Orijinalini görmek için tıklayınız : carbon kaplama yardım !.....
Geçenlerde MK5 in kaputuna binadan kopan küçük ama etkili ( :D ) taşlar düşmüştü, ve kaputta boya patlağı çatlağı göçük vs olmuştu. Boyatmaktan vazgeçtim carbon kaplatmayı düşünüyorum. Daha önce kaplatmış ve mennun kalmış vada kalmamış, yada kaplatmamış yada bu işle ilgilenen kişilerden yorum bekliyorum. Bana, bu işi iyi ve makul fiyata yapan bi yer tavsiye ederseniz sevinirim ;)
(Frid bi yer var demiştin sen ? )
Geçenlerde MK5 in kaputuna binadan kopan küçük ama etkili ( :D ) taşlar düşmüştü, ve kaputta boya patlağı çatlağı göçük vs olmuştu. Boyatmaktan vazgeçtim carbon kaplatmayı düşünüyorum. Daha önce kaplatmış ve mennun kalmış vada kalmamış, yada kaplatmamış yada bu işle ilgilenen kişilerden yorum bekliyorum. Bana, bu işi iyi ve makul fiyata yapan bi yer tavsiye ederseniz sevinirim ;)
(Frid bi yer var demiştin sen ? )
bizim bi arkadaş yapıyo yardımcı olabliriz istersen
folyomu ,elyafmı?
folyoysa o zarar goren yere yapsanda altını macunla doldurman lazım.
elyafsa guzel paralar cıkar.getır bızım servıse boyayalım.
folyomu ,elyafmı?
folyoysa o zarar goren yere yapsanda altını macunla doldurman lazım.
elyafsa guzel paralar cıkar.getır bızım servıse boyayalım.
rıdvan ben bi uğrayayım sizin servise o zaman panpa ;)
oguzhan999
22-02-2011, 23:23
hiç girme heleki kaput için o işlemlere , gayet hoş durmuyor çünki :) bi akımdı geçti , hmde mk5
Ben yaptırmıştım, yaklaşık 8 ay kadar kullandım 3m carbon folyo, materyal olarak süper kusursuz diyebilirim dikkatli silindiği ve yıkandığı takdirde leke falan olmuyor fakat belli bir süreden sonra sıkılıyorsun şuan çıkarttık çıkartırken çok hafif yapışkan izleri kalıyor onun içinde cila yapman yeterli hemen çıkıyor, yaptırmadan önce mutlaka kaput altına bi sıvı surup üzerinden polish makinası ile geçiyolar onu iyi araştır kaliteli malzeme kullanırsan söküldüğüne hiçbi leke kalmaz..
rıdvan ben bi uğrayayım sizin servise o zaman panpa ;)
maltepedeyiz ne zmn istersen gel güzel güzel boyayalım kaputu sende rahat et bızde.:icon_tup: