Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakırköydeki Go-Kart

tolgaa
15-07-2007, 08:07
dün 3 kız 3 erkek adliyenin ordaki go karta gittik.pisti iyi güzel fln ama hepimiz sinir küpü olduk çıktık,avcılardakinede sıksık gidiorum pisti küçük olmasına rağmen hiç sorun yaşatmıolar insana,ama bakırköyde kızlar bikere birbirine çarptı(ilk defa biniolardı!!!! ) hemen diskalifiye etti, ki şunuda belirtiyim emin olun büyük bi çarpışma değildi,yok çarpan bi daha binemez fln diolar,binmeden öncede nasıl kullancağını anlatıo bide yok sakın çarpmayın lastikleir koruyan kulaklaın tanesi 10 ytl fln gibisalak uyarılar yapılıo,benim diceğim bence hiç gitmiyen warsa boşuna gitmeyin,insanın burnundan getiriolar ve ben hiç zevk alamadım,avcılara gidip küçücük pistte yarışırım daha iyi yani... dün gerçekten sinirlendim ve bunuda herkeze yaycam die söledim onlarada,yzamamın sebebi o yani,herkese iyi günlerr

trgy
15-07-2007, 10:33
bilgilendirdiğin için teşekkürler.gebzedekinden şaşmıycan abi:D

gökan
15-07-2007, 11:09
valal biz çeşmede gokartlara dağlara taşlara çıkıyoz adam kulak mulak demedi hiç bırbımızn ustuen cıkıyoruz:)

MUGENPOWE®
15-07-2007, 11:16
bızım arkadas şasisini egmıstı bakırkoydekının bıze bısı dememıslerdı demkkı senı cok sewdıler ebu :D

Jem
15-07-2007, 11:16
valal biz çeşmede gokartlara dağlara taşlara çıkıyoz adam kulak mulak demedi hiç bırbımızn ustuen cıkıyoruz:)

evet güzel geciyor adam para yönünden ahahhaha:D evlat acısı gibi dimi:)

gökan
15-07-2007, 11:21
evet güzel geciyor adam para yönünden ahahhaha:D evlat acısı gibi dimi:)

gece 12de gıdıp adamı yataktan kaldırırsak evlat acısı deıl amca acısı gıbı olur neyse gayet hoş ust uste cıkıyoruz:)

cem
15-07-2007, 11:55
Tolga sıkma canını kardeşim boşver başka yere gidersiniz bida salla gitsin..

İzmire gel sen burdaki baya güzel rahat rahat çarpabiliosun :D

Hatta daha dün burdan bi arkadasima yanlıslıkla:rolleyes: patladım yanlarken neyseki bişe olmadı heheheh :D

Jem
15-07-2007, 11:59

Hatta daha dün burdan bi arkadasima yanlıslıkla:rolleyes: patladım yanlarken neyseki bişe olmadı heheheh :D

yanlarkenmi patladın knka hakimiyet gitti die gördüm ben kasti deil yani:D

MUGENPOWE®
15-07-2007, 13:59
yanlarkenmi patladın knka hakimiyet gitti die gördüm ben kasti deil yani:D

hıc kasti yaparmı oooooooooooo:)

ahmetbaha-drs
15-07-2007, 14:06
Beylikduzunde kapalı otoparkta war bir karting pistide..bakırkoydeki gercekten adamı sinir etmek icin birebir..

orc
15-07-2007, 19:20
bakırkoydekiler külliyen cahil.. dünyanın parasını harcamısızdır orda.. ama o adamlara laf anlatamazsın..

tolgaa
15-07-2007, 20:16
zaten bidaha gitmem :) bundan sonra izmirdeyizz baksanıza herkez çok memnun :D

gökan
15-07-2007, 20:26
aynen öle gece 1 çeşme gokart sora kumrucu sevkıde kumru yanı kızlar mızlar dıycek bişi yok hahaa

Kaan
15-07-2007, 22:36

tabi yaaaa bişey olmadı kolum mosmor,sol dizim tutmuyo direksion mideme girdi senle bi daha gokart felan yapmam olm yandan ufak bi dokunduk sana bildiğin virajda durmadın geldin patladın kaldırıma fırladım :D:D:D:D

hıc kasti yaparmı oooooooooooo:)

daldım dio banada ama yalannnnnnn ahahahaha :D

cem
15-07-2007, 23:08
Çizgimi bozmasaydın birader kızdırdın beni nabiyim :hahaha: Kask fırladı onu gördüm ama :D

Bida sinirlerime hakim olcam söz , motorsporlarında olur böle şeyler krem sür geçer :angel:

Kaan
15-07-2007, 23:22
:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm: peki o zmn ahahahahah :D geçtim ya hepinizi gelip patlamakta buldunuz çözümü hafifim arkadas hafif işte hafif olan arabaa gidiorrrrrrrr varmı ötessi 59 kiloyum :rolleyes:

Jem
15-07-2007, 23:26
kas yap kaan biraz olmuo böle aaaa üstteki msjı kes:rolleyes: auahhaahha anladınız siz:) krem çaaal kaan:D

Kaan
15-07-2007, 23:28
aaa olmas abicim o selülitler gitmeden olmas :hmmm: :hmmm: sendede varmş haa bunları düzeltmen lasm bence sende kas yapmalısın emeğine sağlık very ekselınt kaslar:icon_tup::eek::rolleyes:

Dragger
16-07-2007, 01:12
Bakırköye biz de bir kez gitme gibi bir hatada bulunduk.

Dragturk olarak forumca gitmistik bir de, adamlarla kanlı bıcaklı olduk cıktık.

Dedigin gibi, her carpısmada önüne atlamalar ögütler bilmemneler salak salak isler...

Tabi biz ters cıkısınca yemedi bir daha uyarmak ama tadımız feci kacmıstı.

Ben de kesinlikle tavsiye etmiyorum, böle adamlara para kazandırmayın.

gökan
16-07-2007, 15:21
:D
aaa olmas abicim o selülitler gitmeden olmas :hmmm: :hmmm: sendede varmş haa bunları düzeltmen lasm bence sende kas yapmalısın emeğine sağlık very ekselınt kaslar:icon_tup::eek::rolleyes:

hım hım dıyosun onedır anlamadım arkdaşım:P:D

Kaan
16-07-2007, 15:22
:hmmm::hmmm::hmmm: bence gayet ii anladın sen ahahahahaha :D

Alp
16-07-2007, 15:25
Bakırköy'dekine Alternatif olarak Çobançeşme'dekine gidebilirsiniz, Yenibosna Koçtaş'ın tam karşısında kalıyor..

Asil
17-07-2007, 00:15
Ben de Kültür Üni. arkasında (aynı zamanda Shell istasyonunun da hemen arkası) kalan Go-Kart pistini tavsiye ederim. Pist zamanları falan yarış sonu çıktı olarak veriliyor. Arabalar gayet iyi durumdaydı en son 1 ay önce gittim. Tavsiye ederim...

bodoff
17-07-2007, 13:04
ARkadaslar evi veya muhiti anadoılu yakası olanların veya kalkıp karsıdan gelenlere yeni bir oneri..

Maltepe Carrefour AVM e-5 yanından kartal devlet hastanesının orası kopruden mınıbus yoluna ıner gıbı gıdıyorsunuz ve turkıyenın en buyuk kapalı kartıng pıstı fıyatlar grup olunca gayet makul normaldede cok abartı sayılmas.

Kurucusu yıne Tuzla kartıngın sahıbı ve ortakları araclar gaayet guzel 3 tane 9,5 hp lık makınalarıda vardı benım gıbı asırı besılılı ınsanları yerınden oynatıo :) 6.5 luk makınalarıda gayet guzel herkese tavsıye edebılırım sorunda yasatmıorlar dana gıbı kullanmıorsanız.

SertacTDemir
17-07-2007, 20:16
amator karting pist sahipleri bu sekilde davranirlarsa batmaya mahkumlardir kendinizi uzmeyin fazla dayanamazlar bu gidisle ;)
sakin yanlis anlasilmasin carpisan oto zihniyetinde olan insanlar var onlardan bahsetmiyorum fakat ufak carpismalarin olmasi cok dogal ve aracin etrafindaki barlarda bu ise yariyor ve insanlar eglenmeye geliyorlar karting pistlerine:)

Istilldo
17-07-2007, 20:33
demi serto mesela ariesin en uzun düzlüğünün sonunda arka arkaya giderken kafa kafaya çarpışmamızı hatırlarsın, yerini tam tuttursaydık arabaları kaynakla ayırmak zorunda kalcaklardı ama ünal abi azını açıp bişey dememiştir, bu arada ankarada en ii pist aries arena :D:D

SerroMacheR
18-07-2007, 09:00
bodoff maltepede de geçişe izin yok, neymiş en hızlı turu atan 1. oalcakmış önünde araç varsa geçmeye çalışırken vurursan ceza varmış.

Ama arabalar 10 numara

STeaM
18-07-2007, 09:38
Bakırköy'dekine Alternatif olarak Çobançeşme'dekine gidebilirsiniz, Yenibosna Koçtaş'ın tam karşısında kalıyor..

çobançeşmedekinde yanla, yanındakinin üzerine kır, geç, solla, öndekine vur gıkk!! diyen yok :D hatta bizimkiler yanlarken lastik bariyerlerden 1-2 lastik yola düştü, adam gösterdik kafasını uzattı ve " boşveeerrr" dedi :D ahahaha a ah aha bir vurdun duymazlık bi adam sendecilik :) ücret diğerlerine göre biraz fazla ama istediğin gibi yarışaibiliyosun en azında.

Ben de Kültür Üni. arkasında (aynı zamanda Shell istasyonunun da hemen arkası) kalan Go-Kart pistini tavsiye ederim. Pist zamanları falan yarış sonu çıktı olarak veriliyor. Arabalar gayet iyi durumdaydı en son 1 ay önce gittim. Tavsiye ederim...

ordakinde de şöyle bi sıkıntı var, lastik ısıtamıyosun, hatta lastik ısıtmaya "naaapıyo bu böyle?" diyolar :) birisi kaza yaptığında yada arıza yaptığında bütün araçları kumanda ile 5 km/s hıza sabitliyolar, gazlayamıyosun. araçları biraz yavaş geldi bana düzlüğün hemen başında kesiciye giriyo. buna rağmen ilk denememde pist rekorunun 0,8 sn gerisinde kalmıştım. en güzeli kumburgaz ;)

CKN
18-07-2007, 12:22
bizde tartısmıstık o alman kadınla..
levent kat otoparkına gidiyoruz hem pist güzel hemde 1-2 dk nın hesabında değiller..

bodoff
18-07-2007, 12:30
bodoff maltepede de geçişe izin yok, neymiş en hızlı turu atan 1. oalcakmış önünde araç varsa geçmeye çalışırken vurursan ceza varmış.

Ama arabalar 10 numara

Gecise ızın yok derken pısten mı bahsedıosun ben sanırım acıldıgından bu yana son ıkı ay harıc (cunku gıtmedım) 10-15 defa falan ugradım bana boyle bır bılgı verılmedı pıstte gayet guzel ayrıca gecmeye calsıırken ufak surtmelere ve dokunmalara bısey demıolar ama bıle bıle adamın ıcıne kırarsan veya sert oturtursan gayrı ıhtıyarı normal

Tokyo Drift
18-07-2007, 13:54
Bnde bi keresinde kocaelindekine gitmiştim orasıda çok güzel;)

eser
18-07-2007, 14:42
kumburgaz ve beylıkduzu derım ıkısıde guzel

STeaM
18-07-2007, 15:00

beylikdüzündeki kapandı.

STP
18-07-2007, 15:07
ıstanbulkartıngpark en ıyısı bence.arabalar cok ıyı pısttekı guvenlık 10 numara.barıyerlere vurdugunuz anda bıl orda kalmıyorsunuz sıyrılıp gıdıyosunuz.

nickelback
18-07-2007, 19:01
bursa nilüfer karting pisti f1 pisti gibi zamanında serkan yazıcı taksi team warke evo 6 la basını gezdiriyodu pistte o kadar büyük fecide eylenceli

orc
18-07-2007, 19:12

cevizlibağ'ı unutmayalım :D

tolgaa
20-07-2007, 18:25
kumburgazdaki nerde?