PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : typer sorgusu ????

34tb9544
24-02-2011, 10:43
arakadaslr belkı daha once konusu acılmıstır ama bulamadım kusura bakmayın

ılandakı aracı kendı aracımla takas yapmak ıstıyorum arac ızmırde oldugundan bı bılgım yok arac haakında arac burda olsa zaten konu acmaya gerek bıle duymam gıder bakarım evvelıyatını bılen bırı varsa yada bırılerı yardımcı olursanız cok sevınırım

Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 30.999 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kil-kemal-den-type-r-43037065/detay)

DAHA ONCE KONUSU ACILDIYSA KUSURA BAKMAYIN ...

nakayama
24-02-2011, 10:48
Boşuna bakmayın diyarbakırdan arkadaşlar gitti 1500 km yol yaptı adam orda fiyat felan artırmış kapora üstüne yatmış baya çıkarcı birisi sahibi hemen kapora istiyor.+Aracın önden kazası var serviste toplandı diyor fakat YALAN.

34tb9544
24-02-2011, 10:50
dıyabakırlı arkadaslardan baya bı bahsettı banada onların arabasını begenmedım dedı o yuzden yapmadım yanıma getırdıklerı araba cop gıbıydı dedı benım arabamı ınternet sıtelerınde kotuluyolar dedı arabam o k gıbı dedı (adamın dedıklerı bunlar )

sulhi
24-02-2011, 11:02
yaw bu arada eskı MRT 63 TYPE R deil mi?

nakayama
24-02-2011, 11:04
dıyabakırlı arkadaslardan baya bı bahsettı banada onların arabasını begenmedım dedı o yuzden yapmadım yanıma getırdıklerı araba cop gıbıydı dedı benım arabamı ınternet sıtelerınde kotuluyolar dedı arabam o k gıbı dedı (adamın dedıklerı bunlar )

Onu bilemem ama arac servıste yapıldı dıye ıdda edıyordu servis nezamandan beri depoo far takıyor :soru:

kadir jdm civic
24-02-2011, 11:10

usta sakın ve sakın aldanma ve suada var adamlar 1500 km yapmışlar almadan geri gittilerse vardır bir sorunu yoksa onlar alırlardır dımı.

sahibi arabam kötü demez usta ok gibi der servise gittin mı herseyı çıkar ama gene dikkat söyluyorum çok ınce elemeli sık dokumalısın typer konusunda ucuza varsa bilki vardır bişeyi yoksa piyasada tutmazlar senden başka cebınde nakit parası bir dunya arayan kişi var

cery
24-02-2011, 11:14

biz onunla anlaştık burdayken vtec üzerine 10bine. tamam dedi. arabanın otu boku püsürü kazası değişeni herşeyini söyledik. tamam faketmez getirin dedi. kalktık 1500 km yol gittik. gittiğimizde siz bana söylemediniz diyemedi. fotoğraflarda böyle durmuyordu dedi. yıkattık arabayı şimdi fark varmı diye sorduk. em küm etti. bnm arabamda 1 kuruş masraf bulamazsınız dedi. bindim arabasına 1 dakikada 3 tane kusur buldum.
herşeyini anlattığımız arabaya bizim zaten var olduğunu söylediğimiz kusurlarını tekrarladı bize. 10 a anlaşmışken fiyatı 15 e çekti. boş dönmeyelim diye pazarlık yapıp 13 vermeye razı olduk. anlaştık dedik. gittik bankadan havale masrafı vererek parayı çektik. hadi notere dediğimiz zaman. motoru önemli değil diyen adam motora baktırıcam dedi. baktır dedik. lifter sesinden başka bi sıkıntısı olmayan motorumuzdan emindik. gittiler geldiler motor yatak vuruyormuş dediler. yatak vuran motor 1500 km nasıl gelir filan dedik. onu bilmem isterse 10000 gider ama yatak vuruyor dediler. sinirlendik. sizin alıcağınız yoktuysa buraya kadar nie getirttiniz filan diyip anlaşamadan döndük.

kısaca almak istemeyip bize boş yere 3000 km yol getirttiler. sonra da kıl kemal die ilan açmış.

arabam serviste toplandı demiş. ama serviste toplanan arabada marşpiyelerde typer stickeri olur. servis 2002 model arabaya 2004 farını takmaz. taksa bile depo takmaz. biz samimiydik o samimi değildi.

tercih yine de sizin. ama size tavsiyem alıcaksanız da kaparo filan kesinlikle vermeyin. aldım diyin. zaten sizden deli gibi kaparo istemeye başlar. vermeyin. gidin araca iyice baktırıp alın. parasını anlaştıktan sonra verin

not: bu mesaj kadar da adamın arabasna *** atmadım atmadık. kendi götünden kötülediğimizi düşünüyorsa onun bileceği iştir. 3000 km yol yaptık bu mesaja kadar hiç bi yerde o arabayla ilgili tek bir mesaj bile atmadık.

zekky
24-02-2011, 11:23
Kanka bi abi vardı o çok niyetlenmişti almaya para denkleştirirken satılmıştı.
Sonra iyiki almadım bana arabanın çok şeyini anlattılar demişti.
Görürse yazar zaten bende nickini bulursam yazarım.
Maf type r a bak takas ederse ona yönel. Pert kaydı varmış ama alınabilicek tayyarlar arasında diyolardı.

cery
24-02-2011, 11:24
Kanka bi abi vardı o çok niyetlenmişti almaya para denkleştirirken satılmıştı.
Sonra iyiki almadım bana arabanın çok şeyini anlattılar demişti.
Görürse yazar zaten bende nickini bulursam yazarım.
Maf type r a bak takas ederse ona yönel. Pert kaydı varmış ama alınabilicek tayyarlar arasında diyolardı.

ibrahim nickli arkadaş

Cem.B
24-02-2011, 11:27
typer arıosanız pm attım konuyu açan arkadaşa

34tb9544
24-02-2011, 11:49
sıteden yazanlara cok tesekurler sıte dısındanda detaylı bılgı aldık konu sılınebılır vazgecıldı :D

dgoo
24-02-2011, 11:55
Adam hondanın h sinden anlamayan bi adam sözümona
Araca komple motor yaptık motor işi tüm malzemeler cem(stlegal) abiden geldi
Kız gibi krankı Fuat(DC2-R) gönderdi
P28+s300 yine cem abi gönderdi yazılımı Sami Ramazanoğlu yaptı
İnce Contayıda Adana Project01 de taktık adamların bişeyden anladığı yok 3-5 plastik aksama takılıyor
Kapı içi plastikleri tavan döşemesi vs. adam bi liste yaptı 5 bin masrafı var dedi
Fiyat alalım diyorum her malzemel için ısrarla karı gibi kıvırmaya başladı
Sırf boş dönmemek için 13 bin lirayıda kabul ettik ama adam çakal
Orda adamla münasebete giremedik ***** her horoz kendi çöplüğünde öter
250 lira kapora yandı belki ama Allah'a havale ettim çıkar bi yerlerinden.
Bu yazımıda okuyup keyif alacak bazı çar çakal var ama er veya geç bu şehre getirecem typerı...

cery
24-02-2011, 12:08
Bu yazımıda okuyup keyif alacak bazı çar çakal var ama er veya geç bu şehre getirecem typerı...

son cümle çok güzel bi kapak kankam. sonuna kadar arkandayım. yapıcaksın olucak...:icon_tup:

Fbc
24-02-2011, 12:20
Ya bişey merak ediyorum, hani iki tarafı da tanımam etmem de neye güvenerek 250 tl nakit para gönderdiniz, neye güvenerek o kadar yol gittiniz ki, tanıdık bulsaydınız ne bileyim otobüsle gidip baksaydınız bu kadar sıkıntı yaşamamış olurdunuz, bide 250 tl kapora gönderip neden geri almıyorsunuz ki istediği kadar kendi çöplüğünde ötsün hak var hukuk var bence sizinki biraz da bile bile lades olmuş, tekrar söyliyim kimseyi tanımam öyle geçti içimden yazdım

ibrahim
24-02-2011, 12:27
bana araç sahibi çok sey söledi allah mutiden razı olsun hatta ismini hatırlamadığım bi çok arkadaş özelden msj attı bana araba alınacak araba değildedi allahda benden yana oldu 1000tl açığım vardı bulamadım ve alamadım iyiki almamışım

dgoo
24-02-2011, 12:28
Yaptıgımız işin belki akla uygun tarafı yok ama aldık diye gitmedim
Hatta sagda solda muhabbeti geçti sildirdim aldık demedim hiçbir zaman
Hem gezmiş olduk o kadar kişi tanıdık muhabbet ettik antalya grubu sagolsun iyi zaman geçirdik
Ben kapora için adama çökecekken Jumbo sagolsun :D o paraya ne sen zengin ne sen fakir olursun diyince adama.
Söylenecek söz bırakmadı

omR35
24-02-2011, 17:21
Arac önden kazalı , eski sahibiyiz.Serviste de toplanmadı sanayide toplandı araç.Buaracı biz sağlamken kazasız , tein coilover , dc headers , dc egsoz vs halde ilandaki fiyattan bikaçbin tl daha uyguna aldık.Şuanki fiyatta bana çok yüksek geliyor 04 görünüm ve jant boyama yapılmış bizden sonra.

Buarada kıl kemalede harbiden kıl oluyorum. :)

Cimmeria
24-02-2011, 17:26
bu aracın diğer konusunda bir arkadaş vardı bu aracın içinin türkiyenin en temizi olduğunu iddia edip bana gider yapmıştı :) hatta başka biriside aynı şeyleri söylüyordu nerde acaba o arkadaşlar şimdi:)