Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi 80 1.8T 4x4 Vs 2.5 Sti Spec C 35R
güzel denem olmuş koymam istendi koydum
GErizekalı gibi yorum yapmayın ikmiş mikmiş die iki tarafta arkadaşımız LÜTFEN
vag-18turbo-25-sti-35-r_2205626.htm
vag-18turbo-25-sti-35r-round-2_2205627.htm
Super deneme olmus hakkaten 2ser sanıye gozukuyorlar :D:D:D
Hey masallah Audi80e bak neler yapıyor :D
Burak Kasim
01-03-2011, 03:22
Harika denemeler olmus.
Neler war Ozgun 1.8 T'de, 2.0L mi yapildi yoksa sadece piston kol mu war?
Facebookta denk gelmistim bu araca resimlerden inceleme firsatim olmustu ama Crank war mi gorememistim.
Gercekten cok guzel gitmis.
Iki aracada masallah, ne kadar sen masallah sozcugunu sevmesende haha :D
_muhaRRem
01-03-2011, 03:55
Harika denemeler olmus.
Facebookta denk gelmistim bu araca resimlerden inceleme firsatim olmustu ama Crank war mi gorememistim.
1.8t ilgini çekti acaba neden :D
skaratas2
01-03-2011, 06:55
maşallah araçlara, audi 80 olmuş 90+++.. harika :)
chiefkadir
01-03-2011, 07:00
Anıl'a da İzlen'e de maşallah Audi çok sert yaw:icon_tup:
utkuselamoglu
01-03-2011, 07:20
her iki aracada maşallah çok güzel bir deneme olmuş hakkatten
Burak Kasim
01-03-2011, 08:40
1.8t ilgini çekti acaba neden :D
Oralara simdilik deginmeyelim bence, kisa zamanda kokusu cikar :D
anil abinin araba cok güzel gitmiş iki aracada maşallah...
anıl abi maşallah şanzumanına kuvvet :D
B.Aktepe
01-03-2011, 09:53
başabaş 2 mücadele maşallah araçlara.
AhmetKadir
01-03-2011, 10:02
Ankara'nın 2 hızlısı, ikisine de masallah ;)
06 ANIL 38
01-03-2011, 11:12
tşk ederiz arkadaşlar.arcımın şanzıman problemini sonunda rs4 ile çözdük ve denemek için izlen kardeş denk geldi..kendisine çok teşekkür ederim beni kırmadı tel telefonumuza çıktı geldi..emeği geçen herkese teşekkür ederim..
06 ANIL 38
01-03-2011, 11:15
Harika denemeler olmus.
araç 1800cc piston ve kol orj ölçülerde stroker yapılmadı...şimdilik;)gt3582r turbo:icon_tup:
maşallah güzel çekişme olmuş
Eray Yümsel
01-03-2011, 11:19
ikiside mermi gibi maşallah
Masallah ıkısıne de sonunda bızımde cılgın b Vag ımız oldu :)
flexamin
01-03-2011, 11:26
Maşşallah ikisenede çok fena mermi gibi
kickboxer
01-03-2011, 15:14
spec c gercek degıl sanırım 2.5 spec c yok dıye bılıyorum
bıde basınclar ney merak ettım
masallh ıkısınede
ikiside 1.8 basıyor diye biliyorum audi full sökük yani ciddi anlamda sökük gogus falanda yok arabada,artı anıl abi 90 nos bastım dedi...
sökük hali kantarda 1240 kg çıkmış..
oha o kadar sökük olduğu halde 1240 kg
Asıl ben tesekkur ederim anıl abı cok guzel deneme oldu.
Arkadaşlar Selam
genel de foruma pek yazma taraftarı değilim ama bu konuda yazmadan edemiycem.
Audiye kocaman maşşalah.!!!!
Paranın bittiği yerde bilgi ve tecrube konusmaya başlamış..sölediklerim yanlış anlaşılmasın kimseyi incitmek istemem fakat subaru yalan olmuş.
Evet dogru biz arabayı ezbere göre yaptık deneyim bilgi 0 bizde parayı bastık yaptık!!
dosthane bir yarış oldu anıl abiye ve izlen'e başarılar :icon_tup:
Tebrikler, keyifli bir mücadele olmuş.
ciddi kilo farkı oluşmuş.
İzlen, sende ne kapak vardı? 20-25?
Ozan Özer
01-03-2011, 19:32
2 aracada;şoförlerine de maşallah..
2 aracında maşallahı var, güzel deneme olmuş. .
06 ANIL 38
01-03-2011, 19:50
ikiside 1.8 basıyor diye biliyorum audi full sökük yani ciddi anlamda sökük gogus falanda yok arabada,artı anıl abi 90 nos bastım dedi...
sökük hali kantarda 1240 kg çıkmış..
1220 kg fatihim:) 1.8 bar ve 90 shot nos
TYPERHAKAN
01-03-2011, 19:50
çok güzel ,ikisinede maşaallah.
06 ANIL 38
01-03-2011, 19:54
Arkadaşlar Selam
Paranın bittiği yerde bilgi ve tecrube konusmaya başlamış..sölediklerim yanlış anlaşılmasın kimseyi incitmek istemem fakat subaru yalan olmuş.
sen bencede yazma dostum forumlara çünkü kimseyi tanımıyorsun anladığım kadarıyla...diğer aracı hazırlayan arkadaşlarda bu piyasada özellikle subaru piyasasında sağlam yürüyen arabaların hepsinde imzası olan insanlar...ondanda öte dostlarımız bizim...:icon_wack
tebriğin içinde teşekkür ederimm....
VTec_king
01-03-2011, 20:25
audi 80 de rs2 havası var
Arkadaşlar Selam
sen bencede pek yazma,kimin hangi arabayı nasıl yaptıgını bilmeden hiç yazma hatta :icon_tup:
pardon abi yanlış duymuşum :)
audi 80 de rs2 havası var
o nasıl yani :)
araçlara kocaman maşallah. ikiside mermi gibi.
aracın detaylı fotoları videosu vs yok mu merak ettik_?
Imali bir laf heralde ama kimsin bilmedigim icin birsey diyemiyorum, audi de zannedersin izmitte yapiliyor? Sahin mi bu?sen bence yazmamaya devam et forumlara yazinca da bos yaziyorsun zaten bosa yazma.
Anil abi her ne kadar istemesede, ben birde nossuz deneme taraftariyim, tamam biri 1.8 oburu 2.5 ama aradada cok net 350kg fark var, biri yaris arabasi biri gunluk araba, 90 shot cokta birseyi degistirmez esas olcu oyle cikar. Yine gecebilir ama esas audi icinde sti icinde olcu tam olarak cikar. Zati 90 shot 4 silndir arabada bu turbolarda anca sogutur oyle ahim sahim fark ettirmez. bu tarz bir tarafta nos olan arabalari denerken bir noslu birde nossuz denemek lazim tam bir olcu cikarabilmek icin.
Arkadaşlar Selam
cetinkaya55
01-03-2011, 21:06
Maşallah araçlara ve kullanan dostlara,günlük kullanım setup ları ile harikalar yaratmışlar,izlemesi son derece keyif verici,emeğinize yüreğinize sağlık....
videolar gözükmedi, biri linkleri koyabilirmi ?
videolar gözükmedi, biri linkleri koyabilirmi ?
http://www.streetfire.net/video/vag-18turbo-25-sti-35r-round-2_2205627.htm
http://www.streetfire.net/video/vag-18turbo-25-sti-35-r_2205626.htm
Bulut Y.
01-03-2011, 21:24
audi neler yapıo oyle :eek:
06 ANIL 38
01-03-2011, 21:27
Imali bir laf heralde ama kimsin bilmedigim icin birsey diyemiyorum, audi de zannedersin izmitte yapiliyor? Sahin mi bu?sen bence yazmamaya devam et forumlara yazinca da bos yaziyorsun zaten bosa yazma.
Anil abi her ne kadar istemesede, ben birde nossuz deneme taraftariyim, tamam biri 1.8 oburu 2.5 ama aradada cok net 350kg fark var, biri yaris arabasi biri gunluk araba, 90 shot cokta birseyi degistirmez esas olcu oyle cikar. Yine gecebilir ama esas audi icinde sti icinde olcu tam olarak cikar. Zati 90 shot 4 silndir arabada bu turbolarda anca sogutur oyle ahim sahim fark ettirmez. bu tarz bir tarafta nos olan arabalari denerken bir noslu birde nossuz denemek lazim tam bir olcu cikarabilmek icin.
korhancım yine söylüyorum ben şu an izmirdeyim arabam orda duruyor. gidip ölçebilirsin nozzlerı :) 90 olmadığında 200 hatta 200 üstü olduğunda neden bu kadar ısrarcı olduğunu anlamadım halen..önemli olan denemekti ggn ve audi olayı değildi.o an sizi aradık 500-600 hp civarı deneyebileceğimiz araç warmı dedik.sizde saolun bizi kırmadınız ggn yi getirdiniz..bnm nossuz denemem neyin ölçüsü olacak sence onuda anlamış değilim dostum.benim aracım bu kiloda bu hacimde şimdilik bu basıncta ve bu nosla yürüyor.yarışırkende aynı speclerde olacağım için böyle denedik..beni iyi tanırsın bugüne kadar kimseye şöyle veya böle yaparım deyipte dikilmedim..kendi çabamla bir araç yaptım ve sizle denemek nasip oldu...önemli değil sen rahatlıcaksan nossuz denerim..bnm için önemli olan ggn değil..sadece sizin yaptığınız specler ve ölçüler belli beygir verior ..bunu iyi bildiğiniz için bende ortalama beygirimi anlamak i,çinsize 500-600hplik bir araç warmı dedim....
kilo işine gelince...şimdi atıorum sen ahmetin saxo ile denesen çok hafif bunu saymammı diyeceksin..ya önemli olan 0-400 mesafeyi önde bitirmek değilmi? O yüzden bastığın nosun veya hacimin yada kilonun ne önemi war...ben aracımı görmek istedim gördümde...bana yeterli....
06 ANIL 38
01-03-2011, 21:33
Maşallah araçlara ve kullanan dostlara,günlük kullanım setup ları ile harikalar yaratmışlar,izlemesi son derece keyif verici,emeğinize yüreğinize sağlık....
teşekkür ederiz arkadaşımm..
SOLEMESİ AYIPTIR ARKADAS 1220 ARTI 150 EKLEYELIM BIRAZ HACİMLİDİR:heyoo:
solemesi ayıptır arkadas 1220 artı 150 ekleyelım bıraz hacimlidir:heyoo:
:d :d :d :d
06 ANIL 38
01-03-2011, 21:39
SOLEMESİ AYIPTIR ARKADAS 1220 ARTI 150 EKLEYELIM BIRAZ HACİMLİDİR:heyoo:
way arkadaş dinime küfür eden müslüman olsa:hahaha: eee +100 kg team:icon_tup:
http://www.streetfire.net/video/vag-18turbo-25-sti-35r-round-2_2205627.htm
http://www.streetfire.net/video/vag-18turbo-25-sti-35-r_2205626.htm
teşekkür ederim fatih,
her iki aracada maşallah,
bybmw(ss)
01-03-2011, 22:06
way arkadaş dinime küfür eden müslüman olsa:hahaha: eee +100 kg team:icon_tup:
100+ plus grubu gururla sunar :D
bybmw(ss)
01-03-2011, 22:09
bide kırılmaya gücenmeye bence gerek yok zaten böle araclar yapılsınki piyasa hızlansın zevkli yarışlar ortaya cıksın tatlı rekabet her zman iyidir önümüzde güzel bi yarış sezonu var bide pistte görürüz inşallah bu araçları her ikisinede kocaman maşallah ..
Yok abi kirilma gucenme olmaz, ancak tatli rekabet olur bizim aramizda biz devamli yuzyuze gelen birbirini taniyan seven insanlariz. Abi kg vs olayina ben takilmam araban masallah cokta iyi olmus kg olayini sen face de birinin hacmi 1.8 oburu 2.5 hacmi 700cc dusur nossuz deneyelim dedin diye yazdim, bizim arabayida gectin tebrik etmekten baska diyecek laf yok zaten yakisani da o. Benim soylemim genel bir gorus abi, eger ki ben o gun isim olmasa ve denemeye gelseydim onceden de bunu derdim eger dostane, arkadas arasi deneme yapilacak ve arabalar gorulecek ise bence (dogrudur yanlistir bu goreceli) bir taraf nos basiyor ise, bir noslu bir nossuz deneyip iki arabaninda nasil yurudugu nasil gittigi ona gore degerlendirilmeli, ha eger maksat yarissa arada atar gider varsa zaten kimse noslu, nossuz basinc bilmemne telafuz bile edemez gelir yarisir.
Abi meme falan olcmeye luzum yok, senin soylemin benim icin bakidir ama yillardir bende bu isin icindeyim, asagi yukari nosun kaclik oldugunu kestiririm 50 100 200 250 hepsini bastim, hatirlarsin sen wrx e 200 shot basiyordun, ben 100 ta 2006 senesinde. Belki, samimi soyluyorum sen farkinda degilsindir ama selonoidi 2. El almissindir icindeki cikis memesi onceden sokulmus veya delinmistir , ankara spec. Bende burada seni kirmak istemem abi kesinlikle bilirsin, ama eger ki bana azicik itimadin varsa ki biliyorum var, o nos kesinlikle 90 shot degil abi, zaten bana facede verdigin olcude 90 shot degil 125 shot. Mevzu gecmek gecilmek vs degil belki yine gececeksin ama senin bir teline biz geldik denedik, simdide ben sana diyorum ki gel birde nossuz gorelim abi arabalari video mideo da cekmeyelim ben goreyim yeter;) kg vs onemli degil 4 ceker iki araba, biri 1.8 digeri 2.5 ama 1.8 olan suruculer dahil 300 kg hafif ikiside ayni basincta ayni turbo ile. Bence cok adil bir deneme olur, noslu zaten senin 200 e kadar 2 boy civari gectigini biliyoruz. Yok dersen konuyu kapatirim canin sagolsun abi derim.
yav oldum olası audinin bu kasasına hep aşık olmuşumdur... bildiğim kadarıyla bu kasalarda 1.8t makine yok... yanılıyormuyum yoksa swapmı var?
korhan abi yoksa bu bekir ustanın(quatro garaj) dükyanda duran gri audimi? :)
yav oldum olası audinin bu kasasına hep aşık olmuşumdur... bildiğim kadarıyla bu kasalarda 1.8t makine yok... yanılıyormuyum yoksa swapmı var?
yok ama 2.2t sı var :)
masallah ıkı aracada.. audı 80 e bittim :)
yok ama 2.2t sı var :)
sahibindende bulamadım :(
sahibinden de 2.2 yok ama ankarada war :D sahibi görürse yazar RS2 :heyoo::icon_tup:
sahibindende bulamadım :(
s2 yada rs2 dıye aramak lazım :)
dragstar
02-03-2011, 00:06
bnm bi abim dede var audi 80 quattro yavuz364 ve corolla117 de görmüştü ama modelini bilmiyom :D
ve gündelik işe git gel kullanıyor arabayı
adamlar o zmn yapmış, arka buğu rezistansında quattro yazıyor :D
kavgasız gürültüsüz güzel 1 deneme olmuş her 2 aracada başarılar
Bu arabanin dis goruntusu sizi aldatmasin bu yaris arabasi, anilin ve bircok insanin bu arabada emegi cok, ciddi caba harcanmis bir araba. Sadece kasa 80 oda stationi bozmamak, kesip bicmemek icin gerisi komple farkli arabanin, rs4 yuruyen, komple yapili motor, kapak vs.
peki korhan abi alakasız olacak ama bir sorum var....
standart bir gc8 yada wrx yürüyeniyle(şanzıman difransiyel) audilerin mesela a4 18t quattro'nun yürüyeni birbirine kıyasla nasıldır?
standart bir gc8 yada wrx yürüyeniyle(şanzıman difransiyel) audilerin mesela a4 18t quattro'nun yürüyeni birbirine kıyasla nasıldır?
GC8 in ve WRX in şanzumanı zaten nafiş..aynı guclerden bahsediyosan audi daha saglam ve dayanıklıdır (mesela ikisinide 350 hp yap ) bu benim görüşüm tabi korhan abi ne der bilmem..ama benim gordugum audinin daha saglam oldugu.burda bahsi geçen araba STI degil ama simdi subaru fan ları yanlıs anlar saldırır zamanında benimde subarum vardı bende cok severim.hatta STI tam bir sanat eseri ben sadece şanzumanını kullandım adamlar yapmış :)
birisi RS2 mi dedi :D Allah ın izniyle guzel yürüyen bir 2.2T yapıcam bu yolda emin adımlarla ilerliyorum..bakalım kafamda Türkiye nin en iyi yuruyen audi sini yapmak var ne kadar başarılı olurum bunu zaman gostercek..
Elinize,emeğinize,kesenize sağlık diyelim.
Maşallah. Böyle dolu 1.8t setupları görmek güzel.bir sonraki setup muhtemel stroke olacak diye düşünüyorum :)
Kazasız belasız,iyi günlerde kullanın.
ErmanArseven
02-03-2011, 09:17
masallah fişek gibiler
Maşallah nos ve hafifliğe rağmen güzel deneme olmuş 2 aracada kocaman MAŞALLAH,
izlencim sanada ayrı maşallah kardeşim..
Yigit 1.8t 4 cekerinin yuruyen saglamligini bilmiyorum, rs4 un getrag zaten ama normal 4 cekerini bilemiyorum fakat sanirim gc ve wrx ten saglam, sti yuruyen sadece rs4 ile karsilastirilabilir ama digerleri zayif kalir.
06 ANIL 38
02-03-2011, 12:15
Yok abi kirilma gucenme olmaz, ancak tatli rekabet olur bizim aramizda biz devamli yuzyuze gelen birbirini taniyan seven insanlariz. Abi kg vs olayina ben takilmam araban masallah cokta iyi olmus kg olayini sen face de birinin hacmi 1.8 oburu 2.5 hacmi 700cc dusur nossuz deneyelim dedin diye yazdim, bizim arabayida gectin tebrik etmekten baska diyecek laf yok zaten yakisani da o. Benim soylemim genel bir gorus abi, eger ki ben o gun isim olmasa ve denemeye gelseydim onceden de bunu derdim eger dostane, arkadas arasi deneme yapilacak ve arabalar gorulecek ise bence (dogrudur yanlistir bu goreceli) bir taraf nos basiyor ise, bir noslu bir nossuz deneyip iki arabaninda nasil yurudugu nasil gittigi ona gore degerlendirilmeli, ha eger maksat yarissa arada atar gider varsa zaten kimse noslu, nossuz basinc bilmemne telafuz bile edemez gelir yarisir.
Abi meme falan olcmeye luzum yok, senin soylemin benim icin bakidir ama yillardir bende bu isin icindeyim, asagi yukari nosun kaclik oldugunu kestiririm 50 100 200 250 hepsini bastim, hatirlarsin sen wrx e 200 shot basiyordun, ben 100 ta 2006 senesinde. Belki, samimi soyluyorum sen farkinda degilsindir ama selonoidi 2. El almissindir icindeki cikis memesi onceden sokulmus veya delinmistir , ankara spec. Bende burada seni kirmak istemem abi kesinlikle bilirsin, ama eger ki bana azicik itimadin varsa ki biliyorum var, o nos kesinlikle 90 shot degil abi, zaten bana facede verdigin olcude 90 shot degil 125 shot. Mevzu gecmek gecilmek vs degil belki yine gececeksin ama senin bir teline biz geldik denedik, simdide ben sana diyorum ki gel birde nossuz gorelim abi arabalari video mideo da cekmeyelim ben goreyim yeter;) kg vs onemli degil 4 ceker iki araba, biri 1.8 digeri 2.5 ama 1.8 olan suruculer dahil 300 kg hafif ikiside ayni basincta ayni turbo ile. Bence cok adil bir deneme olur, noslu zaten senin 200 e kadar 2 boy civari gectigini biliyoruz. Yok dersen konuyu kapatirim canin sagolsun abi derim.
dostum nozzle larda selenoidlerde sıfırdan beri bende..ya neyse sorun değil uzatmaya gerek yok....videoda çekebilirsin kardeşim..sonuçta ggn beni geçsede bana dert değil.çünkü bnm amacım bu değildi..ggn nin ortalama hp sini bildiğimiz için ona kıyasla kendi aracımı ölçmekti sana daha öncede sölemiştim..şu an izmirdeyim.önümüzdeki hafta senin dediğin gibi deneyelim...ok?
06 ANIL 38
02-03-2011, 12:18
Yigit 1.8t 4 cekerinin yuruyen saglamligini bilmiyorum, rs4 un getrag zaten ama normal 4 cekerini bilemiyorum fakat sanirim gc ve wrx ten saglam, sti yuruyen sadece rs4 ile karsilastirilabilir ama digerleri zayif kalir.
kesinlikle normal 4 çeker swap için çok zayıf kalıo ben 3 tane şanzıman doğradım..sonunda rs4 te takıldım kaldım :)ama günlük kullanıma we ortalama 300hp civarında quattro sıkıntı yaratmaz...aynı şekilde wrxte swapta at çöpe gitsin..wrx tede 3 kere dişli doğradım :o sti ise harbiden mükemmel..
06 ANIL 38
02-03-2011, 16:52
Elinize,emeğinize,kesenize sağlık diyelim.
Maşallah. Böyle dolu 1.8t setupları görmek güzel.bir sonraki setup muhtemel stroke olacak diye düşünüyorum :)
Kazasız belasız,iyi günlerde kullanın.
kesinlile stroker olacak 2.1 olacak..:icon_tup:
maşallah keyifle izledim tebrikler :)
dostum nozzle larda selenoidlerde sıfırdan beri bende..ya neyse sorun değil uzatmaya gerek yok....videoda çekebilirsin kardeşim..sonuçta ggn beni geçsede bana dert değil.çünkü bnm amacım bu değildi..ggn nin ortalama hp sini bildiğimiz için ona kıyasla kendi aracımı ölçmekti sana daha öncede sölemiştim..şu an izmirdeyim.önümüzdeki hafta senin dediğin gibi deneyelim...ok?
Abi deneme bahane gelince ugra cay corba icelim muhabbet edelim;)