PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande putno kumandadan camlar kaldirma sorunu

By_HaNNibaLL
01-03-2011, 13:05
2008 grande punto normalde kumandadan kapilari kapatma tusuna basili tuttugun zaman camlarin kapanmasi gerekyor ama kapanmiyor bunun sıfırlama gibi bişeyi olmasi gerekiyor duymustum bi yerden ama hatirlamiyorum tam nasil oluyor bilgisi olan varsa yardim eder mi ?

By_HaNNibaLL
03-03-2011, 11:54
Bilen yok mu ya :(

coyete
03-03-2011, 11:56
vw gurubunda var ama punto yı bilmiyorum

berkay_aydin
03-03-2011, 12:27
daha önceden var sonradan kaldırmıyorsa yazılımla ilgilidir bence :(

levent
03-03-2011, 12:39
servise uğra bence, açarlar pc den. muhtemelen bakım esnasında yazılım güncelleştirmesiyle kapatmışlardır özelliği

By_HaNNibaLL
03-03-2011, 13:26
Daha onceden varmiydi bilmiyorum ama 2006 modellerinde bile vardi arac sahibinin 2 tane cocuğu varmiş kapilari falan cocuk kilidi yapmişlar belki iptal ettirmiş olabilirler cocuklar oynarken acarlar vs diye

rcpyldz
03-03-2011, 17:29
Punto varken cok arastırmıstım aracım dynamic paketti servis emotion paketlerde oldugunu soylemıstı.

mira
03-03-2011, 19:34
donanıma göre değişiyor diye biliyorum.servise gelen puntoları deniyorum.daha kapatan olmadı...
mesela cam tavanlı, digital klimalı "dynamic" modelimiz var.ama arka camları manuel...herşeyi koymuşsun arka camlarıda otomatik yap mübarek...
ben daha çözemedim FIAT' ı

By_HaNNibaLL
04-03-2011, 01:01
donanıma göre değişiyor diye biliyorum.servise gelen puntoları deniyorum.daha kapatan olmadı...
mesela cam tavanlı, digital klimalı "dynamic" modelimiz var.ama arka camları manuel...herşeyi koymuşsun arka camlarıda otomatik yap mübarek...
ben daha çözemedim FIAT' ı

ayni dertten müzdaripim cam tavan dijital klimali bi araca biniyorum ve arka camlar elle kontrol ediliyor gelme sevme fiati :D

Draniela
25-04-2012, 02:44
Ahahah :D Aynen şu arka cam olayına kıl oluyorum kerameti kaç para arkadaş 70 model mercedeste 4 cam otomatik koltuk ısıtmalı :D Sanki onları koysalar ölürler :D

Konuya açıklık getireyim dynamic modelinde o dediğin olay var mesela camlar açık diyelim kapıyı kilitleme tuşuna basılı tuttuğunda camları kapatıyor :D Ben ilk başta öyle bi özellik olduğunu okudum kitapçıkta sonra yarım saat bastım tuşa kapının önünde :D Baktım birşey yok söve söve bi hal olmuştum sonra öğrendim öyle olduğunu :D

Diesel
25-04-2012, 11:39
kontak takılı ve marşa hazır konumdayken sürücü tarafından camları tamamen indirin ve sonra aynı anda düğmeleri cam kapanıncaya kadar çekili tutun. cam kapandıktan sonrada bi 10-15 sn tutun bakalım nolucak.

camları böyle programlanıyor genelde Fiatların :D

bravo da arka cam inmiyordu kumandadan bu şekilde düzeltmiştim.

Draniela
25-04-2012, 12:37
kontak takılı ve marşa hazır konumdayken sürücü tarafından camları tamamen indirin ve sonra aynı anda düğmeleri cam kapanıncaya kadar çekili tutun. cam kapandıktan sonrada bi 10-15 sn tutun bakalım nolucak.

camları böyle programlanıyor genelde Fiatların :D

bravo da arka cam inmiyordu kumandadan bu şekilde düzeltmiştim.

tam olarak sonunu anlamadım yani marşa hazırken camları indirdik daha sonra yine geri kapattık.. cam kapandıktan sonra devamı nasıl oluyor neyi 10 15 saniye tutuyoruz o tuşları mı tutacağız ? Daha sonra anahtardan cam açıp kapama sistemi mi devreye giriyor :D ?

By_HaNNibaLL
25-04-2012, 12:44
Ben cok uğraştim ama servis bile yok dedi kitapcıklarda var olarak yaziyor.

Eğer bi cözümü varsa pm falan atin satmadan şu keyfi bi yaşamak isterim eski fiorinoda bile vardi bunda olmamasina cok sinir oldum

sercanışık
25-04-2012, 14:39
abı kumanda da kılıtleme tusuna bıraz uzun bas on camların hareket ettıgını goruceksın cunku bu ıslem fıorıno bıpper nemo larda mevcut ama senn aracta neden yok anlamadım acıkcası

By_HaNNibaLL
25-04-2012, 14:55
Kardesim cok denedim ama olmuyo bi resetleme vs bisey mi var acaba yada yeniden kodlama falan

Draniela
25-04-2012, 19:00
Kardesim cok denedim ama olmuyo bi resetleme vs bisey mi var acaba yada yeniden kodlama falan

Aynen bugün o anlatılan zamazingoyu denedim 15 saniye falan yaptım :D sonra camları açtım çıkardım anahtarı basılı tuttum kapama tuşuna anahtardan yok bana mısın demedi :D tuş göçtü neredeyse olmadı ama :D

Draniela
25-04-2012, 19:01

acaba kapandıktan sonra işte şu kadar saniye falan yukarı basılı tut dedi, ben bir ara basarken birini kaçırdım oradan mı yemedi ne :D

ErBAY
25-04-2012, 19:11
Abim şimdi camı mı kaldı kapanmadık ? :)

By_HaNNibaLL
25-04-2012, 21:08
acaba kapandıktan sonra işte şu kadar saniye falan yukarı basılı tut dedi, ben bir ara basarken birini kaçırdım oradan mı yemedi ne :D

Ahahah bizim bu fiatlarin ailevi sorunlari var bence

Abim şimdi camı mı kaldı kapanmadık ? :)

Kiminin ki geç geliyomuş abi :D

Draniela
25-04-2012, 21:30
Ahahah bizim bu fiatlarin ailevi sorunlari var bence

Annelerini sevmiyorlar değil mi :D

m. ali öz
25-04-2012, 22:13
camlar açıkken ve kapı kilitli değilken anahtarı kapı kilidine sokun.
sola/sağa (artık hangi taraf kilitliyorsa puntolarda) çevirerek kapıyı kilitleyin, anahtarı kilitli konumdan geri bırakmadan 10 saniye bekleyin.
camlar kapanıyorsa vardır yoksa yoktur :)

Draniela
25-04-2012, 22:28
sola/sağa (artık hangi taraf kilitliyorsa puntolarda) çevirerek kapıyı kilitleyin, anahtarı kilitli konumdan geri bırakmadan 10 saniye bekleyin.

yalnız kitapçığında basılı tutunca oluyor diyordu :D ben okumuştum ama hep dümen :P

By_HaNNibaLL
25-04-2012, 23:02
Yok amk seyi arabanin basindayim deniyorum kimse yok :))

Draniela
25-04-2012, 23:57
Yok amk seyi arabanin basindayim deniyorum kimse yok :))

hiç kasma bende biliyorum yok :D

m. ali öz
26-04-2012, 00:16
herhangi bi servise gidip bilgisayara bağlatın özellik var mı yok mu görünür.
semih seninkine gelince bakarız yarın yozgattayım ;)

Draniela
26-04-2012, 01:02
herhangi bi servise gidip bilgisayara bağlatın özellik var mı yok mu görünür.
semih seninkine gelince bakarız yarın yozgattayım ;)

Tamam janem bakarız yarın gelince ara :icon_tup: ben kitapçıktan gösteririm sana orada yazıyordu ama active modelinde olmuyormuş ...

Erken gelecek olursan birşeyler yiyebiliriz gerçi yiyecek birşey yok ama bakarız sorun değil :D

Diesel
26-04-2012, 03:04
tam olarak sonunu anlamadım yani marşa hazırken camları indirdik daha sonra yine geri kapattık.. cam kapandıktan sonra devamı nasıl oluyor neyi 10 15 saniye tutuyoruz o tuşları mı tutacağız ? Daha sonra anahtardan cam açıp kapama sistemi mi devreye giriyor :D ?

kapatma şeklinde uzunca süre çekili tutun tuşları.

By_HaNNibaLL
26-04-2012, 03:05

kapaliyken acikken yarim konumundayken kontak acikken kapaliyken kapilar kapaliyken acikkan kilitliyken değilken sanruf acikken kapaliyken başka ne kaldi :D :D
hepsini denedim ama olmuyorrrrrrrrr olmuyorrrr :D

Draniela
26-04-2012, 03:20

activelerde var mı bu ?

Draniela
26-04-2012, 03:21
kapaliyken acikken yarim konumundayken kontak acikken kapaliyken kapilar kapaliyken acikkan kilitliyken değilken sanruf acikken kapaliyken başka ne kaldi :D :D
hepsini denedim ama olmuyorrrrrrrrr olmuyorrrr :D

skydome a hakaret etme euheuhe :D :D

S.Özeren
26-04-2012, 03:30
bizim corsalarda kontağı açıp kapatıyorsun , sellektör ve silecek kolunu kendine doğru çekiyorsun orda ekran çıkıyo ordan herşeyi ayarlıyabiliyosun dene bi istersen yerse sana kodunu bakıp söliyim belki oda tutar :D

By_HaNNibaLL
26-04-2012, 03:38
skydome a hakaret etme euheuhe :D :D
Yerim skydome yi ya bi bira tutacaği bile yok :D

bizim corsalarda kontağı açıp kapatıyorsun , sellektör ve silecek kolunu kendine doğru çekiyorsun orda ekran çıkıyo ordan herşeyi ayarlıyabiliyosun dene bi istersen yerse sana kodunu bakıp söliyim belki oda tutar :D

Vay anasini neler cıktı korkuyom birisi motoru sök evde 2 gün ılık ortamda beklet sonra tak düzelcek yazacak diye :D :D

Yarin onuda deneyecem

Tayfun-E30
26-04-2012, 09:36
ya emotion benimki benimkide kaldırmıyor o çakma modülleride bağlamak istemiyorum arabaya ne yapıcam bilmiyorum, kitapçığında var milletin boş puntosunda var benimkinde yok..

The Jackal*
26-04-2012, 09:53

Şu olay fiat grubunda da varmı acaba sellektör ve silecek kolunu çekip menüye girmek?

Draniela
26-04-2012, 10:00
Şu olay fiat grubunda da varmı acaba sellektör ve silecek kolunu çekip menüye girmek?

Hayır kontaktayken marşa hazırken menüden giriliyor başka seçenek yok :)

Draniela
26-04-2012, 10:01
ya emotion benimki benimkide kaldırmıyor o çakma modülleride bağlamak istemiyorum arabaya ne yapıcam bilmiyorum, kitapçığında var milletin boş puntosunda var benimkinde yok..

nasıl boş puntoda var :D emotionda yoksa hiçbirinde olmaması lazım :Deli:

punto_multijet
26-04-2012, 10:13

o vwlerde olan durum bildigim fiatlarda anahtardan oluyor. buarada dynamic punto evoda var acma kapama