PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : honda 1.4 is açık hava filtresi??? :(

MaNiSaLı
24-02-2011, 19:59
benim sorunum aracıma custom hava filtresi yaptım..fakat sesi diğer arkadaşımın aracından çok az çıkıyor...onun aracı ve filtrre tertibatı her parçası aynı neden olabilir bu sorun :( :( ?

Aynı zamanda şunuda sorayım...FİLTRENİN BORU ÇAPINI ARACIN EMME İLE AYNI ÇAPTA YAPTIM 60 mm. Kaç olmalı...

Sizce bilen arkadaşlara sorum HAVA AYARI VARMI YADA ONDAN YAPARMI ??? Nerdeyse hiç ses çıkmyor...

Şimdiden sağolun...

Saygılar

fastboy
01-05-2011, 00:09
egzos vea duz boru manifold gibi seyler varsa filtre sesi az duyulur gaz tepkimesine gore cogalir. 60mm yeterli boru kelepceleri ii sktir kaliteli filtre kullan tekrar dene.

rebelh
12-09-2011, 15:02
aynı araçtan bendde var açık hava filtresi takılı sanırım performansı kötü etkilormuş filtre borusu olmayınca..benim aracıma uygun hava filtresi borusu bulunabilirmi?

CRX
12-09-2011, 16:13
aynı araçtan bendde var açık hava filtresi takılı sanırım performansı kötü etkilormuş filtre borusu olmayınca..benim aracıma uygun hava filtresi borusu bulunabilirmi?

pimaş üzerini yalıtımla kaplarsan yeterli olur

bugratemel
12-09-2011, 22:24
pimajın verdiği sesi hiç bir flitre sistemi vermiyo isteyene özenle itina ile kağı boru destekli hava odacığı artı ısı yalıtımlı flitre sistemi yaparım işclik montaj flitre dahil 100 liraya bitiririm cayır cayır ses garantili :D

OnurD.
12-09-2011, 22:40
pimajın verdiği sesi hiç bir flitre sistemi vermiyo isteyene özenle itina ile kağı boru destekli hava odacığı artı ısı yalıtımlı flitre sistemi yaparım işclik montaj flitre dahil 100 liraya bitiririm cayır cayır ses garantili :D

Çook tehlikeli adamsın vesselam :D

Al bi 1.4te artık Sende kurtul bizde kurtulalım :)

bugratemel
12-09-2011, 22:59
abi sen söyle ben bu 1.4 lerde master yapmadımmı :D allah şükür 2 tane 1.4 üm vardır 2 side izmirin en yürürleriydi :D hele 2. yeşill ouu çok çok daha fenaydıı

bi opelden ne bilmm renodan yada şahinden tofaşdan tam anlamam ben honda dan anlarım özellikle 1.4
şimdi 106 yı keşfediyorum zamanlaa bunda çözcem ;)

ayrıca bişe daha dicem listeye bakarken orda honda 1.4 yazısını görünce nasıda dikkatini çekti :D sende fena 1.4 cüsün haa

bLackModeL
13-09-2011, 20:39
filtrede kalite önemli tabiki emme de kurum felan yoksa emmeyi kople temizlettir ve iyi bi markayla tekrar dene

OnurD.
13-09-2011, 21:04
ayrıca bişe daha dicem listeye bakarken orda honda 1.4 yazısını görünce nasıda dikkatini çekti :D sende fena 1.4 cüsün haa

Gri yi salla ama Benim Yeşil ayrı bir olaydı, Hala unutamadım. Ama tekrar araba alcak olsam bu fiyatlara hayatta 1.4is almam ;)

rebelh
14-09-2011, 12:13
peki boru çıkışını tampona versem ya da tampona hava girişi açsam filtreyi oraya kadar uzatabilirmiyim faydası olurmu?

bugratemel
14-09-2011, 14:44
kapalı olmasındansa illaki faydası olur delik açtığında hem ses hem performans olarak fark edersin

timucintt
14-09-2011, 19:08
konu hort... konuyu açan abimiz is in üstüne 10 araba aldı herhalde :D :D bu arada çok mühim bir konu ses çıkmayan filtre... hmmm ilgili makamlara gerekli yazıyı göndereceğim...

MaNiSaLı
15-09-2011, 01:01
konu hort... konuyu açan abimiz is in üstüne 10 araba aldı herhalde :D :D bu arada çok mühim bir konu ses çıkmayan filtre... hmmm ilgili makamlara gerekli yazıyı göndereceğim...

:) neyse . . . sattık aracı , diğer ark. İşine yarar artık Timu .