Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'tan selamlar...
Onurhan Çelebi , 23 yaşındayım , Sivas'ta Opet Bayisiyim. Arabam '94 Corsa GSI. Herkese selam...
Hoj Geldn Jocco :) ii forumlar
teşekkürler.
aa ne 500 de burdaymış ;)
MUGENPOWE®
19-01-2006, 14:29
oooooooo siwaslı hemserım gelmıs hangı opet bayısı divrii girsitekı opet bayiiimi =)
Tholl-ga
19-01-2006, 14:29
hoşgeldin...
MUGENPOWE®
19-01-2006, 14:33
lan sonunda bi hemsomus geldı hep malatya canakkale corum gıdıyoduk sonunda bı sıwaslı daa geldı hosgeldın karde onlıne olman dılegıyle sıwasa selamlar
Alllah bea!:) Benim anne tarafım Sivaslı. Yazın ve kışın tatillerde oradayım;) Görüşmek dileğiyle...
hoşbulduk cümleten :)
oooooooo siwaslı hemserım gelmıs hangı opet bayısı divrii girsitekı opet bayiiimi =)
:) yok benimki merkezde sanayinin tam girişinde. yolun düşerse beklerim.çay kahve kımız... ;)
Alllah bea!:) Benim anne tarafım Sivaslı. Yazın ve kışın tatillerde oradayım;) Görüşmek dileğiyle...
her zaman beklerim. ee ne zaman geliyorsun sivas'a?
MUGENPOWE®
19-01-2006, 15:17
yazın ınslh allarazı olsn ıcmıs kadr olduk kardesım
yazın ınslh allarazı olsn ıcmıs kadr olduk kardesım
yaza kaldıysa desene önce istanbul'da görüşeceğiz :) ben iş sebebiyle sık sık istanbul'a geliyorum...
MUGENPOWE®
19-01-2006, 16:07
hımm nerde oturuyosun ınslh gorusurus buradaada
her zaman beklerim. ee ne zaman geliyorsun sivas'a?
Kardeş haftaya cuma geliyordum ama dedemi Sivas'tan İstanbul'a götürüyorlar yarın. Biraz rahatsız da... Ev Kepenek caddesinde. İrtibatı koparmayalım. Gelirsem uğrarım yanına. Bu arada bugün hava berbatmış haberini aldım...:rolleyes:
hımm nerde oturuyosun ınslh gorusurus buradaada
bakırköydeyim istanbulda...
Kardeş haftaya cuma geliyordum ama dedemi Sivas'tan İstanbul'a götürüyorlar yarın. Biraz rahatsız da... Ev Kepenek caddesinde. İrtibatı koparmayalım. Gelirsem uğrarım yanına. Bu arada bugün hava berbatmış haberini aldım...:rolleyes:
geçmiş olsun.havaya gelince 15 cm kar var şu anda.ama sivas'a kar yakışır bilirsin ;) :)
iadeyi ziyaret yapalımm...hoşgeldin onurhan......................
Kar Sivas'a yakışmazsa hiçbiyere yakışmaz;) Atlas Jet 15:30 uçağı kalkamamış bugün Sivas'tan:)
iadeyi ziyaret yapalımm...hoşgeldin onurhan......................
sağol görkem bi mukabele :)
Kar Sivas'a yakışmazsa hiçbiyere yakışmaz;) Atlas Jet 15:30 uçağı kalkamamış bugün Sivas'tan:)
eee anlat haberler sende :)
ogunmisir
21-01-2006, 10:44
Hoşgeldin,aktif olman dileğiyle.
Manimillion
22-01-2006, 20:29
Onurhan aramiza hosgeldin!
Bol forumlu gunlere.