PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gittigidiyor alışveriş sorunu.

zekky
25-02-2011, 21:08
Aşağıdaki linkteki filtreyi aldım ama ne mesaj ne kargo var..
Gittigidiyorun lanet kurallarından adamın numarasıda yok.
Yarın yada öbür gün satış iptal olucak heralde ama bunuda istemiyorum.
Ürünü 12 taksitle aldım çünkü bana geri 12 taksitle yatırılıcak diye biliyorum..
Bu satıcıdan alışveriş yapan numarasını bilen veya çözüm yolu olan varsa yardımlarınızı bekliyorum..
PEUGEOT K&N KUTU İÇİ FİLTRE 33-2936 (7440) GittiGidiyor.com'da #36124541 (http://urun.gittigidiyor.com/PEUGEOT-K-N-KUTU-ICI-FILTRE-33-2936-7440_W0QQidZZ36124541)

redbaron
25-02-2011, 21:33
Yardim > Bize Ulaşın (http://www.gittigidiyor.com/main/yardim/yardim_destek.php) buradan siteyle iletisime gecin.onlar sizin yerinize alıcıyla iletisime gecerler ve size geri donerler.eger urunu gondermezse varsın iptal olsun baska bir satıcıdan alırsınız.iade taksit taksit olmaz diye biliyorum ama emin degilim onuda gittigidiyora sorabilirsiniz.

onursumer
25-02-2011, 21:36
Aşağıdaki linkteki filtreyi aldım ama ne mesaj ne kargo var..
Gittigidiyorun lanet kurallarından adamın numarasıda yok.
Yarın yada öbür gün satış iptal olucak heralde ama bunuda istemiyorum.
Ürünü 12 taksitle aldım çünkü bana geri 12 taksitle yatırılıcak diye biliyorum..
Bu satıcıdan alışveriş yapan numarasını bilen veya çözüm yolu olan varsa yardımlarınızı bekliyorum..
PEUGEOT K&N KUTU İÇİ FİLTRE 33-2936 (7440) GittiGidiyor.com'da #36124541 (http://urun.gittigidiyor.com/PEUGEOT-K-N-KUTU-ICI-FILTRE-33-2936-7440_W0QQidZZ36124541)

direk gittigidiyor a başvurun 12 taksitle iade olması içn kesim tarihinin geçmiş olması gerekiyor yanlış bilmiyorsam

zekky
25-02-2011, 21:42
Tamamdır gitti gidiyordan numara istedim satıcıyla iletişime geçip onay veriyorsa numara verilicekmiş. Teşekkürler :)

snan1910
25-02-2011, 21:58
kullanıcı adını googleye yazınca otomarketim.net diye bir site açılıyor. istanbulda. senin kullanıcıda istanbulda. gg de satış yapan bu tarz satıcıların genelde kendi siteleride oluyor. bence ara sor gg de satış yapıyormusunuz felan diye. bir dene şansını.

zekky
25-02-2011, 22:06
kullanıcı adını googleye yazınca otomarketim.net diye bir site açılıyor. istanbulda. senin kullanıcıda istanbulda. gg de satış yapan bu tarz satıcıların genelde kendi siteleride oluyor. bence ara sor gg de satış yapıyormusunuz felan diye. bir dene şansını.

Bende denedim o seçeneğide çıkan sitede filtreler kısmında böyle şeyler yok ondan aynı değildir diye vazgeçtim. Yani gg a koyduysa kendi sitesinede koyardı heralde

CcRider
25-02-2011, 22:11
kargoyu 3 gün içerisinde vermezse gittigidiyora msj atıp paranızı iade ediyorlar. Benimde benzeri başıma geldi ne kargo numarası verdi nede msjlarıma cevap verdi direk başvurdum iptal etti parada hesaba geri yattı.

snan1910
25-02-2011, 22:16
Bende denedim o seçeneğide çıkan sitede filtreler kısmında böyle şeyler yok ondan aynı değildir diye vazgeçtim. Yani gg a koyduysa kendi sitesinede koyardı heralde

ben bakmadım filtre kısmına. yinede şansını dene bence..

Mutu
25-02-2011, 22:21
İade 12 taksit şekilde olmaz. Direkt limitin alışverişi yapmamış şekilde görünür. Eğer bir taksitini ödediysen, öbür ay o taksit, kredi kartında artan miktarın hesaba yatırılması gibi görünür. Fakat öbür aylarda eğer internet bankacılığı kullanıyorsan taksit 0tl/11 gibi görünür. Gelecek ekstrede önce para çekilmiş, sonra iade edilmiş şekilde görünecek. Daha önce taksitle aldığım bir ürün stockta olmadığından iadesi hemen yapılmış, limitimde yer kaplamamıştı ;)

Örnekle belirteyim,
24/08/2010 GALATASARAY PAZ SISLI/İST +70,75 -71
09/04/2010 BİMEKS
357,88 TL'lik işlemin 6/ 9 taksidi 39,76 119,28 / 3
30/05/2010 GENCALLAR ÜMRANİYE
119,95 TL'lik işlemin 4/ 5 taksidi 23,99 23,99
24/08/2010 GALATASARAY PAZARLAMA
70,75 TL'lik işlemin 2/ 3 taksidi 0,00

zekky
25-02-2011, 22:34
İade 12 taksit şekilde olmaz. Direkt limitin alışverişi yapmamış şekilde görünür. Eğer bir taksitini ödediysen, öbür ay o taksit, kredi kartında artan miktarın hesaba yatırılması gibi görünür. Fakat öbür aylarda eğer internet bankacılığı kullanıyorsan taksit 0tl/11 gibi görünür. Gelecek ekstrede önce para çekilmiş, sonra iade edilmiş şekilde görünecek. Daha önce taksitle aldığım bir ürün stockta olmadığından iadesi hemen yapılmış, limitimde yer kaplamamıştı ;)

Örnekle belirteyim,
24/08/2010 GALATASARAY PAZ SISLI/İST +70,75 -71
09/04/2010 BİMEKS
357,88 TL'lik işlemin 6/ 9 taksidi 39,76 119,28 / 3
30/05/2010 GENCALLAR ÜMRANİYE
119,95 TL'lik işlemin 4/ 5 taksidi 23,99 23,99
24/08/2010 GALATASARAY PAZARLAMA
70,75 TL'lik işlemin 2/ 3 taksidi 0,00

Tamamdır çok sağol:) satıcının sattığı ürünlerdeki yorumlarda bir alıcı ürün elinde yoktu paranın iadeside taksitle aldığımdan dolayı taksitle oldu yazmıştı ordan kurt düşmüştü içime rahatladım

Mutu
25-02-2011, 22:41
Tamamdır çok sağol:) satıcının sattığı ürünlerdeki yorumlarda bir alıcı ürün elinde yoktu paranın iadeside taksitle aldığımdan dolayı taksitle oldu yazmıştı ordan kurt düşmüştü içime rahatladım

Yok olmaz öyle bir durum o ekstreyi yanlış okumuştur. :icon_tup: Ben world kart kullanıyorum, 20 gün içinde iade edildi, hesap kesim tarihinden önce iade edildiğinden hiç etkilenmedi kredi kartım ürün iadesinden ve de taksitinden. :icon_tup:

Aykut106
13-08-2011, 00:49
Gittigidiyor alış-veriş sitesindeki bir kullanıcıdan ürün satın aldım.Satıcı gün boyunca beni şu saatten sonra kargolamam öle olmaz böle olmaz diyerek beni oyaladı 2 gün boyunca.Ben mesaj atmasam hiç sesi soluğuda çıkmıyor.En son biraz çıkışınca elinde olmadığını bir süre beklememi söledi tabiki bende iptalini istedim.Ürünün iptal edildi paramı aldım fakat bu kullanıcıya olumsuz yorum vermek için 1 hafta bekledim.Satıcı tüm işlemlerinde yüzde yüz puana almiş olduğu için.Dikkat ettiğim birşey daha kullanıcının 0.10 kuruşluk birçok ilanı var ve bunlar satılmadığı zaman satış sayısı artıyor ve tüm işlmerinde yüzde yüz satış grafiği yakalamış gibi görünmesi alıcıları yanıltıyor.Olumsuz olarak verdiğim yorumun altına sanki ben herşeyi biliyormuşumda yinede olumsuz yorum vermişim havasında beni utandıracak bir cevap vermiş.Şimdik ben o 0.10 kuruşluk ürünlerden alıp o yorumuna cevap vericem.Durduk yere bu arkadaşa olumsuz yorum verip ekmeğiylede oynamak istemiyorum.Gittigidiyor destek hattına şikayette bulundum.Biliyorum ufak birşey ama haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve üste çıkan bir yorum görünce hoş olmadı.Dikkat edilmesi gereken ufak bi detay olduğunu düşündüğüm içim paylaştım. . .

ÜSTÜNERC
13-08-2011, 10:56
gittigidıyorda serefsiz dolandırıcı sorumsuz satıcılarda var namuslu adam gibi calısan olumsuz 1 tane yorum oy almayan satıcılarda var.Ürünleri alırken yorumlarıda göz önünde bulunduralım arkadaslar farklı farklı ısımler olup olmadıgına dıkkat edelım kımısı adamdan mal alıyor hep aynı ısım sureklı onun oyumlu oyu boylece satıcı sayfası iyi gorunuyor dikkat edelım madur olmayalım herkese iyi günler...

nokian
14-06-2012, 11:30
g.g sitesinde otomarketim adı altında satış yapan satıcıya bende dikkat etmenizi öneririm

stoklarında olmayan ürünleri satışa çıkarıyor kargo süresi 8-9 güne yakın olabiliyor.bana yollamış oldu sözde !! aracıma uygun olan cam rüzgarlıklarını aracıma monte bile edemeden ilk denemeyle sol ön rüzgarlık kırıldı .haliyle iade etmek istedim ancak faturasını atmıştım ,aracıma uygun olmadığını ısrarla söyleyip ve hatta kırılan parçanın parasını dair ödeyeceğimi teyyit ederek tüm kargo masraflarını da karşılayacağımı bildirip iade yolladım .Alır almaz bana aynen şu mesajı yazdılar ''ürün kırık alamayız''

gg. destek ekibi ile görüşmelerim neticesinde, ödeme zamanım geldiğinden ve mesajlaşmalarımızın iyi yönde olduğunu düşünerek yazmış olduğum olumlu yorumu tersine aleyhlerine olumsuz yorum olarak tekrar düzenleme hakkımı iade ettiler. kendisini mahkemeye verdim oyalama taktiği harcanan zaman ve para ve bilinçli yapılan kandırmacadan dolayı şu an davamı açtım 3 ay sonraya cevabım gelecek yine buradan paylaşırım

diyeceğim o ki ,arkadaşlar böylelerine pabuç bırakmayın ,tüketici haklarını savunan mahkemeler(hakem heyetleri var) aldığım ürün 65 tl idi hiç farketmez parasında pulunda değilim 5 tl bile olsa mahkemeye yine verirdim.