Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane 2 amerikan sinyal yardım!!!
merhabalar 2005 model megane 2 dci ım var amerikan park yaptırmayı düşünüyorum. Okuduğum konulara göre çift duylu ampul alıp elektrikçiye gitmek yeterli :) peki çamurluktaki sinyal için napıcam ? birde arka ile bir ilgisi var mı ?
Parktan kablo çekicek bağlıcak..Sinyal de ters yanıcak..
Bi süre sonra sinyal kararıyor haberin olsun.
Çift duy ampulun güçsüz devresini parka paralel, güçlü devresini sinyale paralel bağlıyorlar.
Çamurluk sinyali içinde parktan paralel cekiyorlar..
Arkayla bir alakası yok...
Parktan kablo çekicek bağlıcak..Sinyal de ters yanıcak..
Bi süre sonra sinyal kararıyor haberin olsun.
sinyal kararıo derken ampul mü ?
sinyal kararıo derken ampul mü ?
Ampulu sinyal dış kısmına yapışıyor zaten ampul sürekli kırılır içten o ayrı..Sonra bide içten is atıyor sinyale.Siyalin içindeki ampul düz sarı üzerine turuncu şapka var..O erir sürekli..Gereksiz bence..Sadece önlere bağla gitsin..
Ben eski megane'da yaptım.Şuanki aracımda hiç girmedim o işlere zırt bırt kırılan ampulle mi uraşıcaz .. :)
Ampulu sinyal dış kısmına yapışıyor zaten ampul sürekli kırılır içten o ayrı..Sonra bide içten is atıyor sinyale.Siyalin içindeki ampul düz sarı üzerine turuncu şapka var..O erir sürekli..Gereksiz bence..Sadece önlere bağla gitsin..
Ben eski megane'da yaptım.Şuanki aracımda hiç girmedim o işlere zırt bırt kırılan ampulle mi uraşıcaz .. :)
bilgi için teşekkürler ben farlardaki kararır zannetim de :D yanlara hiç girmiim ozamn
erhanarici18
01-03-2011, 14:06
bende yapmak istiyorum bu sinyal işini ama nasıl yapcağım hakkında hiçbi fikrim yok
elimde çift duylu ampul var ama bağlantı yöntemini bilmiyorum en sonunda gidicem bi elektrikçiye