Orijinalini görmek için tıklayınız : type-r sorgulama istanbul
evet beyler linkteki aracı bilen tanıyan varmıdır çok sevdiğim bir arkadaşıma alıcaz
Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-typer-51900-km-de-pazarliksiz-43309314/detay)
Yada temiz başka tanıdığınız type-r varmıdır istanbul ve ankara tercihtir
butce nedir ?
hakettıgı kadar 30-35 arası olabılır temız olması tercıhtırama temız dıyede kastırmak olmaz dımı :D
hakettıgı kadar 30-35 arası olabılır temız olması tercıhtırama temız dıyede kastırmak olmaz dımı :D
37ye jap 11 ılanında yazdıgı : arabanın kasasında değişen-düzelen bir parça yoktur.3 parçasında lokal boya var kasasının ve motorunun temizliğinden hiçbir şüpheniz olmasın...
39 a ed var kız gibi :D
35 da plaka var ızmırden sıteden oda değişensiz yazmıs ılanında 36 bin tl de o
kimse yanlıs anlamasın ustunede alınmasın ama herkesin kız gibi mantıgı cok farklı
evet beyler linkteki aracı bilen tanıyan varmıdır çok sevdiğim bir arkadaşıma alıcaz
Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-typer-51900-km-de-pazarliksiz-43309314/detay)
Yada temiz başka tanıdığınız type-r varmıdır istanbul ve ankara tercihtir
bana niye sormuyorsun msn den :D
bana niye sormuyorsun msn den :D
gel lan buraya :D:D:D
8.000rpm
24-02-2011, 07:08
kimse yanlıs anlamasın ustunede alınmasın ama herkesin kız gibi mantıgı cok farklı
ED için "kız gibi" denmiş , söyler misin senin "kız gibi" mantığın nedir? dediğin gibi , yanlış anlamaya mahal vermemek adına açıklarsan sevinirim :)
gerçi arabaya "kız" tabirinin kullanılmasını ben de pek manalı bulmam ya neyse :D
Pert kaydının olduğu yalnız pertlik bir hasarının olmadığı söyleniyordu.
Araç fotoğraflardan çok çok düzgün duruyor, bakıp incelemek lazım.
Şahsen Type-r düşünsem ve bütçem o civarlarda olsa, pert kaydını o an kafama takarmıyım bilmiyorum ama %90 alırdım bu aracı.
Model var, Km. düşük, Araç ok gibi duruyor.
He, o civarlara daha düzgün type-r'lar bulunur mu bilmiyorum.
Şahsen Type-r düşünsem ve bütçem o civarlarda olsa, pert kaydını o an kafama takarmıyım bilmiyorum ama %90 alırdım bu aracı.
Sana Honda olsunda isterse 8395895 kaydı olsun yavrum benim:)
Sen ne zaman açacaksın böyle bi konu?
Pertlik bir hasarı yoktu aracın resimleri forumda mevcut.
Benim umrumda olmazdı perti zira arabanın durumu ortada maşallah ok gibi duruyor.
eger bütceniz varsa kırmızı ctr 23 typer'i kacırmayın derim
SekoLive
24-02-2011, 09:13
Benim umrumda olmazdı perti zira arabanın durumu ortada maşallah ok gibi duruyor.
koray abi forumda kaza fotoları olan konu silindiğinden ben fotolarını bulamadım elinde var ise kaza zamanındaki fotoları atabilrmisin bana?
by_hayali
24-02-2011, 09:18
pert kaydı var ama araçta sanırım sadace sol ön çamurluk değişmişti 1 parça değişeni olan typer olarak değerledirilmesi gereken bi araç bence ;)
onursumer
24-02-2011, 09:25
eds park halindeyken perte çıkan typer di dimi ?
eğer doğru hatırladıysam şimdi fotoğraflarını bulamadımda o aracın pertlik bir yanı yoktu bence ;)
Sana Honda olsunda isterse 8395895 kaydı olsun yavrum benim:)
Sen ne zaman açacaksın böyle bi konu?
Yavrum ben konu açmıcam nasipse.
Eğer durumlarımı ayarlarsam, gidip sessiz sedasız alıp döneceğim.
Sahibiyle konuştuk uzun uzun, olumlu geçti 2 taraf içinde konuşma :)
Az çok anladın hangi araç olduğunu :)
Kesinlikle katılıyorum. :icon_tup:
pert kaydı var ama araçta sanırım sadace sol ön çamurluk değişmişti 1 parça değişeni olan typer olarak değerledirilmesi gereken bi araç bence ;)
Aynen yawrum.
Çok doğru biçimde yaklaştın olaya bence.
Bende öyle bakıyorum arabaya şuanda.
Eski EDS abi
Mertcan senden telefon numarası beklıyorum dun konustugumuz arac ı le ılgılı ;)
Bu arada baska arac tavsıye eden varsa haber beklıyorum :icon_tup:
.
ya en az kendım kadar çok almanı ıstıorum su arabadan.al da rahatlayim :D
sağ sol camurluk kaput değişik
bir kaç parcada boya var
22 binlira hasar kaydı var
şase kule hava yastıkları felan acması öyle bı kaza değil
ESKİ EDS plakalı Typer Bu
janer106
24-02-2011, 10:32
Araca park halindeyken m.bey göztepe de özel halk otobüsü carpmıstı airbaglar saglamdı en son yakından inceleme fırsatı bulmustum gayet güzeldi toplandıgında hatta roling fırsatımızda olmustu sapık supuk bi gidişi yoktu iyi gidiyordu ama alacak arkadasın baktırması kendi acısından daha rahat olur
baska fıkrı olan varmı yada bılgısı ?
baska fıkrı olan varmı yada bılgısı ?
Benim konudan niye nemalanıyosun kardeşim :D:D:D
Honda Civic 2.0 Type-R 2003 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-2-0-civic-typer-42545709/detay)
+1
B.Battal
24-02-2011, 12:46
Honda Civic 2.0 Type-R 2003 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-2-0-civic-typer-42545709/detay)
+1
Alacak olsam kesinlikle bunu düşünürdüm.
Maşallah demem lazım ya gerçekten Allah nazardan korusun.
Bu arada şuan ilanı yok ama DBS type-r da satılık fiyat ve arabanın durumunu yiğit-y'den öğrenebilirsiniz
Benim konudan niye nemalanıyosun kardeşim :D:D:D
100 kişi ister bi kişi alır mantığı kardeşim şaka bu yanada sahibi ile konustum benim vti ile takas etme durumumuz var ondan bi sorguladım senin konu üzerinden... :D:D:D
100 kişi ister bi kişi alır mantığı kardeşim şaka bu yanada sahibi ile konustum benim vti ile takas etme durumumuz var ondan bi sorguladım senin konu üzerinden... :D:D:D
abi ben arastirdim ;) beni konuyu takip et araca ondan sonra takas gir derim :)
ya en az kendım kadar çok almanı ıstıorum su arabadan.al da rahatlayim :D
İnşallah kankacım.
Bende çok istiyorumda evlilik hazırlığı yapıyorum.
Temiz bir Type-R parası gömdüm eşyaya sağa sola :)
Temmuz'dan sonra bakıcaz artık :D
Hayırlısı bakalım :D:D:D
İnşallah kankacım.
Bende çok istiyorumda evlilik hazırlığı yapıyorum.
Temiz bir Type-R parası gömdüm eşyaya sağa sola :)
Temmuz'dan sonra bakıcaz artık :D
76 lık egzos koleksiyonunu arttır ozaman:)
Az çok değil direk anladım :) İcraat ne zaman? Yeter artık bu hasret kanka
Serdar onu verip bunu alma deriM
Hayırlısı bakalım :D:D:D
Sen halen adi pis bir baytarsin biliyosun dimi :mad:
Crus un Nasusuna girsin emi :D
GokhanRS
14-03-2011, 13:00
Arkadaşlar bu araçla ilgili bilgi rica edicem durumu nedir ne değildir?
35 DA 2381 2003 Model Typer?
Arkadaşlar bu araçla ilgili bilgi rica edicem durumu nedir ne değildir?
35 DA 2381 2003 Model Typer?
sahibi siteye üye abi nicki muti ydi yanılmıyorsam
41 ls 613 arac suan maltepede bu arcla bılgısı olnvrmı ama bılgısı olan yazsın lutfen bılmeyen konusmasın
41 ls 613 arac suan maltepede bu arcla bılgısı olnvrmı ama bılgısı olan yazsın lutfen bılmeyen konusmasın
www.techturkey.com/forum/arac-sorgulamalari/111671-honda-type-r-sorgulamalari.html
2 yıllık bir hort yaptığınızın farkındamısınız ?
mert_can 41
29-06-2013, 21:47
Tarihe bakmamışım konunun 39 za kız gibi typer vardenilince 35 de 3 parça boyalı var duyunca şok olmuştum sevinmiştim ama gol değilmiş ne yazıki :D
O zamanlar 24.000 tlye jap typerı almistim hey gidi gunler hey