Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzun far için ampul önerisi?
white quattro
17-02-2011, 17:50
Forumda aradım ancak bulamadım umarım daha önceden açılmamıştır.
Aracınızda hangi marka, hangi model uzun far ampulu kullanıyorsunuz?
Öneriniz nedir?
(Beyaz ve tonları olabilir)
Saygılar...
cabriolet
17-02-2011, 17:56
nokya marka h7 hyper yellow kullanıyorum uzun farlarımdada kısa farlarımdada bundan var memnunum :)
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41ZEN2Uy-jL._SL500_AA300_.jpg
Bana göre ampulden ziyade far camının ve içinin temizliği netliği daha çok rol oynuyor.
Uzun kısa farlarım philips son derece memnunum.Osram'ıda tavsiye ederim
white quattro
17-02-2011, 18:02
Bana göre ampulden ziyade far camının ve içinin temizliği netliği daha çok rol oynuyor.
Uzun kısa farlarım philips son derece memnunum.Osram'ıda tavsiye ederim
Farları sıfır aldım o yüzden sarı halojenlerden kurtulayım diyorum...
Tercihim beyaz...
white quattro
17-02-2011, 18:55
nokya marka h7 hyper yellow kullanıyorum uzun farlarımdada kısa farlarımdada bundan var memnunum :)
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41ZEN2Uy-jL._SL500_AA300_.jpg
beyaz renk seçeneğide varmı?
cabriolet
17-02-2011, 19:06
olması lazım çünkü bayağı çeşit ampül vardı bu marka :)
Ben xenona karşıyım(mercekli olursa olur) millet xenon olayının göz almasının kelvin değeri ile alakalı olduğunu düşünür yok öyle bir şey.Kelvin değeri arttıkça lümen düşer.Lümenin düşmesi ile sisli bozuk havalarda ha farı açmışsın ha açmamışsın fark etmez.Neyse konuya dönelim.
Çook ampul denedim.coolblue-nıghtbreaker-dıamnond vısıon-allseason gibi ama hiç birisi beni bosch plus 90 kadar mutlu etmedi.
Bosch plus 90 :icon_tup:
Merceksiz fara sahipseniz bu ampul en iyisidir.
Taktıktan sonra ayarlatın.veya duvara karşı kendiniz ayarlayın.
osram nb...
kesinlikle :icon_tup:
Ben xenona karşıyım(mercekli olursa olur) millet xenon olayının göz almasının kelvin değeri ile alakalı olduğunu düşünür yok öyle bir şey.Kelvin değeri arttıkça lümen düşer.Lümenin düşmesi ile sisli bozuk havalarda ha farı açmışsın ha açmamışsın fark etmez.Neyse konuya dönelim.
Çook ampul denedim.coolblue-nıghtbreaker-dıamnond vısıon-allseason gibi ama hiç birisi beni bosch plus 90 kadar mutlu etmedi.
Bosch plus 90 :icon_tup:
Merceksiz fara sahipseniz bu ampul en iyisidir.
Taktıktan sonra ayarlatın.veya duvara karşı kendiniz ayarlayın.
Kendimizde sattığımız için plus90..
Şimdilik kısalardada uzunlardada bunlar var bir sıkıntım yok :)
Kendimizde sattığımız için plus90..
Şimdilik kısalardada uzunlardada bunlar var bir sıkıntım yok :)
Ben 2 yıldır kullanıyorum bosch almanyanın sitesine düşütüğünde burdaki en az 10 tane bosch servisi aradım ama hepsinin üründen haberi bile yoktu.Bende bir akrabaya yollattım.Sanırım tr'de ilk ben aldım.Çünkü almanyada tanıtımı çıktıktan sonra hemen aldırdırm ve 1 hafta içinde elime geçti.Çok memnunum.
white quattro
17-02-2011, 19:42
Kısalarda xenon olarak 6000 kullanıcam (mercekli)
uzunlarda ise
osram nightbreaker ile bosch plus 90 arasında kaldım...
Kısalarda xenon olarak 6000 kullanıcam (mercekli)
uzunlarda ise
osram nightbreaker ile bosch plus 90 arasında kaldım...
abi jdm işi 3000k yapsan :) ama sen germancısın :)
white quattro
17-02-2011, 19:53
abi jdm işi 3000k yapsan :) ama sen germancısın :)
JDM bizi bozar :p
heleki JDM den German Style'a dönenler varken aslaa :D
Ben 2 yıldır kullanıyorum bosch almanyanın sitesine düşütüğünde burdaki en az 10 tane bosch servisi aradım ama hepsinin üründen haberi bile yoktu.Bende bir akrabaya yollattım.Sanırım tr'de ilk ben aldım.Çünkü almanyada tanıtımı çıktıktan sonra hemen aldırdırm ve 1 hafta içinde elime geçti.Çok memnunum.
Şuandada TR'de bir tek biz satıyoruz :)
white quattro
17-02-2011, 19:58
Pm den fiyat alabilirmiyiz acep:confused:
Sakaryadasınız sanırım internetten satışınız 50 lira civarıydı geçen yaz.Bir arkadaşıma almıştık.
beyazlık bakımından xzenonan en yakın ampul MTEC dir 4350 ve 4750 kelvin yada philips diamond vision öneririm
white quattro
17-02-2011, 20:15
6000 e yakın bir değer istiyorum ben...
Sakaryadasınız sanırım internetten satışınız 50 lira civarıydı geçen yaz.Bir arkadaşıma almıştık.
Sakaryada ve İstanbul Bostancıdayım.. :)
İhtiyacı olana Anadolu yakasından teslim edebilirim :D
@ PM attım.
philips diamond visionlar için örnek olsun bu da kendi aracımdır aldıktan 1 hafta geçmedi çıkarttım aydınlatma çok kötü.5-6 yıl öncesinde baya bi para vermiştim 2 ampule şuan o paraya xenon alınır :D
http://img410.imageshack.us/img410/4509/resim2005zb4.jpg
white quattro
17-02-2011, 23:50
görüntü pek iç açıcı değilmiş....