Orijinalini görmek için tıklayınız : corsa orcun GSİ Q RYN ASTRA GSİ DOCH
CORSA GSİ : CHİP,51 DÜZ BORU,MANTZEL,FİLTRE KİT :(2 KİŞİ+TESİSAT)
ASTRA GSİ:CHİP,EGSOZ,FİLTRE(1 kişi)
İYİ SEYİRLER.........;)
Ut corsa gsi&ryn gsi | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/ut-corsa-gsiryn-gsi/3089439)
Ut corsa gsi | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/ut-corsa-gsi/3089409)
tam tadında olmus corsa masallah..
Masallah astra gsi, sfi gsi mi ecotec mi?
Masallah astra gsi, sfi gsi mi ecotec mi?
astra sfi,corsa ecotec kardeşim
inanmışlık böyle bişey
saol kardeşim nasılsın eski um saxo sahibiyim hatırlarsın :D ben her zaman inanarak hazırlanıyorum
saol kardeşim nasılsın ben um saxo nun eski sahibiyim :) ben her zaman inanıyorum araba hazırlarken
skaratas2
20-02-2011, 17:09
corsaya tebrikler.araç ii yürümüş.ayağınıza sağlık
Bülent76
20-02-2011, 17:31
Corsa'ya maşallah.
Kimse yanlış anlamasın ama sağlıklı bir sfi astra böyle gitmez, hem de chipli...
Selcuk_RoL
20-02-2011, 17:43
maşşallah orçun
opel grubu dısındakılerle vıdeo yokmu VTI,CRX,
Birde stock corsa gsi farkı gösterir
kadir jdm civic
20-02-2011, 19:05
corsa cok iyi yürümuş helal olsun.
merak ettıgım astrada sorun mu var neden bukadar geride kalıyor ki üstüne chipli egzoslu yanı kasan bişey olsa diyecem geri kalsın bence astra daha da giderli bir araç
maşşallah orçun
saol kardeşim
arkadaşlar yorumları bekliyorum o kadar hazırlık yaptım devir bitişleri falan hakında opelciler :)
KA®ANLIK
21-02-2011, 11:31
(:
he zaman demişimdir GSI larla deneyip 10 boy atan 106GTI lar, VTI lar, 306GTI lar denedikten sonra GSI ARABAMI? dediklerinde "gsi" var "GSI" var diye.
bu çok iyi bir örnek bu duruma, piyasada sayılı kaldı malesef CİDDİ yürüyen GSI (:
tabiki bu Corsa'nın da başarısını gölgelemesin.
Maşallah.
Corsa da iyi cevap vermiş yapılanlara... MAŞALLAH.
bu arada 106 gti ve saxo vts ile denemede var onalrıda ekleyecegim yakın zamanda o zaman daha ilgi çeker diye düşünüyorum ;)
Maşallah maşallah kazasız belasızz corsanın sesi de güzel
hakanguclu
21-02-2011, 21:29
(:
he zaman demişimdir GSI larla deneyip 10 boy atan 106GTI lar, VTI lar, 306GTI lar denedikten sonra GSI ARABAMI? dediklerinde "gsi" var "GSI" var diye.
bu çok iyi bir örnek bu duruma, piyasada sayılı kaldı malesef CİDDİ yürüyen GSI (:
tabiki bu Corsa'nın da başarısını gölgelemesin.
Maşallah.
Corsa da iyi cevap vermiş yapılanlara... MAŞALLAH.
:cool::icon_tup:
sen suna bır 50 shot bas ust kategorıyle dene bırak yorumu kavgalar cıkar forumda bırazdaha yukarılara ılerle :D
tolga900
21-02-2011, 22:30
çok güzell yürümüşler maşallah
daha güzel yürüdümde belki yandaki arkadaş bi laptop nu kenara alsa daha iyi olcaktıda :))))
vites atışın biraz yavaş geldi.. veya diğer videodakiler vitesi ışınlıyor
opel grubu dısındakılerle vıdeo yokmu VTI,CRX,
Birde stock corsa gsi farkı gösterir
var vti ile videoları yükleyince koyar orçun ;)
vites atışın biraz yavaş geldi.. veya diğer videodakiler vitesi ışınlıyor
vites atma konusunda kimseyle yarışa girmem ama ilk defa roling yapmıyorum bu arada konuşmaları dinlersen videoda arkadaşın laptop var kucagında :) o yüzden yani
christine
02-03-2011, 17:21
hocam corsan iyi yürümüş massllh
varmı bi dynosu?
34osman34
02-03-2011, 17:25
orçun geleyim bi ara gebzeye de deneyelim senin corsayla bakalım custom mantzel işe yarıyor mu :D
hocam corsan iyi yürümüş massllh
varmı bi dynosu?
teşekkürler usta olduguna inanıyorum sonuçta daha önce denedigim bi araç beni tekle tek de rahat geçen bi araç dı şimdi ondan hem bi kişi fazlayım hemde jantları 17 den 15 e küçülttü ne diyim ki başka
olur kardeşim de ben denerim sıkıntı yok ama sen kimsin aracın ne tanıyamadım kusura bakma
34osman34
04-03-2011, 15:37
devranın arkadaşı osman ben beyaz corsa gsi kartaldan
devranın arkadaşı osman ben beyaz corsa gsi kartaldan
aynen kardeşim süper olur zaten stok corsa ile aradaki fark nasıl olur demişler olsun ben başka corsa ile ne oluyor görmek isterim sende istersen bu hafta sonu olablir mesala devranı falan ara toplanıp hem muhabbet yaparız
34osman34
04-03-2011, 16:08
ok olur bi aksilik çıkmazsa geçerim o tarafa heber veririm sana
aynen kesin bekliyorum kardeşim
valla bu hafta sonu geç deneyelim bi bakalım nasıl oluyor
tolgakaynak
04-03-2011, 16:29
Stock Corsa GSı la denemiştim. geçmiştim ama üzerinde ufak bi işlem bile olsa çok şey değişirdi :) GSı gerçekten iyi tebrikler
34osman34
04-03-2011, 16:35
devoyla konuştum şimdi senin araba için fena gidiyo diyo valla gözümü baya korkuttu :)
yarın akşam orda olurum
bu nasıl bir corsa...?? yada bu nasıl bir astra...??:)
her iki aracada maşallah...
bu corsa chip filte egsoz 106 saxo geçen bi corsa ;)
Oğuzhan Ç.
05-03-2011, 10:32
Maşallah orçun abim :)
Maşallah orçun abim :)
eyvallah kardeşim senide yanımda görmek istiyorum ama artık
CeM öZeR
05-03-2011, 12:11
Farketmez devam :D Takdir ettim keşke herkes sizin gibi olsa. Yok basamadım yok vites kaçtı yok lastiğimin havası az o yüzden iyi geçemedim felan gibi saçma diyaloglar yaşanabiliyor bazen. Ama tadında ve güzel bir deneme olmuş.Her iki araca da maşallah :)
maşallah orçun
teşekkürler abicim
Metin Bilen
08-03-2011, 10:01
helal orcun yıne yapmıssın..:))
helal orcun yıne yapmıssın..:))
saol metinim bu aracı hazırlarken tamamen senin söylediklerin kulagıma küpe olarak düşündüm ;)
biraz daha hızlanacak insallah
aLperTunga
08-03-2011, 10:19
hani konu hala dingin ve sakin karışmamış halaaa hahahahahahahah..kanka araba şuan tam tadındaa fenalarda yanii maşş..
kanka maşallah ya bir corsa gsı bu kadar mı güzel yürür. beklentilerin fazlasını yapmışsın helal sana kardeşim. ;)
...................................
tigrakaan
08-03-2011, 23:26
buda beeş :D güzel olmus kardeşim elinize sağlık , tahminimce 7400 gibi değişiyorsun vitesi eğer öyleyse güzel devir çeviriyor , yanlız tarafsız bi göz olarak o astrada bi sıkıntı var ecotec kadar anca gidiyor, sakın yanlıs anlasılmasın corsa yurumuyor demıyorum , corsa manıfold chıp egszla gıdebılceıını en ıyılerınde gıdıyor ama yınede gıderı olan bı astra 3 ten sonra rahatca acar arayı .keşke bizim burda olsanız çok zevkli denemeler olurudu manifoldulu opel bakımından zengin şehir burası :D
raptor_98
09-03-2011, 15:39
corsanın maşallahı war,ama sfi astranın da daha yürümesi lazım bencede.
hadi benimki ecotech :))
Cihan Çizmeci
09-03-2011, 15:58
Maşalalh emeklerinizin karşılığını almışsınız tebrikler güzelde gidiyor aracınız belli :)
Her gti vts sfi in aynı gtmediği gibi buda değişik gidiyor emsallerinden :)
Ama her 106 yada saxo yada Astra'nında bu speclerde böyle gitmeyeceğini düşünerek yorum yapılmalı bence ;)
Emeğinize sağlık
valla kardeşim ben vts ile o gti lardan hariç piyasada ne kadar varsa hepsini iyi bilirim onalrda beni bi 106 gti chip filtre egsoz gidip gidebilecegini kadar gidiyor daha fazlasınıda gidemez ..... bu araçları daha önce ne kadar araç varsa hepsi ile denenmiş görülmüştür