PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rc sorgulama

by serçe
24-02-2011, 21:56
araç hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi ciddi olarak düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...........

Renault Clio 2.0 Sport 2005 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-rs-sport-49-800-km-2008-trafik-cikisli-42273330/detay)

SekoLive
24-02-2011, 21:58
rs sorgulaması olarak değişirse konu daha güzel olur.

ocean0636
24-02-2011, 22:01
Yanlis hatirlamiyorsam otomobilleriniz kisminda konusu vardi.
Hatlari vs. cok guzel duruyor, nakitim olsa almayi dusunurdum gercekten cok uygun. Ama boya degisen durumundan hic soz edilmemis.

taytay
24-02-2011, 22:04
denizliden yakın bi arkadasımın arabası gayet temiz hc bir sıkıntısı yok . gönül rahatlığı ile alınabilicek bir rs tir.

by serçe
24-02-2011, 22:04
telefonda gorustugum kadarıyla bes altı yere baktırdım hıc boya falan yok dedı sahıbı. ama yıne de arac hakkında bılgısı olan arkadasların fıkrını almak ıstıyorum...

taytay
24-02-2011, 22:06
telefonda gorustugum kadarıyla bes altı yere baktırdım hıc boya falan yok dedı sahıbı. ama yıne de arac hakkında bılgısı olan arkadasların fıkrını almak ıstıyorum...

dogru söylüor yakından biliyorum aracı :)

wekoo
24-02-2011, 22:10
sıkıntısız alına bilecek bir araçtır bende kefil olurum temiz gazlanmamış rs diyebilirim.

sinan-s
24-02-2011, 22:16
Kalem gibi araba Maşallah..

34tb9544
24-02-2011, 22:22
ulan keko sercan araba alper abının eskı aracı ara suat abıyı solesın sana neyın ne oldugunu

Almanci Tane-R
25-02-2011, 06:40
10 üzerinden 10. bende her türlü kefilim. evden işe işten eve giderken kullanıyor çağlar kardeşimiz sadece aracını.

opium_robust
25-02-2011, 07:09
çok temiz güzel bi arabadır maşallah ben hiç sıkıntı çıkaracagını sanmıyorum gönül rahatlıgıyla alınabilir ayrıca rengide ayrı bi güzel ;)

VTEC®
25-02-2011, 08:01
Servis kayıtları nizami olarak var. küçük bir arkadan hasarı var ama ağır önemli birşey değil. bu modelde bu km'de bu fiyata gayet iyi bir araç. Renk olarakta farklı olduğu için bence kıymetli bir araç.

BoraRS
25-02-2011, 08:31
Gerçekten al benisi olan ve dikkat çeken bir RS.

Çıtırdan yüklemeye başlarsan ufak maliyetlerle 200 beygir üstü güçlere çok rahat erişirsin. Yapacağın şey de aslında çok kolay. Forged piston kolları, 13.1.1 sıkıştırmalı wössner pistonlar ve engine dynamics ten güzel bir egzantrik ile normal trafikte de rahatça kullanır rollerde de çok canlar yakarsın. Bu dediklerimi de yaklaşık 3 milyar lira maliyetle yapabilirsin. Yurt dışından malzemelerin temin edilmesi konusunda yardımcı da olurum sana.

Bence kaçırılmayacak bir araç.

Tunç
25-02-2011, 08:33
fiyat yuksek :)

alpeRS
25-02-2011, 09:22
Ahh ahh durumlar musait olsa uzun zamandan beri düşundugum tek 182 rs...

Serhat Y.
25-02-2011, 09:29
Hız kontrol + el gazı nedir yaaa, cruise control de geç işte hey allahım

Ahmet_28
25-02-2011, 09:50
hız kontrol +el gazı +cruise control + tempomat :D

34tb9544
25-02-2011, 10:07
gecen denızlıde ısıklarda arkadasımla denk gelmısler hanı bazı arkadaslar ole ısten ewe ewden ıse gıdıyo dıyolar ya guzel gıdıp gelıyomus adam Q7 yle bıle kalkmıs ısıklardan

Shekil
25-02-2011, 10:15
masallah cok güzel duruor temiz

Almanci Tane-R
25-02-2011, 10:48
gecen denızlıde ısıklarda arkadasımla denk gelmısler hanı bazı arkadaslar ole ısten ewe ewden ıse gıdıyo dıyolar ya guzel gıdıp gelıyomus adam Q7 yle bıle kalkmıs ısıklardan

oyle bir yazdin ki hangi roll videosunu gördün hangi yarislara katilmis...
ne olacak simdi bu arac Q7 ile kalktiysa?

-HAKTAN-
25-02-2011, 11:08
2.sahibi benim arkadaşımdı max.5.000km'deyken almıştı.Aldıktan sonra birkaç ufak tefek tatlı çizik ezik karışımı sürtmeler olmuştu boyandıysa oralar boyanmıştır.Ama kaza olarak herhangi birşeyi yoktu.Çok güzel bir araçtı.

Cimmeria
25-02-2011, 11:12

ne saçma değilmi adam o kadar para vermiş spor araba almış sonrada ışıklarda biriyle kalkmış...

o zaman bu araba alınmaz zaten... ya da ışıklara bir arabayla kalktığını gördüyse birileri kesin canı alınmıştır o aracın...

Alicanrs
25-02-2011, 11:31
2.sahibi benim arkadaşımdı max.5.000km'deyken almıştı.Aldıktan sonra birkaç ufak tefek tatlı çizik ezik karışımı sürtmeler olmuştu boyandıysa oralar boyanmıştır.Ama kaza olarak herhangi birşeyi yoktu.Çok güzel bir araçtı.

gazlanmamış dio ya :D paso rollingdeydi istanbuldayken mami abilerle çıkarken job typer filan ve şuanki fiyatı 28 binlerde o zmn çok ama çok aşağılara alınmıştı die biliorm ben clio rs alırken o kdr aşağı düşüceklerini bilsem alırdım arada resmen 8*9 bin tl var =)

umitgt
25-02-2011, 11:39
gazlanmamış dio ya :D paso rollingdeydi istanbuldayken mami abilerle çıkarken job typer filan ve şuanki fiyatı 28 binlerde o zmn çok ama çok aşağılara alınmıştı die biliorm ben clio rs alırken o kdr aşağı düşüceklerini bilsem alırdım arada resmen 8*9 bin tl var =)

Alican seninde yazdığın gibi o zaman ile bu zaman arasında oldukça bir zaman dilimi var.
Ki bence bu aracın hakkı zaten budur ne fazla ne de az..
Aynı aracın pertten toplananı 20-21li rakama satılıyor ise Bu kondüsyonda bir aracın bu fiyat yazılmasından daha normal birşey yok.

Ayrıca İstanbuldaki muhabbet söylediğin gibidir Yalan var diyemem Çünkü bilmiyorum.Ancak arac Denizli'ye geldiğinden beri Çağlar oldukça iyi baktı aracına ki her aracı da öyledir.

Tunç
25-02-2011, 11:40

aynen kardesım 19 lu bırakamdı fyatı

Alicanrs
25-02-2011, 11:41
Alican seninde yazdığın gibi o zaman ile bu zaman arasında oldukça bir zaman dilimi var.
Aynı aracın pertten toplananı 20-21li rakama satılıyor ise Bu kondüsyonda bir aracın bu fiyat yazılmasından daha normal birşey yok.

Ayrıca İstanbuldaki muhabbet söylediğin gibidir Yalan var diyemem Çünkü bilmiyorum.Ancak arac Denizli'ye geldiğinden beri Çağlar oldukça iyi baktı aracına ki her aracı da öyledir.

şuanki haline bişe diyemem krdşm doğrudur yapmıştır etmiştir titizdir ben burdaki olanı söledim :) çok uygun fiyatlara gitmesine şaşırmıştım çnkü 1-2 verip ben bile alabilirdim ama o zmn kendi kendime çok pazartlık yapmaz die gitmemiştim içim gitmişti :) maşallah şuan çok gzl sorunsuzsa motoru filan kasasını bilmiorm fiyat uygun biraz pazarlıkla alınabilir

Tunç
25-02-2011, 11:43

kardesım ıyı guzelde o pert olan rs 21 22 ye satıldımı pekala hayır? o aracın fıyatınıda kıme ne kadara gıttıgını butun rc ciler bilir denızlıye gitti diye üzerine 7 8 kar konması yanlıstır bıde bız burda aıleıyız bır bırımıze yapacagımız bu olmamalı

umitgt
25-02-2011, 11:44
şuanki haline bişe diyemem krdşm doğrudur yapmıştır etmiştir titizdir ben burdaki olanı söledim :) çok uygun fiyatlara gitmesine şaşırmıştım çnkü 1-2 verip ben bile alabilirdim ama o zmn kendi kendime çok pazartlık yapmaz die gitmemiştim içim gitmişti :) maşallah şuan çok gzl sorunsuzsa motoru filan kasasını bilmiorm fiyat uygun biraz pazarlıkla alınabilir

Aynen kardeşim doğru diyorsun :)

taytay
25-02-2011, 11:52

Q7 ile kalktıgında bende vardım arkadasım cokmu garip bi olay Q7 ci gaza getirdi bizde gazladık ? gecenlerde dediğin 1,5 sene önceki mevzu adam gibi gazladıktan sonra bakımı yaptıktan sonrane olucak 180 hp araba biniosan arada gazlıcaksın tabi anormal olan nedir evden işe işten eve denmiş die hc basılmadımı bu araba ile her gece rola falan cıkmadı onu belirtmek istemiş arkadaslar ayrıca 19 a alındı diyenler neden zamanında nie almadılar mk1 lere 18-19 istenince normal bu km deki bu modeldeki bu renkteki araba v.s arabaya bu para istenince anormal sahibi paraya sıkısmıstır alınmıstır.. illa ucuza verilcek die bi olay da yok.

Tunç
25-02-2011, 11:55
Q7 ile kalktıgında bende vardım arkadasım cokmu garip bi olay Q7 ci gaza getirdi bizde gazladık ? gecenlerde dediğin 1,5 sene önceki mevzu adam gibi gazladıktan sonra ne olucak 180 hp araba biniosan arada gazlıcaksın tabi anormal olan nedir evden işe işten eve denmiş die hc basılmadımı bu araba ile ayrıca 19 a alındır diyenler nedne zamanında almadılar mk1 lere 18-19 isteninc enormal bu km deki bu modeldeki araba anormal sahibi paraya sıkısmıstır alınmıstır.. illa ucuza verilcek die bi olay da yok.

o arac o fıyat ıken bende mk2 rs vardı pert oldukdan sonrada zaten satılmıstı;)

ayrıca mk1 rs de 17 den fazla etmez zaten:rolleyes:

taytay
25-02-2011, 12:11
o arac o fıyat ıken bende mk2 rs vardı pert oldukdan sonrada zaten satılmıstı;)

ayrıca mk1 rs de 17 den fazla etmez zaten:rolleyes:

bende niyetlenmiştim çağlar istanbuldan suat abilere aldırdı arabayı. fiyatı düşürdü arac sahibi o arada satıldı zaten.. benim demek istediğim fiyat abartılı bi rakam değil bu araba icin. çağlar eksik olan seylerini yaptırdı zaten cok fazlada km yapmadı .

Sportline
25-02-2011, 12:16

aynen bende, fiyat 30 falandı aramamıştım sonra baya düşürmüştü fiyatı...

renk olsun görünüm olsun çok güzel bir rs, iyi bir boya kontrol ve eskpertizden sonra alınır, fiyat sahibinin bileceği iş ama 182 ler hep ucuza gidiyor...

-HAKTAN-
25-02-2011, 12:30
Arkadaşlar bahsi geçen araç Clio RS %95 gazlama amaçlı alınan bir araçtır konuşulan şeyler doğruda olsa bir sorun çıkarmaz.Bendede AC 106 var rollinglerin %70'inde gazlayan bir araç Allah'a şükür bir sıkıntısı yok :D

ToNy
25-02-2011, 12:32
Bu RS komple boyalı diye biliyorum... ;)

taytay
25-02-2011, 12:43
Bu RS komple boyalı diye biliyorum... ;)

nerden ulastınız bu bilgiye merak ettim ?

umitgt
25-02-2011, 12:46
nerden ulastınız bu bilgiye merak ettim ?

Serviste gördü..

ToNy
25-02-2011, 12:51
Sahibiyle konuşulmuştu zamanında oradan biliyoruz,
Araçta güneş yanıklarından dolayı komple boya var denilmişti... ;)

umitgt
25-02-2011, 13:06
Sahibiyle konuşulmuştu zamanında oradan biliyoruz,
Araçta boya yanıklarından dolayı komple boya var denilmişti... ;)

Elinle tutup inceledin , emin olamadın sonra boya cihazı ile kontrol ettin sonra yok yok dedin expertize götüreyim dedin götürdün sonra bu sonucu söylediler değil mi ?
Ben söyledim zaten Çağlara alma diye zamanında kazalı diye komple boyalı diye..

Doğrulugundan emin olmadığınız bilgiler ile milletin aracını kötüleyip .ok atmayın..

by serçe
25-02-2011, 13:09
arkadaşlar hepinizin değerli bilgisi için teşekkür ederim araç sahibiyle görüşüldü bugün yetkili servise girecek isteğimiz şekilde çıkarsa Allahın izniyle aracı alacağız hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim konu kilitlene bilir ........

ToNy
25-02-2011, 13:15
Elinle tutup inceledin , emin olamadın sonra boya cihazı ile kontrol ettin sonra yok yok dedin expertize götüreyim dedin götürdün sonra bu sonucu söylediler değil mi ?
Ben söyledim zaten Çağlara alma diye zamanında kazalı diye komple boyalı diye..

Doğrulugundan emin olmadığınız bilgiler ile milletin aracını kötüleyip .ok atmayın..

Peki abi emredersin...:heyoo:

ToNy
25-02-2011, 13:31
Aracın şuanki sahibinin ismi Çağlar Akhisar mıdır... ?
Eğer öyle ise evet yanlışım var, Çağlar beyle görüşülmedi bu konu...
Ben yanlış hatırlamışım, Çağlar beyden özür dilerim...
Yanlız bu araç fabrikada tekrardan boyanmış, Bunu yakın bir abime mais deki bir yetkili tarafından söylenmiş...
Hatta araç zamanında maisten 27.000 TL ye alınmış...
Bunu aracın ilk sahibide kabul etmiş...
Bildiğim, duyduğum kadarıyla herhangi bir kazası yok, Boya ile ilgili durumu sorun etmezseniz bence alınabilecek bir RS...

taytay
25-02-2011, 13:34
arkadaşlar hepinizin değerli bilgisi için teşekkür ederim araç sahibiyle görüşüldü bugün yetkili servise girecek isteğimiz şekilde çıkarsa Allahın izniyle aracı alacağız hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim konu kilitlene bilir ........
hayırlı olsun çağlarla konustum baktırıcak olan arkadas senmişin herhalde %80 satıldı demişti bana konu sacma sapan yerlere gidiyor cünkü
fabrikada tekrardan boyanmıs alınmaz :D

34tb9544
25-02-2011, 13:35
bu aracın sahıbı paraya sıkısıcak satıcak bı arkadas boyle bı sey yazmıs hayatta ınanmam aracın denızlıden once kımde oldugunu bılıyorum araca *** atmıyorum eywallah spor araba alan adam gazlıycak ıllakı ama hanı bole esnaf esnaf ewınden ısıne ısınden evıne gıdıyo denıyo ya onu anlamıyorum her gun gazlıyorum dese ne olucak he bıde bı arkadasta yazmıs ıstanbuldayken rollerdeydı dıye haklı adam yazar tabı denızlıye gıdınce rolden cıkmıs ak kasık oluyo roll deyse rollde dragtaysa dragta ne war anlamadım kac tane aracımız rollde gorduler dıye sattık guzel yuruyosa bence daha cabuk satılır :D:D sercan sanada hayırlısı olsun kardesım suat abıyı alper abıyı aradıysan sana soylerler zaten herseyı fıyatı cok yuksek ama alındıgı paraları bılıyorum

taytay
25-02-2011, 13:43
bu aracın sahıbı paraya sıkısıcak satıcak bı arkadas boyle bı sey yazmıs hayatta ınanmam aracın denızlıden once kımde oldugunu bılıyorum araca *** atmıyorum eywallah spor araba alan adam gazlıycak ıllakı ama hanı bole esnaf esnaf ewınden ısıne ısınden evıne gıdıyo denıyo ya onu anlamıyorum her gun gazlıyorum dese ne olucak he bıde bı arkadasta yazmıs ıstanbuldayken rollerdeydı dıye haklı adam yazar tabı denızlıye gıdınce rolden cıkmıs ak kasık oluyo roll deyse rollde dragtaysa dragta ne war anlamadım kac tane aracımız rollde gorduler dıye sattık guzel yuruyosa bence daha cabuk satılır :D:D sercan sanada hayırlısı olsun kardesım suat abıyı alper abıyı aradıysan sana soylerler zaten herseyı fıyatı cok yuksek ama alındıgı paraları bılıyorum
zaten bizde istanbuldaki durumundan bahsetmiyoruz orda yasamadıgımız icin . kendi kendine Q7 falan bişiyler dedin ona acıklık getirdik her gün gazlanmıyor arkadasım yalanmı söylicez gazlanmayan araba icin. bende karsı deilim tabiki bu tarz araba alıosan sıkıcaksın. apaci gibi her yerde sacma sapan sürekli redline gazlamadıktan sonra sorun yoktur benim icin. anlatmak istedğin nedir onu anlıyamadım alındıgı parayı biliyormusun tebrik ederim büyüksün bu arada aldıgı fiyata satılcak die bi kural mı var ?

umitgt
25-02-2011, 13:53
Şimdi yazıyosun yazıyosun sonuna da alındıgı fiyatı biliyorum yazıyorsun.. Sen şimdi alabiliyo musun o fiyata Pertini ?
Sonra zaten burada sorgulanan aracın durumu kondüsyonu ve geçmişi fiyatı ne bizi nede seni alakadar eder. Çünkü bu konu alıcı ve satıcı arasında konuşulur anlaşılır yada anlaşılmaz..

Şimdi ben orjınal çiçek gibi 106 alsam 8lıraya , yarın 15e istesem kimse almayacak mı ben 8e aldım diye ? Ki zaten ben bu işin ticaretini alım-satımını yapıyorum:) O nedenle Basit ve gereksiz konuşuyorsun..

by serçe
25-02-2011, 14:12
hayırlı olsun çağlarla konustum baktırıcak olan arkadas senmişin herhalde %80 satıldı demişti bana konu sacma sapan yerlere gidiyor cünkü
fabrikada tekrardan boyanmıs alınmaz :D

Saol teşekkür ederim teyzemin oğluna alıyoruz aracı allahın izniyle halledeceğiz bir pürüz olmaz ise

by serçe
25-02-2011, 14:14

eyvallah kardeşim sağ ol yardımların için ayrıca teşekkür ederim gökhanım ;)

NOTED
25-02-2011, 19:44
Genclik Benn Geldiimmm..Araç Hakkında Size Bilgi Vereyim..ÖN sağ Camurluk Belki Boyanmış OLabilir diyolar bunu 50 usta baktı 50 side aynı seyi söyledi OLABİLİR BELKİ...Arka Bagaj Bazısı Boyalı diyor bazısı değişmiş Kimse Net bişi diyemiyor..HA BAGAJ BOYALI OLMuŞ HA OLMAMIŞ NE FARK EDER?? ayriyettende Araç CRM PRFRMNCE IN aracı sayılır hala(Ali Alper Özüçer-Suat Pehlivan-Eyup Halis ve Ben:)..Sunuda Belirtiyim Ben aracı Hep Son Anda Satmaktan Vaz Gectim..Bugun Telefonla Görüşmekten Sıkıldım artık..Arayanlarada aynen sunu söyluyorum son anda vaz gecebilirim haberin olsun diye belirtiyorum cünkü aracdan cok cok memnunum..Baska Bir Projem Var Ama hala Net bir karar alamadım..Forumda bana destek veren kardeşlerime sonsuz Tesekkürler..(Taner bey-Tayfun Tuna-Ümit Diğer İSİMLERİNİ bİLMEDİKLERİM cok Tesekkürler..

DİPnot:Kulaktan kulağa yayılan Bilgilerle İlerseydim Simdi Bu Durumda OLMAZDIM::/
Görmeden Duyduğun Seylere Asla İnanma
Ç.AKHİSAR

NOTED
25-02-2011, 19:51

Niye Öyle Yazdım Biliyormusun Bazı Araclarda Sadece Gaz Sabitleme Var Oyuzden..Elden Gaz Veremiyorsun..Bu aracda Her İkiside Var..

R21TURBO 41
25-02-2011, 20:03
Benim için özel bir araba , yıllardır takip ediyorum ,denizli ye gittikten sonra çok daha iyi görünüyor.... Farklı , eksik , kısmen doğru bilgiler var araçla ilgili , ilk sahibinin neden ucuza aldığını , neden 2007 trafik çıkışlı olduğunu , kaça alındığını , sanırım benden daha iyi bilecek biri yoktur.. Araba çekici üzerinde 2007 yılında İzmit Ernaz Plaza ya geldi , aynı şartlarla Megane II RS seçeneği aniden çıkınca terciğimi o yönde kullandım...
Aracın sahibini yada almak isteyen arkadaşı tanımıyorum..Sıfır alınırkenki durumu ile ilgili bağzı bilgiler olduğundan yazma ihtiyacı duydum , almayı düşünen arkadaş kaçırmasın bence..

Ahmet_28
25-02-2011, 20:22
kimse kimsenin arabasına fiyat konusunda yorum yapmamalı bence çok yanlış bi durum.mal adamın kardeşim 30 ister 50 ister kimseyi bağlamaz bütçesi yeten içine sinerse alır ,uzanamayanda mındar bu der :) fiyata çok diyenlerde 300 bindeki 15 yaşındaki arabalara 20-22 veriyorlar bunu aklım almıyor :)

derece43
25-02-2011, 20:25
Çok güzel araba gerçekten maşallah rengiyle özellikle..Fiyatta çok makul..

Schumi
25-02-2011, 20:40
Gerçekten al benisi olan ve dikkat çeken bir RS.

Çıtırdan yüklemeye başlarsan ufak maliyetlerle 200 beygir üstü güçlere çok rahat erişirsin. Yapacağın şey de aslında çok kolay. Forged piston kolları, 13.1.1 sıkıştırmalı wössner pistonlar ve engine dynamics ten güzel bir egzantrik ile normal trafikte de rahatça kullanır rollerde de çok canlar yakarsın. Bu dediklerimi de yaklaşık 3 milyar lira maliyetle yapabilirsin. Yurt dışından malzemelerin temin edilmesi konusunda yardımcı da olurum sana.

Bence kaçırılmayacak bir araç.

Forged kol ve piston üstüne egzantrik zaten neredeyse 3000 tl ediyor. Bunun hiçmi işçiliği felan yok. O dediğin senin nerden baksan 5000-6000 tl ye gelir.

BoraRS
25-02-2011, 21:11
Forged kol ve piston üstüne egzantrik zaten neredeyse 3000 tl ediyor. Bunun hiçmi işçiliği felan yok. O dediğin senin nerden baksan 5000-6000 tl ye gelir.

Forged kol ve 13.1.1 sıkıştırma wössner piston seti -- 530 Pound

286-280 Egzantrik -- 500 Pound

Forged kolları destekleyen yatak -- 100 Pound civarı olması lazım

İşçilik 700 TL

Toplamda 3500 TL civarı eder. Bu setupla ufak tefek egzozdu gaz kelebeği genişletmeydi iyi bir CAI di derken 182 lik RS te 220hp olman içten bile değil. İstersen pistonu kolu sonra takarsın ve sadece egzantrikli o halinle bile 200hp üstüne rahat çıkarsın.

Sonra da yavaş yavaş custom yazılımla destekler 8-10 hp civarı da oradan alırsın. Sence bu güçlerde bir RS için çok mu 3 milyar para?

Mutu
25-02-2011, 21:53
Eğer bir, arabayı değerinden aşağıya alıyorsan, illa aldığı fiyata ya da yakını bir fiyata mı satması gerekiyor? İlan sahibi ederini yazmış, fazla gelirse satamaz, ederiyse satılır.