Orijinalini görmek için tıklayınız : Gran Turismo 5 Trailer
ŞİMDİ BU OYUN İÇİN PS3 MÜ ALACAZ YAWW :Deli:
http://www.dpccars.com/car-videos/07-14-07page-Gran-Turismo-5-Trailer.htm
Mechanix
16-07-2007, 13:46
Oh oh Ferrari , Audi R8 , R35 . Fena gaz vermişler hakkaten :)
^^ANIL^^
16-07-2007, 14:10
ewt biz sırf bu oyun için gidip bi ton para verip ps3 alcaz ne yazıkki
ozmn bide logitech driving force pro lazım allah dan direksiyon var hazırda :)
alıyorum abi Ps3'ü dayanamıycam ben... :eek:
ps3 ün 60 gb olan versiyonun da amerika da 100 usd lik indirime gidilmiş..belki burda da düşer fiyatlar:)
bide ps3 ü calıştırmak için LCD TV HD FULL almak lazım.HD ready lerde calışmıo aklınızda olsun.oyun PS3 aldırır.:puha:
ahmetbaha-drs
16-07-2007, 19:34
Toplu PS3 alalım..grup indirimi alırız enazından..:D nasılsa hepimiz alcaz..:)
Tabi bide tv'lere uyucakmı acep?..
benim arkadasım 350 dolara yurtdışından getiriyor.
not:60 gb olan değil.
HD olmayan tv lerde çalişmiyomu ben biyerde teşhirde oynatım tv HD mi diye sordum özelikle değil dedi
Low-Rider
16-07-2007, 20:12
hd olmayanlarda çalışıyor bildiğim kadarıyla yanlız televizyona bağlarken dönüştürüc gerekiyor galiba.
TURBO_S2K
16-07-2007, 20:52
trgy, arkadasin hangi ulkeden getiriyo. cunku burda 350 dolara yok?? Burda $100 indirime girdi ama artik sadece 60GB lik lan var. dusuk olan sistem indirime girmedi zaten artik yapilmiyo. Galiba 80GB lik model cikaricaklarmis.
Gecen hafta izledim tamam goruntu inanilmaz, GT nin oynanabilirligi de heralde gercege en yakin olan ama unutmayin ki bunlar video goruntuler. oyun ici goruntuler bole olmuyacak. zaten Gran Turismo HD yi oynadim. Mesela Ferrari 599 vardi, sesi diger arabalardan hic farkli diil. Yani su araba seslerini bi yapamadilar hala, bide bikac secenek kamera olsa cok iyi olucak sadece 2 tane koyuyolar
PROMINENT
17-07-2007, 00:31
950 ye kadıköyde düz paket satıyorlar...
PROMINENT
17-07-2007, 00:32
bu arada kamera 3 çeşit değilmi TURBO S2K direk yol arabanın burnundan ve araba genel diye?
Berent.t
17-07-2007, 01:40
işimiz var vallaa..farz bu alıcaz
200-300 ytl ye düşünce alırız. Düşerse tabii. Yoksa bilgisayarda çok daha iyi oyunlar var... Similasyon isteyene GTR ve GT LEGEND tavsiye edilir. Birde son zamanlarda World Racing 2 oynuyorum add-on araçlarla baya zevkli oluyor. Artı olarak Test Drive unlimited gibi arcade değil.
Tabii japon otomobili çok az bu oyunlarda ;)
bide ps3 ü calıştırmak için LCD TV HD FULL almak lazım.HD ready lerde calışmıo aklınızda olsun.oyun PS3 aldırır.:puha:
Böyle birşey yok evinizdeki normal tüplü televizyonada takabilirsiniz.
trgy, arkadasin hangi ulkeden getiriyo. cunku burda 350 dolara yok?? Burda $100 indirime girdi ama artik sadece 60GB lik lan var. dusuk olan sistem indirime girmedi zaten artik yapilmiyo. Galiba 80GB lik model cikaricaklarmis.
Gecen hafta izledim tamam goruntu inanilmaz, GT nin oynanabilirligi de heralde gercege en yakin olan ama unutmayin ki bunlar video goruntuler. oyun ici goruntuler bole olmuyacak. zaten Gran Turismo HD yi oynadim. Mesela Ferrari 599 vardi, sesi diger arabalardan hic farkli diil. Yani su araba seslerini bi yapamadilar hala, bide bikac secenek kamera olsa cok iyi olucak sadece 2 tane koyuyolar
taylandtan 20 gb.
Böyle birşey yok evinizdeki normal tüplü televizyonada takabilirsiniz.
calışmaz çalışsa bile dandik bi görüntü ile oynarsın!
vallahi bizde yaklaşık 3 haftadır var sadece dükkanda oynuyoruz cünkü orda HD lcd var norm bir tvde görüntü ps2 gibi cıkıyor
zaten HD tv içinde High definition kablosunu almanız gerekiyor yoksa ordada cizgi film gibi oynuosunuz
HD kablo + HD tv de tamamen gercek hayatda oyun oynuosunus
GT5 henüz tr de yok :)
PROMINENT
18-07-2007, 01:30
hiç bi yerde çıkmadı sanırım miniks..yada ben yanlış biliyorum..yoksa getiririz..
USA de de cıkmamış dün gece batıkana sordum zaten bende meraktan:)
bu arada kadıköyün nersinde 950 tl PS3 ben + 1konsol + 2 oyun 1650 ye aldım sony nin kendisinden
PROMINENT
18-07-2007, 12:14
USA de de cıkmamış dün gece batıkana sordum zaten bende meraktan:)
bu arada kadıköyün nersinde 950 tl PS3 ben + 1konsol + 2 oyun 1650 ye aldım sony nin kendisinden
kadıköyde eski mc karşısındaki cinemanın olduğu pasajda girer girmez köşedeki(sol köşedeki dükkan) %90 kaçaktır...
(deriden mağzasının 2 yanındaki pasaj rexxe doğru)
ozaman ordan almak mantıksız bi arıza cıksa cihazı actırmaya kıyamassın öle güsel bişi :)
Mechanix
18-07-2007, 12:49
BEn herzaman alışveriş yapıyorum ordan.Bi sorun yaşamadım şimdiye kadar.