Orijinalini görmek için tıklayınız : Kedi arıyorum :)
Arkadaslar basıma bı bela aldım kız arkadaşıma exotic shorthair cinsi kediyi gösterdim :) cok sevimli bir cins olur kendileri ve kız arkadasım da o kediyi alana kadar hergün bunu dile getirecek eminim :) tanıdığınız bldiginiz birilerinde varsa yavruladigi zaman falan bı tanesini almam mümkün mü ? Yada artık bakamayan falan da olur :) yada pet shopta falan bulursak makul fiyata o da olur :) yardımcı olabilecek arkadaslardan acil yardım bekliyorum :)
benim kapıda 4 tane sokak kedisi var,arada eve alıyorum,Eger Biri exotic shorthair ' a benziyor ama bende ona asık surat diyorum :D
O hariç 2 tane var onları verebilirim fakat mesafe :)
street cad olurmu :D
hahahahahaha :hehe::hehe:
ben geçenlerde tırmalıyodum elimdeki yavruları verim diye nerdeydin o zaman :D 1ini jamdajokere verdim diğerleride büyüdü sektir olup gitti nankorler :D ama anaları yine sevişti birileri ile karnı şişti ben sana direk anasını vereyim kaç tane çıkarsa bahtına :D
Not: siyah bi kedi vardı onla çiftleşti ne tip çıkar bende merak ediyorum :D
anıl turan
23-02-2011, 14:35
benim kapıda 4 tane sokak kedisi var,arada eve alıyorum,Eger Biri exotic shorthair ' a benziyor ama bende ona asık surat diyorum :D
O hariç 2 tane var onları verebilirim fakat mesafe :)
hahah asık surat :)) pek bi memnuniyetsiz bakıyorlar ya harbiden b*ka bakar gibi...
ben geçenlerde tırmalıyodum elimdeki yavruları verim diye nerdeydin o zaman :D 1ini jamdajokere verdim diğerleride büyüdü sektir olup gitti nankorler :D ama anaları yine sevişti birileri ile karnı şişti ben sana direk anasını vereyim kaç tane çıkarsa bahtına :D
uehauhde abi senın kedidehiç bos durmuyo cok anasının gozu :D
otuzdört
23-02-2011, 14:40
kedi nankordur
hacı çöplerin oralarda dolan illa bulursun bi tane. exotic filan salla tuttuğunu götür. kedi kedidir :D
heheh şimdi resmine baktımda buldogun kedi versiyonu gibi
kız arkadasım kedi alalım dediği zaman sunu alırız diye gosterıyorum 2 ay kedi lafı cıkmıyo :D
sphynx
http://www.buysellcats.com/images/sk_11.jpg
street cad olurmu :D
uwehuahusdhueduasd :D
JAnJ@n= Aynen çok tatlı oluyolar :D
Kedi Nankördür Diyen Arkadaş = bu beslemeyecegimiz anlamında gelmez herhalde:)
Ayrıca İyilik Yap At Denize At demişler:)
Abi bende evlere şenlik 8-9 tane illegal street cat var olur mu? Ciddiyim.Eğitim olarak şu anda sadece dövüş biliyor başkada yok..Aşısı yok.Bugüne kadar hiç yıkanmadı 3 yaşında hepsi..
Bu türün en belirgin özelliği;
-Atarlı olan herkese patisi batarlıdır.
-Her türlü sokak kedisi ile alayına gider ev köpeklerinede cinsine göre sataşabilir.
-Eve koyup aç bırakırsan eve gelmeden önce itfaiyeyi ara..
uwehuahusdhueduasd :D
sokakta dolu yollarız dou kardeşimize :)
kız arkadasım kedi alalım dediği zaman sunu alırız diye gosterıyorum 2 ay kedi lafı cıkmıyo :D
sphynx
one lan yaratık bu mnakoyum:eek::eek:
crazydog
23-02-2011, 14:51
sphynx
bnde bunlara hastayım ya çok şirin diyorum şunlara arkadaşlarım deli diyo :D
yüzüklerin efendisinde olan tipe benziyor neydi o spastiğin adı :D
yüzüklerin efendisinde olan tipe benziyor neydi o spastiğin adı :D
simeygooooooooooo :D
Goki cok kırma bisey çıkmazsa eğer benzerse yani eğer istediğim kediye yolla bı tane bana ya :) sokakta falan cok biliom ama exotic cok başka bı kedi orjinal garfield namussuz :)
jamdajoker e verdim 1 tane o bi foto koysunda gör :D eşşolu haplanmış gibi yerinde durmuyor, :D
jamdajoker e verdim 1 tane o bi foto koysunda gör :D eşşolu haplanmış gibi yerinde durmuyor, :D
hahah :D :D :D
Bende istiyorum :)
kedi nankordur
Tamam hacı.
bahadırtelli
23-02-2011, 16:17
Mümkünse sokaktan bir yavru al derim. Sokağında tehlikesi var tabi mesela benim tosunnu sokaktan aldık tamamen gri ufacık bişeydi bu cok büyümez dedik dana gibi oldu. Koltuklara sığmıyor
gambit49
23-02-2011, 16:33
sokaklar sahipsiz kedi dolu yazik gunah evsizler olecekler :D edebiyatina girmeni tavsiye ederim ya vazgecilir yada bi sokak kedisi edinilir.
sokak kedisi diyosunuzda, sokakda nerde yavru var ? büyüklerde kaçıyor %95, 2 adım yaklaşamıyorsun yanlarına..
Koptum yoruma gel zuhauhaa :hehe:
Alicanrs
23-02-2011, 16:38
http://i55.tinypic.com/og050x.jpg
şöyle bişi güzel olur =)
Walla bence en mantıklısı sokak kedisi sahipsiz yavru bulursan onlar çok akıllı oluyorlar. Ancak doğaları gereği azıcık yırtıcı yanları var. Bizim arkadaşın evinde vardı balkonda kuş avlıyordu hayvanat :D
Ama sokak kedisi istemem veya bulamam dersen bak bu da bizim hanımın prensesi. 2 sene ısrar etti en sonunda ya kediyi alırsın ya da ben anamın evine gidiyorum diyince seve seve gittim bu sıpayı aldım ama inanılmaz memnunuz. Harika birşey. Fiyatı da 200 TL. İstersen aynısından sana da bulurum
http://img201.imageshack.us/img201/2590/13032010006.jpg
Alicanrs
23-02-2011, 16:46
ahaha alırsın bora abi laf dinliceksin =)
sana gelsin :D
http://i52.tinypic.com/m8z2c3.jpg
ahaha alırsın bora abi laf dinliceksin =)
sana gelsin :D
Evlen seni de görecez Alican Bey
Alicanrs
23-02-2011, 17:03
Evlen seni de görecez Alican Bey
ehehe seviyorum seni bora abi hep senmi takılıcan bana :D
ehehe seviyorum seni bora abi sen senmi takılıcan bana :D
Ben takılırım olm ben senin büyüğünüm :D Hem severim hem döverim hem de ....öperim :hehe:
Neyse konuyu hiç etmeyelim. Sen en iyisi iki gözü de mavi olan bir Ankara Kedisi al. Gerçekten çok tatlı oluyorlar. Tavsiye ederim.
Bora abi bu kedi yavru olarak 200 tl dimi ? Küçük bir yavru istiyoruz çünkü bide dana kadar olmasın istiyoruz :)
yavruyken mamasına süt katarsan büyüyünce koyun gibi tüylü oluyor, ve haliyle dana gibi duruyor, bebin şapşalın mamasına süt fazla koymadım tüyleri normal seviyede gayet memnunuz :D
http://www.facebook.com/photo.php?pid=6338710&l=caf56e534d&id=687584347
onursumer
23-02-2011, 19:41
bulabilirseniz sibirya kedisi tavsiye edebilirim
ben uzun sure ankara kedisi baktım peşinden sibirya kedisi aldım fakat kardeşime alerji yaptığından bir tanıdığıma vermek zorunda kaldım inanılmaz sakin akıllı bi kedi
benim serseriden bi goruntu :D
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/23/10429.jpg
kedi nankordur
tamam panpa
Sultanoğlu spec. street cat bulabiliriz. Daha önce ekip olup karga avlamaya çıkmayı bile düşündük, kedi peşindemi koşturmicaz. Ayıpsın... ; ) : )))
Bora abi bu kedi yavru olarak 200 tl dimi ? Küçük bir yavru istiyoruz çünkü bide dana kadar olmasın istiyoruz :)
Aynen kardeşim yavru olarak 200 TL ve gerçekten çok akıllı kediler. Çok da hareketli ve oyuncu. Ama ne yap ne et her iki gözü de mavi olanından bulmaya çalış. Büyüdükçe daha da güzelleşiyorlar.
Bir de alabiliyorsan dişi al. İlerde kısırlaştırman gerekecek. Kısırlaştırmak için paraya kıy. Belediyenin yaptığı ucuz yerlere gitme. Onların yaptığı kısırlaştırma ile profesyonel bir veterinerin yaptığı kısırlaştırma arasında dağlar kadar fark var.
Dediğim gibi kesin kararını ver etrafıma bakarım beyaz iki gözü de mavi olan bi Ankara Kedisi bakarız. Fiyatları dediğim gibi 200 TL civarıdır.
kedi nankordur
Evet sahibi ölünce sahibini yer. Ölmüş insan etine bayılır kediler.
........:icon_wack
bence nankör abi, 1 seneye yakın besledim hamilelik döneminde çok iyi baktım, dogumdan sonra yavrular olsun ana olsun yemedim yedirdim, içmedim içirdim, giymedim giydirdim bu olmadı :D şimdi sürtük kaçıyor benden ama karnı biraz daha şişsin göki panpaaa diye sırnaşıcak ama iş işten geçti bu hafta sonu rott geliyor :D hamile kedi isteyen :D:D:D
onursumer
23-02-2011, 20:03
cins kediler genelde nankor olmuyorlar yada bilmiyorum benim şansıma belki oyle denk geldi
2 tane ankara kedisi 1 tane sibirya kedisi baktım acaip akıllı ve sadıktılar
ozellikle sbirya kedisine bi kusur işlediğin kızsam bağırsam resmen utanıyor yerin dibine giriyordu ya yok boyle bi şirinlik
bizimkisi ümraniye kedisi nankör demek ki :D
Göki o sokak kedisi. Onun doğasında var sokaklarda yaşamak. Onun evi orası. Onu sokağa çeken üreme iç güdüsü. Gerçekten zamanında çok araştırdım hangi kediyi alayım hanıma da sussun diye:D
Sokak kedilerinin genleri gerçekten farklı. Çünkü hayvan doğası gereği sokakta can derdinde. O nedenle daha vahşi daha çevik daha zeki ve vücut bünye olarak daha kuvvetli ve dayanıklılar. Hastalıklara karşı bağışıklık sistemleri çok daha kuvvetli.
O nedenle senin kedinin sokağa gitmesi yani senin tabirinle kaçması aslında onun doğası ile alakalı birşey. Bunun nankörlükle hiç alakası yok yani.
Daha ilginç bişey söyleyeyim, birgün canım sıkılmış tekneyle gezerken kıyıdaki oltacılardan birinin oltasına martı dalıyor ve tabii ki oltadaki ekmeği etrafındaki bütün iğneleri ile birlikte yutmaya kalkışıyor. Hayvan debelendikçe bütün kıbrıs iğneleri hayvanın götüne başına batıyor. Hayvanı hemen bir kurtarma operasyonu ile kurtardık kuzenle ama gel gör ki ellerimiz paramparça oldu. Hayvana balık verdik yesin kendine gelsin diye her seferinde gagaladı kodumun hayvanı :D Yani şimdi martılar da mı nankör kardeşim:D
slowmotion
23-02-2011, 20:12
ahahahahahaha kediyi göremiyoğğğğvvvuuuum :D :D :D anladın dou sen onu :) :hahaha::hahaha:
evet martıda nankör :D o yüzden rott var artık :):):) oda nankör çıkıp saldırırsa sonucu kötü olucak ahuahauhua
jamdajoker e verdiğim kedi 45 günlük olana kadar kucagımdan indirmedim, şu anda 4 aylık filan 15 gün önce gittim joker lerin eve kedi beni tanıdı bi oynadık öle böle değil küçük sürtük :D
Rotlar da güzel hayvanlar. Bi arkadaşımda vardı hayvan 60 kiloydu. Sokağa gezdirmeye çıktığında hiç tasma takmazdı. Neden takmıyorsun dediğimde abi ne gereği var hangi köpek cesaret eder bu manyakla uğraşmaya derdi :hehe:
bende rollinglere çıkıcam artistlik yapıp geçmeden geçtim diyenlerin üstüne salıcam :D
evet martıda nankör :D o yüzden rott var artık :):):) oda nankör çıkıp saldırırsa sonucu kötü olucak ahuahauhua
jamdajoker e verdiğim kedi 45 günlük olana kadar kucagımdan indirmedim, şu anda 4 aylık filan 15 gün önce gittim joker lerin eve kedi beni tanıdı bi oynadık öle böle değil küçük sürtük :D
8 aylık rott 6 aydır ev ahalısıyle berabar yasamıs
gunun bırınde ( okulla alakalıydı sanırım ) peder uzerıme yuruyo :D
rott un bı hırlaması varki anlatamam :) rottlar tek sahıp belırlıyo goki abi hayatta satış yapmaz :D
benim hedefimde de babam var zaten :D
Ümraniye Rotu sahibinin babasını yedi diye haberlerde izleriz artık :hehe:
valla abı baba abı kardes alayına gider :D yeterkı sana bısey yapmasınlar yada sana bısey olcagını sezmesın direk koruma moduna geciyo :)
aynı zamanda yavru sokak kopeklerı benle oynamadı kaçtı diye ağlayanda bi köpek :D
burda 26 günlük :D şu anda 50 günlük.. ciddi biçimde babama söledim bana artistlik yapma sakın iş yerinde diye, pek tınlamadı ama büyüdüğünde görür nasıl bi zebaniye döndüğünde :D
http://i54.tinypic.com/o9g2hg.jpg
buda bnmkı 2 aylıkken
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/5529_109826003780_801688780_2126625_2507600_n.jpg
yaklasık 18 19 ay sonrası :D
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/67767_451572838780_801688780_5216730_4500941_n.jpg
ufaklık zamanlarını iyi degerlendır abi 10. aydan sonra artık kucaga fılan gelmıyo bacakları uyusuo adamın :D
Abi bende evlere şenlik 8-9 tane illegal street cat var olur mu? Ciddiyim.Eğitim olarak şu anda sadece dövüş biliyor başkada yok..Aşısı yok.Bugüne kadar hiç yıkanmadı 3 yaşında hepsi..
Bu türün en belirgin özelliği;
-Atarlı olan herkese patisi batarlıdır.
-Her türlü sokak kedisi ile alayına gider ev köpeklerinede cinsine göre sataşabilir.
-Eve koyup aç bırakırsan eve gelmeden önce itfaiyeyi ara..
ahahahahha :D:D:D
Fatih Kavak
23-02-2011, 21:01
Street cat :icon_tup: bende yavruyken bulmuştum şimdi 4 aylık buda garfield gibi bütün gün yemek yiyip uyuyor :D
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/23/11610.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
vtecturbo
23-02-2011, 21:05
sphynx
gecen optıumda vardı bundan fıyatını sordum 5000 tl dedi adam :icon_wack
Burak K.
23-02-2011, 21:07
kedi nankordur
adam haklı beyler,dağılın..
:D
kedi nankordur
insandan da mı ?
kedi nankordur
hayvanı beslediniz de mi size iyiliği dokunsun ? He oldu sokaktaki kedi terliklerini getirsin sana..
Yahu ne çok üstüne gittini şu arkadaşın. İnsaf, adam bi daha foruma girmicek yahu : ))) Herkesin mi aynı anda aynı adama sarası tuttu : )
Yahu ne çok üstüne gittini şu arkadaşın. İnsaf, adam bi daha foruma girmicek yahu : ))) Herkesin mi aynı anda aynı adama sarası tuttu : )
Kakuşşş beslemeyen adam yazmasın nankör diye...Kürtler pkk lıdır yazmakla aynı mantık hacı ?? (ve bence kedilere de bu kadar ağır bir düzeyde hakarettir, ayıptır) Farklı versiyonları da var..
Kedi tüy döker. (sanki senin saçın dökülmüyor)
Kedi tüyü kist yapar. (nah yapar 40 lira verip aşısını yaptırırsan hiç bir *** olmaz)
Kedi pistir. (Oha ohaaaa)
Kedi anca uyur, yemek yer. ( En güzel halleridir, hele o yemek isterken şekilden şekle girmesi o kadar eğlenceli oluyor ki :D )
vs. vs.
Kedi çok eğlenceli hayvandır, top niyetine oynayabilirsiniz. Hiç bir şey olmaz atın geri gelir :D Yemek yedikten sonra yüzüne bakmaz, bu nankörlükse ben de çok nankörüm. Anneme eline sağlık dedikten sonra pek görüşmüyoruz odama çekiliyorum da.. Eninde sonunda tıpış tıpış giderim annemin yanına, kedi de senin yanına gelir ve o acıklı bakışları gayet keyif verir. Sen üşüyorsan kesin anlar kucağına yatar.. Mırıldaması insana inanılmaz huzur verir.. Kediyi sinirlendirirsin küçük uyarı tırmalaması yapar, birazcık dişini geçirir ama canın yanmaz.. Hakettiğin kadar canını yakar.. Gerçekten kedi saldırısına uğrarsanız damarlarınızı söker..
Dou abi facebookta hayvan severler grubu var, orada her gün bir sürü ev arayan kedi oluyor. Bazıları gerçekten çok güzeller. Cinsinden çok bir kediyi sahiplenmek daha önemli derim. Sadece kargo ücretini karşılıyorsun o kadar..
kısmetse bizim kedi yavrulacayak gibi bu yakınlarda :) olur da o zamana kadar bulamazsanız veririm bi yavru :)
snan1910
23-02-2011, 21:55
bizim balkona geliyorlardı anne yavrularıyla süt felan veriyorduk bizde. geçen gece balkondan sesler geliyor hassikome dedim hırsız heralde. balkona koştum bı baktım bizim anne kedi 3-4 tane kediyle gelmiş :D bildiğin grup halindeydiler kapıyı açıyorum kaçmıyorlar farketmiyolar en sonunda yanlarına kadar gittim basıldık diyip dağıldılar dahada gelmedi anne kedi :D :D
onun dışında abimin alerjisi var daha önce 2 hafta kadar besledik hastalanınca vermek zorunda kaldık. ama gerçekten zevkli kedi beslemek. elimde olsa bugun alır beslerim..
Kakuşşş beslemeyen adam yazmasın nankör diye...Kürtler pkk lıdır yazmakla aynı mantık hacı ?? (ve bence kedilere de bu kadar ağır bir düzeyde hakarettir, ayıptır) Farklı versiyonları da var..
Kedi tüy döker. (sanki senin saçın dökülmüyor)
Kedi tüyü kist yapar. (nah yapar 40 lira verip aşısını yaptırırsan hiç bir *** olmaz)
Kedi pistir. (Oha ohaaaa)
Kedi anca uyur, yemek yer. ( En güzel halleridir, hele o yemek isterken şekilden şekle girmesi o kadar eğlenceli oluyor ki :D )
vs. vs.
Kedi çok eğlenceli hayvandır, top niyetine oynayabilirsiniz. Hiç bir şey olmaz atın geri gelir :D Yemek yedikten sonra yüzüne bakmaz, bu nankörlükse ben de çok nankörüm. Anneme eline sağlık dedikten sonra pek görüşmüyoruz odama çekiliyorum da.. Eninde sonunda tıpış tıpış giderim annemin yanına, kedi de senin yanına gelir ve o acıklı bakışları gayet keyif verir. Sen üşüyorsan kesin anlar kucağına yatar.. Mırıldaması insana inanılmaz huzur verir.. Kediyi sinirlendirirsin küçük uyarı tırmalaması yapar, birazcık dişini geçirir ama canın yanmaz.. Hakettiğin kadar canını yakar.. Gerçekten kedi saldırısına uğrarsanız damarlarınızı söker..
Dou abi facebookta hayvan severler grubu var, orada her gün bir sürü ev arayan kedi oluyor. Bazıları gerçekten çok güzeller. Cinsinden çok bir kediyi sahiplenmek daha önemli derim. Sadece kargo ücretini karşılıyorsun o kadar..
Ciddi olarak güzelleri oluyor..Hani katalog çekimleri için falan gibi kediler ücretsiz sahiplendiriliyor..