Orijinalini görmek için tıklayınız : Travian
tolgakaynak
21-02-2011, 15:17
Arkadaşlar aramızda travian oynıyan varmı ?
Eski bi traviancı olarak 6 ay sonra yeni server 8'de oynamaya başladım
oynıyanyada oynamak isteyen olursa davet yolluyım banada faydası dokunsun:)
hayırrrrrrrrr tekrar bulasamammmmmmmm :D
tolgakaynak
21-02-2011, 15:24
hayırrrrrrrrr tekrar bulasamammmmmmmm :D
hehe :hahaha: bulaşıcaksınnnn :D
aynen abi bu yaşıma geldim oyun falan zerre anlamam ama buna bulaşmıştım ve zor kurtarmıştım kendimi bi daha bulaşmayayım :D
en son 8 yasındayken saklambac oynamıstım dahada bsey oynamadım :D :D
gençliğimi tüketmişti :) Bence sende biran önce bırak :D
tolgakaynak
21-02-2011, 15:30
fena sarıyor oyun :D görevin yada saldırının zamanını beklemek öldürüyor adamı.. :D karşıdakinin neyle geldiğini tahmin etmekte cabası
tolgakaynak
21-02-2011, 15:35
en son 8 yasındayken saklambac oynamıstım dahada bsey oynamadım :D :D
sen git lambo kapı yaptır arabana :icon_wack
tolgakaynak
21-02-2011, 15:37
hangi ırksın ? :)
Cermen ırkındayım güney-doğu
Bas bol bol tokmak yolla sağa sola yağma ile büyürsün cermende.
ben s2 de wow kurup kazanan birlikteydim 3-4 yıl kadar önce. hayatım oyun olmuştu.artık bi süre sonra ister istemez para harcamaya başladım altın alarak.
bir dahada tövbe ettim.hayatımı oyuna göre yönlendirir olmuştum artık.beni görüp merak eden insanlarda oynadılar onlarda aynı şekilde zırh silah basmaktan uyku uyumuyolardı :D
tolgakaynak
21-02-2011, 15:44
Bas bol bol tokmak yolla sağa sola yağma ile büyürsün cermende.
ben s2 de wow kurup kazanan birlikteydim 3-4 yıl kadar önce. hayatım oyun olmuştu.artık bi süre sonra ister istemez para harcamaya başladım altın alarak.
bir dahada tövbe ettim.hayatımı oyuna göre yönlendirir olmuştum artık.beni görüp merak eden insanlarda oynadılar onlarda aynı şekilde zırh silah basmaktan uyku uyumuyolardı :D
bende 1 senedir oynuyorum. ben sonuna kadar gelemedim. çabuk sinirleniyorum :D gidere gider yapınca fazla yaşatmadılar:D
en son oynadığımda 600 altın almıştım
bir ara gecemi gündüzümü yedi, bir daha bulaşmam :)
s5 de oynuyorum.geçen yılda wowu kuran birlikdeydim.bu yılda s5 den devam ediyorum.hastasıyız :)
valla 3sene once finlandiya serverının altını ustene getirip wow kurulunca bıraktım bidaha da bulasmam :D
bende 1 senedir oynuyorum. ben sonuna kadar gelemedim. çabuk sinirleniyorum :D gidere gider yapınca fazla yaşatmadılar:D
en son oynadığımda 600 altın almıştım
şimdi kapattın kapattın,yoksa fenalardasın.. ben sonlara doğru artık 15 tahıllı yapmıstım ana köyümü binlerce askerim vardı. içerde ziırh silah full.. tahıl ım salise gibi düşünüyordu aşağı boyuna yolluyorlardı.
ben askere kıyıyordum ya 10binlerce askerle girip rapor alamadığım köylerde yok değildi ama..
bizim birlik call center elemanlarından oluşuyordu genelde. o yüzden hepimizin bir backup ı vardı geceleri :) adamlar vardiyalı çalışıyordu 24 saat online dı tüm köylerimiz.
baymustang
21-02-2011, 15:54
sabah namazına üşenipte sonra travina bulaşıpta namaz vakti 5 olupta travian için 4 kalkıp sonra gene yatıp saat 6 kalkıp saldıranın boşa çıkmasını hiç haz edemedim ve kurtuldum allah düşmanıma vermesin
bu arada emek veripte hesabın haksız yere kapaptılmasıda cabası :)
tolgakaynak
21-02-2011, 15:55
şimdi kapattın kapattın,yoksa fenalardasın.. ben sonlara doğru artık 11 mi 15 mi tahıllı yapmıstım ana köyümü binlerce askerim vardı. içerde ziırh silah full.. tahıl ım salise gibi düşünüyordu aşağı boyuna yolluyorlardı.
ben askere kıyıyordum ya 10binlerce askerle girip rapor alamadığım köylerde yok değildi ama..
bizim birlik call center elemanlarından oluşuyordu genelde. o yüzden hepimizin bir backup ı vardı geceleri :) adamlar vardiyalı çalışıyordu 24 saat online dı tüm köylerimiz.
siz ekibi kurmuşunuz :D
benim 16 köyüm vardı en son tahıl yetmiyordu :D sonraları sıkıldım ilgilenmedim:)
call centerda fena olur :d telefondasın mic kapatıpp saldırı alyıorum ahmet destek att :hahaha: merve kilit yapp ... zamana:icon_wack
tolgakaynak
21-02-2011, 16:00
sabah namazına üşenipte sonra travina bulaşıpta namaz vakti 5 olupta travian için 4 kalkıp sonra gene yatıp saat 6 kalkıp saldıranın boşa çıkmasını hiç haz edemedim ve kurtuldum allah düşmanıma vermesin
bu arada emek veripte hesabın haksız yere kapaptılmasıda cabası :)
işe geç kalıyordum :D:D:D
ya sorma... fake saldırılar bilmemne.. polis arkadaşlarımız vardı gece vardiasında kalıyorlardı isteyerek..
Hakkatten öyle saat kurmalar filan.. haksız kapatmalarda oluyordu evet..downgradeler filan. artık üniversitede dersten çıkıp kütüphaneye geçiyorduk bazen derse gitmiyorduk falan filan.
kurtuldum çok şükür :D
YavuzNaz
21-02-2011, 16:13
aman abi uzak dursun aman :D
Bizim oynadığımız dönemde de çok fazla polis vardı, hatta karakol tamamen oynuyordu hepsiyle ittifak kurmuştuk wow yolunda bırakmıştık biz de :)
tolgakaynak
21-02-2011, 16:28
Bizim oynadığımız dönemde de çok fazla polis vardı, hatta karakol tamamen oynuyordu hepsiyle ittifak kurmuştuk wow yolunda bırakmıştık biz de :)
iyi tehdit etmemişler:D saldırırsan arabanı bağlarım :hahaha:
bende bi ara ikariam oyunuyodum...bende ondan kurtuldum :)
iyi tehdit etmemişler:D saldırırsan arabanı bağlarım :hahaha:
Doğuda görev yapıyorlardı allahtan bana baya uzaklardı :D
tolgakaynak
21-02-2011, 20:11
Doğuda görev yapıyorlardı allahtan bana baya uzaklardı :D
hehe:D:D iyimişşş
serkan6606
22-02-2011, 00:19
taa 2005 lerde oynuyoduk babamın kredi kartına asılmısdım wow kurunca adam ay sonunda fatura gelince şok olmusdu başa bela wowu atınca brakmısdım o yıllarda sonrakı yıllarda hesap alıp bı kac ay sonra sıkılıp bırakdım hep ama bu s8 yeni acılmıs bende daldım hemen hesabım karabulut köyü cindoruk rumuzum
baymustang
22-02-2011, 14:40
ya sorma... fake saldırılar bilmemne.. polis arkadaşlarımız vardı gece vardiasında kalıyorlardı isteyerek..
Hakkatten öyle saat kurmalar filan.. haksız kapatmalarda oluyordu evet..downgradeler filan. artık üniversitede dersten çıkıp kütüphaneye geçiyorduk bazen derse gitmiyorduk falan filan.
kurtuldum çok şükür :D
çok güvenlikçi arkadaşım vardı :)
Ben nipponda calisirken 2 arkadasim oynuyordu acayip hastasilardi :)
RottingChrist
22-02-2011, 15:10
beni fazla yaşatmadılar. :)
hsynylmz
23-02-2011, 03:17
yenı server 8 de oynuyorum m0rph1n3- bakalımm
tolgakaynak
23-02-2011, 07:27
taa 2005 lerde oynuyoduk babamın kredi kartına asılmısdım wow kurunca adam ay sonunda fatura gelince şok olmusdu başa bela wowu atınca brakmısdım o yıllarda sonrakı yıllarda hesap alıp bı kac ay sonra sıkılıp bırakdım hep ama bu s8 yeni acılmıs bende daldım hemen hesabım karabulut köyü cindoruk rumuzum
kordinatlarımız çok ters ama yardımcı olurum her türlü :D mesaj attım sana oyundan
tolgakaynak
23-02-2011, 07:30
yenı server 8 de oynuyorum m0rph1n3- bakalımm
msj attım traviandan. :) ama uzak kalmışız hep :S
hsynylmz
23-02-2011, 13:50
evet herkes bırbırınden uzak::(:(:(:(
en son altı köyüm vardı s7 de kaç sene oldu :D
yeni başlayan server da bende oynuyorum...
bende avrupa turnuvasındaydım daha cumartesı gunu bitti..tr2x server dı..şimdi avrupada kapışacagız..trden 3000 kişi gidiyor diğer ülkerin elemanları ile birleşip server acılacak...
Windosill (http://windosill.com/)
konuyu hortlatıcam ama :D
sardı beni uzun yıllardan sonra tekrar okuldayken bile telden girip bakıyorum :D