Orijinalini görmek için tıklayınız : otoban muhabbeti sulhi&hilmı ahmet hacılar:D
YouTube - Otoban Muhabbeti (http://www.youtube.com/watch?v=frUfu4bfqI8)
güzel olaylar bunlar tatlı iddialaşmalar:d
izmirlicem
28-02-2011, 18:09
şu konuşmaya bitiyorum,yok rölantide kalkalım amk :)
hahha ne geceydi be kanka :D
gene olcak böle mevzular ya as kaldı hepimiz için...
hayırlısıyla bitirin de abi hepiniz, sağ salim :) yine böyle bol çekişmeli - iddialı videolar izleyeceğimiz aşikar :)
gardaş benim araba ateş atiii :D :D
he o geceki gtr35 dimi kanka:D
şu konuşmaya bitiyorum,yok rölantide kalkalım amk :)
aynen Sulhi abinin harika yaklaşımı :D :D :D
Bende GTR a söylenenleri seviyorum elin.... geldi:D:D
puahahahah kadroya bak gazcı arif de bizim mübareklerde orda :D:D:D
Bende GTR a söylenenleri seviyorum elin.... geldi:D:D
onuda 3 denemede gecmiş tım motorda hiç su yok conta yanık 2,3 bar cont+100 shot nos..
onuda 3 denemede gecmiş tım motorda hiç su yok conta yanık 2,3 bar cont+100 shot nos..
tütü maşalah
muhabbetten belli zaten battı balık yan gider hesabı :D:D subaru imanını gevreten adam :D:D
Maşaallah:)
mustu senin koltugu kirdigin gece degilmiydi la :D
aynen kanka bunlara yetişecem diye koltuğu kırdıydım :D
rolantide kalkalım amk :hehe: :hehe:
sulhi abiden güzel yaklaşım :D :D
redlinemst
28-02-2011, 19:55
çok hararetli :D
Eski günler güzeldi bi gece avrupada SüperSportlara denk gelmiştik onu hiç unutmam.
Bi geceden 2 resim HULK o zaman atmosferik.
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/28/11530.jpg
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/28/11552.jpg
koltuk taban sacıyla birlikte kopar mı yaa :D
ne olcak araba çürümüş :D
ulen serdarın elinde su bidonu conta yanık her durmada suyunu tamamla subinin :D işmi olum :D
ee kankacım öle bile dayandı ki 5 de bile nosa basmiştım gtr ile denerken :D allahtan babaya yaalvar yakar sökturdum yoksa 2,0 hala devam edıcektık:d
Boost Up
28-02-2011, 21:54
hahahaha yok a.. rolantıde basalım:)
yusufbatırel
28-02-2011, 21:57
sulhı sız bu konu yuzuden bırbırınıze gırmedınmızmı abısı adamlar hacı gunaha gırcekler ordan gırınce sıteye:)
abi barıştı onnar yaw :) bak o tartışmada bile suli miniklere sen benim kardeşimsin diyo :)
bunlar tatlı hatıralar :D
o zaman hilmi dio 100 de basalım bende 80 basıodum ne var yani 80 -100 :D
fedo baba ne sinirlendiydi beee :D
sulhı sız bu konu yuzuden bırbırınıze gırmedınmızmı abısı adamlar hacı gunaha gırcekler ordan gırınce sıteye:)
yok be abi gene yanyana geldık bariştık o gun olmazsa bugun herkez birbirinle barişik yani..
fedo baba ne sinirlendiydi beee :D
heya dayanamadı oda sonunda valla:D
mechanıcer
28-02-2011, 22:09
YouTube - Otoban Muhabbeti (http://www.youtube.com/watch?v=frUfu4bfqI8)
güzel olaylar bunlar tatlı iddialaşmalar:d
topragım o rolantıde basalım lafın yokmu kopardı benı hahahahah :D
yok a k rolantide basalım:D:D:D olum roling roling bu lan sülü alem adamsın yav
by_hayali
01-03-2011, 08:05
Serdar kankamda bi elinde su bidonu bi elinde çekirdek ohh ne güzel :D
kanka ayı muştu benim yanımda sıkıcam diye gaz bir bastı bir anda kayboldu ama geriye doğru içerden ikinizn halini görmeniz lazımdı serdarla gülmekten yarıldık senin suratının halini hiç unutamıyorum hemen direksiyona saldırmıştın :D
ya abi hayvan işte adam gibi surmuyorkı :D
abi devamıda vardı o gecenın , koltuk kırık arkasında takım cantası var o sekılde duruyor. ardından diskleri yaktı nar gibi oldu ardından hala tapa gaz gidiyor la olm dıyorum diskler yandı bak fren tutmayacak :D cevaba bak kanka fren yokkı ve hala yardırıyor ibrenın sonunu gormustuk ne dualar okudum unuttuklarım bile aklıma gelmişti :D
koltuk taban sacıyla birlikte kopar mı yaa :D
he sen arabaya *** at :D
ya abi hayvan işte adam gibi surmuyorkı :D
abi devamıda vardı o gecenın , koltuk kırık arkasında takım cantası var o sekılde duruyor. ardından diskleri yaktı nar gibi oldu ardından hala tapa gaz gidiyor la olm dıyorum diskler yandı bak fren tutmayacak :D cevaba bak kanka fren yokkı ve hala yardırıyor ibrenın sonunu gormustuk ne dualar okudum unuttuklarım bile aklıma gelmişti :D
he sen arabaya *** at :D
Sonra *** korkusuyla benim arabaya geçmiştin zaten :D :D
ee kankacım öle bile dayandı ki 5 de bile nosa basmiştım gtr ile denerken :D allahtan babaya yaalvar yakar sökturdum yoksa 2,0 hala devam edıcektık:d
piston pimlerinin fotoları yokmu kanka :D
Sonra *** korkusuyla benim arabaya geçmiştin zaten :D :D
he kanka bak onu unuttuydum :D allah senden razı olsun yiğidim imdadıma yetiştin:D
Ama o Gtr'ın sesi hala kulaklarımda :D
abi ateş atıyomu alev atıyomu benim araba :D
Arabanın götünde Etna Yanardağı var haberi yok :D
piston pimlerinin fotoları yokmu kanka :D
yok kanka onlar yuzunden güzelim kollarım gitti yoksa onlarıda kesın satardım ben:D
arabayı soktum o hafta yatak sarmiş STİ geldi kısmete bak hemende kranka musteri cıktı:D
:D:D harbi iyimiş benim arabam 5000 de tutunur :D:D
Videoyu hatirlamiyorum
Sulhi komik adamdir ama illaki gulunur :)))
Bu topraklarda aklima hic araba gelmiyor
Hayatta cok daha.muhim seyler var dostlar tavsiye ederim sizlerde gelin ozaman anlarsiniz
Rabbim hepimize hidayet versin
Tekrardan Allah kabul etsin kankacım
Videoda sulhi ile denediğiniz gece çekilen video bu arada :)
mmuştu sen koltugu nasıl kırdın :D
hahhaa :D videosu bile vardı kanka
cem biler yan tarafımda başka arabayla gaza geldik :D 3ten 2 ye bi çektim gazladım arkaya devriliverdim :D patlıyoduk otobanda taban sacıyla birlikte koptu koltuk :D
sonra takım çantasını koydum koltuğun arkasına devam :D
o gece bide çupra avlamıştım ben yaa :D jamda çüker nerdeee :D
hilmim tekrar allah kabul etsin .
VTec_king
01-03-2011, 20:28
hahahhaa nerde eski roller
benim eski canavarda cıkmıs son karede :(
hahhaa :D videosu bile vardı kanka
cem biler yan tarafımda başka arabayla gaza geldik :D 3ten 2 ye bi çektim gazladım arkaya devriliverdim :D patlıyoduk otobanda taban sacıyla birlikte koptu koltuk :D
sonra takım çantasını koydum koltuğun arkasına devam :D
ya allah aşkına neye inannıyon abi sen gülmekten ölecektim:D allah muhabbetinizi artırsın