Orijinalini görmek için tıklayınız : Otoban Dip Gaz
individual
25-02-2011, 09:12
YouTube - civic type-r vs evo vs saxo vs supra (http://www.youtube.com/watch?v=ui0qYpJArno&feature=player_embedded#at=111)
civicler çatlıyacak dip gaz gitmekden :D
kadir jdm civic
25-02-2011, 09:48
k20 ne saglammış öyle ya adamlar kaç dk dip gaz gittiler başka motor olsa yarılırdı herhalde arada bi saxo vardı ne idi öyle
daha önceden youtube'de can sıkıntısından videolara bakarken rastlamıştım bu videoya K20 nini dip gaz gitmesine hayran kaldım acıkcası :) ayrıyetten diğer araçlara da ne yüklenmişse Typer yetişemiyor onlara bile ...
opium_robust
25-02-2011, 10:58
ha maşallah :) iyi gidiyolar yolda mubarek hava alanı gibi :D
sırf bunun için portekize gidilir
OnurÖzden
25-02-2011, 11:04
Verilmişti-hatta ben vermiştim-hatta benim verdiğime bile verildi denmişti:D
nam-ı diger hayalet saxo. 1.50 den sonra geliyo.
nam-ı diger hayalet saxo. 1.50 den sonra geliyo.
kemali tag ladım facede paylaşıp direk :D
Verilmişti-hatta ben vermiştim-hatta benim verdiğime bile verildi denmişti:D
ahuahuahuahuahuah :D :cokgreen:
Yahu gelmiş K20 diyosunuz :D K20'ler dipgaz giderken arkadan saxo gelip geçiyo gidiyo, hala typer, k20 falan diyosunuz... :D Bazen çok gülüyorum. :D
Yahu gelmiş K20 diyosunuz :D K20'ler dipgaz giderken arkadan saxo gelip geçiyo gidiyo, hala typer, k20 falan diyosunuz... :D Bazen çok gülüyorum. :D
Zaten k20 ler nasıl gıdıyor dıyor arkadaslar.. ;) Yani saxoya laf diyen yok yada k20 kral dıyen yok..
Suan bende guluyorum :D
Zaten k20 ler nasıl gıdıyor dıyor arkadaslar.. ;) Yani saxoya laf diyen yok yada k20 kral dıyen yok..
Suan bende guluyorum :D
Şimdi K20'ler dip gaz yaparken bi saxonun gelip onları geçip gitmesinde, dikkat çeken unsur typerların kadranı kapatmış olması mı olmalı, yoksa bi saxonun gelip onları geçip gitmesi mi?
Bunun üzerine gelip K20'ler nasıl gidiyor mu denmeli, saxo nasıl gidiyor mu denmeli? Ya da ne derseni deyin yahu, fanboyluğunuz gözünüzü kör etmiş, gülmeye devam edin... : )
skaratas2
25-02-2011, 17:22
maşallah gerçekten sağlam gitmişler, yolda düz olunca tabiii..saxo çok iii ayrıca.
Şimdi K20'ler dip gaz yaparken bi saxonun gelip onları geçip gitmesinde, dikkat çeken unsur typerların kadranı kapatmış olması mı olmalı, yoksa bi saxonun gelip onları geçip gitmesi mi?
Bunun üzerine gelip K20'ler nasıl gidiyor mu denmeli, saxo nasıl gidiyor mu denmeli? Ya da ne derseni deyin yahu, fanboyluğunuz gözünüzü kör etmiş, gülmeye devam edin... : )
hem k20 sağlamlığı 8dk tabagaz gitmeyle mi ispatlanıyor dimi :D
k20 diyen 2 kişi biri demişki saxo ne iş digeride diğer araçlara typer yetişemiyor demiş zaten kakus
isteyen istedıgı yere dıkkat ceker biri der typerın kadranı ne guzel dıgerı der saxonun stopuna bak on numara hatta yola bak ne guzel diyende var :)
saxoda uçak motoru fln mı var acaba :)
Vasco de gama köprüsü değil miydi :) Deli bunlar ya :D
yok yok k20 fena:D
saxo yanlışlıkla geçmiş....
Öncelikle kelimelerini dikkatli sec funboy filan ;) Daha sonra bir saxo 260 ile giden typarı geciyorsa zaten saxo degildir 2sinide kullandım kardesım rahat ol kımın ne kadar gıttıgını az cok bılıyorum ;) Hangi saxo 260 ceviriyor ? Zaten cogu kısalı 210 220 tamamdır .. :)
aynı dili aynı şeyleri konuşuyorsunuz ama anlaşamıyorsunuz
bizim memlektin high class larını denemek için kesinlikle böyle bi yol lazım
Öncelikle kelimelerini dikkatli sec funboy filan ;) Daha sonra bir saxo 260 ile giden typarı geciyorsa zaten saxo degildir 2sinide kullandım kardesım rahat ol kımın ne kadar gıttıgını az cok bılıyorum ;) Hangi saxo 260 ceviriyor ? Zaten cogu kısalı 210 220 tamamdır .. :)
olm orjinali de kısa geliyo saxonun onu napıcaz :) kakus iyidir günkutcum sadece fanatikliğe gerek yok demek istemiş, ilk mesajlarda yazılanlar gibi:) k20 nin dayanıklılığını tartışmaya gerek yok anti-hondacı olsamda gerçekler böyle, sırf bu 2zzge nin yatak sarması yüzden tsport defterimi kapattım sömestrda ya almanın eşiğinden döndüm ;)
Göktürkm
25-02-2011, 19:06
:icon_tup:
gülmekten yarıldım ya:)))
mancolog
25-02-2011, 19:15
Saxoya gerçekten çok şaşırmış durumdayım.. Şaşırdığım nokta nasıl güç ürettiği değil, o aerodinamik yapısının 260 km üzerinde nekadar sorunsuz bir gidiş sağlıyor olması. ve tabii 260+ km üzerinde arabaların nekadar yakın değerlerde yürüyor olması..
ykavcioglu
25-02-2011, 19:22
rizelide iyi yürümüş 53 plaka:D:D
Daha oncede ızlemıstım fena K20=Hayat veya Honda=Hayat :D :D
Portekiz de gazlamak başka bir olay. Bu köprüden tapa gaz geçmeden ölücez ya ona yanıyorum.
Murat Özcan
25-02-2011, 20:49
masallah cok ıyı gıdıyorlar
Portekiz de gazlamak başka bir olay. Bu köprüden tapa gaz geçmeden ölücez ya ona yanıyorum.
okullar bitsin ciddi kafayı kırıp gidicez :D
Cihan Çizmeci
25-02-2011, 23:43
k20 swap Saxo :D :D Harbi Saxo neyin peşinde acaba :D :D
Eskilerden bir video efsanedir bir çıtır :)
JapanVsGermany
25-02-2011, 23:51
insanın içi gıdıklanıyor resmen...
kıskandım +10 :D
slowmotion
26-02-2011, 00:06
ulan biz bassak egt tavan yapar :D helal olsun eski bir video, yıllar önce verilmişti :D
Vts_Power
26-02-2011, 00:28
k20 atmosferik o uzun soluklu gidişe dayanıyor sağlam ok. :) saxo turbo olmalı böyle farklı geçip oyun oynayabilmesi için, turbolu bi saxo böyle uzun soluklu gidebiliyorsa makina daha sağlam hakkını yememek lazım.
bu arada portekize arabalarımızla gitmemiz zor görünüyor ama böyle bir düzlük tr de var.
Antep otobanı inanılmaz dün ve bomboş. mobiletler peşimize takılmıştı rüzgar tünelimizde 100 110 la geliolardı o kdar düz :) bu tr nin en hızllarını orda denemek lazım..
arabasızadam
26-02-2011, 00:46
çok güzel gazlamışlar buda benim eskiden izlediğim bi video yolu görünce aklıma geldi aynı yol sanırım .YouTube - Bmw M3 VS Honda Civic Type R Vs Audi RS4 (http://www.youtube.com/watch?v=5bQLWwZW8A4)
insanın içi gıdıklanıyor resmen...
kıskandım +10 :D
ahaueaheaueha :D
Aynen bende özendim +10 :)
Maşallah valla araçlara, video çok keyifli olmuş.
dragstar
26-02-2011, 01:21
sen iste abi para biriktirir gideriz:D
kısaca hondacılar at gözlüklerinizi çıkartın
hondacılar yüzünden hondadan nefret ettim japon aranbalarından soğuttunuz
genelleme değil ama çoğunluk öyle
k20 atmosferik o uzun soluklu gidişe dayanıyor sağlam ok. :) saxo turbo olmalı böyle farklı geçip oyun oynayabilmesi için, turbolu bi saxo böyle uzun soluklu gidebiliyorsa makina daha sağlam hakkını yememek lazım.
bu arada portekize arabalarımızla gitmemiz zor görünüyor ama böyle bir düzlük tr de var.
Antep otobanı inanılmaz dün ve bomboş. mobiletler peşimize takılmıştı rüzgar tünelimizde 100 110 la geliolardı o kdar düz :) bu tr nin en hızllarını orda denemek lazım..
antepten mersin tarafına gelirkende çok güzel düzlükler var abi biraz iniş eğimli ama olsun :D
portekizde tuning meraklisi coktu hatirladigim kadariyla,
yollarida videodaki gibi genizs ve duzgun oldugundan bu kadar uzun sure yuksek suratle gidebiliyorlar:cool:
CeM öZeR
26-02-2011, 11:55
Hondacılar hiç yılmıyor :)
Ankara - İstanbul otobanında 1 saat gidiyorum tapa gaz 190-200. video çekicem bir dahakine, film gibi izlerim :D
Saxo'da ne varsa öyle 260 ta ayırıyor :)
bu araçların nası hararet ışığı yanmıo yada motor şişmiyo anlamış diilim maaşallah iyi uzuyolar..
Saxonun motorunu bilmem de , o hızda sanki 70 80 civarı gidiyomuş gibi sağ sol yapması da iyi :)
cloverleaf
26-02-2011, 21:13
Tam aynı şeyleri yazıcaktım bende:D:D:D iyi demişin:icon_tup:
cloverleaf
26-02-2011, 21:24
Bu arada bişeye dikket eden oldumu? TypeR'ın kadran tırmanışına yokuş mu çıkıyorlar acaba:beuj:O kadar alıştık ki bizim hıdır egzozlu yokuş aşağı spec vtecler'e:D:D:D
ya sakso 2 kere 2 sn ancak görünüyor bende bişey sandım boşa izledim videoyu adında bile hayır olmayan bir araba :D
TolgaEsentepe
26-02-2011, 22:46
yok mu videonun devamını bilen beyler
ya sakso 2 kere 2 sn ancak görünüyor bende bişey sandım boşa izledim videoyu adında bile hayır olmayan bir araba :D
konuyu incele ferit :D
http://www.techturkey.com/forum/videolar/77010-portekiz-vasco-de-gama-turbo-saxo-uf.html
CasabLanca
26-02-2011, 22:52
yok mu videonun devamını bilen beyler
mutlu sonla bitiyor
bizim gebzenin çocuklarıda bu video ya özenmişler demmekki hepsi böle giderken birinin yapmış olduğu hatada 4araba pertoldu önden gidenlerde kurtuldu allahtan bunların yarış kazasız geçmiş :)
dragstar
26-02-2011, 23:34
bizim gebzenin çocuklarıda bu video ya özenmişler demmekki hepsi böle giderken birinin yapmış olduğu hatada 4araba pertoldu önden gidenlerde kurtuldu allahtan bunların yarış kazasız geçmiş :)
kafa basık geziyordurlar ondandır:D
kafa basık geziyordurlar ondandır:D
sürü psikolojisi diyolar halk arasında :D
youtube sadece bndemi acılmıyor anlamadımkii........
konuyu incele ferit :D
http://www.techturkey.com/forum/videolar/77010-portekiz-vasco-de-gama-turbo-saxo-uf.html
ben bu video için dedim :D başarılı mı başarılı ama saxo mu saxo degişmez :D
Saxo Çook Güzel hakikaten,K20 zaten sesi için bitiyorum.
Yolda çok güzel,Mükemmel videolar eline sağlık.
benzinnn ucuz dip gaz tabi burda 4 lirabenzin 3bin deviri geçince devir saatinden önce benzin saati iniyorr.... türkiyede
redlinemst
27-02-2011, 14:53
rizelide iyi yürümüş 53 plaka:D:D
ahaha güzel tespit :D
acayip bi alet şu k20...
saxo gerçekten biraz şakacı olmuş
integra typeR'ı es geçmeyelim lütfen :)