PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce hangi telefon

buraek4
27-02-2011, 09:55
HTC Desire HD--HTC Hd mini--Nokia N8--Samsung Wave 2

arkadaşlar vodafone un cihaz kampanyası var.Vodafone lularla ve sabit hatlarla limitsiz her yöne 3000 dk her yöne 3000 sms 4 gb internet ve yanında yukarıdaki telefonlardan birini veriyo..bu telefonu teknoloji ile arası çok olmayan annem kullanıcak o yüzden kullanımı menü ulaşımı kolay olan bir telefon düşünüyoruz..bu yazdıklarımı göz önüne alarak bu telefon hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ben htc desire hd olarak düşünüyorum ama kullanımı nasıl bir telefondur ve kolay kolay sorun çıkarırmı hiç bir fikrim yok

Kadyr
27-02-2011, 10:01
Nokia n8 bsver c6-01 bak tavsiye ederim

buraek4
27-02-2011, 10:12
Nokia n8 bsver c6-01 bak tavsiye ederim

ben sadece tel almıcam hattı vodafone a geçircem yanındada bu 4 telden birini veriyolar bu 4 ü arasında bir karşılaştırma yaparsanız sevinirim

yavuz364
27-02-2011, 10:29
Boyut sorunu yok tabiiki desire HD, buyuk derseniz HD mini yada wave olabilir ..

buraek4
27-02-2011, 10:35
Boyut sorunu yok tabiiki desire HD, buyuk derseniz HD mini yada wave olabilir ..

bayan kullanıcağı için çantada olucak hep boyut sıkıntısı yok hatta büyük olması annem için avantaj bile..

Vti-966
27-02-2011, 10:53
Kesinlikle Samsung Wave 2

TaGo
27-02-2011, 10:54
Peki bu kampanya kaç aylık ve aidatı nekadar?

buraek4
27-02-2011, 11:07
Peki bu kampanya kaç aylık ve aidatı nekadar?

hocam bu bahsettiğim tarife 24 ay tahaddüt ile 156 lira birde red ayrıcalıklarında yararlanılabiliyo..eğer 106 liralık paketi alırsanız gene vodafonlular ve sabit hatlarla limitsiz her yöne 1500 dk heryöne 1500 sms ve 1 gb internet var..

buraek4
27-02-2011, 11:08
Kesinlikle Samsung Wave 2

neden samsung wave avantajları neler diğerlerine göre detaylı bilgi verirsen çok sevinirim

onursumer
27-02-2011, 11:18
desire hd alın arkanıza bile bakmayın derim :D ilk olarak android olması bence büyük avantaj inanılmaz bi hızlı gelişiyor ve yayılıyor program seçenekleride aynı şekilde artıyor

hızlı kolay basit bana kalırsa ;)

ama fotoğraf ön planda çok olucaksa N8 de bu konuda çok iyidir ;)

BRETE
27-02-2011, 11:47
kampanya bence çok cazip değil aynı telefonları daha ucuza alırsın ve vodafone bağlı kalmadan istediğin tarifeyide kendin belirle 3-5 gün sonra o tarifler ucuzlucak sen kazıklandığınla kalacaksın 24 ay uzun bir süre daha ne tarifeler çıkacak ortada rekabet var TT bile kampanya yapıyorsa durumu sen düşün bu adamların maliyeti yok 5 lirayada satsa kardır;)

ben 800 liraya wave aldım ayfondan bi eksiğini görmedim şarj 3gün süper amoled parlak ekran hd video ve foto çekiyo dahası nette var zaten...

Eworen
27-02-2011, 12:06
156 TL pahalı değilmi yoksa banamı öyle geliyor
185 TL ye Turkcell İphone4 veriyor da ? sınırsıza yakın bi şekilde.. ?

TaGo
27-02-2011, 12:35
vadafoneda reklam vardı Htc yi 11 tl ye verio die ben o tip bi kampanya sandım. Bu kampanya çok pahalıymış

buraek4
27-02-2011, 15:20
vadafoneda reklam vardı Htc yi 11 tl ye verio die ben o tip bi kampanya sandım. Bu kampanya çok pahalıymış

11 tl işte bu kampanyada..bu pakete 11 lira eklenmiş şekilde tarife..tarife kazık diyenlervar ama şuanda 3 hattımız var ve toplam her ay 200 e yakın fatura ödüyoruz ve bu kadar dk,sms,net olayı yok bizim için cazip bir kampanya ilk iphone 4 düşündük ama stoklarda yok dediler amaç cihaz değil tarife tabi bu tarifeyide seçtikten sonra hangi tel karar veremediğimden konu açmak istedim

buraek4
27-02-2011, 15:21
156 TL pahalı değilmi yoksa banamı öyle geliyor
185 TL ye Turkcell İphone4 veriyor da ? sınırsıza yakın bi şekilde.. ?

sınırsıza yakın derken tarife içeriklerini net şekilde yazarsan iyi olur eğer bundan avantajlıysa ona geçeriz

buraek4
27-02-2011, 15:22
desire hd alın arkanıza bile bakmayın derim :D ilk olarak android olması bence büyük avantaj inanılmaz bi hızlı gelişiyor ve yayılıyor program seçenekleride aynı şekilde artıyor

hızlı kolay basit bana kalırsa ;)

ama fotoğraf ön planda çok olucaksa N8 de bu konuda çok iyidir ;)

n8 i hiç bilmiyorum ama htc hd nin bir videosunu izledim çok kaliteli bence kullanımıda kolay diyorsan tam aradığımız cihaz sanırım teşekkürler bilgi için

Germanci
27-02-2011, 15:25
Nokia' dan uzak dur eski kalitesi yok malesef..

HondatugraL
27-02-2011, 16:34
HTC nın ustune tanımam ;)

fatih(fb)
27-02-2011, 17:36
bu yazdıklarından desire hd hepsini ezer. hd mini almayın windows kullanıyor kullanımı öyle android veya bada gibi kolay değil. desire hd ilk tercih ikinci tercihde kullanım kolaylığı ve hızı için wave2 olabilir ama desire varken wave mantıksız

buraek4
27-02-2011, 17:45
bu yazdıklarından desire hd hepsini ezer. hd mini almayın windows kullanıyor kullanımı öyle android veya bada gibi kolay değil. desire hd ilk tercih ikinci tercihde kullanım kolaylığı ve hızı için wave2 olabilir ama desire varken wave mantıksız

desire kullanımı kolaymı peki teknoloji özürlü biri için nasıldır kullanımı

Eworen
27-02-2011, 18:35
sınırsıza yakın derken tarife içeriklerini net şekilde yazarsan iyi olur eğer bundan avantajlıysa ona geçeriz

5000 dk Turkcell
1000 dk her yöne
3000 sms Turkcell
4 gb internet
185 TL X 24 ay İphone4 bedelsiz.
Çevremde herkes Turkcell olduğu için 5000 dk sınırsız gibi bişey demektir bitiren varsa helal olsun :)
1000 dk diğer yönede var zaten ..

buraek4
27-02-2011, 19:11
5000 dk Turkcell
1000 dk her yöne
3000 sms Turkcell
4 gb internet
185 TL X 24 ay İphone4 bedelsiz.
Çevremde herkes Turkcell olduğu için 5000 dk sınırsız gibi bişey demektir bitiren varsa helal olsun :)
1000 dk diğer yönede var zaten ..

benim msjmı ozaman tam okumadığınızı varsayıyorum bu tarife benim tarifemden hiç avantajlı değil ve daha pahalı..

Eworen
27-02-2011, 19:22
benim msjmı ozaman tam okumadığınızı varsayıyorum bu tarife benim tarifemden hiç avantajlı değil ve daha pahalı..

yoo okudum da pahalı değil bence bi daha inceleyin
dahada inceleyin
İphone4 e sahip olacağınızı unuttuğunuzu ,
vodafone nun iphone4 paketi için 199 TL talep ettiğini unuttuğunuz,
varsayıyorum

yani yardımcı olmak için söylemiştim verdği telefonların nakit fiyatı iphone4 ün nerdeyse yarı fiyatına biliyorsunuzdur umarım..
Kolay gelsin..

buraek4
27-02-2011, 19:36
yoo okudum da pahalı değil bence bi daha inceleyin
dahada inceleyin
İphone4 e sahip olacağınızı unuttuğunuzu ,
vodafone nun iphone4 paketi için 199 TL talep ettiğini unuttuğunuz,
varsayıyorum

yani yardımcı olmak için söylemiştim verdği telefonların nakit fiyatı iphone4 ün nerdeyse yarı fiyatına biliyorsunuzdur umarım..
Kolay gelsin..

ıphone kampanyasını baz alırsak evet turkcell avantajlı ama bu tarife için baz aldığımda bizim seçtiğimiz daha avantajlı neden derseniz vodafone içi ve sabit hatlar limitsiz diğer yönler 3000 dk ve 4 gb internet var şuanki hatlarımızın toplam dk sı bukadar bile değil ve açıkcası tel fiyatlarına bakmadım çünkü öncelikli isteğimiz tarife..bu arada yardımınız için teşekkürler umarım yanlış anlaşılmamışımdır bir önceki mesajım tepki göstermek amaçlı değildi.

individual
27-02-2011, 19:43
HTC Desire HD tavsiye ederim.

Eworen
27-02-2011, 19:52
ıphone kampanyasını baz alırsak evet turkcell avantajlı ama bu tarife için baz aldığımda bizim seçtiğimiz daha avantajlı neden derseniz vodafone içi ve sabit hatlar limitsiz diğer yönler 3000 dk ve 4 gb internet var şuanki hatlarımızın toplam dk sı bukadar bile değil ve açıkcası tel fiyatlarına bakmadım çünkü öncelikli isteğimiz tarife..bu arada yardımınız için teşekkürler umarım yanlış anlaşılmamışımdır bir önceki mesajım tepki göstermek amaçlı değildi.

Bende az biraz daha verin İphon4 alın daha iyi bir telefon sahibi olursunuz diye söylemiştim
Şimdi bu kadar dakika veriyorlarda acaba kullanabiliyormuyuz ?
Ben de bahsettiğim kampanya mevcut yani sözde çok konuşurum ama yok anca ayda 2000 taş çatlasa 2500 dk konuşuyorum Oda turkcell içi çünkü herkes turkcellde vodafone veya avea oranı çevremde çok çok düşük yok a yakın hadi oldu diyelim 1000 dk diğer yönlere var 16,6 saat demek..
internet vermiş 4gb yahu bana 250mb bile çoktu cepte sörfle bitmezki bu net..
yani avantajlı neye göre avantajlı ona daha dikkat etmek lazım
kampanyam harici arasa beni turkcell bana komple sınırsız yaptık dese yok işime yaramaz derim yaramıyor çünkü kulağıma yapışık mı yaşayayım :)

Neyse siz yine bi bakının
Hayırlısı olsun..

buraek4
27-02-2011, 19:57
Bende az biraz daha verin İphon4 alın daha iyi bir telefon sahibi olursunuz diye söylemiştim
Şimdi bu kadar dakika veriyorlarda acaba kullanabiliyormuyuz ?
Ben de bahsettiğim kampanya mevcut yani sözde çok konuşurum ama yok anca ayda 2000 taş çatlasa 2500 dk konuşuyorum Oda turkcell içi çünkü herkes turkcellde vodafone veya avea oranı çevremde çok çok düşük yok a yakın hadi oldu diyelim 1000 dk diğer yönlere var 16,6 saat demek..
internet vermiş 4gb yahu bana 250mb bile çoktu cepte sörfle bitmezki bu net..
yani avantajlı neye göre avantajlı ona daha dikkat etmek lazım
kampanyam harici arasa beni turkcell bana komple sınırsız yaptık dese yok işime yaramaz derim yaramıyor çünkü kulağıma yapışık mı yaşayayım :)

Neyse siz yine bi bakının
Hayırlısı olsun..

annem iş gereği sürekli telefonla görüşme halinde şuan bir hattında 1500 dk bir hattında 750 dk konuşma süresi var ve yeri geliyor yetmiyor süreleri o yüzden bu tarife bizim için daha avntajlı ve görüyorumki herkes htc hd yi öneriyor bir olumsuz yorum görmedim nettende biraz araştırdım sanırım doğru karar vermişim..tekrardan ilgin ve bilgilendirme için teşekkürler

levent
27-02-2011, 20:18
HaTiCe Desire HD al brocum :)

Gerçi ayda 185 falan verebilsem ben iPhone4 alırdım hertürlü :D

buraek4
27-02-2011, 20:25
HaTiCe Desire HD al brocum :)

Gerçi ayda 185 falan verebilsem ben iPhone4 alırdım hertürlü :D

vodafoneda çok bekledim kardeşim ama stok ta yok dendi şimdi bu tarife çıktı ve daha uygun geldi bize o yüzden desire hd olcak seçim netleşti artık

MiaMi
27-02-2011, 20:27
Bugün Electro W. mağzasından Wave II aldım 2 saat kurcaladım ciddi güzel bir telefon tavsiye ederim.

buraek4
27-02-2011, 20:35
Bugün Electro W. mağzasından Wave II aldım 2 saat kurcaladım ciddi güzel bir telefon tavsiye ederim.

kullanım rahatlığı nasıl teknoloji ile arası olmayan biri rahat edebilirmi o telefonda

MiaMi
27-02-2011, 21:00
kullanım rahatlığı nasıl teknoloji ile arası olmayan biri rahat edebilirmi o telefonda

Dokunmatik nokiadan kat kat üstün şuan hem 5800 hem n97 sahibiyim alakası yok çok güzel, kamera HD video çekiyor foto kalitesi çok güzel nokianın 5 mp kamerasına göre bu 20 mp nerdeyse kibar ince ben 1 ay araştırdım ne alsam diye valla al derim pişman olmazsın HTC ni ilk olarak tercih etmememin sebebi servisi samsung'a göre çok çok az. Burda dibimde samsung yetkili servisi var eski cihazımı gerekli müdahaleyi yapıp 1 günde teslim etmişlerdi.

SeK23
27-02-2011, 22:04
HTC Desire yada Samsung Wave 2 derim ama wave 2 alacagınız zaman dıkkat edın ekranın sag tarafında fabrıkasyon sarı bı cızgı oluyor nerdeyse 10 tanesınden 6-7 tanesınde cıkıo bu sorun.