Orijinalini görmek için tıklayınız : körfez pisti ne alemde!!
Körfez pisti duyumlarıma göre acılmıs sanırım doğrumudur:soru: Timetrail organizasyonları hakkında bilgisi olan varmı:confused:
herhangi bir action olsaydı haberımız olurdu
açılsın artık.
izmir'lere gitme eziyetine girmek istemiyorum :D
körfez halen kapalı arkdaşlar.hiçbir girişimde yok bunun için. 27 şubatta izmire
Haber bekliyoruz bilgisi olan varsa...
asfaltı yenileniyor filan diyorlardı. asparagas mıydı bu laflar o zaman :S
Cliosportve
18-02-2011, 22:34
Körfezden hiç bir haber yok sırra kadem bastı bu pist
Artık herkez yollara dökülür oldular bu yüzden
Hevesimizi alamaz olduk
çok yaşa izmit belediyesi...!!!
Cliosportve
18-02-2011, 22:43
Bir pistimiz bile yok yakınlarda yollarda basınca suç oluyor sonra
istanbul park var ayak sokamıoruz okadar uçuk xD
istanbul park var ayak sokamıoruz okadar uçuk xD
o apayrı bir dert.
Cliosportve
18-02-2011, 22:47
Fahiş fiyatlar isteniliyor orda yazıkkk
İstanbul park olmaz olaydı :)
2011 de el degisicekti f1 pisti ne oldu ??
hayal kurmayın istanbul parkın kocası cok..
cidden ağaoğlu gibi saplam bi adam kurucak bir pist. reklam parasıydı organizasyon parasıydı derken makul tuttuğu sürece ciddi ciddii hiç bir gün boş geçmez
İzmit pisti için imza toplasak bişeyler yapsak sesimizi duyursak olmazmı
izmit pisti ses perdeleri yapilmis sekilde beklemekte suan icin gerekli sartlar yerine gelmedigi icin pist acilmadi .
Pist uzerinde degisiklikler yapilicak ve agir bir revizyon sureci var 2011 haziran temmuz aylarina yetisecegi konusuluyor ancak suan icin kapilari kapali durumda beklemekte .
2 hafta once gittim dolastim durum budur.
piste bisey oldugu yok yenilenip acilicak ama sunuda bikere daha yaziyorum milyonlarca kez piste ne oldu yazmak yerine pist organizasyonlarini takip edin acik oldugu zaman katilin ki bu is devam edebilsin.(bende bu isi yapiyorum diye solemiyorum ama bu isin ic yuzunde ciddi manada ilgizilikde var ) Acikken sanki full cekiyodu herkez yaris kovaliyorduda kapaninca herkez bir dertlendi bakiyorum .... (bu ise ciddi emek ve zaman harcayan herkezi tenzi ederim ...)
aaaahhhhhh ahhhhhhh diorum sadece, sen anlarsın Buğra.
Yarış yaparsın, pahalı olur... fiyatı yarıya düşürürsün, bi yarım ekmek vermedin olur... yaraım ekmeği verirsin, mekaniker açmı kalsın denir...Herkes doyar, gece yarışmı olur denir...Gündüz yarış yaparsın, bana ferromu denk geldi olur...
Hay ben bidaha yarış düzenleyenin der kenara çekilirsin, pee...venk yapamıodu beceremiodu zaten olur ;)
Yarış yaparsın, pahalı olur... fiyatı yarıya düşürürsün, bi yarım ekmek vermedin olur... yaraım ekmeği verirsin, mekaniker açmı kalsın denir...Herkes doyar, gece yarışmı olur denir...Gündüz yarış yaparsın, bana ferromu denk geldi olur...
Hay ben bidaha yarış düzenleyenin der kenara çekilirsin, pee...venk yapamıodu beceremiodu zaten olur ;)
bu tur konularla senelerdir okadar cok ic dis oldumki cok net anliyabiliyorum :D
Honda Type_R
19-02-2011, 02:01
iki gun once konustum kendileriyle pist hala bakimda oldugunu pist takvimininde haziranda yaris oldugu soylediler ama kira hakkinda bir bilgi vermediler bana kendilerine numarami biraktim bir haber gelirse haber verecekler bana bende buradan duyurururmmmm
izmit pisti ses perdeleri yapilmis sekilde beklemekte suan icin gerekli sartlar yerine gelmedigi icin pist acilmadi .
Pist uzerinde degisiklikler yapilicak ve agir bir revizyon sureci var 2011 haziran temmuz aylarina yetisecegi konusuluyor ancak suan icin kapilari kapali durumda beklemekte .
piste bisey oldugu yok yenilenip acilicak ama sunuda bikere daha yaziyorum milyonlarca kez piste ne oldu yazmak yerine pist organizasyonlarini takip edin acik oldugu zaman katilin ki bu is devam edebilsin.(bende bu isi yapiyorum diye solemiyorum ama bu isin ic yuzunde ciddi manada ilgizilikde var ) Acikken sanki full cekiyodu herkez yaris kovaliyorduda kapaninca herkez bir dertlendi bakiyorum .... (bu ise ciddi emek ve zaman harcayan herkezi tenzi ederim ...)
açılsın bir organizasyon yapmak gerekiyor:)
nitrO_Oxide
19-02-2011, 08:27
Kesinlikle katılıyorum abi sana..Son drag yarısında sınıf basına düşen arac sayısı max 3 tü.. 1 saatte falan bitmişti cok kotuydu
ahmet.GMS.
24-02-2011, 10:21
açılsın artık.
izmir'lere gitme eziyetine girmek istemiyorum :D
bence eziyet diğil bi zevkdir burdan ıokadar yolu gidip yarışıp dönmek
Bazı şeylerin kıymeti kaybedilince daha iyi anlaşılıyor sanırım yıllardır bursaya bi pist yaptırmak için yırtınıp duruyoruz ama dibimizdeki izmit pistinede gidip aktif olamıoduk pek fazla Buğra nın dediği gibi açıldığında sahip çıkmamız gerekli...
sende ufacık eleştiriyi kaldıramıyosun yani :D
Körfez pisti allahlık :)
Kimse Üstüne Düşmüyor Gruplar kurulup Biraz sponsor biraz yatırım olsa Bel.Baş. Görüşülse ne biliyim bişeyler yapılsa çok güzel olurdu. ama denildiği gibi kıymet bilinmiyor.
Cihan Çizmeci
14-03-2011, 09:35
İyi güzelde öncedende yazılanlar gibi kaç kere kiraladık piste adam çıkarmaya eşe dosta teleon açıyorduk :)
Hemde mis gibi organizayson yaptığımız halde ambulansından ıvırına zıvırına kadar mis gibi organizasyonda bile zor adam topluyorduk.Tech'tende katılan çok kişi oldu saolsun o zamanlar.
Şimdi değere bindi sanırım pist :)
Bu arada pist tadilatta daha doğrsu yenileniyor ki bu gerekiyordu 4. 6. ve 7. viraj artık içler acısıydı dönerken küfür ediyordum yola artık bir revizyon lazımdı iyi oldu biraz geç açılacak ama değecek