Orijinalini görmek için tıklayınız : 17000 tlye kadar alınık arac
Sercan AKCAN
24-02-2011, 20:18
cok yakın bir abime bakıyoruz.
Hatchback isteniyor.model 2004 ve üstü ve öncelik dizel olması.benzilide olabilir.kazasız boyasız bişey istiyor.Km de düşük olsun der :)biraz pinpiriklidir.İyi forumlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-dikkat-cekmek-isteyenlere-38468481/detay
düşünürsenız
Sercan AKCAN
25-02-2011, 01:11
aracı biliyorum fakat sanmıyorumki corsa c ye bu parayı vermez.muhabbeti geçmişti corsa c ye 15 milyar falan veririm diyodu.+ olarak fiat renault citroen düşünmüyor.
2007 model buz beyazı (makyajlı kasa) Ford Fiesta 1.4 benzinli var. darbe-boya-değişen hata yok servis bakımlı 4lastik yeni pasta - cila detaylı kuaförden yeni çıktı garaj arabası muanesi yeni araç gaziantep'de çok samimi arkadışımındır düşünürseniz. her türlü yardımcı oluruz.
Edit : Fiyat 20.000TL
fıesta veya grande punto tavsıye ederım cok ekonomk araclar mmenun eder sızı
benim arabayı verelim sercan :D 17ye değil tabikide :)
bi arkadaşımda renault megane cup var 2002 model gelincik kırmızısı eger düşünürseniz haber verin
Sercan AKCAN
25-02-2011, 12:47
2007 model buz beyazı (makyajlı kasa) Ford Fiesta 1.4 benzinli var. darbe-boya-değişen hata yok servis bakımlı 4lastik yeni pasta - cila detaylı kuaförden yeni çıktı garaj arabası muanesi yeni araç gaziantep'de çok samimi arkadışımındır düşünürseniz. her türlü yardımcı oluruz.
20bin liraya cikamaz diye biliyorum yinede söylücem.
fıesta veya grande punto tavsıye ederım cok ekonomk araclar mmenun eder sızı
fiat vb araba düşünmüyor.
benim arabayı verelim sercan :D 17ye değil tabikide :)
senin arabayı 15e alırızda.basık araba ona gelmez ;)
bi arkadaşımda renault megane cup var 2002 model gelincik kırmızısı eger düşünürseniz haber verin
renault fiat vb marka düşünmüyor.teşekkürler.
17.000 TL ye ;
Renault düşünmüyorsunuz citroen düşünmüyorsunuz fiat vb!! düşünmüyorsunuz
2004 model olsun diyorsunuz dizel olsun diyorsunuz düşük km li olsun diyorsunuz
Öyle bir araç varsa ilk ben alıcam sizden önce
ama var olmadığını bilin..
16.500'e 2006 model 80.000km'de Accent Admire verdim :)
arabayı kaldırırım olum ne olcak iki amortisör iki yay bakıyor :D 15e git başka bişey al sen :D
Kardeşim araç gerçekten çok temiz bakımlı cıncık ;) fiyatta birşeyler yaparız. biraz daha bütçeyi açsın bence kafası rahat etsin. bizim kendi aracımız olmak zorunda deil. Ford Fiestalara bakın her yönden çok güzel ;)
edit : http://hasoto27.araba.com/3636440.html
güneşbalkan
28-02-2011, 10:39
isterseniz değişensiz kazasız boyasızdır
Ford Fiesta 1.4 TDCi Collection 2007 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-63-500-de-fiesta-tdci-43552521/detay)