Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.0TFSI DSG Şanzımanda Büyük Turbo Kiti
Aramızda VAG grubu kullanıcılarından 2.0TFSI DSG motorlu araçlarına büyük turbo kiti yapan oldu mu? Yapan ya da araştıran varsa ne kadar torka kadar dayanabiliyor DSG şanzıman? Bilen yada tecrübe edenlerin paylaşmasını rica ediyorum...
unıtronıc ın k04 lu gtı vıdeoları flan var aynı zamanda Revo da yapıyor benım bıldıgım upgrade kitler,dsg6 nın suana kadar dayanmama gıbı b sorunu konu edılmedı yabancı forumlarda,zaten tork konvertoru denılen olayı yazılımla kaldıryolar
unıtronıc ın k04 lu gtı vıdeoları flan var aynı zamanda Revo da yapıyor benım bıldıgım upgrade kitler,dsg6 nın suana kadar dayanmama gıbı b sorunu konu edılmedı yabancı forumlarda,zaten tork konvertoru denılen olayı yazılımla kaldıryolar
Konvertörü kaldıramazlar sanırım limitini kaldırabilirler belki. Büyük turbo kiti ile ulaşılabilen 500hp.lere yakın güçlere DSG.nin dayanıp dayanmadığına dair bir bilgiye rastladınız mı?K04 dehşet büyük bir güç üretmiyor neticede GT3076 kadar mesela...
bir amerikalı tuner firması 2.0 tfsi yüklemişlerdi israilde araç gt28 kullanıp 500 hp almışlardı dsg şanzımanlımı bilmiyorum ama.
bu üstad: http://www.techturkey.com/forum/asiri-besleme/67268-seat-leon-cupra-apr-stage-4-build.html
TorqueTuning
23-02-2011, 18:04
HP çok sorun olmasa da 500 Nm üzeri riskli bildiğim kadarıyla 6 ileri DSG'ler için...
Konvertörü kaldıramazlar sanırım limitini kaldırabilirler belki. Büyük turbo kiti ile ulaşılabilen 500hp.lere yakın güçlere DSG.nin dayanıp dayanmadığına dair bir bilgiye rastladınız mı?K04 dehşet büyük bir güç üretmiyor neticede GT3076 kadar mesela...
yanlıs ıfade ettım pardon lımıtı kaldıryolar demek ıstedım
YouTube - Unitronic GT3071r dsg (http://www.youtube.com/watch?v=EtNcSynsoR0)
abd de falan baya var dsg ve büyük turbolu 2.0 tfsi golf jetta vs, daha kırdık ettik diyen görmedim ben.
egeturbo
23-02-2011, 19:52
benim bildiğimde dsg lerde 550 üstü cok riskli ama şuda var dsgler programlanabiliyor.+ dsgleride tune edilebiliyor die biliorum