Orijinalini görmek için tıklayınız : Twingo 1.2 filtre seçimi
PowerSample
23-02-2011, 14:59
Yakın bir arkadaşımın aracına açık hava filtresi uygulaması yapmayı düşünüyoruz, araç twingo 1.2, uygulayan kişiler var alt devirlerde canlılık çok bariz vs. gibi yorumlar aldık. Bu araç için en uygun filtre sizce ne olur ? Ucuz maliyetli ama işimizi en iyi şekilde görecek seçimi yapmak için konuyu açtım, yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
http://img715.imageshack.us/img715/3889/p1030462p.jpg
PowerSample
23-02-2011, 17:42
Filtre dışında yapılmasını tavsiye edeceğiniz birşey olursa onlarıda yazmanızı rica ediyorum. 1.2 motor sonuçta fazla birşey beklenmez diyeceksiniz, haklısınız ama en azından alt devirlerde biraz daha güç almak iyi olacak..
Ahmetfikri
23-02-2011, 19:59
bi arkaşdaşın twingosunda sol taraftaki boşluğa almıştık kaputtan direk soğuk hava alıyordu ama kesme biçme gerekiyor
ayrıca düz boru ve otto sonla deli dehşet bi ses geliyo
PowerSample
23-02-2011, 20:03
Tanıdığım bir abim boru yardımıyla sol tarafa almış, dediğiniz gibi hava alma konusunda iyi olabilir bu yöntem. Filtre olarakta fiyat-performans olarak uygun birşey bakıyoruz. Marka büyüklük falan önerilerin hepsini dikkate alıcam.
Egzos olayına girilirmi bilmiyorum. Otto son susturucu düşük devirlerde homurtu yapıp biraz devirlenince hırçınlaşıyorsa düşünmek lazım onuda :)
Markalı iyi bir şey olduktan sonra filtrenin ne tip olduğunun bir önemi yok bence yeterki iyi bir şey olsun adam gibi süzsün.
PowerSample
23-02-2011, 21:59
Bende çok bütçe ayrılmayacağından açtım konuyu, fiyatı düşük ama çok iyi süzüyor diyebileceğiniz birşey varsa onu öğrenebilmek için.
mustafa_KYR
24-02-2011, 11:48
bende vardı daha önce :D filtre + eski aracımdan cıkar sebring xt1 ile 106 gti sesi alabiliyorsun :D filtre için mutlaka uzatma şart çunku filtre içeride kalıyor:D ayrıca egzoz boruları su borusu gibi ince oldugundan mutlaka çapını genişlet derim :D ama ses harika oluyor inan ki :D
PowerSample
24-02-2011, 21:31
Ses konusunda çok kişiden duyuyorum güzel bir sistem sonrasında verimli olduğunu :) Ama şuanlık polisler + kafa ütülemesi konusunda yapılacağını sanmıyorum, bu arada egzos yapıldığında kaçlık yaptırmıştınız ?