Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalyadan RC-GT-330 Serisine Gider...
Başlıkta yazıyor arkadaslar. 220hp civarı bütün araçlara giderimi koyuyorum istediğiniz saniye yoldayım :D Stock olarak aracım hazır 6 aydır yatıyor acaip sıkıldım milletin konusunu okumaktan :D
Antalyalogy özgür abi denerse dene onla:)
Jön Türk
18-02-2011, 20:01
CEP 50 formunda Osman Ağa.
vti beklemede beyin ayarı falan yapılcak. Varsa vti falan denerim sıkıntı yok :)
Antalyalogy
18-02-2011, 23:37
Osman ım en son bana gel ahahahahhaha..Bu arada sonunda topladıb makineyi ha tebrikler...
ben denerim size de uyarsa :)
Osman ım en son bana gel ahahahahhaha..Bu arada sonunda topladıb makineyi ha tebrikler...
gel ozgur deneyecek kimse yok baksana biz deniyelim havalar acınca :D
400 metrede 300 metre avans verirsen ben denerim :D
60 dan basarız nereye giderse
daha var sıkıntıları ama dert etmiyorum :) zamanla yapılabilecek şeyler
ya hacım hep geçsen geçilsen ne olur, yanlıyor mu sen ondan haber ver :D dünya bile dönüyor arabanın düz gidenine tüküriym...
Walla yanlıyor hacım. Hele bugün yerlerde ıslaktı ki tam benlik. Bir iki göbekte döndüm eşimde yanımdaydı. Baya özlemişim arabamı :D İçim körelmiş lan renoya civice bine bine. Depresyonum geçti :D
M.Can Çimir
20-02-2011, 20:04
Osman,
2 etaptan oluşan bir yarış yapalım; biri toprak biri asfalt. En çok fark atan kazanır :D uyar mı hacı :D Gözün aydın, 6 Mart'ta slalom var, orda da koca asfalt var, ellerinden öper ;) Detayları haber veririm, sen kareografi hazırla :)
Osman,
2 etaptan oluşan bir yarış yapalım; biri toprak biri asfalt. En çok fark atan kazanır :D uyar mı hacı :D Gözün aydın, 6 Mart'ta slalom var, orda da koca asfalt var, ellerinden öper ;) Detayları haber veririm, sen kareografi hazırla :)
6 marta kadar aksiyon lazım. Özgür deniyelimmi hacım. gecilirsem yengen ısmalıyim sana :D
ben denerim:
100-200 basak mi :D
gel hacım antalyaya beni aradığın saatte 3 kornada basarız :D
nakayama
23-02-2011, 09:14
Eğer istersen Can Typerla Deneyebiliriz. :)
uyar benim derdim gecmek değil eğlenmek. Hava acınca deneriz
nakayama
23-02-2011, 11:38
uyar benim derdim gecmek değil eğlenmek. Hava acınca deneriz
Tamam zaten headers felan takılıcak ozamana kadar düzelirhava deneriz.
eski arabam r53 coopers antalya da
headers filtre kasnak var araçta 211hp dynolu
istersen bi konusayım cocukla :)
nakayama
23-02-2011, 18:27
Mavi olan araç seninmi yeni geldi birtanede siyah var arkadaşında rpf1li :beuj:
nakayama
23-02-2011, 18:30
O arkadaşla konuşurmusun benim için Typerımız var siyah ve mavi 2 cooperla'da deneyelim :soru:
üstadım görüş bana uyar. Bu gece de olabilir hava güzelse
Antalyalogy
24-02-2011, 09:24
Eğer istersen Can Typerla Deneyebiliriz. :)
Onu ben istiyorum.ahahahah..:D:D:D
nakayama
24-02-2011, 09:35
Onu ben istiyorum.ahahahah..:D:D:D
Deneriz abi ayıpsın nezaman istersen :) Aracın ufak tefek işleri var bitsin.
siz bırbırınızle oynaşın,kesmesse pazar ızmıre gıdıyoruz otobanda her türlü sıkarız........:heyoo::icon_wack:soru:
siz bırbırınızle oynaşın,kesmesse pazar ızmıre gıdıyoruz otobanda her türlü sıkarız........:heyoo::icon_wack:soru:
usta sanada gider yapammı aksama :D bu arada izmire biz renoyla gelicez anca kameraya alırız sizi :D
2araçta (mavi gövde, gri şerit ve dodikli arac benimki) kasımdan beri antalya da .. Müsait olurlarsa gelirler sanırım gün içinde ararım
USTA ceratoyla gideceksen izmire yolda bol bol sıkraız laguan vs cerato :)
2araçta (mavi gövde, gri şerit ve dodikli arac benimki) kasımdan beri antalya da .. Müsait olurlarsa gelirler sanırım gün içinde ararım
tamam ben haber bekliyorum. Gidimde lastik alayım bugün. Arabada yatmaktan iz olmus lastiklerde sektiriyor :D
USTA ceratoyla gideceksen izmire yolda bol bol sıkraız laguan vs cerato :)
hhahahaha,her türlü gideRRR yapıyorum,aygazlı lagunaylamı gececenız ceratoyu ?:heyoo::Deli::heyoo:
Bi aksaklık olmazsa bizim meşhur üntarla denememiz olucak. 1.9 vti stock sxe karşı :D
hhahahaha,her türlü gideRRR yapıyorum,aygazlı lagunaylamı gececenız ceratoyu ?:heyoo::Deli::heyoo:
tüpe nos basarım usta :D yolda denerik :surucu:
Tuğralım bu ne hırs,pek bı gaz bıdonu gördüm seni ?
Tuğralım bu ne hırs,pek bı gaz bıdonu gördüm seni ?
sıkıldım usta 6 aydır yatıyor araba :) Lagunayla gez gez nereye kadar :Deli: aksam gelicekmisin?
sıkıldım usta 6 aydır yatıyor araba :) Lagunayla gez gez nereye kadar :Deli: aksam gelicekmisin?
üntarın araba fena gidiyor akşam test ettım bızzat,bu akşam vadıdeyız Tuğralım
dragon07
24-02-2011, 10:36
moruk senin araç hasan ayanoglunda sanırsam.vteklerle bi deniyelim geçemezsek typerla denerler :)
Antalyalogy
24-02-2011, 17:08
Yerler ıslak yahu bekleyin az kurusun :)
Antalyalogy
24-02-2011, 17:14
Deneriz abi ayıpsın nezaman istersen :) Aracın ufak tefek işleri var bitsin.
Adamım bu haliyle bir deniyelim siz bitirince bir daha deneyelim başka türlü farkı nasıl göreceğiz..?
Sonra bende ufak tefek işlerimi halledeyim bir daha deneriz bu sefer de ben farkı görürüm var mı yok mu vb.
onursoytam
24-02-2011, 18:58
Dolu Typer ile dolu RC denemesi için cam car lazım mı :)
vay vaaaayyy :D
onursoytam
24-02-2011, 19:01
vay vaaaayyy :D
sayın abim nasılsın bende sana göre kız gibi orginal PT 52 var :)
sayın abim nasılsın bende sana göre kız gibi orginal PT 52 var :)
teşekkür ederim onurcum sen nasılsın..valla pt 52 ile arabanın düzenini pek bozasım gelmiyor 280/280 colombo var aklımda :S yinede aklımda olsun fiyat ne düşünüyorsun ?
onursoytam
24-02-2011, 19:11
teşekkür ederim onurcum sen nasılsın..valla pt 52 ile arabanın düzenini pek bozasım gelmiyor 280/280 colombo var aklımda :S yinede aklımda olsun fiyat ne düşünüyorsun ?
sende piston olduğu için arabanın düzeni bozulmaz ;)
sende piston olduğu için arabanın düzeni bozulmaz ;)
düzen derken bir aşşağı bir yukarı devir dalgalanması :) tamam aklımda..senin arabanın çalışma videosunu izledim gayet iyi :icon_tup:
onursoytam
24-02-2011, 19:22
bende colombo var ilk taktığımız gün rolantide durmuyordu 150 km yaptım rolantide duruyor ama aşırı derecede sarsıntılı çalışıyor yani colombo alınca rolanti sapıtıyor her türlü,
arabanın durduğu yerin 50 metre ye sarsıntı veriyor deprem gibi :D
konumu bozmayın yerler kuruyunca denicez. Bugün gördüm üntarın vtee süper gidiyor bakalım sonuc ne olcak :D
bende colombo var ilk taktığımız gün rolantide durmuyordu 150 km yaptım rolantide duruyor ama aşırı derecede sarsıntılı çalışıyor yani colombo alınca rolanti sapıtıyor her türlü,
arabanın durduğu yerin 50 metre ye sarsıntı veriyor deprem gibi :D
düşüneyim biraz..bambaşka olmuştur eminim :D
konumu bozmayın yerler kuruyunca denicez. Bugün gördüm üntarın vtee süper gidiyor bakalım sonuc ne olcak :D
tamam kusura bakma :icon_tup:
ocean0636
24-02-2011, 22:22
Ne dolusu yauw :icon_wack cai headers egzoz k-pro var baskada bisey yok, piston egzantrik conta falan olsa neysede üst kapagim hic acilmamis. Arabamda emme bile yok diger k-prolu typerlara bak %90 inda emme vardir, emmesiz k-pro tam hakkini veremiyor ;) bu speclerin neresi dolu valla hic anlayamadim ? :)
Gecen tel dada dolu dedin gene sasirdim ne var acaba benim arabada ben mi bilmiyorum diye dusundum :D
Headers ve son susturucumun markasini degistiriyorum o kadar.
Özgür abi eksiklerimizi giderelim(headers catlak yenisi takilacak + lastikler degisecek) zannediyorum 1 haftaya kadar hepsi bitecektir havalarda kotu zaten duzelince
Deneriz kahvemizi iceriz sohbet ederiz :)
1-2 aya kadar emme almayi dusunuyorum, birde aldiktan sonra deneriz bende cok merak ediyorum ne kadar farkedecegini :)
Antalyalogy
24-02-2011, 22:32
Ne dolusu yauw :icon_wack cai headers egzoz k-pro var baskada bisey yok, piston egzantrik conta falan olsa neysede üst kapagim hic acilmamis. Arabamda emme bile yok diger k-prolu typerlara bak %90 inda emme vardir, emmesiz k-pro tam hakkini veremiyor ;) bu speclerin neresi dolu valla hic anlayamadim ? :)
Gecen tel dada dolu dedin gene sasirdim ne acaba benim arabada diye dusunuyorum :D
Headers ve son susturucumun markasini degistiriyorum o kadar.
Özgür abi eksiklerimizi giderelim(headers catlak yenisi takilacak + lastikler degisecek) zannediyorum 1 haftaya kadar hepsi bitecektir havalarda kotu zaten duzelince
Deneriz kahvemizi iceriz sohbet ederiz :)
1-2 aya kadar emme almayi dusunuyorum, birde aldiktan sonra deneriz bende cok merak ediyorum ne kadar farkedecegini :)
Hah işte benim de beklediğim tavır bu.Bak açık söylüyorum benim kadar kardeş kardeş deneyecek delikanlı çok yok maalesef..Millet geçmiyeceği araçla denemiyor maalesef Antalya da :( Alışkanlık olmuş...
Yahu arkadaş yakın speclerde bir sürü araç var haftada 1-3 deneme olması lazım ..:icon_tup:
Ben de işleri biraz kolaylarsam water/meth i takacağım..Başka bir değişiklik yok kısa vadade..
Geçen Ustaa ile sıka sıka gittik Kemere sıka sıka (1 de roll, 2 de roll , drag :D) döndük çok da zevk aldık onunda geçtiği oldu benimde problem yok..Denemeyeceksek niye araç yapıyoruz ki değil mi :p:p:p
ocean0636
24-02-2011, 22:43
Aynen abi lafi agzimdan aldin benim acimdanda sorun yok sabaha kadar deneriz :D Benzin fiyatlari kulagimizi cinlatana kadar ahaha :D
Ben gececegimlede gecemeyecegimlede denerim sonucta gecince birisi kupa vermiyor yada gecilince bi yerimiz eksilmiyor. Ama senin gibi insanlarla denemek isterim yani arabamiza yeni bir parca takinca da tekrar deneyebilelim ki farki gorelim degilmi :)
Bu arada ben suanda 3 e kadar paso sariyorum :D Butun umudum yeni lastiklerle 2'de tutunabilmek :D
Geçen Ustaa ile sıka sıka gittik Kemere sıka sıka (1 de roll, 2 de roll , drag ) döndük çok da zevk aldık onunda geçtiği oldu benimde problem yok..Denemeyeceksek niye araç yapıyoruz ki değil mi
özgür tünelden vesıkalık portremız geldi....:soru::heyoo:
Geçen Ustaa ile sıka sıka gittik Kemere sıka sıka (1 de roll, 2 de roll , drag ) döndük çok da zevk aldık onunda geçtiği oldu benimde problem yok..Denemeyeceksek niye araç yapıyoruz ki değil mi
özgür tünelden vesıkalık portremız geldi....:soru::heyoo:
tünelde radar var deme :Deli:
Antalyalogy
25-02-2011, 18:02
tünelde radar var deme :Deli:
ahahahha süprizzzzzzzzzzzzz..:D:D:D:D
Tünelde rolling yaparsan gündüz vakti böle olur işte ahahahaha..:cool:
ahahahha süprizzzzzzzzzzzzz..:D:D:D:D
Tünelde rolling yaparsan gündüz vakti böle olur işte ahahahaha..:cool:
o değilde bugün hava güzel :D
Samet KOPARAN
26-02-2011, 12:00
wayy kanka sen baya bunalmıısnn yaw :)
ufacık yanı bile özlemişssn
bende sıraya qecebilrmm aslndaa sanıye farketmez her türlü gidere :)
6 Mart'ta slalom var havalar dahada düzelir
tabiki beraberiz can ;)
vayy samet e30 mu aldın? Hemde FM plaka süper ;)
nakayama
05-03-2011, 13:57
Bu akşam can type-R'la deniyelimmi ?? map'de bikaç düzeltme yapıcam yetişirse eğer.?
tabiki. deneriz zevkle. Baştan söyliyim bujilerim kesme yapabiliyor keserse birdaha deneriz o kadar. Zaten gecmek gibi bir gayem yok ama denemişkende sağlıklı deneyelimki bende aracıma birşey yaptığımda farkı göreyim. Bugün alıcaktım buji ama apartmanın önünü kazdılar daha yeni kapattılar :)
nakayama
05-03-2011, 17:22
tabiki. deneriz zevkle. Baştan söyliyim bujilerim kesme yapabiliyor keserse birdaha deneriz o kadar. Zaten gecmek gibi bir gayem yok ama denemişkende sağlıklı deneyelimki bende aracıma birşey yaptığımda farkı göreyim. Bugün alıcaktım buji ama apartmanın önünü kazdılar daha yeni kapattılar :)
Problem değil buji değişince birdaha deneriz.
Problem değil buji değişince birdaha deneriz.
ok ben iner temizlerim birazdan zaten. Sıkıntı cıkarmazlar büyük ihtimal.
HondatugraL
05-03-2011, 18:42
vayy samet e30 mu aldın? Hemde FM plaka süper ;)
FM plakanın yerı çok buyuk demı bızde kadir abi FM 629 aah ahhhh :rolleyes:
FM plakanın yerı çok buyuk demı bızde kadir abi FM 629 aah ahhhh :rolleyes:
o varken çok giderlendik de gelen olmadı ki arkadaş, FM efsanedir ya.
...hacım o bujilerle basma o arabaya yazıktır, senin geri vites yapmayacağını herkes bilir ama yazıktır günahtır arabayı düşün ;)
HondatugraL
06-03-2011, 00:32
...hacım o bujilerle basma o arabaya yazıktır, senin geri vites yapmayacağını herkes bilir ama yazıktır günahtır arabayı düşün ;)
type-r geçti 3.28ci geçti kızımız daha napsın kim atarlanabilirdi ki :D
alırık buji ya nolcak. Bu arada cooler borum cıktı dün yağmadan biraz gazlamaya cıkardım, sesine kurban oldugum yan yan gezmek ayrı bi zevk beee :D
Mavi olan araç seninmi yeni geldi birtanede siyah var arkadaşında rpf1li :beuj:
Oda benim eski arabam onunlada deneyin ama bi debriyaj degistirsin artik bnde onla konusurum
DaRkNeSs-
06-03-2011, 13:11
kadir gitti mi rex?
HondatugraL
06-03-2011, 13:34
alırık buji ya nolcak. Bu arada cooler borum cıktı dün yağmadan biraz gazlamaya cıkardım, sesine kurban oldugum yan yan gezmek ayrı bi zevk beee :D
ben gelene kadar bozmada baştaşta seyretmıyım gene arabayı bıde ben bınmek ıstıyom artık :hahaha:
Oda benim eski arabam onunlada deneyin ama bi debriyaj degistirsin artik bnde onla konusurum
tabii zevkle bende cok merak ediyorum mini ile ne olur sonuc. Hiç gidişini bilmediğim bir araç
kadir gitti mi rex?
gitti can rex. Artık o da arkadan itişe geçiyor :D
M.Can Çimir
06-03-2011, 23:58
Artık o da arkadan itişe geçiyor :D
RWD>FWD
bir SX daha mı geliyor?
DaRkNeSs-
07-03-2011, 00:20
ben rex e kıyamıyorum yoksa bende arkadan itişe geçicem :D
işallah durum güzel olur da yanına koyarım :)
nakayama
07-03-2011, 11:53
Aracın ayarını yapamadık şansızlık yağmur yağdı :D Hava Güzel olan birgün deneyelim artık.Copper'cı arkadaşlarıda çağırabilsek iyi olucak.
Aracın ayarını yapamadık şansızlık yağmur yağdı :D Hava Güzel olan birgün deneyelim artık.Copper'cı arkadaşlarıda çağırabilsek iyi olucak.
havalar bu hafta kötü sanırım bugün yalova yoluna gidicez. Hafta sonuna ayarlıyalım birşeyler
nakayama
07-03-2011, 12:08
havalar bu hafta kötü sanırım bugün yalova yoluna gidicez. Hafta sonuna ayarlıyalım birşeyler
tamam coopercı arkadaşlarıda çağırabilirsek iyi olur.
tamam coopercı arkadaşlarıda çağırabilirsek iyi olur.
burdan eski sahiplerine iletiriz ulaşırlarsa gelirler. Eğlenceli bi hafta sonu olur
bu hafta havalar güzel konuyu güncelleyelim.
bizde gelek cam car lık yaparuk :D
valla ben kimde ne var bilmiyorum o yüzden tanısırız yüzyüzede. Camcarlık yapanlada basarım hiç farketmez :)
M.Can Çimir
10-03-2011, 19:02
valla ben kimde ne var bilmiyorum o yüzden tanısırız yüzyüzede. Camcarlık yapanlada basarım hiç farketmez :)
Osman'ım yancım, haftasonu olursa alo beklerim. Ralli sezonu başlıyor, son cadde günlerim. eccük lastik, çiğ atılmış benzin buharı koklamış olurum ;)
HondatugraL
10-03-2011, 20:02
Osman'ım yancım, haftasonu olursa alo beklerim. Ralli sezonu başlıyor, son cadde günlerim. eccük lastik, çiğ atılmış benzin buharı koklamış olurum ;)
zehırlenmeyesın buhardan. Mazallah o buharla beraber alevde atarsa ılıklerın ısınır can abi :D
Antalyalogy
10-03-2011, 21:34
Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü (http://antalya.meteor.gov.tr/merkezler-tahmin.aspx)
havalar hafta sonu gayet ıyı olucak bende map ayarımı tekrar hayırlısı ıle duzeltıcem bende denemek ısterım.
Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü (http://antalya.meteor.gov.tr/merkezler-tahmin.aspx)
fastest rc ne diyon yani :D
M.Can Çimir
10-03-2011, 23:42
Atar yapmak serbest havalar müsait :D
ocean0636
11-03-2011, 06:14
K-pro'nun ayari biterse pazar aksami deneyebilirim.
kankaaa,yorgos papıllos bağlanıp ayarlarını yaptımı,millet sankı wrc de yarışacak a.q altı üstü 2 sıkıcağnız,ölüm yok ucunda,bu kadar tırsıyorsanız,video çekmessınız yada koymassınız bı yere yawww
ocean0636
11-03-2011, 14:00
Tirsma korkma yok, gecsekte gecilsekte deneriz videoda ceker foruma koyariz ;)
Ayari tam bitmemis arabayla neden deniyim ? Amacimiz arabalarimizin gidisini gormekse bu sekilde ne kadar saglikli bir sonuc elde edebilrizki ?
Nedir bu acele anlamadim, ayarim bitsin söz sabaha kadar denicez :)
yazılım mazılım bilmem ben beyinleri sökelim herkes beyinsiz yarıssın isterseniz :D
japonyadaki depremden dolayı,rollinglere bı süre ara vermiş bulunuyoruz,diğer denicek ayarı devam eden arkadaşlara başarılar dılerım,muahahaaa :heyoo::soru::icon_wack:hahaha:
japonyadaki depremden dolayı,rollinglere bı süre ara vermiş bulunuyoruz,diğer denicek ayarı devam eden arkadaşlara başarılar dılerım,muahahaaa :heyoo::soru::icon_wack:hahaha:
puhahahaha iyiydi işte bu :D:D:D
HondatugraL
11-03-2011, 17:20
Ney bu peki japon arabaları ile anma törenimi :D:D
DaRkNeSs-
11-03-2011, 17:38
Ayari tam bitmemis arabayla neden deniyim ? Amacimiz arabalarimizin gidisini gormekse bu sekilde ne kadar saglikli bir sonuc elde edebilrizki ?
yanlış anlamayın ama nacizane fikrim ayardan önce deneyip ayaradn sonra tekrar deneyerek ayarın arabaya ne kattığını görmek daha ii olmaz mı :)
yaw k-prolu tayyar zaten gecer beni ayarsız gelinde fark azalsın :D
ocean0636
11-03-2011, 18:23
Yauw farketmez geceriz geciliriz onemli olan dostluklar :)
Rolling den sonra soyle kalabalik bir sekilde dedemana yakisani yapalim, yakalim heryeri :D
Herkes eksiklerini gidersin soyle guzel kalabalik bi roll night yapalim, ben 2006 2.0sti la falanda denicem maksat eglence nasil gidiyoruz onu gorelim :)
Ayarim genel olarak bitti aslinda, sadece suanda biraz zenginde calisiyor afr dengesiz onu hallettikmi tamamdir :)
dedemana nasıl gidicez? Ben şehir içine giremem :D Girdiğimde biri beni aksam eve bırakması gerekir :D
Antalyalogy
11-03-2011, 19:04
kankaaa,yorgos papıllos bağlanıp ayarlarını yaptımı,millet sankı wrc de yarışacak a.q altı üstü 2 sıkıcağnız,ölüm yok ucunda,bu kadar tırsıyorsanız,video çekmessınız yada koymassınız bı yere yawww
K-pro'nun ayari biterse pazar aksami deneyebilirim.
Ya arkadaş ayarsız deneyin bir kere ne olur ? :D:D:D Adınız mı çıkar koskoca CAN type-r geçildi diye :p:p:p:p
Ayarım bitsin , kid racing im takılsın , lasitiklerimi takayım larla siz deniyecek araç zor bulursunuz (örn ben) :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Yok arkadaş ben Ustaa dan başka tayyar la denemem..Bir de Osman ım Tuğral ım yeter bana..
Yada denemem şey derim turbom büyüyecek daha gelmedi , turbom geldi ayarım yok , ayarım geldi OZ hafif jant takıcam , JAntım takıldı water/meth takılsın diye bekliyoruz..:D:D:D:D
HondatugraL
11-03-2011, 20:22
Ya arkadaş ayarsız deneyin bir kere ne olur ? :D:D:D Adınız mı çıkar koskoca CAN type-r geçildi diye :p:p:p:p
Ayarım bitsin , kid racing im takılsın , lasitiklerimi takayım larla siz deniyecek araç zor bulursunuz (örn ben) :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Yok arkadaş ben Ustaa dan başka tayyar la denemem..Bir de Osman ım Tuğral ım yeter bana..
Yada denemem şey derim turbom büyüyecek daha gelmedi , turbom geldi ayarım yok , ayarım geldi OZ hafif jant takıcam , JAntım takıldı water/meth takılsın diye bekliyoruz..:D:D:D:D
sen duzeneneği kurmuşsun abi :hahaha:
cumartesi cıkıyozmu yola o zaman?
senle her türlü deneriz,maksat eğlence Tuğrallada öyle,ama milletın başka sıkıntısı var baba,o da gaz vokal grubundan kaynaklanıyor zaten,amaç farklı you know meeen....:heyoo:zaten amaç geçilmicek araba yapmak olduktan sonra emin olun en KRALINI YAPAR EN KRALINI GETIRIRIZ,buda KAPAK olsun hatta GİDER olsun,anlayana.....
cumartesi cıkıyozmu yola o zaman?
60-180 denermiyiz ? bir aksilik olmazsa geleceğim :)
deneriz bana farketmez
BlackEmperor
11-03-2011, 21:09
yaw k-prolu tayyar zaten gecer beni ayarsız gelinde fark azalsın :D
kafa ayarımı yapıyonuz, kaputun altında commodore 64ler var galiba :hehe:
gazlayın gitsin be bu kadar kasmaya gerek yok :)
HondatugraL
11-03-2011, 21:45
ben varken bı allahun kuluda gıder yapmazkı :D butun ekşınları kaçırdık allahım ya ... :mad:
ocean0636
11-03-2011, 21:47
Siz bilirsiniz, headers lastik vs tum islerim bitti bir tek ayar kaldi. Tolga abinin su aralar isleri yogun musait oldugu bir haftasonu ayari bitecek. Denemek isteyen olursa denerim. Benim herhangi bir atarim giderim yok zevk icin aldim bu arabayi ona buna sapliyim en hizli olayim diye degil, oyle bir amacim olsaydi girtlak dolu bir typer alirdim ama denemek isteyenide geri cevirmem gecmek gecilmek benim icin hic onemli degil kimseye bisey kanitlamak gibi bir derdim de yok. Neden bu kadar hırs yapildi onuda anlamis degilim :).
Antalyalogy
11-03-2011, 21:49
Ben gelirim..Beni arayın tuğral pm atıyorum cebi...
Siz bilirsiniz, headers lastik vs tum islerim bitti bir tek ayar kaldi. Tolga abinin su aralar isleri yogun musait oldugu bir haftasonu ayari bitecek. Denemek isteyen olursa denerim. Benim herhangi bir atarim giderim yok zevk icin aldim bu arabayi ona buna sapliyim en hizli olayim diye degil, oyle bir amacim olsaydi girtlak dolu bir typer alirdim ama denemek isteyenide geri cevirmem gecmek gecilmek benim icin hic onemli degil kimseye bisey kanitlamak gibi bir derdim de yok. Neden bu kadar hırs yapildi onuda anlamis degilim :).
sence HIRS yapıp arabasını aylardır hazırlamaya çalışan KİM ?o zaman herkes arabasını doldursun hazırlasın,geçilmeyecek arabalar yapsın,sen kendi kum havuzunda oyna bence,bizlede araba fılan deneme
tamamdır yarın ayarlıyoruz bi ekşın :) ocean denemek istersen sende gel yada izlemeye gel farketmez. Hırs yok kimsede hırsı olan eğlenmeye gelmesin gitsin körfezde alsın hırsını :D Biz gece taşaque gecicez :D 94 model stock sxim var alayına gider yapıorum daha ne edeyim :)
Antalyalogy
11-03-2011, 22:01
tamamdır yarın ayarlıyoruz bi ekşın :) ocean denemek istersen sende gel yada izlemeye gel farketmez. Hırs yok kimsede hırsı olan eğlenmeye gelmesin gitsin körfezde alsın hırsını :D Biz gece taşaque gecicez :D 94 model stock sxim var alayına gider yapıorum daha ne edeyim :)
Ama Cenab-ı Hak iyi yapmıyor işte cebin mortlamış bak....
Hacı ben komple sökecem ne verdiyse hırs yaptım fena....:D:D:D
Mesela paspaslarımı çıkartıcam torpidoyu boşaltıcam silecek suyunu içecem :eek::eek::eek::eek::eek:
Tuğral adamımsın................çoluk çoluk gelmesın abi biz takılırız kafamıza göre
Antalyalogy
11-03-2011, 22:02
yanlış anlamayın ama nacizane fikrim ayardan önce deneyip ayaradn sonra tekrar deneyerek ayarın arabaya ne kattığını görmek daha ii olmaz mı :)
Tanımam etmem ama arkadaş benim 1 aydır söylediklerimi özetlemiş...:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Mesela paspaslarımı çıkartıcam torpidoyu boşaltıcam silecek suyunu içecem :eek::eek::eek::eek::eek:
waay o zaman bende müsil içip gelicem, birde cila yapıp aracın rüzgar direncini düşürücem
Tuğral adamımsın................çoluk çoluk gelmesın abi biz takılırız kafamıza göre
Valla ben senin tayparın sesini bir iki kesicide duydummu tamamdır, artık birde özgüre saplarsam deyme keyfime :D
Tanımam etmem ama arkadaş benim 1 aydır söylediklerimi özetlemiş...:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
6 vites 20km/h den rolling yapalım 240 önce çıkan haşlanmış mısır ısmarlıcak,cırcır olana kadar PUAHAHAHHAAA:heyoo::soru:
6 vites 20km/h den rolling yapalım 240 önce çıkan haşlanmış mısır ısmarlıcak,cırcır olana kadar PUAHAHAHHAAA:heyoo::soru:
soğuk taşa otursun yerken :D
Antalyalogy
11-03-2011, 22:07
Koltuktan düştüm hanım soruyor neye gülüyorsun okuttum anlamadı tabii bir şey
hımmm tamam ama bi dakka ya bende 6 yok onun yerinde R var...:D:D:D:D:D
Koltuktan düştüm hanım soruyor neye gülüyorsun okuttum anlamadı tabii bir şey
hımmm tamam ama bi dakka ya bende 6 yok onun yerinde R var...:D:D:D:D:D
5 den R ye cek büstünü yaparım migros kavşağına yemin ederim
soğuk taşa otursun yerken :D
allah seni davul etsin.....yarın bıde hatırlatında japonyada depremde ölenler için 1 dakka launch yapalım,saygı duruşu baaabında:soru::heyoo::icon13:
1dk launch yaparsak istiklal marsını nezarette okuturlar tersten :D
Antalyalogy
11-03-2011, 22:13
Hep berabar all together olur.Top secret yapak .
Mesela fake bir adres verelim herkeşler oraya gitsin biz gerçek adrese heheheheh
o zaman cumartesi aksam saat 8 de callı emniyet otoparkında bulusuyoruz.
Antalyalogy
11-03-2011, 22:17
o zaman cumartesi aksam saat 8 de callı emniyet otoparkında bulusuyoruz.
Tuğral bizim ruskilerden neyimiz eksik bizde çekek sonu kodeste biten drift filmi (1080P) çallı göbek de 2 tur avans vieriyorum sana :p:p:p
Tuğral bizim ruskilerden neyimiz eksik bizde çekek sonu kodeste biten drift filmi (1080P) çallı göbek de 2 tur avans vieriyorum sana :p:p:p
valla benim az kaldı öyle bi aksiyona. Şimdi aracım trafikten men. Bu hafta muayneye falan gireyim migros kavsağını döndükten sonra zaten haberlere cıkarım diye tahmin ediyorum sorumsuz hız delisi genç olarak. Mobesseden videomuda istiycem. Sonra zaten 1 ay kadar sıkı denetim başlar :D
Hep berabar all together olur.Top secret yapak .
Mesela fake bir adres verelim herkeşler oraya gitsin biz gerçek adrese heheheheh
aynen,buluşma yeri ve saati için pm please,dost var düşman var,yerin kulağı var,yada ne gerek var herkesin bırbırınde cebı var yawww alla alla,ben yarın için 30-40 kişiye daha haber verırım :heyoo::soru::hahaha:
Antalyalogy
11-03-2011, 22:40
video çekmeyin sonra geçilen aracını satamaz değeri düşer yürümüyor derler olmaz olamazzzz geçen 5.000 tl prim yapar falan :cool:
benim kaybetcek birşeyim yok cekerim :D
yellows2kturbo
11-03-2011, 23:07
bende gelem mi istermisiniz:)) ama bende rc typr filan yokki 106 yla gelsem nos bassam olurmu tuğralcım:))))
Antalyalogy
11-03-2011, 23:11
bende gelem mi istermisiniz:)) ama bende rc typr filan yokki 106 yla gelsem nos bassam olurmu tuğralcım:))))
Kaçın ciğerli makine geliyorrrrrrrrrr :D:D:D:D
yellows2kturbo
11-03-2011, 23:13
Kaçın ciğerli makine geliyorrrrrrrrrr :D:D:D:D
makine yok ama istenirse hazırlaması 2 saat:)))) tuğralcıma bağlı herşey istermisin hacııı:
geçen cumartesi akşamı baştaş performance ın önünde ortalama 3000 hp vardı,yağmur yağdığı ıçın kımse deneme yapamadı,onlarıda çağırırız
serdarım gel tabe ya ortam renklensin. Aksam bekliyorum 106 ilen :D
yellows2kturbo
11-03-2011, 23:17
geçen cumartesi akşamı baştaş performance ın önünde ortalama 3000 hp vardı,yağmur yağdığı ıçın kımse deneme yapamadı,onlarıda çağırırız
neyyy:))) kimmiş onlar ustacım yahuuu
yellows2kturbo
11-03-2011, 23:18
serdarım gel tabe ya ortam renklensin. Aksam bekliyorum 106 ilen :D
:)))106 nın sende anıları var demii seviosun hahaha.. işimiz makra tuğralcımm gelirim izlerim sizi biliyon bende araba yok
senin bulunman yeter yav deneme işin geyiği olcak. s2k ya binmeyi bekliyorum ben :)
24 tane 106 mı vardı :D
Antalyalogy
11-03-2011, 23:24
24 tane 106 mı vardı :D
ben sc li m3 ü biliyorum atmo s2k , stock vts ler :D:D:D ,bilimum 106 lar bir dene kaçak güreşmeyen CTR :p:p:p
scli m3 ede kalkısta sans vermiorum :D aha onada giderimi yaptım ahaha
Bulut Y.
11-03-2011, 23:27
scli m3 ede kalkısta sans vermiorum :D aha onada giderimi yaptım ahaha
alkol aldık mı ?
neyyy:))) kimmiş onlar ustacım yahuuu
subaru team and poğeman sıkıbin
HondatugraL
11-03-2011, 23:31
alkol aldık mı ?
beraber unkapanından gelıyoz :hahaha:
Antalyalogy
11-03-2011, 23:31
alkol yok 97 oktan var
layn oda yalan oldu be 4.22 TL ,:(:(:(:(
ocean0636
11-03-2011, 23:35
sence HIRS yapıp arabasını aylardır hazırlamaya çalışan KİM ?o zaman herkes arabasını doldursun hazırlasın,geçilmeyecek arabalar yapsın,sen kendi kum havuzunda oyna bence,bizlede araba fılan deneme
Araba falan hazirlsmiyorum headersim kaciriyodu o degisti lastikler cok sariyodu kafadan kayiyordu onu degistirdim. Eger hirs yapacak olsaydim en bastam
boyasiz TEMİZ bir typer degil girtlak DOLU bir typer alirdim ;)
Sorun yok benim acimdan gecip gecilmek sorun degil.
Dahada konuya yazmiyorum seninle vs denemicem zaten bu konusmalardan sonra..
Özgür abiyle eski arabami almadan onceden beri konusuyorum kendisi gercekten bu piyasada az bulunur birisi, onu kirmam denerim
Gerisi de beni ilgilendrmez .
Araba falan hazirlsmiyorum headersim kaciriyodu o degisti lastikler cok sariyodu kafadan kayiyordu onu degistirdim. Eger hirs yapacak olsaydim en bastam
boyasiz TEMİZ bir typer degil girtlak DOLU bir typer alirdim ;)
Sorun yok benim acimdan gecip gecilmek sorun degil.
Dahada konuya yazmiyorum seninle vs denemicem zaten bu konusmalardan sonra..
Özgür abiyle eski arabami almadan onceden beri konusuyorum kendisi gercekten bu piyasada az bulunur birisi, onu kirmam denerim
Gerisi de beni ilgilendrmez .
sen önce senden yaşça büyük bu işlere emek vermiş ınsanlara nasıl hitap edeceğini öğren,sen kimsinde ben senınle araba denicem ?ben senle araba denicek olsam senın yaptığın gıbı yüklerim ondan sonra çıkarım ortalara,daha önce yazdığım gıbı sen kendi kum havuzunda oyna
Antalyalogy
11-03-2011, 23:47
Bu konuya Mustafa-U Abim yazmazsa ben bir şey bilmiyorum:D:D:D
vay arkadaş:)) neler oliy laa burda?
Antalyalogy
12-03-2011, 00:01
vay arkadaş:)) neler oliy laa burda?
07Gençlik eğleniyoruz ne yapalım :p:p:p
X1vNr991Al8
YouTube - Fatmagülün sucu yok ; biz onu Bihter sandik! hahah :D (http://www.youtube.com/watch?v=X1vNr991Al8)
mesenedeki datlı atışmalar sonucu özgürle iş iddiaya bindi. Gecilen geceni sırtında tasıcak
Antalyalogy
12-03-2011, 00:03
mesenedeki datlı atışmalar sonucu özgürle iş iddiaya bindi. Gecilen geceni sırtında tasıcak
os.rmak yok ama taam mı ? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Antalyalogy
12-03-2011, 00:04
Bir de kardeşim taşa oturup mısır yedikten sonra hiç çekemem bennnnnnnnnnnnnn
os.rmak yok ama taam mı ? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
bak altta durcağını nasılda biliyo :D ben korkuyommu hiç
Antalyalogy
12-03-2011, 00:05
bak altta durcağını nasılda biliyo :D ben korkuyommu hiç
olm ben önden çekişim tabii önde olacam sende arkadan itiş olduğuna göre yapcek birşey yok ahahahahah..
DaRkNeSs-
12-03-2011, 03:47
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
alkol aldık mı ?alkol değil de izmirde m3 ün gücünü gördü tuğral,gücü fazla olduğu için kalkışta sıkıntı yaşıyor m3 :)
bu arada antalyalogy tanışmadık evet ama antalya tayfasıyla bi drag yarışına izmire gelirsen tanışırız. kadir iyi bilir beni :D osmanla da tanıştık ama kısa sürdü polisler sağolsun :D
ocean0636
12-03-2011, 07:10
dedemana nasıl gidicez? Ben şehir içine giremem :D Girdiğimde biri beni aksam eve bırakması gerekir :D
Gideriz baskan ya arka yollar var kesfedilmemis :D
Olmadi yanima binersin typerla sikariz farketmez ama sen sx'le yanlarken bi defa yanina oturmak istiyorum, hep duz gidiyoruz sikildim artik :D co pilotun olaym dedeman kavsaginda bi donelim :D
Gideriz baskan ya arka yollar var kesfedilmemis :D
Olmadi yanima binersin typerla sikariz farketmez ama sen sx'le yanlarken bi defa yanina oturmak istiyorum, hep duz gidiyoruz sikildim artik :D co pilotun olaym dedeman kavsaginda bi donelim :D
ayıpsın gel yarın ben hep düz gitmem yanlarken gör beni :D K-prolu tayyarı arkadan görücem nasıl olsa birde benim dünyama gir :D
alkol değil de izmirde m3 ün gücünü gördü tuğral,gücü fazla olduğu için kalkışta sıkıntı yaşıyor m3 :)
bu arada antalyalogy tanışmadık evet ama antalya tayfasıyla bi drag yarışına izmire gelirsen tanışırız. kadir iyi bilir beni :D osmanla da tanıştık ama kısa sürdü polisler sağolsun :D
sağlık olsun kısa mısa sürdü ama o kadar eziyet ceke ceke yanımıza gelmen bile yeterdi seni tanımak için. İzmirde hiç çekinmeden arıyabilceğimize eminim seni. Aynı şekilde antalyada da biz varız ;)
Antalyalogy
12-03-2011, 09:28
alkol değil de izmirde m3 ün gücünü gördü tuğral,gücü fazla olduğu için kalkışta sıkıntı yaşıyor m3 :)
Nisandakine geleceğim kısmetse ÖZgür ben...
ocean0636
12-03-2011, 11:39
ayıpsın gel yarın ben hep düz gitmem yanlarken gör beni :D K-prolu tayyarı arkadan görücem nasıl olsa birde benim dünyama gir :D
Tatlimi sekerimi alir misafirlige gelirim bir ara :D Bir kac defa kuzenin 525d e bindim o bile iyi yanliyodu :D ama tabi dizel aile arabasi sonucta. S2k ve 200sx en cok binmek istedigim iki araba suanda, gerci biraz insani boyutlar disinda oldugum icin s2k'e sigamayabilirim :D :D
Kpro mpro onemsiz kalpler bir olsun yeterki :)
rc ilemi gidicen bro yoksa şirket spec mi?:D
nakayama
12-03-2011, 12:15
Tartışmaya gerek yok anlaşılmayan bir konu var burada Can typer'ı doldurup denemekten çekinmek gibi şeyler yazılmış.Doldurmak anlamında neyden bahsediyorsunuz Filtre-Headers-Eksoz-Kpro araçta başka hiçbirşey yok!.
2.ye gelince aracın herşeyi bitti evet ama Afr si 13.8 14 olan arabayla gazlayıp motormu kıralım 5 dklık zevk için ayar konusunda problem var araç kendisini fakir korumaya alıyor ecu'dan.İnanmayan olursa akşam kendileride görebilirler.
Bizim denememizdeki amaç geçmek veya geçilmek değil zevkine aradaki farkı görmek muhabbet etmek yoksa öyle bir iddamız olsa STİ - S2k - WRX - M3 vb araçlarla denerdik.Aracın afr problemini gidermeye çalışıyoruz şuan sanayide sensörleri gaz kaçağı varmı yokmu hepsi kontrol ediliyor.Eğer afr düzelirse seve seve herkesle deneriz.
Burda büyüklük gösterip saygısızlık yaptığımızda yok Ustaa bizden birçok şeyi iyi biliyorsundur evet ama böyle konuşup bizi aşşağılaman yerine önce problemimizi sorup bize yardım edebilirdin bir abimiz olarak. :icon_tup:
Tartışmaya gerek yok anlaşılmayan bir konu var burada Can typer'ı doldurup denemekten çekinmek gibi şeyler yazılmış.Doldurmak anlamında neyden bahsediyorsunuz Filtre-Headers-Eksoz-Kpro araçta başka hiçbirşey yok!.
2.ye gelince aracın herşeyi bitti evet ama Afr si 13.8 14 olan arabayla gazlayıp motormu kıralım 5 dklık zevk için ayar konusunda problem var araç kendisini fakir korumaya alıyor ecu'dan.İnanmayan olursa akşam kendileride görebilirler.
Bizim denememizdeki amaç geçmek veya geçilmek değil zevkine aradaki farkı görmek muhabbet etmek yoksa öyle bir iddamız olsa STİ - S2k - WRX - M3 vb araçlarla denerdik.Aracın afr problemini gidermeye çalışıyoruz şuan sanayide sensörleri gaz kaçağı varmı yokmu hepsi kontrol ediliyor.Eğer afr düzelirse seve seve herkesle deneriz.
Burda büyüklük gösterip saygısızlık yaptığımızda yok Ustaa bizden birçok şeyi iyi biliyorsundur evet ama böyle konuşup bizi aşşağılaman yerine önce problemimizi sorup bize yardım edebilirdin bir abimiz olarak. :icon_tup:
senı tanımam etmem,kım olduğunu bılmem,konu senı neden ılgılendırıyor typercı arkadaşın klavye bilgisimi yok sen neden yazıyosun ?madem bilgi açlığınız var tecrubelerımızden faydalanmak ıstıyorsunuz,yerımız yurdumuz belli buyrun gelin,bızım amacımız tamamıyle eğlence,eğlence amaçlı olduğu için geçmissin gecılmıssın önemli olmamalı,veya madem arabanızı görmek istiyorsunuz bundan ıyı fırsatmı var ?deneyın görün nasıl yürüyor,ama olayı öyle bı hale getırdınız kı sankı antalya rollıng şampıyonasında yarışacaksınız ,benım veya arkadaşların tepkısı bu yüzdendi
HondatugraL
12-03-2011, 14:14
bol bol HD vıdeo isterim...
DaRkNeSs-
12-03-2011, 14:45
sağlık olsun kısa mısa sürdü ama o kadar eziyet ceke ceke yanımıza gelmen bile yeterdi seni tanımak için. İzmirde hiç çekinmeden arıyabilceğimize eminim seni. Aynı şekilde antalyada da biz varız ;)
eyvallah sağol. ama bidahaki sefere biraz erken gelin de yarış öncesi akşam takılalım biraz muhabbete. :)
ben pit alanı siz tribün olunca çok görüşemedik. yarış öncesi akşamı keyifli oluyor ;)
memnun oldum can benim de ismim.
bekleriz her zaman. :)
ne konuymus ya:) benle kım denemek ıster? :D :D bı deneyemedım:)
sehır efsanesı=üntar' vtecc:D
Üntar gel aksam alalım ölçünü sximle :D
Üntar gel aksam alalım ölçünü sximle :D
la senı cc ımle gecerım ben:D det get kumda oyna:D
Antalyalogy
12-03-2011, 15:22
ne konuymus ya:) benle kım denemek ıster? :D :D bı deneyemedım:)
sehır efsanesı=üntar' vtecc:D
Alet yürüyor mu , yapıldı mı ? Yapılmadıysa ben denerim ahhahahah.:D:D:D
Özgür
Alet yürüyor mu , yapıldı mı ? Yapılmadıysa ben denerim ahhahahah.:D:D:D
Özgür
yapılıyo kardeşim:) sen bızdensın senle denemem:)
la senı cc ımle gecerım ben:D det get kumda oyna:D
aksam bekliorum cc ni :D
Antalyalogy
12-03-2011, 15:31
yapılıyo kardeşim:) sen bızdensın senle denemem:)
Ayrı gayrı olmasın.. Osman la 3 lü yapalım o zaman (alıştırır o bizi birbirmize):hahaha::hahaha::hahaha:
aksam bekliorum cc ni :D
AYARım yok gelemem:D lastıklerım bıtık cok sarıyom:) bıtsın gelırım:D
akşam bulusma yeri belirlenmiştir gelecek olanlar pmden ulaşsınlar bana. Yada cepten ulasabilirler 0 505 770 24 83
Gece aksilikler bitmedi. Tam özgürü yemiş bitiriyordumki contam su koyverdi. Aksamı cekici üstünde tamamladık. Burdan her daim yanımda olan Erkan ustama, Metin Ustaaa ya :) ve özgürüme teşekkürü borç bilirim yanımda oldukları için. Kısmet değilmiş 1 ay gider yaptık sonunda contamız elimizde patladı :) (Tugralın dilinden)
Antalyalogy
12-03-2011, 23:20
Tuğral ı niye banladılar ki acaba ? :D:D:D
Kanka okutucan mı üfleteticen mi ne yapıcan yap bişeyler artıkın...
Bu arada gecenin finali tayyar ın sağ koltuğunda bitti ama o yeter sana :p:p:p
geçmiş olsun tekrar.polis amcalarda yapıştılar bi gidemediler aq:D
bahtsız Tuğralım ya,neyse herşeyde vardır bı hayır,herşeye rağmen yıne çok güldük
Jön Türk
13-03-2011, 01:02
Sx in şansızlığı kötüydü gerçekten.Kepezde polis çok sıkıydı.Saniyelerle kaçabildik.Havalimanı yolu çok güzeldi.Güzel denemeler oldu.Ufak arabalara maşallah.
Ula ben gelmeden gene bozdu arabayı iyimi hay allahım yaaaaa :D
DaRkNeSs-
13-03-2011, 04:17
tuğral geçmiş olsun.işallah contadan başka bişey çıkarmaz :(
geçmiş olsun dileklerimi iletirmisin kadircim :)
bu arada hem jr tuğral hem tuğral uzaklaştırılmış hayırdır ceza puanı mı?
Antalyalogy
13-03-2011, 08:26
Yok birimi,z hepimiz için hepimiz birimiz için felsefesinin sonucu :D:D:D:D:D
abım sağolsun mercedes 300DEL nedır konususuna DEL alma kompakt al aynı işlemcıye sahıp değince dalga geçti bende ona guldum dıye şutladılar. Alıştım ben artık modlarla admınlerın dengesızlıklerıne boyle kabul etmek lazım onlarıda ;)
M.Can Çimir
13-03-2011, 20:50
Nan o conta nasıl bir contaydı da cörtleyiverdi hemen? ya da kaç bar bastın? Hevesini alamadan yine aldın eline Tuğral'ım... Geçmiş olsun.
Antalyalogy
15-03-2011, 10:56
Günceller burada ;
http://www.techturkey.com/forum/2129282-post296.html