Orijinalini görmek için tıklayınız : Dunlop Sport Maxxx & Bridgestone Adrenalin Lastik Önerisi.
BerkayKamaci
23-02-2011, 23:35
arkadaşlar aracımda acil lastik ihtiyacı var ve konu acıp sızlere danısmak istedim.
ıstedıgım yagmurlu havalarda kısa fren mesafesi ve yol tutus.
siz olsanız hangi lastiği önerirdiniz? yorumları bekliyorum.. iyi forumlar :)
Bridgestone Adrenalin
Dunlop Sport Maxxx
Lastik Ölçüleri 215/45/17
S.Özeren
23-02-2011, 23:41
adrenalin :icon_tup:
Yağmurlu havada adrenalin ısınıpta tutunana kadar gideceğin yere varırsın İstanbul içinde. Ben Toyo T1R öneririm.
215* 40 17 dunlop sportmaxx lastiklerim var kısa bir süre kullandım düşünürsen srk34@msn.com adresinden ulaşabilirsin
S.Özeren
24-02-2011, 00:06
Yağmurlu havada adrenalin ısınıpta tutunana kadar gideceğin yere varırsın İstanbul içinde. Ben Toyo T1R öneririm.
ben kullanıyorum adrenalin yağmur hava performansı dediğiniz gibi değil
Dunlop Sport maxx kullanmıştım aracımda.
215 40 17.
Önermem, çok sert ve ıslakta felaket kötü bir lastikti.
Kuru performansıda tatmin etmedi beni.
Ben Adrenalin veya T1R diyorum.
Adrenalin dunloptan her zaman iyidir.
Aynen bende bu şekilde tecrübe ettim 30 bin km adrenalin kullandım.Zaten performans lastiği bunlar yağmurda çamurda pek birşey beklememek lazım.
bridgestone s001 bakabilirsin yeni çıkan baya iddialı bi model.hatta siparişini verdim bekliyorum gelmesini.
dunlop kuruda iyidir ama ıslakta ben bu kadar kötü lastik görmedim cok rezalet artı baya bir sert...
ben kullanıyorum adrenalin yağmur hava performansı dediğiniz gibi değil
Bende kullanıyorum 40 bin km dir adrenalin. Aldığım günden beri keşke almasaydım diyorum. Ben bu kadar geç ısınan bir lastik görmedim. Hele yağmurda facia. Pürmüz ile ateş yaksam ancak ısıncak.
bridgestone s001 bakabilirsin yeni çıkan baya iddialı bi model.hatta siparişini verdim bekliyorum gelmesini.
S001 içinde çok çok sert diyorlar. Hatta bir Bridgestone'a göre bile çok sertmiş. Sert hamurlu lastik zaten yağmurda ortalama bir sonucu ancak verir. Gene arkadaşın istediği yağmur performansını yansıtmaz sanmıyorum.
COOLFEAR
24-02-2011, 01:04
dostum ben 22 bin kmdeki potenzalarımı dunlopla degistirdim kampanydan acıkcası 2bin tl vermek sitemdim lastige 4une ama sunu solim dunlop bugun yagmurda kullndım sankı araba kayıyordu beğenmedim ben ne yalan sölim potenza alsaymısım keske çok sert sanki
Dunlop mu allah korusun, benim için kumho dan pek bi farkı yok. 4. viteste sarıyor arabam dunloplar yüzünden diş derinlikleride gayet iyi olmasına rağmen.
Adrenalin i yeni kullanma fırsatım oldu beğenmedim, ama illa bu ikisinden biri diyorsan Adrenalin derim.
s001 deneyeceğim bende
COOLFEAR
24-02-2011, 11:21
düzeltme benim lastikler SP Sport 01 miş genede beğenmedim gezio sanki araba
ucuzunu pahalısını bi çoğunu denedım ıslak zemınde bu tarz performans lastıklerının hepsı aynı sonucu verır. performans ve guvenlık ıstıyorsan mevsımıne gore yaz kıs ayrı lastık kullanıcaksın. yazın kesınlıkle adrenalın ki dunlopla falan kıyaslanamaz, kışında mıchelın pramcy hp 4 mevsim lastiğini tavsiye ederim
Sportivo
24-02-2011, 11:42
continental lerimin yerine aldım bende adrenalin ve almasaydım keşke derken 10.000 yapmadan yarıldılar ve değiştirmek zorunda kaldım...
50.000 i devirmiş continental ler 10.000 lik adrenalinden daha iyiydi...
BlackEmperor
24-02-2011, 11:46
bende continentllerden ( sport contact 2 ) memnun değilim adrenalinleri arar oldum. bitince değiştireyim diyorum gerçi yazın tam kullanamadık havalar ısınsın düzelir belki
Adrenalini kullandım ama hiç beğenmedim ısındıktan sonra tamam güzel tutuyor ama piste çıkmıyoruz ısınana kadar gideceğimiz yere varıyoruz. Tavsiye etmediğim bir lastik adrenalin..
bende continentllerden ( sport contact 2 ) memnun değilim adrenalinleri arar oldum. bitince değiştireyim diyorum gerçi yazın tam kullanamadık havalar ısınsın düzelir belki
Sport contact 2 çok çok eski bir lastik teknoloji bakımından da, beğenmemeniz normal :)
fatihtemizer
24-02-2011, 13:34
adrenalin kaliteli bir lastiktir..performansı da bildiğim kadarıyla kullananlardanda haberdar olarak iyidir..dunlop sert lastik..yağmurda ıslak zeminde Allah korusun..:)10 binde lastik parçalanması olmaz..kullanımla yada lastiğin durumuyla alakalıdır diye düşünüyorum...
Birde 40 17 yap lastiklerini...çok yüksektesin:)
ben adrenalin konusunda ısınmamasını eleştirenlerdenim, michelin pilot sport alırım dunlopta almam açıkçası :) kasislerden bodoslama geçmediğim çukurlardan da mümkün olduğunca kaçtığım için balon yapma olasılığı düşük benim için :)
peki bu ebattaki en yumuşak lastik hangisidir?
damarıma geldi konu:) bende baya bi muzdarip oldum adrenealinden. Ama ıslak zeminde açıkçası iyi tutuyor, kuruda sarmaktan gidemiyorum. virajlarda savruluyorum neden böyle oluyor bilemiyorum:)
COOLFEAR
24-02-2011, 23:53
adrenalin bence ıslakta dunloptan basarılı ama dunlop birazdaha konforlumu ne sua benım ıcın sankı gorces daha 100km oldu
coolvtec
25-02-2011, 20:09
Turbo vti de adrenalin kullaniyorum, gayet memnunum ki Izmir yollari camdir. 205/40/17 olmasina Ragmen gait konforlu, sessiz ve saglam. O ynaklarla nerelere girdim, balloon vs yok. Ayrica yagmurda da bir problem yasamadim. Gayet stabilller. Dunlop kullanmadim hic. Bir karsilastirmA yapamayacagim.