PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hak mı Reva mı?

kv661
22-02-2011, 18:48
Arkadaşlar yeni yeni ödemiş olduğum cezalar tekrar tekrar önüme geliyor. Dekontları da bulamıyorum ne yapmam lazım?

aha bu da resim :)

http://img827.imageshack.us/img827/4852/cezab.png

çok gözükmüyor ancak total 1503 TL'cik. İptlai mümkün müdür. Bu cezaların üzerine muayneler yapılmıstırç Mart'ta muayne geldiği için girip bakıyım dedim bunlar cıktı

yaşar
22-02-2011, 18:50
ALLAH bu birimde çalışanlara biraz çalışma azmi nasip etsin .

mrtngn
22-02-2011, 18:52

Ahaahaaha koptum :D:D:D:D

Ödesen bi dert ödemesen bambaşka bi dert :D:D:D

kv661
22-02-2011, 18:54

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada;

2006'da 2500TL
2008'de 1700 küsur TL ceza ödedim. çoğu arkamdan yazılmış olmak suretiyle meuayne yaptırmak için borcu yoktur yazısı almak durumunda kaldım.

2009'da tamamiyle kapadım tüm borçları vergisi falan kalmadı diyordum kafam rahat 1 muayneye giricem diyodum al burdan yak.

CasabLanca
22-02-2011, 19:14
ödeme gitsin bişe olmaz :D

individual
22-02-2011, 19:24
valla benim bildiğim kadarıyla makbuzları duruyorsa itiraz ediyorsun hemen siliyorlar ama makbuzlar yoksa ödemek zorunda kalıyorsun benim 2004 den beri 3 tane küçük cezam var ödedim geçenlerde bakmıştım ödenmedi gözüküyor.

Arkadaş 2008 yılında sıfır leon aldı bundan 6 ay önce baktık hiç vergisi yatmadı gözüküyor vergi dairesine gittik dekontları istediler allahtan hepsini saklamıştı hepsini sildiler.

Chatin
22-02-2011, 19:42
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada;

2006'da 2500TL
2008'de 1700 küsur TL ceza ödedim. çoğu arkamdan yazılmış olmak suretiyle meuayne yaptırmak için borcu yoktur yazısı almak durumunda kaldım.

2009'da tamamiyle kapadım tüm borçları vergisi falan kalmadı diyordum kafam rahat 1 muayneye giricem diyodum al burdan yak.

kıvanç naptın abicim sen.. ceza gelmeden ödeme zaten de .. ceza geldiği gibi gidiyorsun sıhhıye ye adliye sarayına alt katta trafik mahkemesi var veriyorsun dilekçeni arkamdan yazılmıştır ne bir fotoğraf ne de bir kanıt yoktur kaldı ki o saatte şuradaydım tanıklarım var falan yazıyorsun veriyorsun sonra oldu da bitti maşallah.. bana da yazmışlar 130 lira ve 50 lira faiz bile binmiş. gelirler.gov.tr den mtv öderken gördüm..

Low-Rider
22-02-2011, 19:43
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada;

2006'da 2500TL

naptın sen ya:D

devamlı polisten mi kaçtın bu kadar ceza yedin

kv661
22-02-2011, 20:17
naptın sen ya:D

devamlı polisten mi kaçtın bu kadar ceza yedin

İvedik OSB zamanları işte :)

salak gibi APP plaka ile gezioduk 1.2 olduğum için genellikle en arkada ben kalıodum ya da ilk farkeden olduğum için en önden gidiodum hep benim plakayı aldılar.

bi de konutkentte 2003-2007 yılları arası bi komutan vardı. bu arcadium'un arkasındaki karakolda çalışırdı (hala var mı bilmiyorum) o bana takmıştı. aracın plakasını not etmiş. yaz babam yaz. yaz babaö yaz.

itiraz ettim bi kısmı silindi.bunlar kalan kısmı işte. imza kısmına karalamış. benim aracın bilgilerini ve ehliyet bilgilerini not etmişti. sürekli yazıodu bunlar onlardan kalanlar.

Konutkente gitmeme sebebimdir o herif.

biraz evvel peder geldi. 2007'de kudurmussun diye. netten bütün cezalara bakmış. benden bütün kopyaları aldı bakalım napacak. büyük ihtimalle dürecek bana monte edecek :)

kv661
22-02-2011, 20:19
valla benim bildiğim kadarıyla makbuzları duruyorsa itiraz ediyorsun hemen siliyorlar ama makbuzlar yoksa ödemek zorunda kalıyorsun benim 2004 den beri 3 tane küçük cezam var ödedim geçenlerde bakmıştım ödenmedi gözüküyor.

Arkadaş 2008 yılında sıfır leon aldı bundan 6 ay önce baktık hiç vergisi yatmadı gözüküyor vergi dairesine gittik dekontları istediler allahtan hepsini saklamıştı hepsini sildiler.

bütün cezaları yatırdığım gün araca hırsız girdi.tesisat ile birlikte bagajda ufak bi bond çanta vardı. İçinde de dekontlar duruyodu.

bond canta ile birlikte dekontlar da gitti.

yani elimde 2008'den öncesine ait dekontların hiçbiri yok malesef :)