plakasıda 34zf5834 şimdiden yorumlar için teşkkler
Bir kahveye / kafeye girdiginizde hic tanimadiginiz insanlarin arasina kendinizi tanitmadan oturup muhabbete dalarmisiniz ?
Ayrica Forumda Bold Alti cizili Buyuk Egik yada renkli olarak tum yaziyi yazamazsiniz bu tur efektler sadece belirtec olarak belirtmek istediginiz kelimeler icin kullanilabilir .Bu dunya uzerindeki tum forumlarda ve Turkiyede de bu sekildedir. Efeklerle yazmak forumlarda kabalik bagirmak yada hakaret olarak algilanir bilginiz olsun .
Üyelerimiz - TechTurkey Forum (http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/)
percussionali
16-02-2011, 19:39
Yok aslında üyeliğim uzun zmandır varda bi çok konuda yorumlamışımdırda yeni ismle aldığım için ilk msjım haklısın kendimi tanıtayım ozaman;)
bahsettiğin aracın konusu burda var ..
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/74078-clio-rs-sorguuuuuuu-11.html
percussionali
16-02-2011, 19:48
bahsettiğin aracın konusu burda var ..
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/74078-clio-rs-sorguuuuuuu-11.html
sağol kardeşim tşkkler
sağol kardeşim tşkkler
rica ederim baya bi konusuldu o arac ;)
percussionali
16-02-2011, 19:54
rica ederim baya bi konusuldu o arac ;)
vall kardeşim adam istenile nyere götür gerekeni anlatıı çok emin kouşuyo bilmiyom yaf kafam karıştı ilk defa rc kullanmayı düşünüyom bilmiyom yarıdm edin valla:D bu işi bilen anlayan varsa söyleyin ongideyim istbulda o kesin anlar veya bu işi ben biliyom derse benzinini ben vereyim bakalım o arkadaşla
Shellkolik
16-02-2011, 20:09
öncelikle kazasız sorunsuz bir rs i 15-16 gibi rakamlara zor alırsın bunu belirtmek isterim. ama motoru kurcalanmamış çok iyi giden vede kesinlikle kazası olmayan bir araç düşünüyorsan şu konudaki aracı öneririm gidip görmende yarar var ;
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/73441-satilik-clio-rs-172-mk1.html
percussionali
16-02-2011, 20:13
öncelikle kazasız sorunsuz bir rs i 15-16 gibi rakamlara zor alırsın bunu belirtmek isterim. ama motoru kurcalanmamış çok iyi giden vede kesinlikle kazası olmayan bir araç düşünüyorsan şu konudaki aracı öneririm gidip görmende yarar var ;
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/73441-satilik-clio-rs-172-mk1.html
sağol kardeşim tşkkler bu söylediğim aracın baya konusu dönmüş okuyorum bakalım ne çıkacak:D
Shellkolik
16-02-2011, 20:16
peki arkadaşım ben önerimi yaptım umarım senin için en hayırlı olanı alırsın iyi akşamlar :)
percussionali
16-02-2011, 20:47
peki arkadaşım ben önerimi yaptım umarım senin için en hayırlı olanı alırsın iyi akşamlar :)
sağol kardeşim teşkkler inşallh bi sıkıntısı çıkmaz alırım aracı baya konusu dönmüş düşmü fiyatı çıkmış fln okuduğum iyi oldu ona gerede konuşuru buaracı hiç yürürken gören olmadım acaba ben pek rollin flan yapmam dedi bu taşehir ortamından uzuk bi arakadaşşmış yaşı 39 telefonda konuştuğum herşey okuduğum yorumlarla aynı hemen hemen gayet samimi konuşmuş konuşan arkadaş arka çamurluk benim içinsatarken nekadar sorun olur acaba nekadara almalıyım bi bilgi veririseni sevinirim tşkkler
Shellkolik
16-02-2011, 21:10
valla pek bilgim yok ama o dediğin rs 13-14 gibi rakamlara galeride satılıktı sonra biri almış galba kazası nedir bilemem ama arka çamurluk değişmişse sanırım bir kere daha düşünmek gerek alırken :) yinede karar senin
percussionali
16-02-2011, 21:13
valla pek bilgim yok ama o dediğin rs 13-14 gibi rakamlara galeride satılıktı sonra biri almış galba kazası nedir bilemem ama arka çamurluk değişmişse sanırım bir kere daha düşünmek gerek alırken :) yinede karar senin
ss i biliyorum kardşeim rollingler az çoknamı var kendimce ama işte bu araç için ne diyecekler sonuçta bakmayada gittiler o konuda yorum yapan bi kaç arakadaş ban bi olumlu olumsuz yönünü söyleseler bende fikir sunacağım kardeşim
hsyn_çvk
16-02-2011, 21:14
anladığım kadar ile stock bir rs alıp kendin kurcalamayı düşünüyorsun,bence kesinlikle fiyat faydada çok pozitif bir araç,virajda yaparsın,rolling'de yaparsın pistede girersin ;) eğer stock olmasada olur dersen benim ayıyı (CVK rs) verelim sana :icon_tup:
percussionali
16-02-2011, 21:18
anladığım kadar ile stock bir rs alıp kendin kurcalamayı düşünüyorsun,bence kesinlikle fiyat faydada çok pozitif bir araç,virajda yaparsın,rolling'de yaparsın pistede girersin ;) eğer stock olmasada olur dersen benim ayıyı (CVK rs) verelim sana :icon_tup:
evet kardeşim cvk ye de baktım ilanını gördüm dediğin gibi ben pek ellenmemiş kendim yapma tarafında kurcalamak istiyorum az çok bu ortamın içerisindeyisz siler gibi ilk defa clio rs olack benim işte egzoz flitre rp vs leri ni ben yaprıtmak istiyorum ki bu araç istediğim şekilde bi araç eğer bu şekildeyse jantlerı flan ben alırım sorun değil rs jantı ama işte dediğim gibi rs ciler nediyo bu konuda
hsyn_çvk
16-02-2011, 21:19
olur olur rs iidir,eğlendirir,sevindirir :icon_tup:
Shellkolik
16-02-2011, 21:19
ss i biliyorum kardşeim rollingler az çoknamı var kendimce ama işte bu araç için ne diyecekler sonuçta bakmayada gittiler o konuda yorum yapan bi kaç arakadaş ban bi olumlu olumsuz yönünü söyleseler bende fikir sunacağım kardeşim
ben konu başında kazasız güzel yürür olan rs dediğin için SS clio rs i önerdim.
ama ucuza bir rs bakıyorsan 14-15 gibi bir fiyata o söylediğin rs i alırsın zaten ama sorun yaşarmısın daha sonra bilemem sonuçta birazda şans işi bunlar belkide kazalı ama güzel toplanmış bir rs te olabilir
50 binde bir rs vardı dedigin rakama onu alsana..
Shellkolik
16-02-2011, 21:28
tamam o kazalı olan rs işte 49.000km de olan araç o araçtan bahsediyor arkadaş benim önerimde 2-3 daha koyup kazasızını bulması sonuçta yarın öteki gün satarken yine sorun yaşayacak
percussionali
16-02-2011, 21:29
nerde kardeşim linki varmı
percussionali
16-02-2011, 21:30
vall kafam karıştı :D
percussionali
16-02-2011, 21:36
ya nebilim ben adamla konuştum çok güveniyo aracına kazası konusunda sadece arka ve ön çamurluk diyo gerçek 42 binde miş bu aracın konusu geçmiş ama hiç rolling vs hiç çıkmamış biaraç rollingi dende anladığını sanmıyorum adamın yaf daha tatmin olmadım valla yaf cvplardan bi türlü:D
ya nebilim ben adamla konuştum çok güveniyo aracına kazası konusunda sadece arka ve ön çamurluk diyo gerçek 42 binde miş bu aracın konusu geçmiş ama hiç rolling vs hiç çıkmamış biaraç rollingi dende anladığını sanmıyorum adamın yaf daha tatmin olmadım valla yaf cvplardan bi türlü:D
o arac 14.500 e alındı zaten arac sahibide kendisi yazdı siteye ..değişen yerlerini sorun etmiyorsan alınabilir km si orjinalmis
Sportline
16-02-2011, 21:40
rs den anlayan bir arkadaş ile bakarsın araca, ben açıkcası iç fotolardan çok tatmin olmadım yakından görmek lazım, km orj ise, içine siniyorsa alınır, niye alınmasın, aracın kaça alındığı ortada zaten ona göre verirsin teklifini...
percussionali
16-02-2011, 21:40
o arac 14.500 e alındı zaten arac sahibide kendisi yazdı siteye ..değişen yerlerini sorun etmiyorsan alınabilir km si orjinalmis
ssen kullanasın bayadır kullanıyosundur bilginden ver bana biraz sen ne yapardın benim yerimde olsan ne veriridin adam zaten 14 almış bunu biliyoz o fiyatlara satamadı indi indi kış ayı norma satılmaması ama senin fikrin önemli benim içni kardeşim
percussionali
16-02-2011, 21:41
rs den anlayan bir arkadaş ile bakarsın araca, ben açıkcası iç fotolardan çok tatmin olmadım yakından görmek lazım, km orj ise, içine siniyorsa alınır, niye alınmasın, aracın kaça alındığı ortada zaten ona göre verirsin teklifini...
çok sağol kardeşim yorum bekliyorum bu şeildeki hani sonuçta rs cisiniz ne yapmama gerekiyo yönlendirin beni
maxpower
16-02-2011, 21:44
hocam iyi bilinen 2 ustaya/servise götür alınır diyorlarsa al hiç düşünme
satarkende sende 2 aşağı verirsin yine satılır elinde kalmaz
ssen kullanasın bayadır kullanıyosundur bilginden ver bana biraz sen ne yapardın benim yerimde olsan ne veriridin adam zaten 14 almış bunu biliyoz o fiyatlara satamadı indi indi kış ayı norma satılmaması ama senin fikrin önemli benim içni kardeşim
gidip bakıcaksın anlayan birisi ile .. kaportasında zaten ne oldugunu herkez biliyor artık :) motor olayınıda anlayan birisi ile baktırıp icinede sinerse alır gecersin.. bi arkadasım bakmıstı o araca ön cam falan catlakmıs sanırım.
percussionali
16-02-2011, 21:47
hocam iyi bilinen 2 ustaya/servise götür alınır diyorlarsa al hiç düşünme
satarkende sende 2 aşağı verirsin yine satılır elinde kalmaz
tabiki adam istediğin servise ustaya götür göster ben aracımın arkasındayım diyo elbette göstririm dedeğin gibi keyfini çıktmak yerine zehir etmesin şans işi biliyorum bakalım başka ne yorum gelecek kardşeim
percussionali
16-02-2011, 21:49
gidip bakıcaksın anlayan birisi ile .. kaportasında zaten ne oldugunu herkez biliyor artık :) motor olayınıda anlayan birisi ile baktırıp icinede sinerse alır gecersin.. bi arkadasım bakmıstı o araca ön cam falan catlakmıs sanırım.
evet öncamı biliyorum söylemişti nekadardırki öncam artı değişen ne geçermi öncam
Sportline
16-02-2011, 21:52
çatlak küçükse tamir eden yerler var, diğer türlü atermik ön camların fiyatları epey üzücü diye biliyorum.
evet öncamı biliyorum söylemişti nekadardırki öncam artı değişen ne geçermi öncam
alıp kasko yaptırmayı düşünüyorsan kaskodan değiştirirsin bence :) sen git bak o arabaya bence bi kullan.. en son kaça bıraktı sana ? ilanı kaldırmıs bulamadım
percussionali
16-02-2011, 21:55
çatlak küçükse tamir eden yerler var, diğer türlü atermik ön camların fiyatları epey üzücü diye biliyorum.
hımmm işte bilmiyomki büykmü küçükmü dökme cam yapıyolar ama nekadar olur ne olur bilmiyom ki vay arkaş hep sıkıntı:D
percussionali
16-02-2011, 21:56
alıp kasko yaptırmayı düşünüyorsan kaskodan değiştirirsin bence :) sen git bak o arabaya bence bi kullan.. en son kaça bıraktı sana ? ilanı kaldırmıs bulamadım
evetkardeşim ilanı bende baktım da onaylanmayı bekliyodu şimdide yok 2 saat önce görüştüm sahibiyle aracın
evetkardeşim ilanı bende baktım da onaylanmayı bekliyodu şimdide yok 2 saat önce görüştüm sahibiyle aracın
camın fiatı 400 civarı idi. yinemi güncellemiş ilanı sürekli fiat değiştiriyor takip edemiyorum :)
morgy_drag
16-02-2011, 22:01
dokme cam ne demek bılmıyorum ama ben olsam rs ıme clıo cam ı takmam..
rs ıyıdır guzeldır hostur..senı herturlu tatmın memnun eder..
en basıtınden sole dıyım..
benım cevremde rs alırken,alma olm manyakmısın rs alınırmı,2lt motormu olur satamassın vs vs dıyen cok yakın 2 arkadasım rs bakıyor..
leşıne denk gelırsen,sanayıde parca bulamazsın,yetkılı servıs yolu gozlemekten bayılırsın..
umarım dişine gore bısey bulursun..
yuruyen rs ıstıyoruz:D
percussionali
16-02-2011, 22:04
dokme cam ne demek bılmıyorum ama ben olsam rs ıme clıo cam ı takmam..
rs ıyıdır guzeldır hostur..senı herturlu tatmın memnun eder..
en basıtınden sole dıyım..
benım cevremde rs alırken,alma olm manyakmısın rs alınırmı,2lt motormu olur satamassın vs vs dıyen cok yakın 2 arkadasım rs bakıyor..
leşıne denk gelırsen,sanayıde parca bulamazsın,yetkılı servıs yolu gozlemekten bayılırsın..
umarım dişine gore bısey bulursun..
yuruyen rs ıstıyoruz:D
eyvallah kardeşim ben yarın bu aracı nere götüriyim acaba bu işi anlarsa burası anlar diyen dostlarım varmı acaba kardeşlerim İST da olacak canlar
morgy_drag
16-02-2011, 22:04
bu arada konuyu baltalamak gıbı olmasın ama..
huseyın kardesım arabayı satarken sanzımanı ayrı satarsan haberım olsun..
rs te yedekte durmasında fayda var:D
morgy_drag
16-02-2011, 22:10
eyvallah kardeşim ben yarın bu aracı nere götüriyim acaba bu işi anlarsa burası anlar diyen dostlarım varmı acaba kardeşlerim İST da olacak canlar
Rs ı tanımayan hala daha dızelmı bu dıyen yetkılı servısler varken nereyı referans verelımkı:s::D
sen nereye goturdun dersen..
ben kımseye goturmedım..utku nun lafı yetti.. yanıltmadıda..dedıının harıcı tek sey cıkmadı da U rs ı alırken..
sans ısı bı yerde de bu ıs..
ama sen yıne al rs ı dal bı servıse yınede..
expertız yaptırcam de..bıttı..%90 ını okurlar sana..
Rs ı tanımayan hala daha dızelmı bu dıyen yetkılı servısler varken nereyı referans verelımkı:s::D
ben kımseye goturmedım..utku nun lafı yetti.. yanıltmadıda..dedıının harıcı tek sey cıkmadı da U rs ı alırken..
+1 aynen servislerde okadar hanzo varki .. bende çok cektim servisten. kavga ettim dahada gitmedim. elini sürmeyee bile korkuyorlar anlamıyorlarda
percussionali
16-02-2011, 22:15
anladım kardeşim elbette bi servise sokmama lağzım sonuçta para kolay kazanılmıyo havaya saçacak param olmadığı için sizin gibi dostların bilgisine ihtiyacım var çok tşkkler kardeşim
Alicanrs
bayandan yazan uj 4770 mi ne baktın mı hiç
percussionali
+1 aynen servislerde okadar hanzo varki .. bende çok cektim servisten. kavga ettim dahada gitmedim. elini sürmeyee bile korkuyorlar anlamıyorlarda
sen ne önerirsin kardeşim bana
percussionali
16-02-2011, 22:16
bayandan yazan uj 4770 mi ne baktın mı hiç
yok kardeşim bakmadım varmı linki sanazahmet varsa yollayıver kardeşim
Alicanrs
16-02-2011, 22:17
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-clio-bayandan-clio-sport-34826717/detay)
percussionali
16-02-2011, 22:19
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-clio-bayandan-clio-sport-34826717/detay)
sence nedir o marşbiyel hiç bakan olmuşmu sizn arakdaşlarınızın arasında bilen varmı aracı
yok kardeşim bakmadım varmı linki sanazahmet varsa yollayıver kardeşim
ben izmirdeyim :) alican arkadasımız sana söyler rs ten anlıyan bi usta :) bu arada bencede bayandan olan daha güzel
hsyn_çvk
16-02-2011, 22:21
bu arada konuyu baltalamak gıbı olmasın ama..
huseyın kardesım arabayı satarken sanzımanı ayrı satarsan haberım olsun..
rs te yedekte durmasında fayda var:D
valla kardeşim şanzumanı ayrı satmayı yada araçtan parça satmayı düşünmüyorum,alacak olan arkadaş bu şekilde alsın ve yürütsün ;)
percussionali
16-02-2011, 22:21
ali can kardeşim caner tamer lerin bahsettiği alican sen sen canerle o clio hakkında konuşuyodum alicana bi sorayım dedi belki sensindir;)
Alicanrs
16-02-2011, 22:22
sence nedir o marşbiyel hiç bakan olmuşmu sizn arakdaşlarınızın arasında bilen varmı aracı
bende bilmiorm bendede clio rs vardı 2 sene kdr bindim sattım geçen yaz şimdi yine alabilirim bi baktırmak lazım alınca az çok bende anladıpm iiçin kendim baksamda olr :) ne b.k oldğu belli oluo bazı rs'lerin çok temizlerinede nadir rastlanıo işte .. 42 bindekini ben sorguladm hemen gidip alabilirdimde ama bi b.klk oldğu belliydi deişşensiz orj km hikaye die gitmedim üşenmediimde ii yapmışım bence .. inş temiz güzel kafana göre bi rs bulursun güzel araç yakıt 50 milyona 210 220 km yapıodm yakıtına görede çok ii kaçan bi araç ve sağlamda =) üzmez yani
morgy_drag
16-02-2011, 22:24
Arabayı tanımam..sahibini bilmemde..
Araba hakkında sıfır bılgıe sahıbım sadece kendım alırmıs gıbı konusuorum..
1- bır bayan neden rs kullansın..
2-bır bayan neden mk2 stop taksın?
3-bayandan olunca,alındıından berı bayanmı kullanmıs oluo???:D
4-bayan surunce temızmı oluo?sahsen ben bayanın kullandıı rs ın sanzımanından baskı balatasından on takımınından vs yerlerındenn suphe ederım.. :)
(tekrar dıyım..dıstan bakınca gorunenler..dusunduklerım.....ne aracı ne sahııbını tanırım...)
Cliosportve
16-02-2011, 22:25
Neden herkez bir oluşum içerisinde anlam veremedim
Adam 2 sayfa boyunca bu araba alınr mı bu paraya demiş
Bence sorun yok araç alınır 16 milyara paşalar gibide binersin
İçi çok temiz orjinal KM sinde
Gideri konusunda hava filtresi- eksozt - chip yaptırcaksan tam ideal araç
Hangi servise götürsen motor kapalı kutu sana ne diycekler zannediyorsun ?
Aracı bağlarlar makineye çalışma parametrelerine bakarlarki aracın çalışması SAAT gibi zaten
Boyasına orasına laf atılmasın bence
Arka çamurluk değişmişte ne olmuş ya anlamsız çıkışlar görüyorum
Adam parayı vurmuş yaptırmış bence ne gideri konusunda nede görüntüsü konusunda EKSİ bir durum oluşturmuş
Bu arabalarda artık sorunsuz motor aranmaktadır bu böyle biline
Geçen sene 4-5 CLio RS motoru dağıttı hepsi tek tek sattılar arabalarını yok pahasına
Kaporta isterse komple yenilensin komplede boyalı olsun sorun değil dahada iyi
Bence gideri ve motoru yönünden üzmesin
Bu araba motoru yönünden üzmez
Hayırlı olsun
percussionali
4-bayan surunce temızmı oluo?sahsen ben bayanın kullandıı rs ın sanzımanından baskı balatasından on takımınından vs yerlerındenn suphe ederım.. :)
::D:D:D:D of allh seni de güldürsün:hahaha: :icon_tup::icon_tup:
Alicanrs
bayan kullanmıo ztn ya öyle yazmışlar:D:D ben araca bakması için önerdim ama gerçekten yolda 2-3 kez gördüm bayan rs kullanan onları yakalamak lazım :D
Sportline
16-02-2011, 22:27
bunun yetkilide geçmişi varmış sanırım bi yerleri düzeltmiş, geçmişine bakılır...
Alicanrs
16-02-2011, 22:28
Aracı bağlarlar makineye çalışma parametrelerine bakarlarki aracın çalışması SAAT gibi zaten
Adam parayı vurmuş yaptırmış bence ne gideri konusunda neden görüntüsü konusunda EKSİ bir durum oluşturmuş
Geçen sene 4-5 CLio RS motoru dağıttı hepsi tek tek sattılar arabalarını
Hayırlı olsun
walla katılıorm selçuk haklısın ben ilk rs'i alırken bi b.k bilmiodm rs'le ilgili ayna mauhruti yamuktu vs o yüzden şanzıman kırdığımnı biliorm sende biliosn rölanti sorunu vs şimdiki aklım olsa belki alabilirim yine en kralını alırım sorunsuz şekilde .. o yüzden i bi terch yapılmalı harab olan araçlardan uzak dursun die düşünüorm
percussionali
16-02-2011, 22:29
Adam parayı vurmuş yaptırmış bence ne gideri konusunda neden görüntüsü konusunda EKSİ bir durum oluşturmuş
Geçen sene 4-5 CLio RS motoru dağıttı hepsi tek tek sattılar arabalarını
Hayırlı olsun
:D sağol kardeşim ben anlamıyorum her aracın bir satılmamama sebebi vardır anlasam zaten surada konu açmam işte bilgin arkadaşlardan yorum bilgi alayımki bende biraz biraz biliyim rs yi pugeot de bana sana sayayım ne gerekiyo 106 306 ama işte bunda cahilim ondan yoruma ihtiyacım var;)
bayan kullanmıo ztn ya öyle yazmışlar:D:D ben araca bakması için önerdim ama gerçekten yolda 2-3 kez gördüm bayan rs kullanan onları yakalamak lazım :D
istanbulda bende görmüştüm bayan kullanan :D ama bu bayandan olan cidden güzel bakan bi arkadas daha varr cinsiyet kimin kullandıgını bilmiyorum :)
Cliosportve
16-02-2011, 22:37
Yav bilgisizlik olabilir
Ben 2 senedir bu işin içindeyim 1 seneyide aşkın Clio Rs im var.
Herkez kendine göre birşeyler biliyorum diyor saygım sonsuz
Çoğu arkadaşa yol gösterdik çevremdeki herkeze her arkadaşa RS aldırdık
İstanbulda 7-8 Rs bizde zaten
İstediğimiz zaman buluşup istediğimiz modifikasyonu boyama işlemlerini yapabiliyoruz
Aracların artık baba oğul ilişkisinden ziyade karı koca ilişkiside yapar oluyoruz çoğu zaman
Benim arabam içinde neler söylendi alınmaz edilmez yok öyle böyle
Ben gözümü kapattım 1 günde almıştım
Sonra zaten bilen biliyor aracımın nasıl olduğunu...Fazlada anlatmaya gerek yok
Başkasının arabası hakkında kötü söyleyince doğruyu söylememek gerekiyor mantığı çerçevesinden kaçınıyor çoğu kişi...
Bence bu araç 16 milyara alınır fakat;
Çok kararsız birisi 15 milyara gidip al keyfine bak
2 haftada yürür hale getirdim.Parça lazım oldu yurtdışından getirdim milletin bulamadığı parçaları 2 günde temin ettim...
Osebeple parça sıkıntısı zaten MAİS te yaşamazsın yaşarsan temasa geçersin benimlen yardımcı olurum
percussionali
16-02-2011, 22:42
Yav bilgisizlik olabilir
Ben 2 senedir bu işin içindeyim 1 seneyide aşkın Clio Rs im var.
Herkez kendine göre birşeyler biliyorum diyor saygım sonsuz
Çoğu arkadaşa yol gösterdik çevremdeki herkeze her arkadaşa RS aldırdık
İstanbulda 7-8 Rs bizde zaten
İstediğimiz zaman buluşup istediğimiz modifikasyonu boyama işlemlerini yapabiliyoruz
Aracların artık baba oğul ilişkisinden ziyade karı koca ilişkiside yapar oluyoruz çoğu zaman
Benim arabam içinde neler söylendi alınmaz edilmez yok öyle böyle
Ben gözümü kapattım 1 günde almıştım
Sonra zaten bilen biliyor aracımın nasıl olduğunu...Fazlada anlatmaya gerek yok
Başkasının arabası hakkında kötü söyleyince doğruyu söylememek gerekiyor mantığı çerçevesinden kaçınıyor çoğu kişi...
Bence bu araç 16 milyara alınır fakat;
Çok kararsız birisi 15 milyara gidip al keyfine bak
2 haftada yürür hale getirdim.Parça lazım oldu yurtdışından getirdim milletin bulamadığı parçaları 2 günde temin ettim...
Osebeple parça sıkıntısı zaten MAİS te yaşamazsın yaşarsan temasa geçersin benimlen yardımcı olurum
tmm kardşeim ben şu araca bi motorcu arkdaşımla gidip bi bakayım çok sağlam bi kaportacı var onada bi baktırayım ondan sonra eğer adamın dedğikleri harici bişy çıkmassa alayım şans işi bu iş tabi ama işte içine sinmesi gerekiyo parça sıkıntısı çekermiyim oda var işte inşallh bu konudada yardımcı olan arkadaşlar olur ban sanırım ondan sonra araca gereken ni ben yaparım gebzeye rollingde bakarız araçlara;)
boşa konusmanın faydası yok binicek olan sensin :) gidip bakıp en güzeli begenirsen icinede sinerse alırsın.. gidişini bende merak ediyorum. inş istediğin gibi olur parca sıkıntısı çekmezsin. eğlenceli araba. bu fiyata bu donanımda bu gücte bulabilecegin en güzel arabadır bence.
Alicanrs
16-02-2011, 22:47
tmm kardşeim ben şu araca bi motorcu arkdaşımla gidip bi bakayım çok sağlam bi kaportacı var onada bi baktırayım ondan sonra eğer adamın dedğikleri harici bişy çıkmassa alayım şans işi bu iş tabi ama işte içine sinmesi gerekiyo parça sıkıntısı çekermiyim oda var işte inşallh bu konudada yardımcı olan arkadaşlar olur ban sanırım ondan sonra araca gereken ni ben yaparım gebzeye rollingde bakarız araçlara;)
çoğu parça bursadan tedarik edilio ztn =) çok sıkıntı çekceğini sanmam burdada parçaları var olmayanda fransadan gelio 15 günde o iş can sıkıcı =) sen buna talip ol gity baktır içine sinerse al çok kurcalama kafayı yersin ne alcam die =) çok rs var:D
percussionali
16-02-2011, 22:48
çoğu parça bursadan tedarik edilio ztn =) çok sıkıntı çekceğini sanmam burdada parçaları var olmayanda fransadan gelio 15 günde o iş can sıkıcı =) sen buna talip ol gity baktır içine sinerse al çok kurcalama kafayı yersin ne alcam die =) çok rs var:D
sağol kardeşler valla:D en iyisi gidim baktirim içime sinmezsse alırım kardeşler dediğiniz gibi
percussionali
16-02-2011, 22:52
parça durumu nedir bu araçların parçaları diğer araçlarla kıyaslarsanız aralarnda nekadar bi fark vardı mishal 306 GTİ ile kıyaslarsan
ozanbulbul
16-02-2011, 23:18
parça fiyatları değişiyor mesela vites topuzu 487 lira,4 amortisörünü değiştirdim arabanın yetkili serviste herşeyi içinde 485 lira tuttu 1.6sınınkini değiştirdik 700 civarında tuttu.ağır bakımına ek olarak alternatör setinide %20 yada %30 indirimle kasnak(600lira) değişimiyle 1600 civarı tutmuştu yine yetkili serviste anlıyacağın bazı parçaları ucuz bazıları pahalı.şanzıman bu arabalarda biraz sorunlu benim gördüğüm kadarıyla onada iyi baktırın.
42bindeki bir rs uzun süre sorun çıkarmaz demiş bazı arkadaşlar fakat araç yattıysa sorun çıkartabilir bence çalışmamasıda problem olabilir.
edit:bu arada uj 4777yi bayan kullanıyor 4-5 kez gördüm trafikte yalan değil yani
parça durumu nedir bu araçların parçaları diğer araçlarla kıyaslarsanız aralarnda nekadar bi fark vardı mishal 306 GTİ ile kıyaslarsan
306 ya oranla cok daha ucuz parcası.
percussionali
16-02-2011, 23:37
parça fiyatları değişiyor mesela vites topuzu 487 lira,4 amortisörünü değiştirdim arabanın yetkili serviste herşeyi içinde 485 lira tuttu 1.6sınınkini değiştirdik 700 civarında tuttu.ağır bakımına ek olarak alternatör setinide %20 yada %30 indirimle kasnak(600lira) değişimiyle 1600 civarı tutmuştu yine yetkili serviste anlıyacağın bazı parçaları ucuz bazıları pahalı.şanzıman bu arabalarda biraz sorunlu benim gördüğüm kadarıyla onada iyi baktırın.
42bindeki bir rs uzun süre sorun çıkarmaz demiş bazı arkadaşlar fakat araç yattıysa sorun çıkartabilir bence çalışmamasıda problem olabilir.
edit:bu arada uj 4777yi bayan kullanıyor 4-5 kez gördüm trafikte yalan değil yani
anladım kardeşim çok sağol bilglendirdiğin için ;)
Alicanrs
16-02-2011, 23:38
triger kayışı + tüm kayışlar devirdaim vs bir sürü şeyi 1100 e yaptırmıştım bakımını :D ucuzda sayılmaz hani baya pazarlık yapmıştım servisle :D:D rölanti valfi 200 220 milyon gibi bişi oksijen sensörü önemli asıl bosh'unkini alırsın 75 milyon filan serviste istiosun 300 gibi rakam çekmişlerdi .. bazıları ucuz ama bazılarıda bi o kdr pahalı clio diip geçme =) kasa olarak çok sağlam araç walla :D
percussionali
16-02-2011, 23:38
306 ya oranla cok daha ucuz parcası.
sağol taytayım tşkkler kardeşim ;)
percussionali
16-02-2011, 23:40
triger kayışı + tüm kayışlar devirdaim vs bir sürü şeyi 1100 e yaptırmıştım bakımını :D ucuzda sayılmaz hani baya pazarlık yapmıştım servisle :D:D rölanti valfi 200 220 milyon gibi bişi oksijen sensörü önemli asıl bosh'unkini alırsın 75 milyon filan serviste istiosun 300 gibi rakam çekmişlerdi .. bazıları ucuz ama bazılarıda bi o kdr pahalı clio diip geçme =) kasa olarak çok sağlam araç walla :D
aynene aliş kardeşim parçadan parçaya değişiyo sen canerleri tanıyomsun kardeşim
Alicanrs
16-02-2011, 23:40
aynene aliş kardeşim parçadan parçaya değişiyo sen canerleri tanıyomsun kardeşim
caner kim ?
percussionali
16-02-2011, 23:42
y. bosnada oturuyo abisi var tamer 106 ları vardı sattılar değiştiriyolar sürekli 106 larını elektirikle uğraşıyolar;)
Alicanrs
16-02-2011, 23:43
y. bosnada oturuyo abisi var tamer 106 ları vardı sattılar değiştiriyolar sürekli 106 larını elektirikle uğraşıyolar;)
yok krdşm tanımıyorum
percussionali
16-02-2011, 23:45
yok krdşm tanımıyorum
çünki rc var almayı düşünüyom dedğiimde bana alicana bi soralım öyle allalım dedi de ondan sordum buradada bi alican sen varsın :D
Alicanrs
16-02-2011, 23:47
çünki rc var almayı düşünüyom dedğiimde bana alicana bi soralım öyle allalım dedi de ondan sordum buradada bi alican sen varsın :D
doğrudur walla ama tanıyamadım :D
rölanti valfini ben 140 a alıodum :D
Alicanrs
16-02-2011, 23:52
rölanti valfini ben 140 a alıodum :D
laguna alırsan alırsın :D:D vdo veya marelli öle :D
percussionali
16-02-2011, 23:53
hah arabaı aldıkta rolanti falfi derdine düştük:D
ozanbulbul
16-02-2011, 23:54
bu arada yetkili serviste expertiz yaptırıp araç aldığım için söyleyeyim expertizinin üstüne 2000 liranın üstünde para harcadım araba kazasızdı ve boyasızdı bakımlarını ustada yaptırdık dediler değişmeyen kasnak kalmadı arabada kapalı kutu yani anlıyacağınız.
bence bakımları kayıtlı bir araç almayı tercih edin 2000 lira kar edicem diye 5000 lira zarar etmeyin açıkçası aracının bakımlarını tam anlamıyla yaptırmış birisi 16binden çok aşağıya inmez herhalde çok acelesi yoksa.
laguna alırsan alırsın :D:D vdo veya marelli öle :D
vay anasını vdo idi :) demekki ondan düzelmiyormus :D
ozanbulbul
16-02-2011, 23:56
rölanti valfi 228 lira yetkili servis fiyatı bu arada
Alicanrs
16-02-2011, 23:57
vay anasını vdo idi :) demekki ondan düzelmiyormus :D
yok yanlış anladın vdo olucak yada marelli olucak demek istedim :D bendekide vdo idi :D ama bi rölanti sorunu vardı kalıcı utku ii bilir:D ..
ozan va plakalıyı hep görüodm biliodm biraz masrafı vardı illaki 1000 2000 kdr harcancak zamanında bakmıştım motor açıp :)kısmet şuan aracın çok gzl kazasız belasız bin krdşm
percussionali
16-02-2011, 23:58
bu arada yetkili serviste expertiz yaptırıp araç aldığım için söyleyeyim expertizinin üstüne 2000 liranın üstünde para harcadım araba kazasızdı ve boyasızdı bakımlarını ustada yaptırdık dediler değişmeyen kasnak kalmadı arabada kapalı kutu yani anlıyacağınız.
bence bakımları kayıtlı bir araç almayı tercih edin 2000 lira kar edicem diye 5000 lira zarar etmeyin açıkçası aracının bakımlarını tam anlamıyla yaptırmış birisi 16binden çok aşağıya inmez herhalde çok acelesi yoksa.
anladım kardeşim uyarını dikkate alıcam tşkkler
yok yanlış anladın vdo olucak yada marelli olucak demek istedim :D bendekide vdo idi :D ama bi rölanti sorunu vardı kalıcı utku ii bilir:D ..
ozan va plakalıyı hep görüodm biliodm biraz masrafı vardı illaki 1000 2000 kdr harcancak zamanında bakmıştım motor açıp :)kısmet şuan aracın çok gzl kazasız belasız bin krdşm
rolanti sorunu bendede vardı . kutu ici takınca o sorun olmuyor diyorlar tam bilmiyorum.
percussionali
17-02-2011, 00:13
rs de genelde arıza çıkaran parça hangisidir dostlar
ve bu meredin şanzumanı çabuk kırarmı ve şanzuman sıkıntısında maliyet nekadar çıkar
Alicanrs
17-02-2011, 00:21
rs de genelde arıza çıkaran parça hangisidir dostlar
ve bu meredin şanzumanı çabuk kırarmı ve şanzuman sıkıntısında maliyet nekadar çıkar
rölanti valfi senede bi bozluo genelde:D şansa kalmış :D şanzıman kırmıştım 400 gibi rakama yaptırdım ama işçilik vermiodm tam ne tutar bilmem 1*2*3*4*5 deişmişti ..şanzımanı güzel kolay kolay kırmassın :D
rölanti valfi senede bi bozluo genelde:D şansa kalmış :D şanzıman kırmıştım 400 gibi rakama yaptırdım ama işçilik vermiodm tam ne tutar bilmem 1*2*3*4*5 deişmişti ..şanzımanı güzel kolay kolay kırmassın :D
aynen kronik sorun bunlar ama isi bilen bi ustaya götür gözünü seveyim kasaplara teslim etme dahada bozarlar. çıkma laguna şanzumanı almıstım komple bin liraya.
percussionali
17-02-2011, 00:25
anladım dostlar bu bilgileri değerlendiricem tabiki bunları bilmek önemli şeyler
ozanbulbul
17-02-2011, 00:52
teşekkürler cidden çok memnunum aracımdan
sen ne zaman acmıstın motoru abi ? :)
Alicanrs
17-02-2011, 00:58
teşekkürler cidden çok memnunum aracımdan
sen ne zaman acmıstın motoru abi ? :)
çok oldu yaa bakalı motor derken kaputu hee :D öle bi göz atıştım :) b.evlerde sürekli görüodm hayırlısı olsn adam etmişsin işte güle güle bin :) clio rs güzel araçtır bakarsın alırım yine =) eli yüzü düzgün temiz bi tane :)
ozanbulbul
17-02-2011, 01:16
çok oldu yaa bakalı motor derken kaputu hee :D öle bi göz atıştım :) b.evlerde sürekli görüodm hayırlısı olsn adam etmişsin işte güle güle bin :) clio rs güzel araçtır bakarsın alırım yine =) eli yüzü düzgün temiz bi tane :)
düzgününü bulursan kaçırma bencede eli yüzü düzgün olanını bulmak baya bi zorlaştı son zamanlarda.ama illa ki billinmeyen doğru düzgün olan RS vardır.
bi ara buna bakmıştım ama 18den aşağı inmemişti sahibi
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-meraklisina/detay)
Sportline
17-02-2011, 01:30
düzgününü bulursan kaçırma bencede eli yüzü düzgün olanını bulmak baya bi zorlaştı son zamanlarda.ama illa ki billinmeyen doğru düzgün olan RS vardır.
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-meraklisina/detay)
biliniyor ve düzgün değil.
bu aracın hikayesi şu 42binliğe çok benziyor, ucuz yazılıyor hemen satılıyor 3 parça değişen çıkıyor, kısaca kimse enayi değil adam gibi arabasını ucuza vermiyor ...
ozanbulbul
17-02-2011, 01:46
biliniyor ve düzgün değil.
bu aracın hikayesi şu 42binliğe çok benziyor, ucuz yazılıyor hemen satılıyor 3 parça değişen çıkıyor, kısaca kimse enayi değil adam gibi arabasını ucuza vermiyor ...
dediğine kesinlikle katılıyorum fakat bu aracı ankaradakiler haricinde pek bilen yoktur bu da bir gerçek arka sol ya da sağ çamurluğu değişmiş şekildeydi değişeni boyananı yok demesine rağmen ilanda
Düzgün araç her zaman emsallerinden pahalıdır, kupon araçlar bunlar sonuçta.
Masrafsız RS VTI Type R olmaz bunu unutun zaten, Yasları ilerledikce mutlaka değişmeleri gereken sarf malzemeleri olacak, bakım karnesi olan servise sürekli giren arabaları alın.
Bu 42 binlik ici tertemiz, trigger değişmiş mi? kasnaklar değişmiş mi? aks kayışı gergisi değişmiş mi? Bu dediklerim bile yoksa aracı 16 ya alsan bu dediklerimin serviste takılmasıyla araba 19 a gelir :) Ha sonra binilir mi evet gayette güzel binilir ama her 2. el araçta olduğu gibi masrafsız olanı yoktur.
her arac ıcın oyle bakımlı olanı bulmak lazım kaporta cok sorun degılde motoru bakımlı olmalı bır aracın cunku masraf cıkarıcak kısım aracın yururudur hayrlısı olsun senın ıcın ıns gonlune gore bulursun
bunu ben alacaktım ama denildiği gibi çıkmadı.. arkadan sağlam darbe yemiş, dingili düzeltilmiş, diğer kusurlarını şimdi hatırlamıyorum ama yaramaz.. :icon13:
percussionali
17-02-2011, 22:52
arkadaşlar aracın kaporası verilmiş yarın satışı alıcam hayırlısıyla exprtiz yaptırdım sahibini dedği haricinde bişy çıkmadı ve araç gerçek 42 bindedir ve çok temizdir aracın rolanti sorunu kasnak sornu dreksyiyon pmpa sorunu vs hiçbir sıkıntısı kesinlikle yok ben aracın triger v kayışı ve genel bakımını yartırıcam serviste faturalı olacaktır zaten rollinglere hazır olduğu zaman tanışmak nasip olursa aracın yürürünü ozman göreceğiz teşekkler kardeşlerim yarımlarınız için ;) varsın cebimden 1500 lira çıksın enazından kafam rahat kullanırım değişti değişmedi derdi olmaz ben biniciyim sazen satmak istesem okadar masraf etmee araba konusunda çok hassasım kesinlikle benim aracım bakımsız kalmaz tşkkler tekrardan;;)
percussionali
17-02-2011, 23:00
bu arada serviste ne yağ kullanıyolar 10 60 mı 10 40 mı bilgisi olan varmı dostlar
Ahmet_28
17-02-2011, 23:07
hayırlı olsun ali kazasız belasız
Sportline
17-02-2011, 23:08
hayırlı olsun ...
percussionali
17-02-2011, 23:09
çok sağolun dostlalat inşallh sıkıntısız kazasız belasız binmek nasip olur ;)
Alicanrs
17-02-2011, 23:17
hadi kazasız belasız bin krdşm sevindim :) yardım etmişizdir umarım .. 5.40 koyabilirsin yağını ..
ben 0.40 koyuyordum castrol edge sport güzeldi tercih senin =)
percussionali
17-02-2011, 23:18
anladım ali can servis koyacak belirttiğim gibi ne koyar acaba
Alicanrs
17-02-2011, 23:22
anladım ali can servis koyacak belirttiğim gibi ne koyar acaba
elf 5 40 glba bana öle koymuştu ilk gittiğimde
percussionali
17-02-2011, 23:24
hımm normal benzinli araçlara 10.40 mı koyuyolar yoksa 2.0lt araçlaramı 5.40 koyuyolar acaba?
hayırlı olsun kardesm allah kaza bela vermesin. sevindim adına zevk alarak kullanıcagın bi arac aldın ..
percussionali
17-02-2011, 23:27
hayırlı olsun kardesm allah kaza bela vermesin. sevindim adına zevk alarak kullanıcagın bi arac aldın ..
vall sağol kardeşim senin de payın çok var istedğim şekilde çıktı araç orjinal km kardeşim korktuğum gibi olmadı emin olun bu araça çok ii bakılacak çünki bu bakım konusunda biraz kırığımdır:D piyasaya salıklı bir rs daha çıkacaktır emin olun;)
vall sağol kardeşim senin de payın çok var istedğim şekilde çıktı araç orjinal km kardeşim korktuğum gibi olmadı emin olun bu araça çok ii bakılacak çünki bu bakım konusunda biraz kırığımdır:D
değer bilen birine gittiğine sevindim :) kısmet olursa yakındanda görürüz inş. merak ettiğim bi araba çok konusuldu ama görmek nasip olmadı :)
Alicanrs
17-02-2011, 23:30
alıcam bi rs içinizden geçicem az kaldı bekleyin :P:P haahaha hayrlı olsn krdşm tekrar:)
percussionali
17-02-2011, 23:30
aynen kardeşim elbette pizim piyasa zaten belli elbette ataşehirde karşılaşırız orada incelersiniz kardeşim;) hemde tanışmış oluruz
alıcam bi rs içinizden geçicem az kaldı bekleyin :P:P haahaha hayrlı olsn krdşm tekrar:)
inş alırsında gecersin yürüyen rs ler görmek istiyoruz :D
percussionali
17-02-2011, 23:31
herkez birgün rs ye binecek dermişim :D ali bi dur arabayı al bi be heheh
aynen kardeşim elbette pizim piyasa zaten belli elbette ataşehirde karşılaşırız orada incelersiniz kardeşim;) hemde tanışmış oluruz
eyv istanbula geldiğimde mutlaka görüşürüz :D
percussionali
17-02-2011, 23:33
ha sen izmitteydin dimi olmazsa izmite sıkarız:D
Alicanrs
17-02-2011, 23:33
herkez birgün rs ye binecek dermişim :D ali bi dur arabayı al bi be heheh
ahaha 2 sene bindim geçen yaz sattım:D:D benden geçti :D belki yine bakalm :D
percussionali
17-02-2011, 23:34
ahaha 2 sene bindim geçen yaz sattım:D:D benden geçti :D belki yine bakalm :D
var var içinde bunu görebiliyorum al bitane kapını önünde dursun binme sen gene:D
Alicanrs
17-02-2011, 23:35
ahahaha :D:D bakalm kısmet :D hadi git wimmer yaptır cai yaptı 60mm boru hks egsoz işin çok :D portpolih vs:D:D
percussionali
17-02-2011, 23:35
rs fabrika çıkışı ne çeviriyo sen bilirsin yazılımsız
Alicanrs
17-02-2011, 23:36
rs fabrika çıkışı ne çeviriyo sen bilirsin
7.200 mü ne :D unuttum ben ahaha:D
ha sen izmitteydin dimi olmazsa izmite sıkarız:D
yok kardesm izmirdeyim burayada sıkabilirsin farketmez :D yol yapmıs olursun hem :) nasılsa km de düşük :D
percussionali
17-02-2011, 23:37
heheheh:D:D
rs fabrika çıkışı ne çeviriyo sen bilirsin yazılımsız
7200 ... ama sen 7000 ni gecme :D
percussionali
17-02-2011, 23:38
yok kardesm izmirdeyim burayada sıkabilirsin farketmez :D yol yapmıs olursun hem :) nasılsa km de düşük :D
hehe aynen kardeşim zamanında çooook gebze istanbul çatalça istanbul yaptım :D bide oraya giderik :D
percussionali
17-02-2011, 23:39
7200 ... ama sen 7000 ni gecme :D
bu araç 8000 çeviriyo o nasıl oluyo kullandım baktım yazılım olsa serviste özelliklede sordum bu konuyu stok dedi
Alicanrs
17-02-2011, 23:40
bu araç 8000 çeviriyo o nasıl oluyo kullandım baktım yazılım olsa serviste özelliklede sordum bu konuyu stok dedi
8 çeviriosa imkansız bişe var:D superchips olabilir:D bilmeyenlerin hepsinde superchips var:D
:confused: ozaman yazılım vardır kardesm ..
percussionali
17-02-2011, 23:42
8 çeviriosa imkansız bişe var:D superchips olabilir:D bilmeyenlerin hepsinde superchips var:D
yaf kullanmasam dedeğin doğruda işte kullandım özellikle baktım sıktım araçla ciddi dolu 8000 çeviriyo:D hadi açıkla şimdi hemde orjinal beyin:D
yaf kullanmasam dedeğin doğruda işte kullandım özellikle baktım sıktım araçla ciddi 8000 çeviriyo:D hadi açıkla şimdi hemde orjinal beyin:D
beyin orj dir yazılım vardır serviste anlamamıstır :) 8000 cevirmez stock beyinle
Alicanrs
17-02-2011, 23:43
yaf kullanmasam dedeğin doğruda işte kullandım özellikle baktım sıktım araçla ciddi 8000 çeviriyo:D hadi açıkla şimdi hemde orjinal beyin:D
beyin orj olcak ztn deişmioki içine müdahele ediolar :D kandırmışlar seni :D geri ver geri ahaha:D
percussionali
17-02-2011, 23:44
sanoçta bilgisayara bağlanıyo ayarları normal dedi:D hiç ellenmemiş:D
beyin orj olcak ztn deişmioki içine müdahele ediolar :D kandırmışlar seni :D geri ver geri ahaha:D
bu arabayı sen alıcan ya :D
percussionali
17-02-2011, 23:45
ya tmm kapatalı bu konuyu işgillendirmeyin ben bırakın rs almamı engelleyemzsiniz:D
Alicanrs
17-02-2011, 23:45
hayır şimdi işin kötü yanıı kötü yazılımdan araç kırıosun dikkat et 7 den fazla dönme bilindik bişe yaptır wimmer yaptır ;)
hayır şimdi işin kötü yanıı kötü yazılımdan araç kırıosun dikkat et 7 den fazla dönme bilindik bişe yaptır wimmer yaptır ;)
aynen katılıyorumm .
percussionali
17-02-2011, 23:46
aynen kardeşim projelerim var az biraz aklımda onnları yapmadan önce kafam rahat olması için triger vs bakım larını bi yapim sonra proje ;)
ozanbulbul
18-02-2011, 00:28
aracın yazılımı görülmeyebiliyor benim araçta da aynı şey var 8000 çeviriyor fakat serviste cihaza bağlandığında yazılım orjinal olarak gözüküyor fakat avans vs değerlerinden anlıyorlarsa yazılım olduğunu anlayabilirler.
bu arada hayırlı olsun
percussionali
18-02-2011, 00:58
aracın yazılımı görülmeyebiliyor benim araçta da aynı şey var 8000 çeviriyor fakat serviste cihaza bağlandığında yazılım orjinal olarak gözüküyor fakat avans vs değerlerinden anlıyorlarsa yazılım olduğunu anlayabilirler.
bu arada hayırlı olsun
sağol kardşeim tşkkler alllhrazı olssun