Orijinalini görmek için tıklayınız : Balkonda damacana vakası
M.Can Çimir
18-02-2011, 11:55
Olay Antalya'da yaşanmış :D
Komşusunun balkonuna girerek mastürbasyon yapan Mehmet S. isimli genç ‘suçüstü’ yakalandı
Antalya’da, meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: 26 yaşındaki Mehmet S., evinin karşısında oturan Gürcistan uyruklu N.J.’nin balkonuna gece saat 02.00 sıralarında girdi.
Balkondaki koltuğa oturan ve pencereden yatak odasındaki kadını seyredip mastürbasyon yapmaya başlayan zanlı, o sırada eve gelen kadının erkek arkadaşı tarafından yakalandı. Polise teslim edilen ve alkollü olduğu belirlenen Mehmet S., “Hırsızlık ya da benzeri bir amacım yoktu. Kadını izlerken kendimi kaybedip mastürbasyon yapmaya başladığım sırada, bir erkek tarafından yakalandım. Pişmanım” dedi.
Zanlıyı yakalayan M.K. ise, “Gece eve gelip kapıyı çaldım. Kız arkadaşımın kapıyı açmasını beklerken balkonda ses duydum. Baktığımda, bir kişiyi mastürbasyon yaparken gördüm ve yakaladım” diye konuştu.
Zanlı hakkında, ‘konut dokunulmazlığını ihlal’ ve ‘cinsel taciz’ suçundan dava açıldı. Mehmet S.’nin 1 yıldan 5 yıla kadar hapsi isteniyor.
Komşusunun balkonuna girdi ve... - En Son Yaşam Haberleri - Habertürk (http://www.haberturk.com/yasam/haber/602268-komsusunun-balkonuna-girdi-ve)
Ozan Özer
18-02-2011, 11:57
Rahata bak;oturarak işini görüyor :)
Oldu olacak içeri girseymiş
SULTANOGLU
18-02-2011, 12:00
balkondan ateş ediyomuş demekki öf.
halilkarakas
18-02-2011, 12:02
:hehe::hehe::hehe::cokgreen:
G3 piyade Tüfeği Stayla :D
SULTANOGLU
18-02-2011, 12:11
Allahtan kuru sıkıymış
timucintt
18-02-2011, 12:11
hahaha :D :D :D
Bu tip konular genelde 2 şekilde ilerler. İlk mesajın ardından atılan postlarda hatrısayılır birisi "yuh yaa memleketin çivisi çıkmış, rezillik, utanıyorum" dediğinde konunun devamı serzeniş dolu geçer. Fakat aynı şahsı muhterem "oooo ulan bide izin isteseymiş, rica etseymiş ahuah" dediğinde ise makara olur konu kapanır : )
Cliosportve
18-02-2011, 12:12
Pess şaka gibi :D
overblack
18-02-2011, 12:13
:D:D:D:D harbiden sandalyeden düştüm abartma diil.allah iyiliğini versin sultanoğlu :D
onursumer
18-02-2011, 12:15
ahahah koptum ya :D
ygtkrmdnz
18-02-2011, 12:25
pişmanmış :)
memlekette demokrasi var kardesim...isteyen istedigi yerde ates eder...
tolgakaynak
18-02-2011, 12:29
bukadarıda pess :D:D
orhansah
18-02-2011, 12:30
memlekette demokrasi var kardesim...isteyen istedigi yerde ates eder...
ileri demokrasi bu olsa gerek :)
BurakCengizhanoğlu
18-02-2011, 12:33
Damacana aradım ? :D
Bugün balkonda yapan yarın içeri girer ! Hak ettiği cezayı çekmeli..
tahrik war heralde bu nasıl iş anlamıyorum ınsan yatarken tulünü perdesini kapatmaz mı?şimdi cumadan geldik habere bak :) adam şeytana uymuş birde içkinin verdigi şevk bu duruma getirmiş olayları..eger yakalanmasaydı bu haberı dayanamayıp tecavüz etti diyede okuyabilirdik.hepimiz biliyoruz kabullenılıcek bısey degıl ama bı bayanında kendını kollaması lazım durumudanyım giyinirken,uzanırken kendıne ozel seyler yaparken dısarıya karsı onlem anlam gereklı camını,perdeni,kapını kapatıcaksın.bence bu olayda tahrik var kanısındayım..adam hiç bisey görmeden oturmamıs heralde balkona..
SULTANOGLU
18-02-2011, 12:35
eskiden birde asansörde damacanayla yakınlaşan biri vardıda, kıvrımları çok hoşuna gitmişti ama asansördeki kamera yüzünden public bölümünde videosu çıkmıştı. buda ona benzer bir olay olduğu için damacana vakası olarak adlandırıldı diye düşünüyorum :D
BurakCengizhanoğlu
18-02-2011, 12:36
eskiden birde asansörde damacanayla yakınlaşan biri vardıda, kıvrımları çok hoşuna gitmişti ama asansördeki kamera yüzünden public bölümünde videosu çıkmıştı. buda ona benzer bir olay olduğu için damacana vakası olarak adlandırıldı diye düşünüyorum :D
Damacanaların kıvrımlarımı var ? Dur bi bakayım :D
SULTANOGLU
18-02-2011, 12:47
Damacanaya tecavüz davasında karar haberi 3.Sayfa haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri --- Bu noktada haber var (http://www.haber7.com/haber/20090822/Damacanaya-tecavuz-davasinda-karar.php)
bundada damacananin tahriki varmış ağzını açık unutmuş
Day Walker
18-02-2011, 14:32
Hakan senin odanın gece camı açık oluyodu dimi :D
timucintt
18-02-2011, 14:34
hahaha bide damacananın yüzünü kapatıyorlar ya hahah :D
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/2009/603820090722121636571.jpg
mechanıcer
18-02-2011, 14:35
zuahahaha :D
hakanın yatak odasının kapısı bahceye açılıyor dımı oguz :D
bu haber çok önemli kritik ve şahane
bu haber çok önemli kritik ve şahane
ağır tahrik var çok önemli
Day Walker
18-02-2011, 14:57
hacı zaten adam bahçedeki kömürlükten bozma gecekonduyu yatak odası yapmış hakanı kaldırsalar gece kimsenin ruhu duymaz :D
poseidon
18-02-2011, 14:59
Bir ara damacana ya tecavüz eden de vardı.
ayrıca Damacana deluuune hava almadan sığıyorsa takdir etmek lazım.
:D :D :D
SULTANOGLU
18-02-2011, 15:02
Hakan senin odanın gece camı açık oluyodu dimi :D
hacı zaten adam bahçedeki kömürlükten bozma gecekonduyu yatak odası yapmış hakanı kaldırsalar gece kimsenin ruhu duymaz :D
bir sorsanıza odanda pencere varmı diye :D ben niye odamda çıplak dolaşıyorum :D
OnurÖzden
18-02-2011, 15:04
Ben birşey yapmadım abi damacana başlattı:D
Day Walker
18-02-2011, 15:04
bir sorsanıza odanda pencere varmı diye :D ben niye odamda çıplak dolaşıyorum :D
nan geçen hafta kafan güzelken söylemedinmi gece oda hava alsın diye cam açık uyuyorum bizde dedik karadedeler diye :D
hahaha bide damacananın yüzünü kapatıyorlar ya hahah :D
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/2009/603820090722121636571.jpg
ahuahauhauhau gözümden yaş geldi :hehe::hehe:
puahahah :hehe:
By_FresH
18-02-2011, 15:09
bu kadarınada yok artık
Antalya-yazlık bölge
ukraynalı bi bayan
alkollu turk erkegı
durum: normal :D
pegeout 106
18-02-2011, 15:23
adam aşmış kendini komşuyu eve davet etse basılsa daha mantıklı olurdu ßari cezaya deyse...
( Türklere Özel Rezillik ßu olsa Gerek )
Antalya-yazlık bölge
ukraynalı bi bayan
alkollu turk erkegı
durum: normal :D
Kadın Gürcistanlı ama =)
tecavuzde edebilirdi, cok yanlis davranis.
adam aşmış kendini komşuyu eve davet etse basılsa daha mantıklı olurdu ßari cezaya deyse...
( Türklere Özel Rezillik ßu olsa Gerek )
aha bi abaza yüzünden karalandık iyimi.
Kadın Gürcistanlı ama =)
AYNEN gurcıstan uyruklu yazıyomus, ben uyrukluyu ukraynalı okudum herhalde :D
erkin006
18-02-2011, 17:35
ahaha:D:D
ağır sapık demekki:D elinde patlasın:D:D
İyice kötüye gidiyor ortalık..
Cimmeria
18-02-2011, 18:34
böylelerini bayıltana kadar dövmeden polise teslim edene adam demem ben
Vay arkadaş ya adamdaki cesarete bak bunu t...larından tavana asacaksın
Balkondan aşağıya atardım diyecektim de zaten 1. kattaymış.. olsun döver döver sonra oradan atardım 3. kattan düşmüş gibi hissederdi.. Allah yaşatmasın böyle bir şey.. Hele bu kadar kıskanç biriyken.. polise teslim etmezdim heralde ya tekrar düşündm de.. öldürür gömerdim heralde..
cinsi sapık ya hacı habere bak balkonda karıya bakarak mastüribasyon ne abazalıktır bu ya :D
böyle tipler araç oto parklarında da varmış, kız arkadaşınızla denize karşı aracınızda oturuyorsunuz diyelim, başka bir araçta sizi kesen yalnız bir adam görürseniz şüphelenebilirsiniz, yaşanmış örneklerini nette belki de burada okumuştum ...
böylelerini bayıltana kadar dövmeden polise teslim edene adam demem ben
Aynen:icon_tup:
ya bide farklı düşünsek gürcistan uyruklu kadın çocugu eve aldıysa. erkek arkadaşı gelincede balkona attıysa:D
kerem_euk34
19-02-2011, 21:33
adam yakalamasaymış hbrin boyutu değişirmiş :) tecavüzden yargılarmış adam yoksa :)
Memlekette sapık türemiş :) Mayoz mitoz allah ne verdiyse hepsini geçirerek çoğalıyorlar.
Maxiboost
19-02-2011, 21:52
yazmayın beyler tahrik olanlar olabilir.. :D okuyup okuyup serverın başına gitmesinler
yazmayın beyler tahrik olanlar olabilir..
Balkon kapılarımızı kitleyip yatalım diyosun abi :)
puahhah bu haber bişeymi ya,araba kullanırken 10km ile gidip sıkan bile var hahuusuaauhua
adamin evde internetimi kesilmis ?
ahaha:D:D
ağır sapık demekki:D elinde patlasın:D:D
huahehsud cok güldüm yav :D
Burak SARIKAYA
20-02-2011, 13:07
tahrik war heralde bu nasıl iş anlamıyorum ınsan yatarken tulünü perdesini kapatmaz mı?şimdi cumadan geldik habere bak :) adam şeytana uymuş birde içkinin verdigi şevk bu duruma getirmiş olayları..eger yakalanmasaydı bu haberı dayanamayıp tecavüz etti diyede okuyabilirdik.hepimiz biliyoruz kabullenılıcek bısey degıl ama bı bayanında kendını kollaması lazım durumudanyım giyinirken,uzanırken kendıne ozel seyler yaparken dısarıya karsı onlem anlam gereklı camını,perdeni,kapını kapatıcaksın.bence bu olayda tahrik var kanısındayım..adam hiç bisey görmeden oturmamıs heralde balkona..
:D :D :D :D hahahahahahah çok yaşayın :D katılıyorum ayrıca :D
“Hırsızlık ya da benzeri bir amacım yoktu. Kadını izlerken kendimi kaybedip mastürbasyon yapmaya başladığım sırada, bir erkek tarafından yakalandım. Pişmanım” dedi.
Ya onu yakalayan lavukta kendini kaybedip icraatın içinden çevirmeye kalksaydı? Bu ne tip bir öküzlük ya..
Ayrton Senna
20-02-2011, 21:05
"Baktığımda, bir kişiyi mastürbasyon yaparken gördüm ve yakaladım” :))
Murat Özcan
20-02-2011, 22:08
vay arkadaş ya ne tipler var :D
Bide abdestsizse 5 yılı verirler valla:D