Orijinalini görmek için tıklayınız : S.a Herkeşee :d
v-tec_rulez
13-07-2007, 15:04
ben celdum uşaklar abiler :D adım kemal 17.5 yaşındayım ehliyetim yok ama bu bişeyi deiştirmiyo ztn doğuştan tam bir araba tutkunuyum hondalara bayılıyorum tam bir v-tec hastasıyım ama ne yazık ki benim hondam yok doblom var :( doblodan önce hondamız vardı onu çok özlüyorum iddaa ediyorum tuningde hondanın üzerine araba tanımıyorum pejo mu 106 mı 306 mı ilk virajda 406 takla attılar onlar V-TEC owwwww shit dats fast!! :icon_tup: ha bu arada adanadanım :D
M_PROJECT
13-07-2007, 16:12
fazla heyecan yapma burası hondam.com deıl . hosgeldın
yavaş yavaş derin nefes al bi başka otomobilleri kötüleme
herkesin kendine göre zevkleri var
darksideİmpreza
13-07-2007, 16:32
:) yani bizcede made in japon ama diğerlerinede haksızlık etmeee..:rolleyes:
owww deym it welcome maaaan
Öncelikle hoşgeldin.,
Madem heveslisin forumu inceleyerek pek çok konuda bilgi alabilirsin.
ancak araba merakın sadece gazlamak yan makas falan ise, Burdan fazla birşey bekleme.
Yani forumdaki çoğu insan sakin sakin modifiyesini yapıp yarışlara katılıp hayatını sürdüren insanlar.
Apaçilik yok kısaca.
Tekrardan hoşgeldin genç arkadaşım.
Berent.t
13-07-2007, 16:57
17.5 yaşındasın ve bu ne olursa olsun bi araban var doblo üzülmene gerek yok bence :)...zamanla sende çalışır,paranı kazanırsın istediğin arabaya binme şansını yakalarsın umarım...keyifli sohbetler kemal
v-tec_rulez
13-07-2007, 17:47
he he hee wutz goıng on :D ? haklısınız öncelikle project baba reklam yapmayalım lütfen ;) :D japon olan bütün arabaları seviyorum ama en sevdiim honda ha bu arada miami abicim ben sevmem öle yanlamayı fln gazlamayı severim ama adam akıllısını severim ;) yani arabaya fazla zarar vermemekten yanayım tekrardan saolun hepiniz yaw sizler toplantılar fln düzenliyo musunuz bende katılmak istiyorum da ;) nese hadi ii forumlar daa çok sohbet eder bilgi alışverişinde bulunuruz ;)
M_PROJECT
13-07-2007, 19:26
yok biz buluşmuyoruz mangal forumu deil burası . ayrıca reklam felan yaptıgım yok ..
iddaa ediyorum tuningde hondanın üzerine araba tanımıyorum pejo mu 106 mı 306 mı ilk virajda 406 takla attılar onlar V-TEC owwwww shit dats fast!! :icon_tup:
:icon_wack
Hoşgeldin adanalı .
v-tec_rulez
13-07-2007, 22:27
yok biz buluşmuyoruz mangal forumu deil burası . ayrıca reklam felan yaptıgım yok ..
nie bağıryon ki :beuj: gıcık aldın herhalde bendn bu arada hoşbulduk baba ;)
Berent.t
13-07-2007, 23:43
ehehhehe:)
Mechanix
14-07-2007, 07:53
Hoşgeldin öncelikle.Şimdi ilk dersini ben vereyim.V-tec diye birşey yok ! Evet yanlış duymadın v-tec diye birşey hiç bir zaman olmadı.Senin demek istediğin olsa olsa VTEC dir.Yanlış bilme çünkü başka ortamlarda yadırgarlar.
Hiç bir zaman soru sormaya çekinme.Ama soru sormadan önce forumda merak ettiğin şey hakkında açılmış konuları bir araştır önce.
İyi forumlar :)
v-tec_rulez
14-07-2007, 11:10
öncelikle teşkür ederim beni bilgilendirdiin için ama ben zaten biliyodum öle olduğunu el alışkanlığı oldu vtes bile yazamıyorum v-tes yazıyorum :D:D arkadaş arasındada öle yazdıımız için el alışkanlığı oldu ;)